Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه خبر خبرگزاری برنا، «اسحاق جهانگیری»، معاون اول رییس جمهور، روز سه شنبه با حضور در اجتماع مردم روستای دوتپه سفلی در شهرستان خدابنده با بیان این که در هیچ مقطعی در ۴۰ سال گذشته شرایط کشور مثل امروز خاص نبوده است، گفت: ملت ایران هشت سال در برابر تهاجم همه جانبه دشمن و ۴۰ سال در برابر فشار‌ها و تحریم‌های آمریکا، اتحادیه اروپا و شورای امنیت سازمان ملل پایداری و ایستادگی کرد و نشان داد که نامش با مقاومت و ایستادگی در تاریخ ماندگار خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون اول رییس جمهور ضمن تشریح شرایط خاص کشور در مقطع کنونی تأکید کرد: امروز دشمن به گونه‌ای دیگر و با حیله جدیدی جلو آمده اما راهبرد ملت ایران راهبرد مقاومت است و مقاومت به معنای تأمین نیازهای کشور، خودکفایی و امنیت غذایی ملت ایران است.

معاون اول رییس جمهور افزود: جمهوری اسلامی ایران پس از مذاکرات طولانی به توافقی با شش کشور بزرگ و قدرتمند دنیا رسید و به همه تعهدات خود در این توافق عمل کرد و سازمان بین المللی انرژی اتمی نیز طی 14 گزارش به هم پیوسته پایبندی کشورمان به تعهدات را اعلام کرده است اما به یکباره فردی در آمریکا به عنوان یکی از کشورهای طرف توافق با ایران روی کار آمد که این توافق را بدترین توافق تاریخ کشورش توصیف کرد و گفت از آن توافق خارج می شود.

جهانگیری اظهار داشت: آمریکا به همین میزان نیز بسنده نکرده و پس از خروج از این توافق بین المللی گفت: چون من زور دارم پس از خروج از این توافق ایران را تحریم کرده و تحت فشار قرار می دهم و از همین روی مهمترین نقاط و کلیدی ترین بخش های حیات اقتصادی کشور را هدف قرار داد که متأسفانه حتی کشورهای بزرگ جهان نیز از ترس آمریکا از سیاست های او در اعمال فشار به ایران تبعیت می کنند.

معاون اول رییس جمهور تصریح کرد: اما مردم ایران از سرور و سالار شهیدان خود حضرت اباعبدالله الحسین(ع) آموخته اند که زیر بار ذلت و ستم نروند. آمریکایی ها عادت کرده اند و بر اساس رفتار کشورهای دیگر در برابر تهدیداتشان باورشان شده است که وقتی ملتی را تهدید به اعزام ناوگان دریایی و هواپیماهای جنگنده کنند آن ملت باید از این موضوع بترسد اما با وجود تهدیدهای گوناگون و اعلام اخبار اعزام تجهیزات و نیروهای مسلح آمریکایی به منطقه دیدند که ملت ایران هیچ ترسی به خود راه نمی دهد.

جهانگیری خاطرنشان کرد: آمریکایی ها فکر می کردند ملت ایران وقتی ببینند که آمریکایی ها با حمله به عراق و افغانستان سرنوشت این کشورها را تحت تأثیر قرار داده اند واهمه کرده و کوتاه می آیند و هر چه آمریکا بگوید گوش می کنند اما دیدند ملت ایران هیچ ترسی به خود راه نمی دهد.

معاون اول رییس جمهور گفت: پس از این که آمریکایی ها دیدند ملت ایران از تهدیدهای آنها نمی هراسد حالا می گویند بیایید مذاکره کنید، اما ما می گوییم مذاکره کنیم که چه شود؟ نتیجه نهایی هر مذاکره ای می تواند رسیدن به یک توافق باشد، اما آیا وقتی آمریکایی ها از توافق موجود بین ایران با خودشان خارج شدند منطقی است که ما دوباره با آنها مذاکره کنیم؟

جهانگیری گفت: مقام معظم رهبری به پشتوانه مردم، دولت، مجلس، نیروهای مسلح و همه نهادها یک حرف زده اند و آن این بود که آن کس که زور می گوید، ظلم کرده و به ملت ایران خسارت زده باید جبران کند.

