Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش سرويس ساير رسانه ها خبرگزاری تقریب به نقل از خبرگزاري فارس:
مراسم بزرگداشت دومین سالگرد سردار شهید مدافع حرم شعبان نصیری با حضور سردار ابراهیم جباری فرمانده حفاظت سپاه ولی امر، حسن عباسی، غلامحسین الهام، خانواده شهید و جمعی از آحاد مردم در حوزه هنری برگزار شد.
 حسن عباسی در این مراسم دقایقی به سخنرانی پرداخت و گفت: امیدواریم با شرکت در مراسم بزرگداشت این شهدا الگویی برای سبک زندگی خودمان پیدا کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همانطور که حضرت آقا فرمودند شهدا بعد از شهادت نطق‌شان باز می‌شود.
وی ادامه داد: امام حسین (ع) اگر تأثیر زندگی‌اش در آن 50، 60 سال یک بود تأثیر شهادت‌شان در بقای حقیقت و انسانیت 999 بود. شهید نصیری و سایر شهدا هم چون در محضر حضرت الله روزی می‌خورند، کسانی هستند که اسوه و سبک زندگی ویژه انسان آرمانی و قرآنی را به ما می‌نمایانند، آن هم در عصر قلیان نفسانی.
عباسی با بیان اینکه ما هنوز هم داریم به جامعه عمومی و دانشگاهی پاسخ می‌دهیم که چرا در سوریه و عراق می‌جنگیدیم و می‌جنگیم، چرا امثال شهید نصیری در موصل عراق به شهادت رسیدند، چرا در حلب، ادلب و پارمیرهنوز درگیر جنگ بوده و هستیم و با دشمنان می‌جنگیم، اظهار داشت: همان فضایی که پس از آزادی خرمشهر در سال 61 جریان لیبرال ایجاد کرده بود که آقا مگر خرمشهر را آزاد نکردیم حالا برویم با صدام آشتی کنیم.
وی ادامه داد: هنوز بعد از گذشت حدود 38 سال داریم پاسخ می‌دهیم که چرا مجبور شدیم بعد از آزادی خرمشهر به مقاومت ادامه دهیم. امروز هم جریان لیبرال بر زخم خانواده شهدای مدافع حرم نمک می‌پاشند که برای دیکتاتوری به نام بشار اسد رفتند یا برای پول رفتند و اینگونه توهین می‌کنند. شاید اگر در مورد دفاع مقدس هم مبانی تئوریک و نظری برخورد نظام استکباری با جمهوری اسلامی را درست تبیین می‌کردیم امروز بعد از گذشت 40 سال مجبور نبویم از ضرورت دفاع مقدس در آن دوره دفاع کنیم.
عباسی با اشاره به اینکه امروز هم مسئله مدافعان حرم مسئله تمام شده‌ای نیست و در حال انتقال به آسیای میانه و افغانستان است، گفت: در سال‌های آینده مشکلاتی که در سوریه و عراق بود را در محور شرقی یعنی در افغانستان و آسیای میانه خواهیم داشت.
وی افزود: مجبوریم به جریان لیبرال بگوییم هدف انسان بزرگی مثل شعبان نصیری و سایر مدافعان حرم در آن منازعه عمده چه بود.
رئیس اندیشکدهٔ یقین با بیان اینکه قرار بود یک جنگ مذهبی 30 ساله جدید آغاز شود اظهار داشت: این جنگ حرف و سخنی بود که بعد از اینکه داعش از شهر دیرالزور سوریه رسید پشت بغداد، ریچارد هاوس رئیس شورای روابط خارجی آمریکا اعلام کرد که جنگ مذهبی 30 ساله شروع شد. جنگ مذهبی 30 ساله یعنی ما قرار است 30 سال در منطقه کشورهای اسلامی جنگی عظیم و عجیب را رقم بزنیم تا اسلام نابود شود. ریچارد رئیس جایی است که هم دموکرات‌ها و هم جمهوری‌خواه‌ها هر دو سیاست‌های درازمدت جهانی را آنجا ترسیم می‌کنند که هیچ ربطی هم به جناح الف و ب ندارد.
وی ادامه داد: سال 93 زمانی که داعش به پشت بغداد رسید حیدر العبادی بلافاصله دستور داد 120 نفر از فرماندهان ارتش عراق را بازنشست کردند، زیرا بعثی بودند و متأثر از فرمانده سابق صدام بودند و در اینپیشروی گسترده داعش در پشت بغداد هم استاندار موصل و فرماندهانی بودند که درها را باز کردند. چون آمریکا معاون صدام را زنده نگه داشته بود. ابراهیم الدوری معاون صدام را زنده نگه داشته بودند و تبدیل کرده بودند به معاون ابوبکر البغدادی معاون و مسئول نظامی حوزه عراق.
