Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «وانا»
2024-04-19@00:28:36 GMT

تا نیمه نخست ۹۹ نگرانی دارویی نداریم

تاریخ انتشار: ۲۸ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۱۰۶۱۱۲

تا نیمه نخست ۹۹ نگرانی دارویی نداریم

به گزارش وانانیوز، 

سعید نمکی در مراسم افتتاح شهرک دارویی برکت که امروز سه‌شنبه ۲۸ خرداد برگزار شد، اظهار کرد: طی چند دهه گذشته ایران دستاوردهای چشم گیری در نظام سلامت داشته است. در سال‌های گذشته در حوزه تأمین داروهای مورد نیاز کشور بیشتر به کشورهای خارجی متکی بودیم و تنها ۲۵ درصد داروهای مورد نیاز خود را تولید می‌کردیم، اما امروز به جایی رسیدیم که ۹۷ درصد از داروهای مورد نیاز کشور را تولید می‌کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر بهداشت با تاکید بر اینکه به جای تولید دارو باید به سمت ارتقای سلامت عمومی جامعه پیش رویم، گفت: اگر تمام درآمدهای کشور را روی هم بگذاریم، پاسخگوی نیاز دارویی بیماران نخواهیم بود و باید به سمت پیشگیری و سلامت عمومی حرکت کنیم.

وی اضافه کرد: طبق بررسی‌های صورت گرفته از امروز تا شش ماه ابتدایی سال ۹۹ هیچ نگرانی در حوزه دارو در کشور وجود نخواهد داشت. ایران در اوج تحریم‌ها با اقتدار ایستاده و در عرصه‌های مختلف خودکفاست و تحریم‌های دشمن، این خودکفایی را رفته رفته بیشتر می‌کند.

نمکی با تاکید بر اینکه واردات باید به گونه‌ای انجام شود تا به صنعت داخل لطمه نزد، ادامه داد: با جدیت جلوی ورود داروهایی خارجی که نمونه‌های داخلی آن در کشور تولید می‌شود را می‌گیریم. البته درهای کشور را به روی واردات نیز نبسته‌ایم چون ناچار به واردات برخی ترکیب‌های شیمایی و دارویی هستیم.

وی با تاکید بر ضرورت تقویت زیرساخت‌های درمان گفت: طرح پرونده الکترونیک سلامت که قرار بود به بهره برداری برسد به زودی با حضور رئیس جمهور اجرایی و به بهره‌برداری می‌رسد.

وزیر بهداشت در بخش دیگری از صحبت‌هایش با اشاره به اجرای طرح ملی فشار خون افزود: سال گذشته از ۳۸۰ هزار مرگ در کشور ۹۷ هزار مورد مستقیماً بر اثر عدم کنترل فشار خون بوده است. به همین دلیل این طرح را اجرایی کرده‌ایم.

نمکی با بیان اینکه در سال جاری ۱۳ میلیون نفر برای کنترل فشار خون به ما مراجعه کردند، گفت: ۴۰ درصد از مردم کشور مبتلا به فشار خون هستند، اما خودشان اطلاعی از این مشکل ندارند تا زمانی که علائم جدی این بیماری خودرا نشان می‌دهد.

انتهای پیام

منبع: وانا

کلیدواژه: تحریم دارو منطقه البرز وزارت بهداشت وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت vananews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «وانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۰۶۱۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین شیر مدارس به ۴۰۰ میلیون پاکت نیاز دارد

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، حسین اسداللهی، دبیر کمیته ملی شیر وزارت آموزش و پرورش از انجام برنامه توزیع شیر در سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۴ به صورت منسجم‌تر خبر داد و گفت: این برنامه در سال تحصیلی جدید منسجم‌تر و قوی‌تر از گذشته برگزار می‌شود و امید می‌رود زنگ مهر و مدرسه با زنگ شیر آغاز شود.

اسداللهی: از ۲۳ مهر سال گذشته وزارت آموزش و پرورش تمام زیرساخت‌های خود را برای اجرای طرح توزیع شیر فراهم کرد و شرکت‌های لبنی در استان‌های مختلف برای کسب آمادگی فرصت خواستند. در برخی از استان‌ها شاهد بودیم توزیع شیر از دی آغاز شد، اما ۷۰ درصد کشور از آذر تحت پوشش قرار گرفت.

وی با بیان اینکه بیش از ۵۰ تا ۶۰ درصد دانش‌آموزان کشور شیر دریافت می‌کنند، گفت: در کشور ۵۰۰ واحد تولید لبنی وجود دارد و استاندارد‌های شیر مدارس بسیار سخت‌گیرانه‌تر از شیر بازار است. از بین ۵۰۰ شرکت، ۸۴ شرکت واجد شرایط شدند. براساس رتبه‌بندی و تمایل آنها ۲۰ شرکت از میان این شرکت‌های داوطلب وارد طرح توزیع شیر مدارس شده‌اند. برخی از شرکت‌های لبنی نیز در صف انتظار قرار دارند تا در صورت عدم توانایی شرکتی در تامین شیر، این مسئولیت بر عهده شرکت دیگری نهاده شود.

دبیر کمیته ملی شیر وزارت آموزش‌وپرورش به سالم‌تر بودن شیر استریل اشاره کرد و افزود: عمده چالش در تامین شیر مدارس، تامین پاکت استریل است چرا که علیرغم ظرفیت تولید آن در کشور تنها ۲۰۰ میلیون پاکت تولید می‌شود. این در حالی است که برای تامین شیر مدارس به ۴۰۰ میلیون پاکت نیاز داریم. به واسطه تامین شیر مدارس، چند واحد لبنی که با ظرفیت کمتری کار می‌کردند به ظرفیت آنها اضافه شده و تولید پاکت نیز افزایش یافته است. به دلیل کمبود این پاکت‌ها در هفته‌های منتهی به عید به جای توزیع شیر در پاکت ۲۰۰ سی‌سی از پاکت یک لیتری استفاده شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • افتتاح پارک علم و فناوری سلامت در سمنان
  • پیچ و مهره گران شد، تاثیر افزایش قیمت دلار بر پیچ و مهره
  • تامین شیر مدارس به ۴۰۰ میلیون پاکت نیاز دارد
  • سابقه ۱۴ ساله تولید مکمل‌های غذایی و دارویی در کشور/ نتیجه دستاوردها یک نگاه استراتژیک است
  • تهیه بیش از ۳۰۰ دارو از ۱۲۰۰ گیاه دارویی در کشور/ ارسال ۳۵۰ قلم داروی طبیعی به کمیسیون قیمت
  • رشد تهیه دارو از گیاهان دارویی در کشور
  • گلایه رئیس سازمان غذاودارو از فروش اقلام غیرمجاز در عطاری‌ها
  • نگرانی اهالی روستای انزل از آلودگی کارخانه سنگ شکن
  • ۱۷ عادتی که برای سلامت قلب ضرر دارد
  • ورود ۹۶ داروی جدید در سال ۱۴۰۲ به بازار/صرفه جویی ارزی ۲۰۰ میلیون دلاری با رشد تولید