Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه حوادث و انتظامی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، سردار حسین رحیمی فرمانده نیروی انتظامی تهران بزرگ در همایش مشارکت‌های مردمی در حوزه اعتیاد که امروز (سه‌شنبه بیست و هشتم خرداد ماه) برگزار شد، اظهار کرد: نیروی انتظامی از ۱۳۹ روز گذشته اقدام به پاکسازی مناطق شوش، هرندی، مولوی و دروازه غار کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این مناطق که تا شعاع ۲۶ کیلومتری سال‌های سال آلوده به معتادان بودند، هم اکنون پاکسازی شده اند.

رحیمی گفت: بیش از ۳۰۰ هزار نفر در مناطق مذکور سکونت دارند که پس از پاکسازی فعالیت بسیاری از اماکن از جمله مساجد، کتابخانه‌ها و پارک‌ها از سر گرفته شد.

وی بیان کرد: ۲۳ هزار معتاد طی عملیات‌های مکرر نیروی انتظامی جمع آوری و دستگیر شدند.

فرمانده نیروی انتظامی تهران تصریح کرد: در ۴۸ ساعت گذشته طرح جمع آوری و دستگیری معتادان در محله فرحزاد را آغاز کردیم، همچنین کار اطلاعاتی چند نقطه دیگر شهر تهران در حال انجام است.

وی افزود: سال ۹۸ را سال پاکسازی کامل پایتخت از معتادان نامگذاری کرده ایم.

سردار رحیمی گفت: حدود ۱۵۰۰ معتاد بالای ۶۵ سال و ۵۰۰ معتاد زیر ۱۷ سال در تهران داریم که تاکنون وضعیت پاکسازی و درمانی آن‌ها حل نشده است و از ستاد مبارزه با موادمخدر در خواست پیگیری این موضوع را داریم.

فرمانده نیروی انتظامی تهران بزرگ در ادامه بیان کرد: عدم پذیرش ۲ هزار معتاد دارای منع پذیرش و نبود ظرفیت در ۱۶ مرکز نگهداری برای این افراد از چالش‌های مهم در پیشگیری از اعتیاد است.

وی افزود: ۲۰ واحد از خانه‌هایی که سال‌های سال محل تزریق و تجمع معتادان بودند، پلمب شدند.

سردار رحیمی گفت: متاسفانه ۱۲ مرکز دی آی سی در این محله‌ها وجود دارد که باید این مراکز را به حاشیه شهر هدایت کنیم، چراکه معتادان به بهانه درمان در آن مکان‌ها تجمع می‌کنند.

وی ادامه داد: بر عهدی که بسته ایم ایستاده ایم. توقع داریم که نیروی انتظامی که خود نوک عملیات است، حمایت کند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: نیروی انتظامی موادمخدر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۰۴۳۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انهدام بیش از ۱۶۸۰ باند توزیع موادمخدر در سال ۱۴۰۲

آفتاب‌‌نیوز :

سردار ایرج کاکاوند درباره اقدامات پلیس در مبارزه با موادمخدر اظهارکرد: همکاران ما در انتظامی و سایر دستگاه‌های مسئول در مبارزه با مواد مخدر، همراهی، همدلی و اقدامات بسیار خوبی را در جمع‌آوری معتادان متجاهر و دستگیری خرده فروشان موادمخدر در سطح کشور  داشتند. چراکه اولین دغدغه مردم در حوزه مبارزه با مواد مخدر بحث حضور معتادان متجاهر در معابر، میادین، بوستان‌ها و محلات شهرها بوده و در این راستا  سردار فرمانده کل انتظامی قولی را به مردم دادند و صراحتا به مردم  اعلام کردند که  در این حوزه از ما مطالبه‌گری کنید. بنابراین برنامه‌ریزی مستمر و هدفمندی برای جمع آوری و ساماندهی معتادان متجاهر و دستگیری خرده فروشان مواد مخدر آغاز شد.  

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر فراجا با بیان اینکه قرارگاه مقابله با خرده فروشان موادمخدر و جمع آوری معتادان متجاهر در پلیس راه اندازی شد، گفت: این قرارگاه وظیفه هدایت ستادی، اطلاعاتی و عملیاتی استان‌ها را  در این ماموریت، عهده‌دار بود، البته یکی از اقدامات در این قرارگاه، بحث ایجاد ظرفیت توسط سایر دستگاه‌ها به منظور نگهداری معتادان متجاهر بود و خوشبختانه در این حوزه اتفاقات بسیار خوبی افتاد. در سطح  کشور نیز ظرفیت محل‌های نگهداری معتادان متجاهر افزایش یافت و هم افزایی و همدلی در این حوزه  میان دستگاه‌های متولی صورت گرفت و تقویت شد. راه‌اندازی قرارگاه مقابله با خرده‌فروشان موادمخدر و جمع آوری معتادان متجاهر در پلیس، دستاوردهای خوبی را برای مردم و جامعه در پی داشت.

وی ادامه داد: ما در نیمه دوم سال  ۱۴۰۲ و در راستای تشدید برخوردها، اجرای طرح سراسری  آرامش در شهر  را به منظور  جمع آوری هدفمندتر و تشدید دستگیری خرده فروشان متناسب با جغرافیا، جرم و نقاط آلوده به حضور معتادان متجاهر  را دنبال کردیم. اولین مرحله از اجرای این طرح همزمان با هفته فراجا در سال گذشته آغاز  و اجرای آن به شکل ماهانه و به صورت مستمر در کشور دنبال شد. همچنین از همه قابلیت‌های انتظامی و اطلاعاتی استفاده شد تا با استمرار اجرای این طرح، رضایت‌مندی مردم را جلب کنیم و افزایش دهیم. در مجموع شش مرحله از  طرح  آرامش در شهر در سال گذشته در کشور اجرایی و عملیاتی شد.