عباسی بیان داشت: الدوری به فرماندهان ارتش عراق که از او تبعیت می‌کردند دستور داد درها را باز کنند وداعش می‌آمد و همه جا را می‌گرفت. ابراهیم الدوری دو سال پیش در بمباران نیروهای مقاومت کشته شد و تازه معلوم شد او زنده بوده و به عنوان معاون شخص ابوبکر البغدادی توسط آمریکا استفاده می‌شده.
وی با بیان اینکه العبادی با ایران تماس گرفت و گفت به داد ما برسید عراق دارد سقوط می‌کند، افزود: سردار سلیمانی با کسانی که زبان عربی بلد بودند و با فضای آنجا آشنا بودند،‌ به همراه افرادی مثل شهیدان تقوی، و نصیری که با جریان بعث آشنا بودند به عراق رفت. آنها هم از پشت سامرا و کاظمین و از پشت بغداد حرکتداعش را متوقف کردند و در سه سال موفق شدند تکفیری‌ها را از آن سرزمین عراق پاک کنند.
رئیس اندیشکدهٔ یقین ادامه داد: جنگ مذهبی 30 ساله قبلی، 400 سال پیش در اروپا بین کاتولیک و پروتستان‌ها ایجاد شد و 30 سال طول کشید تا مسیحیت نابود شد. در شهر پاریس 400 سال پیش 8 هزار نفر از پروتستان‌ها توسط کاتولیک‌ها سلاخی شدند و جنایت عجیبی بود. خبر وقتی به تمام اروپا رسید آنجا را به آتش کشید. جمعیت اروپا در آن واقعه نصف شد، بعد از 30 سال نسل جدید آمد گفت نه شما و نه ما. کل کلیسا و کل انجیل برود و کل مسیحیت برود کنار. که با صلح وست‌والیا  دوره سکولاریسم شروع شد و برای همیشه دین از اروپا رخت بربست.
وی با اشاره به اینکه ریچارد هاوس می‌گوید: در جنگ 30 ساله جدید نیز شیعه و سنی آنقدر همدیگر را می‌کشند تا اسلام از بین برود، گفت: آنها فکر نمی‌کردند بلافاصله حیدرالعبادی درخواست کمک از ایران بکند. او گفت اگر ایران 24 یا 48 ساعت دیر رسیده بود بغداد سقوط کرده بود.
عباسی اظهار داشت: ریچارد هاوس در نظر داشت پس از اینکه داعش بغداد را گرفت وارد کربلا و نجف شود و پس از ویرانی آنجا خون شیعه به جوش می‌آید اعلام جنگ می‌کند و آنها هم هر کجایی که شیعه دیدند می‌کشند و اینگونه جنگ به ایران، افغانستان، پاکستان،‌ اندونزی می‌رسد و شیعه‌کشی و سنی‌کشی مانند جنگ 30 ساله مذهبی 400 سال پیش در اروپا رواج پیدا می‌کند.
وی افزود: بعد از اینکه حزب‌الله به نمایندگی از جریان شیعه و داعش به نمایندگی از جریان اهل سنت همدیگر را کشتند نسل بعد می‌اید می‌گوید نه شیعه و نه سنی کل اسلام و کل مسجد و قرآن برود کنار. این هدف ریچارد هاوس بود. 11 مقام آمریکایی پس از او اعلام کردند این جنگ،‌جنگ مذهبی 30 ساله است برای مثال برژینسکی در این باره کتاب نوشت. بعد کسینجر دو مقاله نوشت. نفر بعد جان‌کری بود. او اعلام کرد این جنگ در سوریه و عراق 30 سال طول می‌کشد.
عباسی با بیان اینکه حالا جریان لیبرال و اصلاح‌طلب در داخل کشور گاهی لگد می‌زند که چرا می‌روید در سوریه می‌جنگید؟گفت: برای اینکه ارباب‌های آمریکایی شما چنین طرح‌هایی را ریخته‌اند برای نابودی اسلام.
