Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، الکساندر نواک ظهر سه شنبه در نشست اختتامیه اجلاس کمیسیون مشترک همکاری‌های اداری و تجاری جمهوری اسلامی ایران و فدراسیون روسیه اظهار داشت: از دست‌اندرکاران برگزاری این اجلاس در شهر اصفهان که از معروف‌ترین شهرهای تاریخی جمهوری اسلامی ایران است و تاریخچه‌ای بس کهن دارد تشکر می‌کنم.

وی افزود: توسعه همکاری‌های دوجانبه میان ایران و روسیه اهمیت بالایی دارد و در خاورمیانه نیز برای منافع ملی دو کشور مفید است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روسیه به گسترش روابط سیاسی و تجاری با ایران اهمیت زیادی می‌دهد

وزیر انرژی روسیه با بیان اینکه ایران یکی از همسایه‌های مهم روسیه است، تاکید کرد: در روسیه به گسترش روابط سیاسی و تجاری با ایران اهمیت زیادی داده می‌شود.

وی ادامه داد: این اواخر روابط اقتصادی میان دو شهر در سطح بسیار بالایی پیشرفت کرده است که ناشی از اعتماد متقابل طرفین به یکدیگر است.

نواک با بیان اینکه در زمینه مسائل مورد مذاکره میان دو کشور کشور توسعه روابط در سطح بالای مدنظر قرار گرفت، ابراز داشت: مذاکرات لازم میان مقامات دو کشور یعنی پوتین و روحانی انجام شد و اقدامات لازم برای مذاکره و دیدار میان مقامات سه کشور ایران، آذربایجان و روسیه در دست اقدام است و ما اهمیت زیادی به این ملاقات‌های سه جانبه می‌دهیم،.

وی اضافه کرد: امیدواریم توافقات دو کشور به ویژه در زمینه انرژی حمل و نقل در سطح بالایی عملیاتی شود که موجب گسترش همکاری شرکت‌های ایرانی و روسی خواهد شد.

وزیر انرژی روسیه گفت: از وظایف کمیسیون همکاری‌های مشترک ایران و روسیه این است که ما همکاری‌های اداری و تجاری را به سطحی بالاتر از همکاری‌های سیاسی برسانیم ضمن اینکه اهمیت زیادی برای مسائل علمی و فنی نیز قائل هستیم که موجب توسعه دو دو کشور خواهد شد.

وی تاکید کرد: شرکت‌های روسیه برای توسعه همکاری‌ها به ویژه در زمینه گسترش نیروگاه‌های اتمی، حمل و نقل و صنایع و هوا فضا تمایل دارند و در زمینه گسترش همکاری‌های کشاورزی نیز مذاکراتی داشتیم.

وزیر انرژی روسیه با بیان اینکه مذاکراتی که این چند روزه انجام شده است نتایج زیادی در بر داشته و تبادل اطلاعات لازم انجام شده است، گفت: طرفین مواضع خود را در خصوص توسعه همکاری‌های متقابل اعلام کردند.

وی با بیان اینکه حجم مبادلات و همکاری‌های میان دو کشور ۷.۴ درصد رشد داشته است، اظهار داشت: همکاری در زمینه ساخت نیروگاه اتمی در بوشهر، همکاری‌های مشترک برای ساخت نیروگاه، راه آهن - اینچه برون، سازماندهی صادرات وسایل فنی به ایران از جمله مواد مطرح در این توافق نامه هاست.

آماده ایجاد شرکت مشترک ماشین ساز یبا کشور ایران هستیم

نواک با بیان اینکه آماده هستیم تا شرکت مشترکی با ایران برای ماشین سازی ایجاد کنیم، تاکید کرد: به همکاران ایرانی پیشنهاد می‌دهیم که با ما در این زمینه همکاری کنند.

وی با اشاره به توسعه همکاری‌های متقابل دو کشور در زمینه ایجاد مناطق آزاد اقتصادی گفت: از رئیس پارلمان ایران درخواست می‌کنیم در خصوص این توافقات اقدامات لازم را انجام دهند.

جم مبالات مالی میان دو کشور ایران و روسیه حدود یک سوم رشد داشته است

وزیر انرژی روسیه با تاکید بر اینکه همکاری‌های مشترک میان ایران و روسیه در زمینه سرمایه گذاری میان بانک‌های دو کشور از موارد توافقات این چند روز بوده است، ابراز داشت: حجم مبالات مالی میان دو کشور حدود یک سوم رشد داشته است و اعتقاد داریم فعالیت‌های مشترک بانکی میان دو کشور باید ادامه داشته باشد.

ضرورت فعال کردن مبادلات دو کشور به روبل و ریال

وی تاکید کرد: بانک‌های مرکزی دو کشور باید همکاری‌های لازم برای ایجاد شرایط در زمینه فعال نمودن مبادلات دو کشور به روبل و ریال را انجام دهند تا موجب توسعه همکاری‌ها میان دو کشور شود.

نواک گفت: لازم است سندی در خصوص توسعه همکاریهای منطقه‌ای، استانی، اقتصادی و تجاری ایران با مناطق مختلف روسیه در جهات مختلف امضا شود.