معاون اول رییس جمهور با اشاره به این که ملت ما در طول تاریخ ثابت کرده است که هیچ گاه اهل جنگ و تجاوز نبوده بلکه اهل منطق و گفتگوست خاطرنشان کرد: با ملت ایران تنها در چارچوب احترام و ادب می توان سخن گفت و مسایل را حل کرد، نمی توان با ملت تمدن ساز و بافرهنگ ایران با زبان تهدید و زور و بی احترامی سخن گفت.

جهانگیری تأکید کرد: راهبرد ما راهبرد مقاومت است، ما باید بتوانیم در این شرایط حساس نیازهای کشور را تأمین کنیم و نگذاریم زندگی آسیب پذیرترین اقشار جامعه دچار اختلاف شود.

معاون اول رییس جمهور با بیان این که امنیت منطقه را ایران تأمین کرده است، گفت: تنها برای مقطعی کوتاه ایران خود را کنار کشید و شاهد بودیم که چه حوادثی در خلیج فارس و دریای عمان رخ داد، حالا این حوادث را به ایران نسبت می دهند، متأسفانه آنها فکر می کنند عربستان و امارات متحده عربی می توانند امنیت منطقه را حفظ کنند اما واقعیت این است که امنیت آنها را نیز ایران حفظ می کند.

جهانگیری ادامه داد: سابقه و تجربه فعالیت آنها در عراق و سوریه و ایجاد داعش نشان داد که نمی توانند امنیت در منطقه ایجاد کنند.

معاون اول رییس جمهور با اشاره به بازدید خود از مزارع کشاورزی گفت: وقتی از کشاورزان منطقه درباره میزان برداشت محصول سوال کردم پاسخ شان رقم خیره کننده هشت تن گندم در هر هکتار بود که باید به آنها دستمریزاد گفت، زیرا آنها در راه مقاومت و ایستادگی کشور گام برمی دارند.

جهانگیری افزود: مقاومت یعنی تولید هر چه بیشتر کالاهای مورد نیاز مردم، مقاومت یعنی تأمین امنیت غذایی ملت ایران، حرکتی که در سال های گذشته انجام شد باعث شده تا ما از واردات سالانه یک میلیون تن گندم بی نیاز شده و در سه سال گذشته به همت کشاورزان خودکفا شده و حتی صادرات داشته باشیم.

معاون اول رییس جمهور ادامه داد: برخی فکر می کردند به خاطر حادثه سیل در ابتدای سال جاری، کشور برای تأمین نیاز گندم خود به سمت خارجی ها دست دراز کند اما خوشبختانه آمارها نشان می دهد که حتی در خوزستان که بخش زیادی از اراضی آن زیر آب رفت بیشتر از سال گذشته تولید گندم خواهیم داشت.

جهانگیری در بخش دیگری از سخنان خود با تأکید براین که وظیفه دولت توجه به مسایل کشاورزان است گفت: با تصمیمات خوبی که انجام شد 1.5 تا دو برابر سال های پیش در روستاها گازرسانی انجام شد و بعید می دانم که در منطقه خدابنده و زنجان روستایی با 20 خانوار وجود داشته باشد که از زیرساخت هایی نظیر راه، گاز و ‌آب لوله کشی برخوردار نباشد. به فضل الهی اگر جایی هم از این امکانات بهره مند نشده به زودی مشکلاتشان مرتفع خواهد شد.

معاون اول رییس جمهور ادامه داد: روستا کانون تولید کشور و کشور متکی به روستاییان است، روستاییان بزرگ، عزیز و شریف کشور با تلاش خود برای بی نیازی کشور مقابل خارجی ها کاری کردند تا مسئولان با جرأت و شجاعت و به پشتوانه خودکفایی و استقلال با خارجی ها سخن بگویند.

جهانگیری در پایان با بیان این که در سال 98 اقدامات بیشتری در حوزه معیشت و اشتغال در روستاها انجام خواهیم داد گفت: امیدوارم با تحت پوشش رفتن اراضی بیشتر در حوزه آبیاری نوین علاوه بر تولید محصولات، صرفه جویی در مصرف آب هم انجام شود.

در ابتدای این مراسم استاندار زنجان، رییس شورای شهر و روستا و نماینده خدابنده در سخنانی مسایل پیش روی منطقه را مطرح کردند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ایران خلیج فارس رییس جمهور سیل عمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۰۶۶۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازتاب گسترده سفر رئیسی به پاکستان در رسانه‌های این کشور

خبرگزاری مهر، گروه بین الملل: سفر سید ابراهیم رئیسی، رییس‌جمهور کشورمان به پاکستان بازتاب گسترده‌ای در رسانه‌های پاکستانی داشته است.

