Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده ولی فقیه در گیلان بر واگذاری پست های کلیدی به افراد دارای اراده کار در جهاد کشاورزی تاکید کرد و یادآور شد: افراد دارای روحیه جهادی، دارای دست پاک، نوآور و جامعه شناس و مردم شناس باید مدیریت ها را به عهده بگیرند.

به گزارش ایلنا از رشت،  آیت الله رسول فلاحتی امروز در دیدار با رئیس و کارکنان جهاد کشاورزی استان گیلان به مناسبت سالروز تشکیل جهادکشاورزی به فرمان امام(ره) در سال ۵۸ با سلام و عرض خسته نباشید به یادگاران دوران دفاع مقدس اظهار کرد: روز گذشته خدمت مقام معظم رهبری بودیم و ایشان فرمودند؛ سلام ما را به همه مردم و مسئولان گیلان برسانید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی، وجود جهاد سازندگی در دوران دفاع مقدس و آبادانی روستاها در کشور را جزو افتخارهای بزرگ و ملی عنوان کرد و افزود: هیچ زمانی مردم حضور و خدمات جهادگران در عرصه جنگ و داخل کشور را فراموش نمی کنند.

امام جمعه رشت با بیان اینکه جهاد سازندگی و پس از آن جهاد کشاورزی به معنای واقعی در کشور کار کرده است، تصریح کرد: جهاد کشاورزی هنوز نیز در موقعیت کار است.

آیت الله فلاحتی به فعالیت جهاد سازندگی چند برابر عرصه دفاع مقدس در جامعه امروز اشاره کرد و گفت: توجه به عرصه درون سازمانی و خارج از سازمان جهاد کشاورزی حائز اهمیت است.

وی با تاکید براینکه تمام کارکنان جهاد کشاورزی باید در مسائل مهندسی تولید آگاهی داشته باشند، بیان کرد: جذب و استفاده از جوانان نوآور حائز اهمیت است و پس از گذشت ۴۰ سال از انقلاب اسلامی طرح هایی که می خواهیم اجرا کنیم نباید بدون برنامه باشد بلکه با مشاهده افق ها باید برنامه ریزی داشته باشیم.

نماینده ولی فقیه در گیلان بر واگذاری پست های کلیدی به افراد دارای اراده کار در جهاد کشاورزی تاکید کرد و یادآور شد: افراد دارای روحیه جهادی، دارای دست پاک، نوآور و جامعه شناس و مردم شناس باید مدیریت ها را به عهده بگیرند.

آیت الله فلاحتی با اشاره به اینکه جهاد کشاورزی باید کارآفرین باشد، خاطرنشان کرد: در عرصه درون سازمانی تلاش کنید افراد برنامه ریز به اولویت ها توجه داشته باشند.

وی، گیلان را دارای سه عرصه خوب و طلایی دریا، جنگل و کوه دانست و اظهار کرد: اگرچه کثرت جمعیت انسانی تقطیع اراضی و بهره وری کم را تداعی می کند اما می توانیم با استفاده از کارشناسان بهره وری را بالا ببریم.

امام جمعه رشت، خواستار آشنایی مردم با تولیدات داخلی و خودصیانتی از محصولات داخلی شد و افزود: مقام معظم رهبری با توجه به ارائه راهکار مجموعه کارشناسان امسال را رونق تولید نامگذاری کردند ضمن اینکه امروز با توجه به شرایط اقتصادی، سیاسی و فرهنگی به وجود آمده در جامعه، تقاضا دو برابر عرضه شده است.

آیت الله فلاحتی با اشاره به شرایط پذیرش تولیدات ایرانی در آسیای میانه و اروپای شرقی، بیان کرد: گیلان نه تنها می‌تواند در محصولات کشاورزی به خودکفایی برسد بلکه به استان های همجوار و کشورهای آسیای میانه می تواند صادرات داشته باشد.

وی با انتقاد از واردات تخم نوغان از خارج از کشور، تصریح کرد: ۵۰ سال گذشته تخم نوغان را از کشور کره وارد می کردیم و اکنون نیز تخم نوغان را باید از چین وارد کنیم و مهندسان کشاورزی باید در این زمینه تلاش بیشتری داشته باشند.

محصول برنج در گیلان به خوشه نشست

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان نیز در دیدار مذکور به چهلمین سالگرد تشکیل جهاد سازندگی اشاره کرد و گفت: مدیریت و فرهنگ جهادی می تواند در عرصه های مختلف تحول ایجاد کند.

علی درجانی با بیان اینکه بخش کشاورزی در سال رونق تولید می تواند به عرصه های دیگر کمک کند، تصریح کرد: تلاش می کنیم بیانیه گام دوم انقلاب را در بخش کشاورزی عملیاتی کنیم.

