Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش وانانیوز، 

 بعد از مدت‌ها گمانه‌زنی در نهایت برانکو ایوانکوویچ با ترک کشورمان اعلام کرد که با باشگاه الاهلی عربستان به توافق رسیده و دیگر داستان پرسپولیس و ایران برای او به پایان رسیده است. با رفتن برانکو اما فضای باشگاه پرسپولیس به شدت ملتهب شده و در دو روز اخیر هواداران عصبانی و معترض این تیم مقابل ساختمان باشگاه پرسپولیس تجمع کرده و خواستار بازگشت برانکو به پرسپولیس شدند! این در حالی است که ایرج عرب مدیرعامل باشگاه پرسپولیس تاکنون موضع روشنی نسبت به این مسأله اتخاذ نکرده و مشخص نیست که تکلیف پرسپولیس در روزهای آینده چطور رقم خواهد خورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیران پرسپولیس انگار که توقع این شرایط را نداشته و با نداشتن پلنی مناسب برای کنترل این اوضاع از اتاق های جلسه بیرون نمی آیند. درحالی که شاید بهترین کار در این شرایط این بود که برای آرام کردن این فضای بی خود شلوغ و بی جهت ملتهب کنار هواداران قرار می گرفتند و از برنامه های خود برای برون رفت از ای شرایط می گفتند اما متاسفانه یک رسم نانوشته در مدیریت فوتبال ایرانی است و آن سکوت و قایم شدن. 

* برانکو حجت را تمام کرد تکلیف پرسپولیس چیست؟

برانکو که جسته و گریخته اعلام کرده بود دیگر به پرسپولیس برنمی‌گردد در مصاحبه امروزش با یک رسانه کروات تصمیم خود را رسانه‌ای کرد.در این شرایط به نظر می‌رسد که تفکر برانکو با پرسپولیس سازگار نخواهد بود و حتی اگر از روش‌های قانونی هم مسئولان پرسپولیس بتوانند برانکو را به ایران برگردانند اما او دیگر برای این تیم مربی نخواهد بود چرا که بعد از اتفاقات رخ داده بدون شک برانکو انگیزه کار در ایران را از دست داده است و با این شرایط شاید بهتر باشد که باشگاه پرسپولیس راه دیگری را در پیش بگیرد. 

* مدیرعامل باشگاه پرسپولیس چرا این روزها را ندید؟

برانکو بارها در ماه‌های اخیر در مصاحبه‌هایش تلویحاً از جدایی و رفتن از این تیم صحبت کرد و شاید اگر یک مدیرعامل کار کشته و با تجربه بالای سر این تیم قرار داشت خیلی راحت از حرف‌های برانکو متوجه می‌شد که او عزم رفتن دارد و در این بین این ایراد به ایرج عرب و همکارانش در پرسپولیس وارد است که چرا زودتر از اینها تکلیف نیمکت داغ خود را مشخص نکردند.از طرف دیگر برانکو هم باید به این سؤال پاسخ دهد که چرا به صورت شفاف تصمیم‌اش برای جدایی از پرسپولیس را اعلام نکرد و با صحبت‌های در لفافه کار را به اینجا رساند که شاهد هستیم هر روز هواداران مقابل باشگاه تجمع می‌کنند. موضوع دیگر این است که پرسپولیس در سال‌های اخیر با برانکو به ثبات خوبی رسید اما جدایی او به این شکل آنقدر شوکه‌کننده بود که حالا مدیران این باشگاه بدون داشتن یک نقشه راه برای مدیریت بحران از دید هواداران و رسانه‌ها پنهان شده‌اند. هواداران پرسپولیس باید شرایط این باشگاه را درک کنند و اجازه دهند که در یک فضای آرام و بدون تنش تصمیمات آنی این باشگاه اتخاذ شود.

