Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون درمان وزیر بهداشت با بیان اینکه در حال حاضر مهمترین مشکل در بیمارستان‌ها "مدیریت تخت" است، گفت: راهی جز الکترونیکی شدن خدمات نداریم. به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، قاسم جان‌بابایی معاون درمان وزیر بهداشت امروز در دوره ملی توانمندسازی رؤسای بیمارستان‌های دانشگاه‌ها ودانشکده‌های علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی کشور، اظهار داشت:درآمد اختصاصی دانشگاه‌ها از بیمارستان‌هاست، اما بعضی دانشگاه‌های کوچک تشکیلات زیادی دارند و ما در حال اصلاح این موضوع هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به شکلی که دانشگاه‌هایی داریم که بدهی ۱۷ و ۱۸ ماهه به کادر درمانی دارند، اما مطالبه بیمه آن‌ها ۸ ماه است واین موضوع به دلیل قطور بودن حوزه ستادی آنهاست.

وی با تاکید بر نقش مهم مدیران بیمارستانی در سیستم درمانی، افزود:‌نباید مدیر بیمارستان به راحتی عوض شود چراکه با ثبات‌ترین آدم در دانشگاه‌ها باید رئیس بیمارستان و مدیر مالی آن باشد.

معاون درمان وزیر بهداشت خاطرنشان کرد: هزار و ۲ بیمارستان در کشور داریم و اکنون ۴۷ درصد بیمارستان‌های ما زیر ۱۰۰ تخت دارند و این در حالی است که در بیمارستان‌های زیر ۱۰۰ تخت ما در بخش دولتی ماندگاری بیمار بیش از سه روز و در بخش خصوصی زیر دو روز است.

جان‌بابایی با تاکید بر اینکه راهی جز حرکت به سمت بیمارستان‌های مستقل نداریم، گفت: باید بیمارستان‌های بزرگ دو تا سه بیمارستان کوچک را پوشش دهد.

وی از تدوین سند سطربندی تخت‌های بیمارستانی خبر داد و گفت: باید در کنار این موضوع به سطربندی نیروی انسانی نیز توجه کنیم چراکه اکنون مشکل ما نیروی انسانی متخصص است.

معاون درمان وزیر بهداشت با بیان اینکه متاسفانه بسیاری از بیمارستان‌ها که از سهمیه ۳۰ درصدی مناطق محروم استفاده نمی‌کنند، افزود: به زودی سطربندی خدمات را اعلام می‌کنیم.

جان‌بابایی با تاکید بر اینکه کسانی که سهمیه عدالت آموزشی برای شهرستان‌ها دارند، نباید به هیچ وجه جابجا شوند متذکر شد: پزشکان متخصصی که تعهد عدالت آموزشی به مدت ۱۲ سال دارند باید در آن منطقه حضور داشته باشند و شما نباید به هیچ وجه در این خصوص کوتاه بیایید.

وی با اشاره به الکترونیکی شدن خدمات پزشکی گفت:‌راهی جز الکترونیکی شدن خدمات نداریم و یکی از اولویت‌های ما ارسال اسناد الکترونیکی به بیمه‌ها به شکلی که تا پایان سال جاری باید همه بیمارستان‌ها اسنادشان الکترونیکی شود.

معاون درمان وزیر بهداشت با اشاره به سنجه‌های مختلف در ارزیابی بیمارستان‌ها، مرگ و میر مادر باردار ونوزادان را از سنجه‌های اصلی در ارزیابی بیمارستان‌ها برشمرد.

جان‌بابایی با تاکید بر اینکه اکنون مشکل ما در بیمارستان‌ها مدیریت تخت است، گفت:‌باید رئیس بیمارستان هر روز یا هفته‌ای یکبار تمام بخش‌های بیمارستان‌ها و تخت‌های آن را کنترل کند.

وی با اشاره به گلایه‌های مردم از سیستم درمانی در بیمارستان‌ها افزود: در بسیاری از استان‌ها یکی از علل مرگ و میر نوزادان، جدا کردن آن از مادر و انتقال به بیمارستان شهر‌های دیگر است و میزان مرگ و میر مادر باردار از سنجه‌های اصلی ارزیابی ما است.

معاون درمان وزیر بهداشت با اشاره به اهمیت توجه به درمان بیماران خارجی مراجعه کننده به بیمارستان‌ها گفت: با تمام بانک‌ها تفاهم نامه داریم و بانک‌هایی که درون بیمارستان‌ها شعبه دارند باید نقش صرافی داشته و مراحل تبدیل پول را انجام دهند.

جان‌بابایی با اشاره به ضرورت توجه لحظه‌ای مدیران بیمارستان‌ها به حوادث احتمالی در بیمارستان‌های تحت پوشش خود، خاطرنشان کرد: اگر حادثه‌ای در بیمارستانی اتفاق می‌افتد باید سریعا گزارش شود و اگر رئیس یا پرستار بیمارستان این موضوع را گزارش نکند درجه بیمارستان پایین می‌آید.

وی با تاکید بر نقش مهم خدمات درمانگاهی در بیمارستان‌ها، یادآور شد: عامل تولید منابع بیمارستان‌ها، درمانگاه‌های آن هستند و این در حالی است که در بعضی مواقع به این درمانگاه‌ها توجه لازم نمی‌شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: اسناد بیمارستان وزیر بهداشت بیمارستان اسناد بیمارستانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۰۴۴۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعرفه‌گذاری خدمات پرستاری ۵۰ درصد افزایش می‌یابد

به گزارش خبرگزاری مهر، مهرداد شریفی با بیان اینکه مبلغ ریالی تعرفه‌گذاری خدمات پرستاری ۵۰ درصد افزایش یافته، افزود: ارزش نسبی خدمات پرستاری به میزان ۱۵ درصد نسبت به سال گذشته، با افزایش همراه بوده است.