شبکه‌های خبری پاکستان از جمله جیو نیوز، سما تی وی، هم نیوز، آی آر وائی، دان نیوز، جی تی وی، ۹۲ نیوز، پی تی وی نیوز، دنیا نیوز، ۲۴ ایج دی نیوز، آج نیوز، جی این این نیوز و صدها شبکه‌ خبری محلی برنامه‌های دکتر رئیسی را به صورت زنده پوشش دادند.

در این سه روز برنامه‌های آیت الله رئیسی خبر اول هزاران خبرگزاری‌ و روزنامه‌ خبری بوده است.

جنگ نیوز پربازدیدترین روزنامه اردو زبان پاکستان در صفحه اول خود را به سخنرانی دکتر رئیسی اختصاص داد و با این تیتر «حمله اسراییل به ایران، نابودی اسراییل» نوشت: رییس جمهور ایران با بیان اینکه موضع اسلام آباد و تهران در قبال غزه یکی است، گفت: فلسطینی‌ها در جنگ با اسراییل پبروز خواهند شد، به رژیم صهیونیستی هشدار می‌دهیم که اگر دوباره مرتکب اشتباه یعنی حمله به سرزمین ایران شود، وضعیت کاملاً دیگر خواهد شد و اسراییل نابود شده و از آن چیزی باقی نخواهد ماند. در مسئله فلسطین رویکرد ایران و پاکستان یکسان است.

این روزنامه اردو زبان در روز نخست سفر رییس جمهور کشورمان به پاکستان با تیتر «تصمیم ایران برای تجارت ۱۰ میلیارد دلاری با پاکستان» نوشت: رییس جمهور ایران دکتر رئیسی در اولین روز از سفر رسمی خود به پاکستان با محمد شهباز شریف نخست وزیر این کشور دیدار کرد و دو کشور ۸ یادداشت تفاهمنامه را امضا کردند. سران جمهوری اسلامی ایران و پاکستان عزم یکدیگر را نیز برای هدفگذاری مراودات تجاری ۱۰ میلیارد دلاری اعلام کردند.

روزنامه ایکسپریس نیوز پاکستان هم نوشت: رییس جمهور ایران در نشست خبری مشترک با نخست وزیر گفته است که مواضع ایران و پاکستان در مبارزه با تروریسم مواضع یکسانی است. مبارزه با جرایم سازمان یافته، مبارزه با مواد مخدر و مبارزه با انواع ناامنی‌ها که امروز هم دو کشور و هم منطقه را تهدید می‌کند نگاه مشترک دو کشور است. دفاع از حقوق بشر و حقوق انسان محورهای همکاری‌های دو کشور است.

این روزنامه معروف پاکستان نوشت: رییس جمهور ایران اعلام کرد که سطح روابط تجاری میان ایران و پاکستان قابل قبول نیست و این روابط در گام اول باید به ۱۰ میلیارد دلار برسد. ایران و پاکستان ۸ سند همکاری امضا کردند.

همچنین رونامه دیلی پاکستان ضمن پوشش خبری بازدید رییس جمهور کشورمان از دانشگاه دولتی جی سی لاهور نوشت: قلب ما با پاکستانی‌ها می تپد، هیچ قدرتی در دنیا نمی‌تواند روابط ایران و پاکستان را خراب کند. بین دو کشور پیوندهای عمیق تاریخی، مذهبی و فرهنگی وجود دارد، توجه ویژه به دانش و مهارت و علم و فناوری نیاز امروز است.

روزنامه دنیا نیوز هم نقل از دکتر رئیسی نوشت: ابراهیم رئیسی، رییس‌جمهور ایران، پس از ورود به لاهور گفت: «می‌خواستم در یک اجتماع عمومی در پاکستان سخنرانی کنم اما به دلایلی ممکن نشده است.»

رییس جمهور ایران در سفر شهر لاهور با مریم نواز شریف، سر وزیر ایالت پنجاب، فرماندار پنجاب دیدار و درباره گسترش روابط بین دو کشور گفت‌وگو کرد.