کد خبر 4644401

منبع: مهر

کلیدواژه: الکساندر نواک وزیر انرژی روسیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۰۸۲۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه زیرساخت‌های جاده‌ای و بندری برای دستیابی به تجارت ۱۰ میلیارد دلاری میان ایران و پاکستان

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از وزارت راه و شهرسازی، مهرداد بذرپاش وزیر راه و شهرسازی و رئیس کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و پاکستان درباره موضوعات مطرح شده در دیدار‌ها و نشست‌های مقامات ایران و پاکستان، از دیدار دوجانبه رؤسای کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی دو کشور خبر داد و گفت: در این دیدار موضوعات مختلف در حوزه اقتصادی مورد بحث قرار گرفت و مقرر شد نشست بعدی این کمیسیون ظرف چند ماه آینده در تهران برگزار شود.

رییس کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و پاکستان، وجود بنادر مهم پاکستان از جمله کراچی و همچنین موقعیت بنادر ایران از جمله بندر چابهار و دسترسی به آب‌های آزاد را فرصت مناسبی برای توسعه روابط اقتصادی دو کشور دانست و افزود: توسعه بنادر پاکستان و ایران از دیگر موضوعاتی بود که در دیدار‌های دوجانبه مطرح شد.

بذرپاش با اشاره به هدف‌گذاری ۱۰ میلیارد دلاری تجارت دو کشور گفت: دستیابی به این هدف نیازمند توسعه جدی زیرساخت‌ها از جمله بنادر و تسهیل تردد کامیون‌ها در مرز‌های دو طرف است.

تسهیل تردد در مرز‌های ایران و پاکستان

وی افزود: ۳ مرز ریمدان، میرجاوه و پیشین میان ایران و پاکستان وجود دارد که دو مرز آنها نسبتاً جدید است و باید تردد از این مرز‌ها تسهیل شود.

وزیر راه و شهرسازی از طرح اجازه حمل یکسره بار توسط کامیون‌های ایرانی به داخل پاکستان خبر داد و افزود: این موضوع هم سرعت تردد و هم حجم انتقال بار را افزایش می‌دهد.

بذرپاش گفت: تسهیل تردد جاده‌ای و توسعه زیرساخت‌ها در دو طرف مورد بحث قرار گرفت و مطرح شد که هم توسعه پارکینگ‌ها و هم مناسب‌سازی معابر تردد باید موردتوجه قرار گیرد.

وی یادآور شد: مشکلات برخی رانندگان ایرانی در خصوص لزوم اخذ ویزا و اجازه ورود تنها تا ۵۰ کیلومتر به کشور پاکستان از جمله دغدغه‌هایی بود که با طرف پاکستانی مطرح و مقرر شد این موضوع در دستور کار قرار گیرد.

برقراری پرواز مستقیم میان تهران و اسلام آباد توسط شرکت‌های ایرانی

وزیر راه و شهرسازی گفت: موضوع همکاری‌های هوایی از جمله افزایش پرواز‌ها به‌ویژه میان لاهور و مشهد یا تهران نیز مطرح و مقرر شد برقراری پرواز میان تهران و اسلام‌آباد توسط شرکت‌های ایرانی اعلام شود تا بستر تردد راحت‌تر تجار فراهم شود.

بذرپاش با بیان طرح موافقت‌نامه تجارت آزاد در این نشست گفت: علاوه بر این موافقت‌نامه، تعدادی موافقت‌نامه پیشنهادی از سوی سازمان‌های ایرانی به‌طرف پاکستانی ارسال شده بود که تا کنون نظر موافق یا مخالفی از سوی پاکستان اعلام نشده، به همین منظور قرار شد کارگروهی در وزارت مربوطه تشکیل و نشست‌های مجازی با سازمان‌های هم تراز برگزار شود تا هرچه سریع‌تر در مورد موافقت‌نامه‌ها نظر بدهند. همچنین نشست بعدی در سطح معاونان وزیر در تهران برگزار شود.

رییس کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و پاکستان، تهاتر کالا را از دیگر موضوعات مورد بحث طرفین اعلام کرد که در دستور کار برای پیگیری بیشتر قرار گرفت.

بذرپاش با اشاره به روی کار آمدن دولت جدید در پاکستان ابراز امیدواری کرد که توسعه همکاری‌ها با جدیت در دستور کار قرار گیرد و توافق‌نامه‌ها به سرانجام برسد.

وی یادآور شد: پاکستان به دلیل مجاورت مرزی قابل توجه با کشورمان و بازار بزرگی که دارد، فضای مناسبی برای فعالین اقتصادی ایرانی است و باید زیرساخت‌ها برای دسترسی هرچه آسان‌تر تجار و بازرگانان ایران به این بازار فراهم شود که در نهایت توسعه اقتصادی کشور را به دنبال دارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مردم باید ثمره دوستی ایران و چین را در مظاهر توسعه مشاهده کنند
  • توافق برای گسترش بیشتر همکاری‌های اقتصادی | مرز مشترک ۲ کشورباید «مرز صلح و دوستی» باشد
  • توسعه همکاری‌های برق و انرژی ایران و ترکمنستان
  • تاکید بر توسعه همکاری ایران و ترکمنستان در زمینه برق و انرژی
  • توسعه همکاری ایران و ترکمنستان در زمینه برق و انرژی
  • توسعه زیرساخت‌های جاده‌ای و بندری برای دستیابی به تجارت ۱۰ میلیارد دلاری میان ایران و پاکستان
  • زمینه‌های مساعد برای گسترش همکاری‌های ایران و پاکستان در حوزه انرژی وجود دارد
  • توسعه پایانه های مرزی و افزایش پروازها میان ایران و پاکستان
  • گامی برای توسعه روابط پرمنفعت تهران و اسلام آباد
  • توسعه پایانه‌های مرزی و افزایش پرواز‌ها میان ایران و پاکستان