وی ادامه داد: آنها می‌گویند ما صلح‌طلب هستیم و دست به اسلحه نمی‌بریم. دبیرکل یک حزبی به نام حزب کارگزاران سازندگی سال 96 توهین علنی و صریح به شهدای مدافع حرم کرد که شما خشونت‌طلب هستید و می‌خواهید جهان را با جنگ و کارهای این چنینی پیش ببرید.
رئیس اندیشکدهٔ یقین گفت: جریان جنگ به اینجا که رسید آن زمان حضرت آقا در بیمارستان بستری بود تابستان سال 93. ایشان آیت‌الله اراکی را خواستند که در مجمع تقریب مذاهب هستند، که کل علمای شیعه و سنی سراسر جهان را در تهران جمع کنند. آنها در هتل المپیک جمع شدند و چند نفر چند نفر با ماشین به دیدار حضرت آقا می‌رفتند. آقا به آنها می‌فرمودند توجه کنید که دعوا بر سر اصل اسلام و قرآن است. دعوا بر سر شیعه و سنی نیست. همه‌تان بروید و این فتنه را جمع کنید. اختلاف‌ها را کنار بگذارید.
وی افزود: این موضوع تابستان سال 93 بود و قرار شد در تابستان سال 94 در قم همایش مبارزه با تکفیر باشد زیر نظر حضرت آیت‌الله مکارم شیرازی. این همایش در سه روز انجام شد و علمای اهل سنت هم حاضر بودند که مقرر شد هر کسی به مقدسات اهل سنت توهین کند بیرون از این قاعده است. عنوان‌شان هم شد شیعیان انگلیسی.
عباسی گفت: حضرت آقا بعد از این همایش در دو سخنرانی رسماً کلمه تشیع انگلیسی را وارد تکنولوژی و مفاهیم سیاسی و رایج کشور کردند که هر کس به اسم شیعه و دفاع از شیعه به اهل سنت توهین کند دارد آب به آسیاب دشمن می‌ریزد. اینکه می‌بینی حکومت به شدت بی‌تحمل است و وقتی در یک برنامه تلویزیونی مداحی بلند می‌شد و آن حرف‌ها را می‌زند بالا تا پایین شبکه را بیرون می‌ریزد به جرم امنیت ملی چون پشت این توطئه‌ای قرار است 30 سال شیعه و سنی کشته شود. آن مداح آن منبری و آن سخنران، آدم فرهنگی است باید بداند آمریکا 11 مقامش گفته‌اند که شیعه و سنی باید در 30 سال همدیگر را بکشند. 
وی ادامه داد: این افراد خواسته یا ناخواسته عامل سرویس‌های جاسوسی آمریکا هستند. وقتی علمای اهل سنت دیدند که اراده شیعه برای خنثی کردن این فتنه زیاد است سال 95 نوبت اهل سنت بود. همایش بعدی در چچن برگزار شد. چون عمده رهبران و فرماندهان داعش و القاعده از چچن بودند. زمانی که این همایش آنجا برگزار شد. 4 شهریور سال 95 به مدت 4 روز. نتیجه این شد که وهابیت که شیعه را تکفیر می‌کند از اهل سنت بیرون است. علمای اهل سنت وهابیت را از اهل سنت اخراج کردند. این پیروزی ده‌ها برابر پیروزی نیروهای دفاعی ما در سوریه و جاهای دیگر ارزش داشت که متأسفانه رسانه‌ها درباره مدیریت حضرت آقا در خنثی کردن این فتنه اطلاع‌رسانی نکردند و مانور زیادی ندادند.
رئیس اندیشکدهٔ یقین با اشاره به اینکه اهل سنت اعلام کرد وهابیت که 5 میلیون نفر بیشتر نیستند از اهل سنت نیست، گفت: سپس بزرگ آنها یک هفته در تلویزیون به بزرگان الازهر فحش می‌داد که چرا ما را از اهل سنت بیرون انداختید. آنها شدند اسلام آمریکایی.
وی ادامه داد: پیروزی عظیمی که ایران توانست با سرپنجه تدبیر حضرت آقا و مدیریت مجمع تقریب مذاهب این فتنه را مدیریت کند و بزرگان شیعه و سنی آمدند این تیغ دولبه تکفیر را و این فرقه‌گرایی را قطع کردند.
عباسی اظهار داشت: پس از این موضوع قاسم سلیمانی در سال 96 موفق شد با نیروی قدس و جبهه متحد نیروهای مقاومت، بساط داعش را در  خاک سرزمین سوریه جمع کند. فرمانده نیروهای هوا فضای سپاه سال بعد گفت  جنگ 30 ساله را در سه سال جنگ جمع کردیم.
