Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-04-24@16:48:00 GMT

جزئیات توقف شناور ایرانی در آب های کویت

تاریخ انتشار: ۲۸ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۱۰۵۳۰۵

ساعت 24 - مدیرعامل شرکت تایدواتر خاورمیانه جزئیات علل توقف شناور خدماتی ایرانی از سوی محاکم قضایی کویت در بندر شعیبیه این کشور را تشریح کرد.

 حسین زارعی امروز در نشستی خبری درباره شناور جرثقیل دار توقیف شده در بندر شعیبیه کویت گفت: در اوایل سال گذشته شناور جرثقیل دار متعلق به این شرکت که توان بلندکردن محموله تا ۲۵۰۰ تن و با ارتفاع ۵۰۰ متر را دارد، برای انجام عملیات پل سازی به یکی از بنادر کویت اعزام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: ۶ ماه از فعالیت این شناور که به شرکت بهره بردار کویتی داده شده بود گذشت و ماموریت این شناور به همراه شناور یدک کش این بارج به اتمام رسید و مهرماه سال گذشته پس از دریافت مجوز خروج از بندر شعیبیه کویت به قصد بازگشت به ایران وارد آبهای بین المللی شد.

مدیرعامل شرکت تایدواتر خاورمیانه ادامه داد: اما دو شناور امنیتی کویتی این شناور ایرانی را با زور به آب های کویت بازگرداندند و تاکنون هیچ سند یا دستورالعمل و یا حکمی از سوی محاکم قضایی کویت مبنی بر تخلف این شناور به ما داده نشده است.

زارعی یادآور شد: برخی اخبار رسیده حاکی از این است که بهره بردار آن مشکلات حقوقی داشته است و از شناور ایرانی شکایت کرده است. برخی دیگر گفته اند علت توقف آن تغییر پرچم شناور ایرانی از پرچم ایران به پرچم کشوری دیگر بوده است که هیچکدام از اینها صحیح نیست.

وی گفت: در طول یک سال گذشته نه اجازه ورود وکلا یا نیروهای تایدواتر را به کویت دادند نه کویت به ما ویزا داد و نه حتی اجازه سوخت رسانی به شناور یا تحویل غذا به خدمه کشتی را به ما دادند.

مدیرعامل تایدواتر تصریح کرد: نهایتاً بدلیل قوانین خاص کویت، قرار شد تا یک وکیل از کویت جذب کنیم و آخرین اعلامی که به صورت غیررسمی به ما شده، گفته اند علت توقف این شناور پرتاب کردن زباله از سوی خدمه شناور در دریا و ایجاد آلودگی زیست محیطی برای آب های کویت بوده است.

زارعی تصریح کرد: بارها از وزارت خارجه و سازمان بنادر درخواست ورود به این موضوع را کرده بودیم اما اقدام مهمی انجام نشده است. پس از پیگیری های فراوان از این دو نهاد قرار شده است هفته آینده جلسه هماهنگی میان سازمان بنادر و وزارت امور خارجه با حضور نمایندگان تایدواتر برگزار شود تا با هم افزایی یکدیگر برای آزادی این شناور ایرانی و بازگشت آن به آب های کشور اقدام لازم صورت گیرد.

منبع: ایسنا

منبع: ساعت24

کلیدواژه: احمدی نژاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۰۵۳۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آب شیرین‌کُن شناور راهکاری فناورانه برای مبارزه با خشکسالی

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از اینترستینگ اینجینیرینگ، مقامات منطقه کاتالونیا می‌گویند در مقایسه با حمل و نقل دریایی آب، استفاده از آب شیرین کن شناور «راه حل اقتصادی‌تر و پایدارتری از نظر زیست محیطی» است.

بزرگترین کارخانه آب شیرین کن اروپا «لوبرگات» نام دارد واستان بارسلون برای تامین مصارف خانگی به آن متکی است، اما این کافی نیست. منطقه خودمختار کاتالونیا با بدترین خشکسالی تاریخ مواجه است، بنابراین کارخانه‌های آب شیرین کن شناور به عنوان بخشی از راه حل معرفی شده‌اند.