روزنامه سما هم در صفحه اول خبر اصلی خود را به سخنرانی دکتر رییسی اختصاص داد و نوشت: رییس‌جمهور ایران پس از بازدید از آرامگاه اقبال لاهوری و مجموعه فرهنگی لاهور در سخنانی گفت: وحدت بین ایران و پاکستان، وحدت ناگسستنی است. همانطور که رهبر معظم فرمودند، پیروز این میدان فلسطینی‌ها و مردم غزه هستند.

روزنامه ۹۲ هم از قول دکتر رئیسی نوشت: هیچ قدرتی نمی‌تواند بین ایران و پاکستان جدایی بندازد.

دان نیوز یکی از روزنامه‌های مهم پاکستان هم با تیتر «هدفگذاری ایران و پاکستان برای تجارت ۱۰ میلیارد دلاری» نوشت: رییس جمهور ایران دکتر رئیسی در نشست خبری با نخست وزیر شهباز شریف با بیان اینکه سطح روابط تجاری و اقتصادی دو کشور قابل قبول نیست، اظهار داشت: در نشست هیئت‌های عالی‌رتبه ایران و پاکستان تصمیم گرفتیم برای ارتقای سطح تعاملات تجاری و اقتصادی در گام اول مبادلات تجاری را به میزان ۱۰ میلیارد دلار افزایش دهیم.

شبکه خبری ای آر وی نیوز نیز با تیتر «رییس جمهور ایران قبل از عزیمت به پاکستان چه گفت» به بررسی اهداف و برنامه‌های سفر رییس جمهور کشورمان به پاکستان پرداخت و تمامی برنامه‌های دکتر رئیسی را به صورت ویژه پوشش داد.

شبکه خبری ۲۴ نیز در مورد سفر رییس جمهور کشورمان یک برنامه ویژه با این موضوع تدارک دید و طی آن کارشناسان مطرح این کشور در مورد توافق‌های اقتصادی، سیاسی و فرهنگی ایران و پاکستان صحبت کردند.

روزنامه کی ۲ نیز نوشت: مقامات پاکستانی از ایران برای سرمایه گذاری در شهرهای کراچی و لاهو دعوت کردند.

در پایان درمورد موضع گیری یکی از دیپلمات برجسته پاکستانی بخوانیم که به شدت مورد تقدیر و حمایت مردم پاکستانی قرار گرفت. ملیحه لودهی، سفیر پیشین پاکستان در ایالات متحده امریکا در یکی از مصاحبه‌های خود با جیو نیوز درباره سفر دکتر رئیسی و نگرانی آمریکا نسبت به آن گفت: «در مورد روابط با ایران با پاکستان خودمان باید تصمیم بگیریم نه آمریکا، اگر روابط خوب پاکستان و ایران به نفع ایالات متحده نیست، این به خود آمریکا مربوط است. ما باید طبق منافع خودمان عمل کنیم».

کد خبر 6088344

دیگر خبرها

  • بازتاب گسترده سفر رئیسی به پاکستان در رسانه‌های این کشور
  • وزش باد شمال شرقی در خلیج فارس و دریای عمان از امشب
  • سفر خارجی رئیسی بعد از «وعده صادق» نشان از اقتدار کشور است
  • حسینی: اینکه عده‌ای مطرح می‌کنند شنبه‌ها تعطیل باشد، جای تعجب دارد + فیلم
  • گام بلند ایران و پاکستان برای ارتقای روابط دوجانبه
  • برای احقاق حقابه سیستان از همه اهرم‌ها استفاده نمی‌کنند | عده ای آب ژرف می خواهند و عده ای دیگر از آب دریای عمان !
  • سفر رییس‌جمهور باعث تعمیق روابط ایران و پاکستان می‌شود
  • افتتاح بانک ذخایر دریایی ایران توسط مرکز ذخایر ژنتیکی و زیستی ایران
  • توافق 4 کشور منطقه برای "راه توسعه" / اتصال اروپا به خلیج فارس از طریق ترکیه و عراق / مسیر ترانزیت جدید بدون ایران
  • مدیریت «پت و مت» در زاینده‌رود؟! / اعتراف مسوولان اصفهانی؛ آبی که از دریای عمان به اصفهان برسد وارد رودخانه نمی‌شود/ مدیریت یکپارچه تنها راه نجات زاینده‌رود (فیلم)