* پرسپولیس در دوران بعد از برانکو چه شرایطی خواهد داشت؟

در 4 سال اخیر برانکو آنقدر در پرسپولیس تأثیرگذار بود که خیلی‌ها نقش او را بیشتر از یک مربی می‌دانستند و خیلی‌ها برانکو را هم سرمربی و هم مدیر این باشگاه معرفی می‌کردند چرا که او موفق شده بود حاشیه‌های زیادی از تیمش را کنترل کند و در سایه هدایت و مدیریت او پرسپولیس به قهرمانی‌های متعدد رسید اما حالا که او از پرسپولیس قصد جدایی دارد باید مسئولان باشگاه در مدت زمان باقی‌مانده تا شروع لیگ بتواند تیم خوبی را ساخته و پرداخته کند و با اتخاذ تصمیمات درست، پرسپولیس روند خوب خود را ادامه دهد. در اینکه برانکو به شکل بهتری می توانست از پرسپولیس جدا شود شکی نیست. در واقع در کنار همه بی درایتی که در این باشگاه شده از تصمیم برانکو و ترک ناگهانی اش نمی توان به راحتی گذشت. برانکو که در مصاحبه های اخر فصلش همیشه دو پهلو به ماندن و یا رفتنش اشاره کرده بود می توانست در یک جلسه دوستانه به این همکاری پایان دهد و یا حداقل بعد از بازگشت به تهران و تسویه حساب با روی خوشی با هواداران تیمش خداحافظی کند. رفتار برانکو با باشگاه پرسپولیس ناخودآگاه ما را یاد خداحافظی اش با تیم ملی می اندازد. جایی که تیم ملی در جام جهانی روزهای خوبی را نگذراند و برانکو به همراه تیم ملی به تهران بازنگشت. در هر حال برانکو با پرسپولیس روزهای فوق العاده ای داشته و به این راحتی از قلب میلیون ها هوادار پرسپولیس بیرون نمی رود اما اکنون این تصمیم از سوی سرمربی سرخپوشان گرفته شده و به جای جارو جنجال باید به فکر آینده این تیم بود.

این روزها مهمترین روزهای آماده سازی یک تیم است و هر روز تجمع و یا مصاحبه علیه مدیریت باشگاه تغییری در وضعیت تیم که نمی کند هیچ شرایط را برای تصمیم گیری سخت تر هم می کند.

نه سکوها قرار است تصمیم گیر مسائل کلان باشگاه پرسپولیس باشند که اگر چنین باشد باید فاتحه یک باشگاه را خواند و نه قرار است باشگاه نسبت به احساسات هوادارانش و دغدغه های آنها بی توجه باشد اما در فضای فعلی آیا می توان تصمیم درستی گرفت؟ 

موضوع دیگر بحث پیشکسوتان این باشگاه است که بیشتر آنها هر روز یک سیاست را در پیش می‌گیرند. پیشکسوتان پرسپولیس در 4 سال گذشته که این تیم نتایج خوبی می‌گرفت همواره از پرسپولیس حمایت می‌کردند اما با رفتن برانکو موضع آنها هم تغییر کرد و برخی از آنها انتقادات عجیب انجام می‌دهند به طوری که صحبت‌های فعلی آنها با صحبت‌های گذشته در تناقض عجیبی قرار دارد. برخی از پیشکسوتان پرسپولیس خارج از انتقادهایی که انجام می‌دهند گاهی دست به اتهام‌زنی هم می‌زنند و رفتن برانکو را به مسائلی خارج از مسائل فوتبال ربط می‌دهند. با این همه باید دید که آینده پرسپولیس در روزهای پرالتهاب فعلی چطور رقم خواهد خورد و آیا تغییرات در این باشگاه فقط به رفتن برانکو خلاصه می‌شود و یا ترکش اتفاقات اخیر برخی از مدیران این باشگاه را هدف قرار خواهد داد. 

انتهای پیام/

منبع: وانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت vananews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «وانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۰۸۵۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرسپولیس سهامدارانش را قرمز پوش کرد!

به گزارش ورزش سه، بلاخره در روز دوشنبه ۳ اردیبهشت انتظارها به پایان رسید و درنهایت، پس از کش و قوس های فراوان،  فرآیند خصوصی سازی پرسپولیس و استقلال فارغ از کیفیت آن، با معامله شدن ۸۵ درصد از سهام دو باشگاه استقلال و پرسپولیس در بازار پایه فرابورس خاتمه یافت. 

براین اساس، ۸۵ درصد سهام پرسپولیس معادل حدود ۳۲۰۰ میلیارد تومان به کنسرسیومی از بانک های غیردولتی متشکل از بانک های شهر، ملت، تجارت، صادرات، رفاه و اقتصاد نوین و ۸۵ درصد سهام استقلال معادل حدود ۲۷۹۳ میلیارد تومان به کنسرسیومی از هلدینگ صنایع پتروشیمی خلیج فارس و ۴ زیرمجموعه اش، پتروشیمی پارس، پتروشیمی بوعلی، پتروشیمی شهید تندگویان و پتروشیمی بندر امام فروخته شد تا سرخابی های پایتخت مشکل مالکیتی برای دریافت مجوز حرفه ای جهت حضور در فصل آینده رقابت های باشگاهی آسیا نداشته باشند.