آب شیرین‌کن‌های شناور به تمام فناوری‌های لازم مجهز هستند. در مجموع قرار است ۱۳ دستگاه آب شیرین کن سیاردر آب‌های این کشور نصب شود، ۱۲ دستگاه کوچک در شمال منطقه «کاستا براوا» و یکدستگاه بزرگ در شهر بارسلون.

کارخانه آب شیرین کن شناور سالانه حدود ۶ درصد از مصرف کلانشهر بارسلون را تولید خواهد کرد. آب تولید شده قبل از ورود به شبکه توزیع در مخزن ذخیره می‌شود.

پیش از این آب مورد نیاز این استان با کشتی از خارج از کاتالونیا وارد می‌شد که دیگر گزینه مقامات این منطقه نیست چرا که جایگزین‌های بهتری وجود دارد.

برای منطقه کاستا براوا، ۱۲ کارخانه آب شیرین کن سیار حدود ۱۰ میلیون یورو هزینه خواهد داشت که می‌توانند حدود ۳۵ درصد از تقاضای آب منطقه شمال کاستا براوا را تامین کنند.

کارخانه آب شیرین‌کن هیچ هزینه پهلوگیری ندارد، بر ترافیک دریایی تأثیر نمی‌گذارد و حدود ۴۰ هزار متر مکعب تولید روزانه دارد. در مقایسه با میانگین ۲۵ هزار متر مکعب در روز که می‌توان با کشتی‌ها حمل کرد، یعنی تا ۵۰ درصد آب بیشتر.

از نظر قیمت نیز، هزینه تولید آب از طریق آب شیرین کن شناور بسیار ارزان‌تر است مثلا، حدود ۶ یورو برای هر متر مکعب، در حالی که این رقم با کشتی به ۱۰ یورو در متر مکعب افزایش می‌یابد.

بیش از ۱۰۰۰ روز خشکسالی

در اوایل سال جاری پس از بیش از یک‌هزار روز خشکسالی، دولت کاتالونیا وضعیت فوق العاده اعلام کرد. محدودیت‌های آب حدود شش میلیون نفر را در بارسلون و ۲۰۰ شهر دیگر تحت تاثیر قرار می‌دهد این به معنی خیلی بیشتر از نیمی از جمعیت منطقه است.

ساکنان بارسلون در حال حاضر ۱۶۰ لیتر آب به ازای هر نفر در روز مصرف می‌کنند.

«پره آراگونس» «Pere Aragonès» رییسدولت کاتالونیا، دو ماه پیش گفت این منطقه خودمختار در سال ۲۰۲۴، بودجه بیش از یک میلیاردیوروییرا برای مقابله با خشکسالی شدید پیش‌بینی‌ کرده است.

سال گذشته دولت اسپانیا یک طرح ۲.۲ میلیارد یورویی برای کمک به کشاورزان و مصرف کنندگان برای مقابله با خشکسالی‌ پایدار تصویب کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • امدادرسانی به خدمه مصدوم شناور تانزانیایی در آب‌های بوشهر
  • امدادرسانی به ۴۲ شناور و نجات ۱۷۲ دریانورد در آب‌های استان بوشهر
  • مریلا زارعی قاتل زنجیره‌ای سریال افعی تهران است؟
  • واکنش باشگاه اسپانیایی به پیروزی تیم ملی فوتسال ایران/ تمجید از عملکرد لژیونر ایرانی
  • تعمیرات اساسی یدک کش فتح ۱ کوت امیر
  • آب شیرین‌کُن شناور راهکاری فناورانه برای مبارزه با خشکسالی
  • صعود مقتدرانه یوز‌های ایرانی به دور حذفی فوتسال جام ملت‌های آسیا
  • شعبده‌بازی سرمربی ایرانی با تیم ملی افغانستان | آنها به جام جهانی می‌رسند؟
  • هوا گرمتر می‌شود
  • رشد ابر‌های همرفتی و رگبار باران و رعد و برق در هرمزگان