افزایش ۱۰۰ درصدی جمع‌آوری معتادان متجاهر در سال ۱۴۰۲
کاکاوند در تشریح دستاوردهای اجرای طرح سراسری آرامش در شهر نیز گفت:‌ با تلاش‌ها و مجاهدت‌های شبانه‌روزی  پلیس، توفیقات خوبی حاصل شده است. افزایش ۳۵ درصدی دستگیری خرده فروشان و افزایش ۱۰۰ درصدی  جمع آوری معتادان متجاهر  در سال ۱۴۰۲ در مقایسه با مدت مشابه سال  قبل از جمله این دستاوردهاست.   اما  آنچه در این فرایند یک دستاورد مهم تلقی می‌شود رضایت مردمی است که با شاخص‌های گوناگون قابل سنجش و ارزیابی است.

وی ادامه داد: پلیس وظیفه جمع‌آوری معتادان متجاهر را عهده‌دار است اما آنچه که ما به عنوان متولی امر در راستای پاسخگویی به دغدغه مردم و تحقق وعده فرمانده کل انتظامی باید دنبال کنیم، هم افزایی سایر دستگاه ها درباره هدفمند کردن جمع آوری معتادان و افزایش بازه زمانی نگهداری این معتادان  به منظور تکمیل چرخه بهبود بود، که این اتفاق صورت گرفت.

رئیس پلیس مبارزه با موادمخدر فراجا ادامه داد: جلسات متعددی را با دستگاه‌های متولی در این امر برگزار کردیم؛ موضوعات و دغدغه‌ها مطرح شد و امروز شاهدیم که همه دستگاه‌های مسئول در این حوزه، پای کار هستند. جا دارد از این همکاری‌ها به‌ویژه ستاد مبارزه با مواد مخدر نهاد ریاست جمهوری که بستر این هم افزایی و همکاری را ایجاد و تقویت کردند، تشکر کنم. انصافا پشتیبانی خوبی از سازمان‌های مسئول در مبارزه با مواد مخدر داشتند به طوری که  دغدغه مردم در این حوزه کمتر شده است. مطابق رصد و ارزیابی‌های صورت گرفته به منظور بررسی اثربخشی اقدامات، باید گفت شاهد کاهش ۱۵ درصدی تماس‌های مردمی با مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ در اعتراض به وجود معتادان متجاهر و جولان خرده فروشان مواد مخد در طول ۱۲ ماه سال گذشته بودیم.

 وی ادامه داد: از طرفی، پیگیری برای ایجاد ظرفیت محل نگهداری معتادان متجاهر از سایر دستگاه‌ها منجر به افزایش بیش از  ۲۰ هزار نفر ظرفیت در سال ۱۴۰۲  شده است، البته این ظرفیت ها در حال افزایش و  طی روند تدریجی در تکمیل است.

کشف ۵۸۰ تن مواد مخدر در سال ۱۴۰۲
رئیس پلیس مبارزه با موادمخدر فراجا در بخش دیگری از  سخنان، از کشف بیش از ۵۸۰ تن انواع مواد مخدر در طول  سال ۱۴۰۲ خبر داد و گفت: تریاک همچنان در صدر این کشفیات است، اما در این میان، شاهد افزایش ۲۰ درصدی کشفیات موادمخدر صنعتی از نوع شیشه هستیم. از طرفی  ۷۵ درصد کشفیات موادمخدر پلیس در شرق و حاشیه شرق کشور صورت گرفته است.  

کاکاوند خاطرنشان کرد: در سال گذشته ۱۶۸۰ باند توزیع موادمخدر نیز متلاشی شد که به نسبت سال قبلش افزایش ۱۳ درصدی ضربه به باندهای توزیع مواد مخدر را داشتیم. بالغ بر ۳۰۰ میلیارد تومان ضربه به بنیان‌های مالی این باندها وارد شده است.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • جمع‌آوری و دستگیری ۲۸ معتاد و خرده‌فروش موادمخدر در صومعه‌سرا
  • دستگیری معتادان و سوداگران مرگ در لنگرود
  • انهدام بیش از ۱۶۸۰ باند توزیع موادمخدر در سال ۱۴۰۲
  • کشف ۵۸۰ تن مواد مخدر در سال ۱۴۰۲/ تریاک همچنان پیشتاز
  • جمع‌آوری و دستگیری معتادان و سوداگران مرگ در لنگرود
  • ارجاع ۲۳ معتاد متجاهر به مراکز ترک اعتیاد در شوش
  • جمع‌آوری و دستگیری ۴۴ نفر از معتادان و سوداگران مرگ در لنگرود
  • جمع‌آوری و دستگیری ۴۴ معتاد و سوداگر مرگ در لنگرود
  • جمع‌آوری بیش از ۲۶۰۰ معتاد متجاهر در غرب تهران/ بازداشت ۱۸۳۹ موادفروش
  • جمع‌آوری بیش از ۲۶۰۰ معتاد متجاهر در غرب تهران