Web Analytics Made Easy - Statcounter

به نوشته نشریه پولتیکو، پنتاگون به تازگی عکس‌های جدیدی را در رابطه با حمله روز پنج‌شنبه به دو نفتکش در دریای عمان منتشر و ادعا کرده است که این تصاویر ثابت می‌کند ایران مسئول این حادثه بوده است.

در یک سری از این تصاویر که ادعا شده از یک هلی‌کوپتر نیروی دریایی آمریکا بر فراز دریای عمان گرفته شده است، انفجار در این نفت‌کش را در نتیجه نصب مجدد مین دیگری نشان داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این ادعا‌های واهی و بی‌اساس پس از آن مطرح می‌شود که روز پنج‌شنبه گذشته دو نفتکش در دریای عمان که یکی متعلق به ژاپن و دیگری متعلق به نروژ است، دچار حریق شدند.

مایک پمپئو وزیر امورخارجه آمریکا ساعاتی پس از وقوع این حادثه مدعی شد که ایران عامل حمله بوده است. همچنین وزارت دفاع آمریکا ویدئویی نامعتبر منتشر کرد و مدعی شد که در این ویدئو قایق‌های متعلق به ایران دیده می‌شوند که به نفتکش‌ها در دریای عمان نزدیک شده‌اند.

این ادعا‌ها در حالی مطرح می‌شود که تاکنون هیچ مرجع بین‌المللی معتبری دست داشتن ایران در حادثه حمله به نفتکش‌ها در دریای عمان را تأیید نکرده و هیچ کشوری نیز از موضع واشنگتن در رابطه با این حادثه حمایت نکرده است.

انگلیس تنها کشوری است که در ادامه خوش خدمتی‌های خود به دولت آمریکا تلاش می‌کند ایران را با استناد به شواهد ادعایی و اثبات نشده آمریکایی‌ها مسئول حادثه دریای عمان بداند.

این در حالی است که روزنامه ایندیپندنت روز دوشنبه گزارش داد وزیران امورخارجه اتحادیه اروپا که برای برگزاری نشست شورای اروپا در لوکزامبورگ گرد هم جمع شده بودند، به‌طور جدی خواستار تحقیقات مستقل سازمان ملل درباره حادثه روز پنج‌شنبه در دریای عمان و ارائه شواهد بیشتر در این زمینه هستند، چراکه آن‌ها از ادعای آمریکا مبنی بر دست داشتن ایران در این حادثه متقاعد نشده‌اند.

از این رو به نظر می‌آید انگلیس در حمایت‌های خود از موضع دولت ترامپ در رابطه با این حمله تنها مانده است.

هایکو ماس، وزیر امورخارجه آلمان گفت که اتحادیه اروپا به جمع‌آوری اطلاعات ادامه خواهد داد و استف بلاک، وزیر امورخارجه هلند نیز گفت که کشورش از هرگونه شفاف‌سازی که قابل ارائه باشد استقبال می‌کند.

وی خاطر نشان کرد: ما از یافته‌های سرویس‌های اطلاعاتی آمریکا و انگلیس مطلعیم و در حال مقایسه آن با اطلاعات خودمان هستیم. من فکر می‌کنم که باید در ارزیابی این مسئله بسیار بسیار با دقت باشید.

ژان اسلبورن، وزیر امور خارجه لوکزامبورگ نیز گفت: من معتقدم که وظیفه اصلی وزرای خارجه پرهیز از جنگ است. باید این کار را همین امروز انجام دهیم. من همان‌طور که ۱۶ سال پیش چنین بودم، اکنون نیز یقین دارم که نباید فکر کنیم می‌توان مسائل خاورمیانه را با سلاح حل کرد.

همچنین پکا هاویستو، وزیر امور خارجه فنلاند تاکید کرد که کشور‌های عضو اتحادیه اروپا پیش از هر نتیجه گیری می‌بایست به شواهد کامل دست یافته باشند.