وی از کشت برنج در ۲۳۰ هزار هکتار از اراضی کشاورزی گیلان خبر داد و بیان کرد: محصول برنج در شهرستان املش و کوچصفهان رشت به خوشه نشسته است.

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: قیمت خودرو قیمت دلار نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال بهره وری جامعه دوران دفاع مقدس کشاورزی مقام معظم رهبری قیمت خودرو قیمت دلار نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۰۵۷۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برخی امور اقتصادی همچون صنعت خودرو را به مردم بسپارید

مدیر حوزه‌های علمیه کشور گفت: اعتماد به مردم و واسپاری برخی امور به مردم همچون صنعت خودرو و خیلی از مسائل اقتصادی دیگر می‌تواند گره‌گشا باشد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، آیت الله علیرضا اعرافی، مدیر حوزه‌های علمیه در دیدار با مدیرکل آموزش و پرورش و رئیس مجمع خیرین مدرسه ساز استان قم و رئیس سازمان نوسازی مدارس استان، ضمن تشکر و قدردانی از جامعه بزرگ خیرین که پیرامون مسائل مربوط به آموزش و پرورش از بعد سخت افزاری همیشه در میدان هستند، گفت: همیشه و در عرصه‌های مختلف خطاب به دستگاه‌ها و نهادهای متعدد تأکید داشته‌ام که باید نسبت به نهاد تعلیم و تربیت یک نگاه ویژه و اولویت‌دار داشته باشند و آموزش و پرورش اولویت اولشان باشد.

آیت الله اعرافی افزود: در برنامه هفتم توسعه و مسائل مربوط به بودجه مدافع دائمی آموزش و پرورش بودیم، زیرا حمایت از این نهاد را برای خود تکلیف می‌دانیم.

عضو مجلس خبرگان رهبری بیان کرد: آموزش و پرورش، حوزه و دانشگاه سه اصل سعادت جامعه اسلامی هستند و نقش آموزش و پرورش در این اصل بسیار پررنگ‌تر و مؤثرتر است، لذا هر چه برای این نهاد سرمایه گذاری کنیم، ضرر نکرده ایم و بلکه آینده ایران اسلامی را با تربیت جوانان مؤمن، متعهد و انقلابی تضمین کرده ایم.

مدیر حوزه‌های علمیه کشور در بخش دیگری از سخنان خود خطاب به جامعه خیرین، گفت: بعد از انقلاب اسلامی و حتی پیش از آن، شاهد مشارکت مردمانی خیرّ در عرصه‌های مختلف مدرسه سازی بوده‌ایم که این مهم بعد از استقرار حکومت اسلامی توسط حضرت امام خمینی(ره) رنگ و بوی جدّی تری به خود گرفت. تا به امروز هر جا که کار را به مردم سپردیم و آنان مشارکت کردند، نتیجه اش مطلوب نظام اسلامی شد.

آیت الله اعرافی بیان کرد: همانطور که رهبر معظم انقلاب اسلامی، شعار امسال را «جهش تولید با مشارکت مردم» نامیدند، مشارکت مردم یک راهبرد کلان و اساسی در عرصه‌های مختلف است و نقش سرچشمه‌ای دارد؛ اعتماد به مردم و واسپاری برخی امور به مردم همچون صنعت خودرو و خیلی از مسائل اقتصادی دیگر می‌تواند گرهگشا باشد.

مدیر حوزه‌های علمیه کشور بیان کرد: اصل مشارکت، اصلی راهبردی است و در امر آموزش و پرورش سرآمد این مشارکت حضور خیرین عزیز است که امید است علاوه بر مشارکت سخت‌افزاری در عرصه‌های نرم افزاری ورود کنند و کمک رسان نهاد تعلیم و تربیت باشند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • درخواست سازمان جهاد کشاورزی از شالیکاران گیلانی
  • تلاش اساتید دانشگاه فنی و حرفه‌ای در جهت تحقق شعار «ارزش‌مدار، کارآفرین و ثروت‌ساز» باشد/ تغییر نام دانشگاه از فنی حرفه‌ای به دانشگاه ملی مهارت پیشنهادی موجه و قابل پیگیری است
  • گیلان، تأمین کننده جوجه یکروزه کشور 
  • مازندران رتبه دوم کشور در سطح زیر کشت توت‌فرنگی
  • لزوم گره گشایی ترافیک شهری در رشت
  • فعالیت ۴۰دستگاه انواع پهپاد در عرصه‌های کشاورزی استان قزوین
  • مانوین؛ حل مسائل جامعه با فناوری‌های فرهنگی و نوآور
  • مسائل روز جامعه در تولید آثار هنری مورد توجه باشد
  • برخی امور اقتصادی همچون صنعت خودرو را به مردم بسپارید
  • ذخیره کالا‌های اساسی مردم گیلان