در کنسرسیوم متشکل از ۶ بانک غیر دولتی سهام دار پرسپولیس، بانک شهر بعنوان رهبر این کنسرسیوم ۳۰ درصد، بانک های ملت و تجارت ۲۰ درصد و بانک های صادرات، اقتصاد نوین و رفاه هرکدام ۵ درصد سهام پرسپولیس را خریداری کردند. در آن سو، کنسرسیوم متشکل از هلدینگ صنایع پتروشیمی خلیج فارس و ۴ زیرمجموعه اش هستند که هلدینگ خلیج فارس ۵ درصد و هرکدام از ۴ زیرمجموعه اش ۲۰ درصد سهام استقلال را خریداری نمودند.

حالا با گذشت یک روز از این اتفاق و معامله شدن ۸۵ درصد سهام سرخابی ها، در این مقاله، قصد داریم که تغییرات قیمت سهام هرکدام از خریداران سرخابی های پایتخت را در روز سه شنبه ۴ اردیبهشت در بازار بورس تهران بررسی نماییم و ببینیم که به اصطلاح، واکنش قیمت سهام این شرکت ها به خرید پرسپولیس و استقلال چه بوده است.

پیش از اینکه وارد بحث شویم، بایستی بگوییم که از کنسرسیوم پرسپولیس، بانک رفاه و از کنسرسیوم استقلال، شرکت پتروشیمی بندر امام در بورس تهران معامله نمی شوند و درنتیجه در این مقاله، بررسی می شوند.

بررسی تغییرات قیمت سهام خریداران پرسپولیس در روز سه شنبه ۴ اردیبهشت

از ۶ بانک غیردولتی سهامدار پرسپولیس، بانک های شهر، ملت، تجارت، صادرات و اقتصاد نوین به ترتیب با نمادهای وشهر، وبملت، وتجارت، وبصادر، ونوین معامله می شوند و همانطور که گفتیم بانک رفاه در بازار بورس تهران معامله نمی شود. در ادامه، تغییرات قیمتی هرکدام از این نمادها را در روز سه شنبه ۴ اردیبهشت بررسی می نماییم. برای این بررسی، تغییرات قیمت های پایانی هرکدام از این نمادها را درنظر می گیریم، یعنی بعنوان مثال قیمت پایانی سهام بانک شهر در روز سه شنبه ۴ اردیبهشت با قیمت پایانی سهام این بانک در روز دوشنبه ۳ اردیبهشت مقایسه می کنیم و درصد کاهش یا افزایش این قیمت را به شما نشان می دهیم.

بانک شهر (وشهر)

همانطور که در تصویر زیر می بینید، قیمت پایانی سهام بانک شهر در روز سه شنبه ۴ اردیبهشت با کاهش ۲.۷۴ درصدی مواجه شده است.

بانک ملت (وبملت)

همانطور که در تصویر زیر می بینید، قیمت پایانی سهام بانک ملت در روز سه شنبه ۴ اردیبهشت با کاهش ۱.۳۹ درصدی مواجه شده است.

بانک تجارت (وتجارت)

همانطور که در تصویر زیر می بینید، قیمت پایانی سهام بانک تجارت در روز سه شنبه ۴ اردیبهشت با کاهش ۱.۶۲ درصدی مواجه شده است.

بانک صادرات (وبصادر)

همانطور که در تصویر زیر می بینید، قیمت پایانی سهام بانک صادرات در روز سه شنبه ۴ اردیبهشت با کاهش ۰.۴۶ درصدی مواجه شده است.

بانک اقتصاد نوین (ونوین)

همانطور که در تصویر زیر می بینید، قیمت پایانی سهام بانک اقتصاد نوین در روز سه شنبه ۴ اردیبهشت با کاهش ۰.۰۹ درصدی مواجه شده است.

نکته مهم: همانطور که می بینید هرچقدر میزان درصد سهام این بانک ها در پرسپولیس بیشتر بوده است، بازار واکنش منفی بیشتری به این بانک ها داشته اند و قیمت سهامشان کاهش بیشتری داشته است. بعنوان مثال، بانک شهر، بعنوان رهبر کنسرسیوم، با ۳۰ درصد سهام پرسپولیس افت ۲.۷۴ درصدی را در قیمت سهام خود در روز سه شنبه ۴ اردیبهشت تجربه کرده، درحالی که این کاهش قیمت برای بانک اقتصاد نوین که دارنده 5 درصد سهام پرسپولیس است، ۰.۰۹ درصد بوده است.