وی افزود: افرادی در مقابل این جنگ ایستادند و شهید شدند مانند سردار شعبان نصیری. همه آن انسان ‌های عزیزی که از کشور ما به عنوان شهدای مدافع حرم رفتند و شهید شدند جدای از شهدای لبنانی،‌ عراقی و پاکستانی،‌افغانستانی و حشدالشعبی.
عباسی با بیان اینکه جریان لیبرال می‌خواهد این موضوع را کوچک نشان دهد، بیان داشت: مثل نهضت آزادی که می‌خواست بگوید خرمشهر گیر افتاده بود آن را نجات دادید حالا جنگ را رها کنید. هنوز هم دارند نق می‌زنند. آن روز می‌دانستیم این‌ها ستون پنجم آمریکا هستند. امروز هم هر قدر لیبرال‌ها لگد بزنند و بخواهند مسئله مدافعان حرم را کوچک و بی‌اهمیت نشان دهند که چرا به سوریه، عراق و جاهای دیگر رفتید کاری از پیش نخواهند برد.
وی افزود: ما اگر امروز اینجا جمع شده‌ایم یک نشست تبیین و تفسیر پیروزی ماست. بله مشکلاتی هم هست مثلا پراید آن طور است و مشکلات اقتصادی و پیاز این طور که این مربوط می‌شود به بی‌عرضگی و بی‌وجودی مدیران و کارشناسان نالایق.
رئیس اندیشکدهٔ یقین با اشاره به اینکه انسانی که 40 سال در پی شهادت بود شعبان نصیری است، گفت:دوستان جوان از من می‌پرسند که چطور کار فرهنگی درازمدت کنیم؟ می‌گویم در قرارگاه نصرت یگان نیروهای عراقی بود به نام امام صادق(ع) که سردار اسماعیل دقایقی فرمانده آن بود. بعد ساختار تغییر کرد و شد واحد بدر که در سال‌های 63، 64 آن موقع‌ها بود. آنها می‌رفتند در درون حورالهویزه که روستاهایی بود با عرب‌های آنجا ارتباط گرفتند و از طریق آنها تا کربلا و نجف رفتند. و شناسایی می‌کردند برای عملیات خیبر و بدر و عملیات‌های بعدی. نقشی که شهید نصیری 30 و خرده‌ای سال پیش آنجا داشت چند سال بعد می‌بینید که در سوریه و عراق منشأ چه حرکت بزرگ و عظیمی می‌شود.
وی ادامه داد: وقتی که نیروها رفتند برای گرفتن شهر تکریت جایی که زادگاه صدام است و بیشترین حمایت از او در این شهر انجام می‌شد که شیعه‌نشین هم نیستند حاج‌قاسم به نیروهایشان دستور داد که هیچکدام‌تان وارد این شهر نشوید اجازه دهید خود برادران اهل سنت وارد شوند. رزمندگان ما در این مقطع بسیار هوشمندانه عمل کردند. یک انسان آرمان‌گرا از یک جایی شروع می‌کند. پس یک انسان آرمان‌گرا از یک جای کوچکی شروع می‌کند و بعد به یک حرکت بزرگ تبدیل می‌شود.
رئیس اندیشکدهٔ یقین اظهار داشت: پریروز که شینزو آبه پیام فرعون زمان را آورد و حضرت آقا گفت ما اصلا پیام او را نمی‌گیریم او قابل اعتماد نیست که با او مذاکره کنیم، در همان حین خودشان زدند و دو نفتکش را منفجر کردند که ایران می‌خواهد تنگه هرمز را ببندد. ما که در مقابل ایستادگی همه شما ایستادیم و جنگ سی ساله را سه ساله بردیم آیا می‌آییم دزدکی آن هم در آب‌‌های بین‌المللی نفتکش بزنیم؟ چرا فکر می‌کنید ایران در موضع ضعف است؟
وی افزود: یک اتاق کوچک است موکتی پهن کردند، چند صندلی و یک عکس امام، 470 بار سران جهان در این اتاق به دیدار امام مسلمین آمدند. این امکان که غیر از سران آمریکا و انگلیس بقیه به دست‌بوس آمدند در تاریخ انبیاء برای هیچ پیامبر مظلومی فراهم نشد و برای هیچ امام معصومی فراهم نشد تا زمانی که دوازدهمین امام به غیبت رفت. بیرون از جهان کفر و اسلام هم هیچ کدام از بزرگان‌شان چنین امکانی نداشتند. این عظمت برای این است که امثال شهید نصیری دارای یک قلب بزرگ و یک عظمت هستند و به آرمانی اعتقاد دارند که در قرآن آمده و امثال شهید نصیری آن آرمان را باور دارند.
