Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایلنا، رضا اردکانیان در مراسم امضای سند یادداشت تفاهم پانزدهمین اجلاس کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی و تجاری ایران و فدراسیون روسیه گفت: از همه همکاران وزارتخانه‌های دو کشور، بخش خصوصی و اتاق بازرگانی که فعالانه در سه روز گذشته نتیجه مذاکرات و فعالیت‌های چندماهه را در قالب تفاهم‌نامه و قراردادهای مهم در ارتباط با توسعه روابط اقتصادی دو کشور مهم و تاثیرگذار در منطقه درآوردند ، قدردانی می‌کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: ما امروز عملا نتایج دو اجلاس مهم را گزارش می‌کنیم، دومین همایش فرهنگی بین ناحیه قفقاز شمالی و تعدادی از استان‌های کشور و دیگری اجلاس کمیسیون مشترک همکاری اقتصادی و تجاری دو کشور است. هر دو زمانی اتفاق می‌افتد که لایحه همکاری ایران با اتحادیه اقتصادی اوراسیا به تصویب مجلس رسیده و در آینده نزدیک به شکل قانون ابلاغ می‌شود که شروع تاثیرگذاری در روابط اقتصادی در بازار 200 میلیونی در سطح منطقه خواهد بود.

وزیر نیروی کشورمان ابزار امیدواری کرد: از جمله نتایج این اجلاس ارتباط بیشتر تجار، بازرگانان، تولیدکنندگان استان اصفهان به عنوان قطب صنعتی کشاورزی، گردشگری با مناطق مختلف و همتایان روس می‌باشد.

وی تصریح کرد: ابتدا برنامه‌ریزی شد هفت سند همکاری در چارچوب این اجلاس امضا شود که با علاقه‌ای که از سوی شرکت‌کنندگان از فدراسیون روسیه و ایران شاهد بودیم 12 سند همکاری به امضا می‌رسد.

وی با اشاره به موارد امضای اسناد گفت: تفاهم‌نامه برای بهینه‌سازی نیروگاه رامین اهواز، یادداشت تفاهم‌نامه همکاری در زمینه‌های مختلف مربوط به انرژی الکتریسیته در حوزه حمل و نقل، آغاز عملیات اجرایی برقی‌سازی راه‌آهن گرمسار - اینچه برون فراهم شد که امیدواریم طی دو ماه آینده با انجام تعهدات وزارت راه روسیه کار اجرا آغاز شود.

اردکانیان همچنین اظهار داشت: در سایر زمینه‌های مربوط به حمل و نقل، مذاکرات و توافق‌های خوبی داشته‌ایم. وضع تعرفه رقابتی و همچنین برگزاری جلسات چندجانبه شرکت راه آهن روسیه، قزاقستان، ترکمنستان و ایران، همچنین نقشه راه اقدامات مشترک پروژه برقی سازی راه‌آهن سرخس - بندرعباس، تهران – تبریز، ساخت راه‌آهن ترکمنستان – روسیه، قزاقستان – ایران، برقی کردن راه‌آهن تهران – تبریز، خط دوم بافق – توربان – زنگان، ساخت راه‌آهن چابهار-زاهدان – بیرجند و اتصال به بافق مشهد همچنین پروژه خط ریلی رشت – آستارا از جمله این تفاهمات است.

اردکانیان همچنین گفت: فعالیت‌های مربوط به شرکت‌های ایرانی جهت صادرات آبزیان پرورشی میگو و خاویار توافقات خوبی صورت گرفت در زمینه دارویی و بهداشتی نیز برای سال‌های 2019 تا 2021 توافقاتی صورت گرفت و ثبت تعدادی از اقلام دارویی برای بیماری‌های نادر ایران در روسیه توافق شد.

وی ادامه داد: راه‌اندازی کشتیرانی در خزر در چارچوب همکاری استان‌های ایران و قفقاز نیز از جمله موارد توافق است.

وی ابراز امیدواری کرد: با این خط کشتیرانی هر چه زودتر زمینه‌های گردشگری با توجه به امکانات توسعه یابد.

وی اظهار داشت: در زمینه انرژی نیز توافق و قراردادها برای واحد دو و سه نیروگاه اتمی بوشهر مورد تاکید قرار گرفت و کار به نحو مناسبی در حال پیشرفت است.

