Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه آموزش خبرگزاری برنا، صبح امروز  مهراله رخشانی مهر در نشست هم‌اندیشی سرپرست وزارت آمورش و پرورش با روسای دانشکده‌های معماری، مدیران کل و معاونین فنی استان‌ها در اردوگاه شهید باهنر تهران اظهار کرد: سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس با هزینه‌کرد حدود ۳هزار میلیارد تومان اعتبارات ملی و ۲هزار میلیارد تومان اعتبار استانی برای ساخت و ساز مدارس، یکی از بزرگترین دستگاه‌های تخصصی و اجرایی در حوزه ساخت و ساز در کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به سابقه معماری مدارس ایرانی و برگزاری همایش‌های مربوطه از دهه 80 افزود: تأکید بر جمع‌آوری مدارس کوچک از خروجی‌های هفتمین همایش مدرسه و معماری ایرانی بود.

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس ادامه داد: از سال گذشته عملیات تکمیل پروژه‌های حیات طیبه و مجتمع‌های آموزشی در دستور کار گرفته است.

وی خاطرنشان کرد: در هشتمین همایش معماری مدارس به معماری مدارس سبز پرداختیم لذا  طرح ایجاد این نوع مدارس تهیه‌شده و در دستور کار قرارگرفته است.

رخشانی مهر گفت: فعالیت‌های سازمان نوسازی در حیطه مدارس سبز در حوزه اجرا و توسعه فرهنگ محیط‌زیست انجام می‌شود.

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس تصریح کرد: مقالات زیادی با موضوع مدارس سبز در جشنواره اخیر ارائه‌شده است.

وی نگاه و نگرش دکتر حسینی را در عرصه معماری مدارس، نگاهی علمی و دانشگاهی دانست.

در ادامه این نشست چهار نفر از اعضای هیئت‌علمی دانشکده‌های معماری و همچنین برخی از اساتید معماری حاضر در این نشست  به ارائه نظرات خود پرداختند.

شایان‌ذکر است؛ مطالعه و پژوهش در خصوص مدارس سبز، توسعه ‌این مدارس و ارائه آموزش‌های لازم برای مدیران این نوع مدارس، ساخت مدارس بر اساس معماری ایرانی، پیش‌بینی تجهیزات و... ازجمله اقداماتی است که در خصوص مدارس سبز انجام‌شده است

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ساخت و ساز مدرسه معماری برنا مدارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۰۸۳۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲ هزار کلاس درس در استان اردبیل احداث می‌شود