عباسی ادامه داد: آرمان‌گرایی یعنی مثل حسین زندگی کنید، قصه داشته باشید. می‌شود آرمان‌گرا بود. آرمان در فوتبال نیست. کی‌روش میلیاردها میلیارد پول گرفت و وقتی رفت لگد زد به دهان فوتبال و شکایت کرد که ایران پول مرا نداده است. حالا یکی را از بلژیک با سلام و صلوات آوردند.
وی با اشاره به اینکه فوتبالیست‌ها قهرمانان پوشالی هستند که تبلیغ ماست و دوغ می‌کنند، گفت:آنها میلیاردها میلیارد پول می‌گیرند اما یک نفرشان نمی‌تواند به تیم ملی خودمان توپ زدن یاد بدهد. برای همین باید منت اجنبی را بکشیم.
عباسی افزود: ارزش مستشار اینگونه است. وقتی می‌گوییم سردار نصیری به سوریه می‌رود، آنجا ژنرال‌های آمریکایی، صهیونیستی همه جمع هستند و بعد سرداران ما به آنجا می‌روند و بساط آنها را بر هم می‌چینند. اگر امروز مسئولان آمریکایی باید با هواپیمای چراغ خاموش در این کشور بنشینند اما رئیس‌جمهور ما می‌رود قرارداد چند میلیون دلاری امضا می‌کند آن هم چراغ روشن به برکت وجود سردار نصیری.
وی در پایان  با بیان اینکه امروز مسئله ما تحول در علوم انسانی است مطلقا اشتباه است کسی در دانشگاه برود و بخواند و بیاید بخواهد جامعه را با آن نجات بدهد. خود علوم انسانی در غرب به بن‌بست رسیده است، گفت: ما با گلزاری از شهدا حالا یک مخزن عظیمی داریم که می‌توانیم با مطالعه آن علوم انسانی را تولید کنیم. انسان‌هایی مانند شهید نصیری با انگاره‌های توحیدی عجین شده‌اند. 

منبع: تقریب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۰۵۰۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باید دیوارکشی‌های میان رشته‌های مختلف را برداریم

به گزارش گروه پژوهش خبرگزاری علم و فناوری آنا، در این نشست محمدهادی همایون معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد در خصوص چرایی تشکیل این رویداد گفت: در دانشگاه، نظام اجرایی و دسته‌بندی داریم بطوریکه مدیران و کارمندان در سلسله مراتبی که قرار دارند با همدیگر ارتباط کاری دارند و نسبت به هم شناخت دارند در حالی که در نظام علمی اساتید همدیگر را نمی‌شناسند و خیلی نسبت به هم شناخت ندارند و برای این‌که این ارتباط‌ها و همفکری میان اساتید و هیئت‌علمی برقرار شود سعی کردیم تا این نشست را برگزار کنیم. باید گفت که گروه‌های رشته‌ای در دانشگاه آزاد در ۱۸ دسته‌بندی قرار می‌گیرند و با توجه به این حجم از گستردگی؛ هدایت و جمع‌بندی نسبت به موضوعات و مشکلات دانشگاه و رشته‌ها و همچنین شنیدن صحبت‌های اساتید کار سختی است که نیاز به برگزاری این چنین برنامه‌ها و شنیدن نقطه نظرات بیش‌ازپیش احساس می‌شود.

وی ادامه داد: برای این‌که نبض کاری و مسیر راه دانشکده‌ها را تعریف کنیم سعی کردیم تا بر اساس الگوی تمدن نوین اسلامی رهبری که به ۵ مرحله اشاره کردند بر آن اساس گام برداریم. در این مسیر سه مرحله را برای تحول علوم انسانی، اسلامی در پیش داریم که مرحله اول آن سازمان‌دهی است که بر اساس آن قرار است علوم انسانی را به عرصه رسانه و هنر متصل کنیم.

در نظام دانشی جدید در نظر داریم که با تخصیص دانشکده‌های جدید به واحد‌ها (به‌اصطلاح دانشکدگان) به سازمان‌دهی بهتری دست پیدا کنیم تا تعامل‌ها در سطح حداکثری خود قرار گیرند و دائم در حال سنجش مبانی تحول رشته وضعیت رشته‌ها هستیم تا بر اساس یک سیاست گذرای صحیح اقدام به تصمیم‌گیری کنیم. باید گفت که هنر و رسانه همه موجودیت ما را تقویت می‌کند و باید همه علوم را ذیل این رشته‌ها قرار دهیم.