وی همچنین گفت: در زمینه نفت و گاز مذاکرات مثبت و خوبی بین وزارت نفت ایران و انرژی روسیه طی روز گذشته انجام شد.

ادامه دارد...

منبع: ایلنا

کلیدواژه: انرژی ایران خاویار روسیه نیروگاه اتمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۰۵۷۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اسلامی: تعداد نیروگاه‌های اتمی ایران افزایش می‌یا‌بد

رئیس سازمان انرژی اتمی گفت: ایران همسو با سایر کشور‌های جهان گام‌های اساسی برای افزایش تعداد نیروگاه‌ها و ظرفیت تولید برق هسته‌ای برداشته است.

به گزارش تسنیم، محمد اسلامی در جریان بازدید از واحد یکم نیروگاه اتمی بوشهر درباره میزان برق هسته‌ای تولیدشده در این نیروگاه اظهار داشت: در یک دهه گذشته ۶۳ میلیارد کیلووات‌ساعت برق در نیروگاه اتمی بوشهر تولید شده است.

وی افزود: سال ۱۴۰۲ جشن دهمین سال تولید برق از نیروگاه اتمی بوشهر برگزار شد و بر اساس آمار در یک دهه گذشته ۶۳ میلیارد کیلووات‌ساعت برق هسته‌ای در این نیروگاه تولید شده است.

رئیس سازمان انرژی اتمی ایران تصریح کرد: تولید این میزان برق هسته‌ای، موجب صرفه‌جویی ۱۰۳ میلیون بشکه نفت خام شده است که ارزش این میزان صرفه‌جویی در مصرف سوخت‌های فسیلی بیش از ۸ میلیارد دلار است.

اسلامی خاطرنشان کرد: تاکنون با تولید ۶۳ میلیارد کیلووات‌ساعت برق هسته‌ای، نیروگاه اتمی بوشهر توانسته است ۴ بار هزینه صرف‌شده بابت احداث خود را تأمین کند.

وی با بیان اینکه تحقق تولید ۲۰ هزار مگاوات برق هسته‌ای از موضوعات مهم و مورد تأکید مقام معظم رهبری است، گفت: این طرح مهم با جدیت در دستور کار سازمان انرژی اتمی ایران قرار دارد و بلوغ هسته‌ای کشور از طریق تولید انرژی و برق هسته‌ای با جدیت دنبال می‌شود.

رئیس سازمان انرژی اتمی ایران با اشاره به سهم ۱۱ درصدی برق هسته‌ای تولیدشده در نیروگاه‌های اتمی جهان عنوان کرد: در جریان برگزاری بیست و هشتمین اجلاس جهانی تغییرات اقلیمی سازمان ملل مقرر شد تا سال ۲۰۵۰ ظرفیت انرژی هسته‌ای برای تولید برق جهانی سه برابر شود که ما نیز گام‌های اساسی برای افزایش تعداد نیروگاه‌های اتمی کشور خود برداشته‌ایم.

دیگر خبرها

  • اسلامی: تعداد نیروگاه‌های اتمی ایران افزایش می‌یا‌بد
  • تولید ۶۵ میلیون مگاوات برق در نیروگاه اتمی بوشهر
  • ۴۴۶ هکتار از اراضی محدوده شهر بوشهر به طرح نهضت ملی مسکن اختصاص یافت
  • اسلامی: امنیت مرکز‌های هسته‎‌ای کشور به طور صددرصد برقرار است
  • ۶۵ میلیون مگاوات برق در نیروگاه اتمی بوشهر تولید شد
  • آغاز عملیات اجرایی ساخت ۳۵۰۰ واحد مسکن کارکنان انرژی اتمی در بوشهر
  • آغاز ساخت ۳۵۰۰ مسکن سازمان انرژی اتمی در بوشهر +تصویر
  • نیروگاه اتمی بوشهر بیش از ۶۵ میلیون مگاوات ساعت برق تولید کرد
  • از یافته‌های نوین رادیو دارویی در تراز جهانی رونمایی می‌شود
  • سفر رئیس سازمان انرژی اتمی ایران به بوشهر