وی افزود: من از خط مشی آقای گوترش دبیرکل سازمان ملل برای تحقیقات کامل درباره تمام حقایق موجود تا بتوان آن‌چه واقعاً رخ داده را فهمید و مقصر این حادثه را پیدا کرد، حمایت می‌کنم.

هاویستو اظهار داشت: این یک حادثه بسیار بسیار نگران کننده است، اما ابتدا باید به جزئیات دست یابیم.

انزو موآورو، وزیر امور خارجه ایتالیا گفت: ما بر این باوریم که فضا برای یافتن راهی برای صلح و ثبات در جهان وجود دارد.

هریت بالدوین، نماینده وزارت امورخارجه انگلیس در این نشست نیز مدعی شد: اکنون ما طی تعطیلات آخر هفته به این نتیجه رسیده‌ایم و تقریباً اطمینان داریم که حمله کار ایران بوده و آماده‌ایم اطمینان حاصل کنیم که این راه آبی بین‌المللی و کلیدی برای عبور و مرور باز می‌ماند.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: پنتاگون ایران و آمریکا مناقشه ایران و آمریکا دریای عمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۰۵۱۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تقویت جایگاه مدارس مستلزم رفع محدودیت‌ها و تفویض برخی اختیارات است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، وزیر آموزش و پرورش در جلسه شورای عالی آموزش و پرورش، مدارس را جایگاه تحقق عدالت آموزشی دانست و بر افزایش سهم دانش آموزان مناطق محروم برای ورود به مدارس خاص، تأکید کرد.  
رضا مراد صحرایی نگاه رئیس جمهور مبنی بر لزوم ارتقاء کیفیت و تقویت مدارس دولتی را یادآوری کرد و گفت: باید تلاش کنیم کیفیت آموزشی و تربیتی مدارس دولتی را ارتقا دهیم و این امر با همکاری و همراهی معلمان میسر می‌شود.
وی برای تقویت مدارس دولتی، تأمین نیروی مورد نیاز این مدارس، تهیه و تدوین برنامه عملیاتی برای تحقق این امر، ارزیابی مستمر عملکرد مدارس دولتی، طراحی استاندارد‌های تقویت این مدارس و تدریس معلمان خاص در آنها را از جمله مواردی دانست که باید مورد توجه جدی قرار گیرد.
وزیر آموزش و پرورش در ادامه تأکید کرد: برای تقویت و ارتقاء جایگاه مدرسه که هدف اصلی آموزش و پرورش است، باید برخی محدودیت‌ها رفع و اختیاراتی به مدارس تفویض شود.

دیگر خبرها

  • درخواست پنتاگون از دولت عراق درباره نیروهای آمریکایی
  • پنتاگون: از طرح حمله اسرائیل به رفح خبر نداریم
  • هشدار پنتاگون به عراق درباره ادامه حملات علیه نیروهای آمریکا
  • پنتاگون: آمریکا مذاکرات با نیجر را آغاز کرد 
  • برای احقاق حقابه سیستان از همه اهرم‌ها استفاده نمی‌کنند | عده ای آب ژرف می خواهند و عده ای دیگر از آب دریای عمان !
  • پنتاگون: مذاکرات بر سر خروج نظامی از نیجر آغاز شد
  • تقویت جایگاه مدارس مستلزم رفع محدودیت‌ها و تفویض برخی اختیارات است
  • مدیریت «پت و مت» در زاینده‌رود؟! / اعتراف مسوولان اصفهانی؛ آبی که از دریای عمان به اصفهان برسد وارد رودخانه نمی‌شود/ مدیریت یکپارچه تنها راه نجات زاینده‌رود (فیلم)
  • وزیر خارجه اسرائيل: جلوی ایران را بگیرید / انتشار فیلم عزاداری کنار برج ایفل
  • آغاز رزمایش نظامی آمریکا و فیلیپین