وی خاطر نشان کرد: در صدد هستیم تا با پیوند هنر و رسانه یک معنای جدید را رقم بزنیم و در این مکان با حضور شما اساتید با تجربه تقاضا دارم تا اگر راهکار و پیشنهادی برای این پیوند میان هنر و رسانه با سایر رشته‌های علوم انسانی دارید حتماً بیان کنید. حتی می‌توان فراتر از آن به سراغ معنا و ارتباط‌هایی با رشته‌های مهندسی و پزشکی هم رفت.

همایون بیان کرد: بدون شک اگر به حلقه مفقوده ارتباطی میان گفتگو‌های علوم انسانی با بقیه علوم جدی‌تر نگاه شود می‌توان امیدوار بود که تأثیرگذاری بسزایی را میان سایر قالب علوم شاهد باشیم و به نتایج خوبی دست پیدا کنیم. همان‌طور که زیست‌فناوری تمدن غرب، بدون مبانی علوم انسانی امکان‌پذیر نبود و با تلفیق آن در علوم انسانی در هم تنیدگی ایجاد شده است ما هم باید به سراغ اجرایی کردن این موضوع برویم چون امتحان خود را پس داده است و نشان داده که چقدر این ترکیب می‌تواند موفق ظاهر شود. باید همه ظرفیت‌ها را یکپارچه کنیم و دیوارکشی‌های میان رشته‌های مختلف را برداریم و با مدیریت صحیح وارد بحران‌ها نشویم.

گفتنی است در این نشست شریف‌زاده مدیر کارگروه کشوری، حمیده جعفری رئیس دانشکده هنر و معماری تهران جنوب، قیومی معاون اندیشکده مطالعات راهبردی دانشگاه آزاد، خانم شاه منصوری رئیس دانشکده ارتباطات، خانم مجیدی رئیس دانشکده بین‌الملل و جمعی دیگر از اساتید به ارائه پیشنهاد‌ها و نقطه نظرات خود در خصوص مسائل مختلف پرداختند.

مطرح شدن ترسیم سند نقشه راه برای دانشکده و هماهنگ نبودن ضوابط خلق اثر هنری با معیارهای دانشگاه آزاد، احیای هنرهای سنتی و احترام به هنرمندان و فراهم کردن فرصت ارائه و تبلیغ آثار هنری آن‌ها از هر تریبون رسانه‌ای به مخاطب، رفع نواقص و قوانین مدون نشده در حوزه رسانه که به جرائم رسانه‌ای منجر شده، تعیین تکلیف رسانه در حوزه مدرنیته و دنیای تکنولوژی و ارتباط آن با شبکه‌های اجتماعی، فراهم شدن فرصتی برای استفاده کاربردی و عملیاتی از  تحقیقات و دستاوردهای اساتید و پژوهشگران و پایان‌نامه‌های دانشجوهای مقاطع دکتری، تعیین سازوکاری درست از رشته‌های موجود در دانشگاه آزاد اسلامی و ارتباط آن با گفتمان اسلامی، مخالفت با ادغام دانشکده هنر و رسانه و ایجاد دانشکده‌ای با این عنوان، راه‌اندازی  پلاتو برای دانشجویان سینما در دانشگاه علوم تحقیقات از جمله موارد مورد بحث در این نشست بود که توسط اساتید و اعضای هیئت‌علمی با رئیس و معاون علوم انسانی دانشگاه آزاد مطرح شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • گلزار شهدای خرمشهر غبارروبی شد
  • ضرورتِ هدایت نخبگان به سمت علوم انسانی
  • غبار روبی گلزار شهدا خرمشهر
  • آزمون کنکور سراسری فردا در گیلان
  • شهدا مایه افتخار سیستان و بلوچستان هستند
  • باید نخبگان را به سمت علوم انسانی هدایت کنیم
  • حضور در یادواره‌ شهدا وظیفه‌ای ملی و انسانی است
  • ابراز خرسندی شهروندان گچساران از مرمت و بهسازی گلزار شهدا + فیلم
  • باید دیوارکشی‌های میان رشته‌های مختلف را برداریم
  • اساتید هنر و رسانه در هم اندیشی با ریاست دانشگاه آزاد چه گفتند؟