بررسی تغییرات قیمت سهام خریداران استقلال در روز سه شنبه ۴ اردیبهشت

سهامداران جدید استقلال یعنی هلدینگ صنایع پتروشیمی خلیج فارس و ۳ زیر مجموعه اش، پتروشیمی پارس، پتروشیمی بوعلی و پتروشیمی شهید تندگویان به ترتیب با نمادهای فارس، پارس، بوعلی و شگویا معامله می شوند و همانطور که گفتیم پتروشیمی بندر امام در بازار بورس تهران معامله نمی شود. در ادامه، تغییرات قیمتی هرکدام از این نمادها را در روز سه شنبه ۴ اردیبهشت بررسی می نماییم. برای این بررسی، تغییرات قیمت های پایانی هرکدام از این نمادها را درنظر می گیریم، یعنی بعنوان مثال قیمت پایانی سهام پتروشیمی بوعلی در روز سه شنبه ۴ اردیبهشت با قیمت پایانی سهام این پتروشیمی در روز دوشنبه ۳ اردیبهشت مقایسه می کنیم و درصد کاهش یا افزایش این قیمت را به شما نشان می دهیم.

صنایع پتروشیمی خلیج فارس (فارس)

همانطور که در تصویر زیر می بینید، قیمت پایانی سهام صنایع پتروشیمی خلیج فارس در روز سه شنبه ۴ اردیبهشت با افزایش ۰.۱۲ درصدی مواجه شده است.

پتروشیمی پارس (پارس)

همانطور که در تصویر زیر می بینید، قیمت پایانی سهام پتروشیمی پارس در روز سه شنبه ۴ اردیبهشت با افزایش ۰.۱۹ درصدی مواجه شده است.

پتروشیمی بوعلی (بوعلی)

همانطور که در تصویر زیر می بینید، قیمت پایانی سهام پتروشیمی بوعلی در روز سه شنبه ۴ اردیبهشت با افزایش ۰.۷۹ درصدی مواجه شده است.

پتروشیمی شهید تندگویان (شگویا)

همانطور که در تصویر زیر می بینید، قیمت پایانی سهام پتروشیمی شهید تندگویان در روز سه شنبه ۵ اردیبهشت با کاهش ۱.۶ درصدی مواجه شده است.

جمع بندی: حالا این سوال مطرح است که چرا واکنش بازار به سهامداران پرسپولیس منفی بوده درحالی که غالب سهامداران استقلال با افزایش قیمت مواجه شده اند. این سوال پاسخ های مختلفی می تواند داشته باشد، یکی از دلایل آن خبرهایی است که درخصوص افزایش نرخ دلار نیما به گوش می رسد که طبیعتا این افزایش نرخ دلار نیما به نفع پتروشیمی ها خواهد شد و درنتیجه دور از انتظار نیست که قیمت آن ها با افزایش روبرو شود.

نکته بعدی می تواند این باشد که نماد فارس یک نماد شاخص ساز در بازار بورس است و در کمتر مواقعی پیش می آید که کاهش قیمت را تجربه کند. 

نکته سوم که برای هواداران فوتبال شاید مهمتر باشد وضعیت مالی سهامداران استقلال است که میزان هزینه ای که باشگاه استقلال به این پتروشیمی ها تحمیل خواهد کرد، درمقایسه با درآمدشان رقم چندانی نخواهد بود و درنتیجه، خبر خرید سهام استقلال آنها را دچار افت قیمت نمی کند.

در نقطه مقابل، بانک ها سهامدار پرسپولیس هستند که مجموعه سودشان از مجموع سود کنسرسیوم سهامداران استقلال کمتر است و سودی هم که بانک ها می سازند بخشی از آن مربوط به سود تسعیر ارز است که سود باکیفیتی نیست. درنتیجه، می توان نتیجه گرفت که سهامداران پرسپولیس در مقابل سهامداران استقلال از لحاظ مالی ضعیف تر هستند و فعلا دربی خصوصی سازی را استقلالی ها برنده شده اند.

دیگر خبرها

  • آژیر قرمز در اصفهان / فرونشست به آثار باستانی هم رسید
  • آژیر قرمز در اصفهان / فرونشست به آثار باستانی هم رسید+ عکس
  •  آژیر قرمز در اصفهان/ فرونشست به آثار باستانی هم رسید+ عکس
  • لیگ برای این بازیکن ملی‌پوش پرسپولیس تمام شد
  • اوسمار: هوادران پرسپولیس پس از گل‌محمدی به دنبال برانکو بودند
  • جواب استقلالی‌ها را در زمین می‌دهیم | فوتبال تدافعی هوادار ندارد
  • ممنون که فقط دنبال استقلال و پرسپولیس نیستید | این تیم شانس اصلی قهرمانی است
  • پرسپولیس سهامدارانش را قرمز پوش کرد!
  • حرفهای متواضعانه اوسمار در تمجید از یحیی و برانکو
  • از خط قرمز برداشت از آب‌های زیرزمینی عبور کرده‌ایم