بهزاد محمدی خلفلو با اشاره به مسئولیت اجتماعی صنایع و دستگاه‌ها و سهم آنها در قالب مشارکت‌های مردمی و اقدامات مدرسه سازی در اردبیل اظهار کرد: هرچند استان اردبیل استان صنعتی نیست، اما ما تلاش زیادی را انجام دادیم تا با مجموعه‌های صنعتی بزرگ استان و شرکت‌ها و سرمایه گذاران بخش خصوصی توافقی را برای انجام مسئولیت اجتماعی خود انجام دهیم تا از این محل پروژه‌های مدرسه سازی تعریف و در مناطق باجمعیت دانش آموزی بالا ساخت مدرسه را نظیر دارالفنون یا حمایت‌های بنیاد برکت و سایر نهاد‌ها انجام دهیم. او خاطرنشان کرد: با توجه به نرخ رشد جمعیت دانش آموزی و پائین بودن سرانه آموزشی در استان اردبیل احداث ۲ هزار کلاس درس در سال‌های آینده پیش بینی شده تا بخشی از این واحد‌های آموزشی از محل اعتبارات ملی و استانی و بخشی نیز به همت خیرین و مشارکت اجتماعی کارخانه‌ها و نهاد‌های عمومی غیردولتی اجرایی شود. مدیرکل نوسازی مدارس استان اردبیل بهره وری منابع انسانی و پشتیبانی‌های اداری و رفاهی کارکنان را یادآور شد و بیان کرد: نیروی انسانی برای هر سازمان با ارزش‌ترین منبع کارآمدی است که در کنار بهره گیری از توان نیروی انسانی متخصص و متعهد برای نوسازی مدارس ما سعی کردیم تا در حد امکان دغدغه‌های رفاهی و معیشتی همکاران را برطرف و با تدارک فضای اقامتی در خراسان رضوی و مازندران زمینه حضور همکاران با خانواده هایشان را در این فضا‌های تفریحی مهیا کنیم. محمدی خلفلو بیان کرد: در کنار تدارک این امکانات در حوزه ورزشی امسال در چند نوبت و رشته‌های ورزشی مختلف توانسته ایم مدال قهرمانی و نایب قهرمانی را به دست آورده و اسباب افتخاری برای سازمان نوسازی باشیم. او با اشاره به روند اجرای طرح «شهید عجمیان» در استان اردبیل تصریح کرد: طرح «شهید عجمیان» هم راستا با سایر مناطق کشور در استان اردبیل نیز برگزار و موفق شدیم با هزینه ۳ میلیارد تومانی در ۳۵۰ مدرسه با همکاری آموزش و پرورش و همت جهادی همکاران فضای پرشور و نشاطی را برای دانش آموزان مهیا کنیم. مدیرکل نوسازی مدارس استان اردبیل بیان کرد: در این طرح فضا‌های آموزشی رنگ آمیزی و زیباسازی شده تا دانش آموزان در این فضا تحصیل شایسته و همراه با آرامشی را تجربه کنند و قطعا در سال جدید این طرح با گستردگی بیشتر در سطح استان اردبیل اجرا خواهد شد. محمدی خلفلو اولویت و برنامه‌های راهبردی سال جاری نوسازی مدارس اردبیل را یادآور شد و اظهار کرد: امسال تلاش می‌کنیم تا دو رویکرد جدی را در سازمان دنبال تا بتوانیم به افزایش سرانه فضای آموزشی و تربیتی استان کمک کنیم. او اضافه کرد: رویکرد اول ما در سال ۱۴۰۳ تکمیل و تحویل پروژه‌های نیمه تمام دولتی و خیرین است که تا حد امکان با جذب اعتبارات در این کار اهتمامی جدی خواهیم داشت و در وهله دوم با تامین اعتبار ملی و استانی شاهد شروع پروژه‌های جدید در مناطق با تراکم دانش آموزی بالا خواهیم بود که در این راستا در تلاش برای جلب مشارکت دستگاه‌های مختلف در قالب مسئولیت اجتماعی هستیم تا براساس این تفاهمنامه‌ها بتوانیم ماموریت خود را انجام دهیم. مدیرکل نوسازی مدارس استان اردبیل اظهار امیدواری کرد؛ در کنار تکمیل و بهبود پیشرفت پروژه‌های مدرسه سازی در استان در شهر‌های پرجمعیت نظیر اردبیل، پارس آباد و مشگین شهر بتوان کمبود فضای آموزشی و ناایمن بودن مدارس را در ابعاد فیزیکی و یا سیستم گرمایشی به صفر رسانده و اقدام عملیاتی در این شهرستان‌ها به ثمر نشیند. باشگاه خبرنگاران جوان اردبیل اردبیل

دیگر خبرها

  • توسعه هنرستان‌های فنی حرفه‌ای و کاردانش غیردولتی در سال ۱۴۰۳
  • تخریب ۵۸ ساخت‌وساز غیرمجاز در اراضی کشاورزی قزوین
  • ۲ هزار کلاس درس در استان اردبیل احداث می‌شود
  • بهسازی و شاداب سازی یک هزار و ۵۰۰ کلاس درس
  • خروج رکود بازار مسکن تنها با اتکا به توان مردم در ساخت‌وساز امکان‌پذیر است
  • پروژه های نیمه تمام خیرساز در اولویت تکمیل
  • ابلاغ آیین‌نامه استقرار مدارس و مراکز غیردولتی در مناطق، نواحی و محلات مختلف کشور
  • ابلاغ آیین نامه استقرار مدارس و مراکز غیر دولتی در مناطق، نواحی و محلات مختلف کشور
  • سال گذشته ۲۴۰ کلاس درس تحویل آموزش‌وپرورش قم داده شد
  • احداث ۱۰۴پروژۀ آموزشی در لرستان