وی در ادامه از تلاش برای اصلاح فرمول محاسبه اضافه کاری پرستاران خبر داد و گفت: نشست‌های متعددی در این راستا با مسؤولان ارشد دانشگاه، رؤسا و مدیران بیمارستان‌ها و مراکز درمانی و نمایندگان گروه‌های مختلف پرستاری برگزار شده و در تلاش هستیم تا در روزهای آینده شیوه‌نامه اصلاح فرمول اضافه کاری پرستاران را به بیمارستان‌ها و مراکز درمانی ابلاغ کنیم.

این مقام مسؤول در دانشگاه علوم پزشکی شیراز با نگاهی به مسیر توسعه خدمات حوزه درمان فارس از ابتدای سال جاری تاکنون، مجموعه درمان فارس را شبکه ای گسترده شامل ۷۱ بیمارستان با هشت هزار و ۱۹۰ تخت فعال، هزار و سیصد درمانگاه و مؤسسه درمانی، هزار و ۶۰۹ مطب متخصص، یک هزار و ۳۰ مطب عمومی و ۵۱۳ دفتر کار عنوان کرد.

سال گذشته بیمارستان‌های دولتی فارس پذیرای بیش از سه میلیون بیمار بودند

شریفی با قدردانی از کادر درمان و بخش‌های پشتیبانی واحدهای زیر مجموعه دانشگاه افزود: در سال گذشته، بیمارستان‌های دولتی فارس پذیرای بیش از سه میلیون بیمار بوده و تلاش شده تمامی خدمات موردنیاز این بیماران در سطوح اولیه تا فوق تخصصی به طور کامل به آنان ارائه شود.

وی با اشاره به اعزام ۵۱۳ پزشک فوق تخصص، متخصص و پزشک عمومی در سال گذشته به مناطق مختلف فارس، این اقدام را تلاشی برای شتاب بخشیدن به فرآیندهای ارائه خدمات درمانی و توزیع عادلانه خدمات درمانی در سطح استان دانست و ادامه داد: در سال گذشته بیش از ۱۴۰ هزار عمل جراحی در بیمارستان‌های دولتی زیر مجموعه دانشگاه علوم پزشکی شیراز انجام شده است.

انجام ۷۳۹ پیوند عضو، ۱۳۰ جراحی کاشت حلزون شنوایی ،۳۸۰ پیوند قرنیه ،۱۸۰ پیوند مغز استخوان، انجام بیش از ۳۰ میلیون خدمت آزمایشگاهی و بیش از ۱۴۰ هزار مورد ام. آر. ای و ۵۰۰ هزار مورد سی تی اسکن در بیمارستان‌های دولتی زیر مجموعه دانشگاه، از دیگر اقدامات ارائه شده مجموعه‌های درمانی در سال ۱۴۰۲ بود که معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز به آن اشاره کرد.

بیش از ۱۵۰ مرکز ارائه دهنده خدمات غیرمجاز سلامت در فارس سال گذشته تعطیل شدند

شریفی با اعلام اینکه طرح‌های توسعه‌ای مهمی در سال گذشته به بهره برداری رسید، گفت: با بهره‌برداری از این طرح‌ها، بیش از ۵۵۰ تخت بیمارستانی به مجموع تخت‌های درمانی استان فارس اضافه شد.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اعلام اینکه در سال گذشته، بیش از ۱۰ هزار بازدید نظارتی در حوزه‌های مختلف معاونت درمان انجام شده از تعطیلی بیش از ۱۵۰ مرکز ارائه دهنده خدمات غیرمجاز سلامت در شیراز و شهرستان‌های استان از ابتدای سال جاری تا کنون خبر داد.

وی گفت: سال گذشته پروانه بهره برداری ۴۱۷ مؤسسه درمانی در بخش خصوصی از سوی اداره ارزیابی و صدور پروانه‌های این معاونت صادر شده است.

وی خاطرنشان کرد: در سال گذشته بیش از ۷۰۰ میلیارد تومان تجهیزات پزشکی به بیمارستان‌ها و مراکز درمانی زیرمجموعه دانشگاه تحویل داده شده است.

کد خبر 6084651

دیگر خبرها

  • انجام ۱۸۰ هزار عمل جراحی در تعطیلات نوروز
  • پلمب مطب یک دندانپزشک قلابی در بروجرد
  • تعرفه‌گذاری خدمات پرستاری ۵۰ درصد افزایش می‌یابد
  • پرستاران سر دو راهی؛ خانه نشینی یا تغییر شغل؟
  • پرستاران سر دو راهی خانه نشینی و تغییر شغل
  • نشست برنامه‌های هفته سلامت تویسرکان
  • بیمارستان های دولتی ملزم به درمان رایگان کودکان هستند
  • مراکز بهداشت و درمان باید ۳۶۵ روزه خدمت کنند
  • آمبولانس دریایی در جزیره خارگ راه‌اندازی می‌شود
  • پذیرش اسناد درمانی بازنشستگان تا پایان اردیبهشت ماه