Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش فارس،در پی انتشار کلیپی مشکوک و حاوی اطلاعات ضد و نقیض و غیرمستند با عنوان «واردات داروی جعلی از سوی هلال‌احمر» در فضای مجازی در روز دوشنبه مورخ ۲۷ خرداد ماه ۱۳۹۸، سازمان تدارکات پزشکی جمعیت هلال احمر در اطلاعیه‌ای جعلی بودن دارو و مرگ افرادی بر اثر مصرف آن را قویا تکذیب کرد.

در این اطلاعیه آمده است: با توجه به احتمال اپیدمی بیماری لیشمانیوز (سالک) در کشور و همچنین عدم وجود داروی «گلوکانتیم» ساخت کارخانه سنوفی (با نام ژنریک مگلومین آنتی موانت) در آبان ماه سال ۱۳۹۷ با درخواست کمک وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو جهت کنترل بحران مذکور، سازمان تدارکات پزشکی برای تامین فوریتی آن دارو با برندگلوکاتیم (مگلومین آنتی موانت) از کشور هندوستان اعلام آمادگی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با اخذ مجوزهای لازم برای واردات این دارو از سازمان غذا و دارو،  مقدار ۵۰ هزار دوز داروی گلوکاتیم ساخت شرکت   (PRG/Intact Drug and Pharmaceutical) در تاریخ ۳ آذر ماه ۱۳۹۷ (ظرف کمتر از یک ماه) تأمین شد و پس از تایید مدارک کارخانه سازنده این دارو، خط تولید و خود فرآورده توسط سازمان غذا و دارو (که توسط وزارت بهداشت و اتاق بازرگانی هند و سفارت ایران در هند تایید شده بود) و پس از نصب برچسب اصالت، با نظر سازمان غذا و دارو برای مصرف بیماران در اختیار معاونت بهداشت وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی قرار گرفت.

گفتنی است پس از مصرف کل محموله نخست (۵۰ هزار دوز داروی گلوکاتیم)  با درخواست مجدد سازمان غذا و دارو نسبت به تأمین ۵۰ هزار دوز دیگر از همان دارو به تاریخ 21.9.97  اقدام شد که مقدار قابل توجهی از محموله دوم نیز مصرف شده است.

همچنین قابل ذکر است که شرکت تأمین آوا سلامت متعلق به هیأت امنای ارزی نیز دقیقاً  همین دارو را (مگلومین آنتی موانت) ساخت شرکت   PRG/Intact Drug and Pharmaceutical  به مقدار ۵۰ هزار دوز با مجوز سازمان غذا و دارو وارد کشور کرده است که این موضوع مبین تأیید اصالت و سلامت این فرآورده است.

لازم به ذکر است با توجه به اینکه از ابتدا در تمامی مدارک، مستندات و مجوزات لازم برای واردات داروی مذکور، محل تولید کشور هندوستان و شرکت (PRG/Intact Drug and Pharmaceutical(Maiden Group اعلام شده بود و همچنین در نتایج آزمایش‌های آزمایشگاه مرجع سازمان بهداشت جهانی National Institute For Public Health and the Environment  قید شده که  این دارو با داروی Glucantime شرکت Merial آلمان مطابقت کامل داشته و با مقادیر درج شده روی بسته بندی نیز همخوانی دارد و این نتایج توسط آزمایشگاه رفرانس Suisse Technology Partner در کشور سوئیس و آزمایشگاه مرجع Satiate Research and Anatech در کشور هند مطابقت داشته و مقدار آنتی موانت موجود در داروی گلوکاتیم با استانداردها برابر است؛ بنابراین جعلی بودن این دارو مورد تأیید نیست.

در اطلاعیه سازمان تدارکات پزشکی جمعیت هلال احمر ضمن تکذیب هر گونه گزارش ناشی از سوءمصرف این دارو تاکید شده است: در گزارش رسمی سازمان بهداشت جهانی نیز قید شده است که بررسی آزمایشگاهی این محصول هنوز ادامه دارد و تا کنون هیچ تأثیر زیانباری ناشی از مصرف داروی مذکور به این سازمان گزارش نشده است.

هچنین در همین زمینه تاکنون هیچگونه گزارش یا اعلامی از طرف وزارت بهداشت و مقامات مسئول دارویی کشور در زمینه فوت بیمار بدلیل سوء‌مصرف داروی گلوکاتیم به سازمان تدارکات پزشکی هلال احمر به عنوان تأمین کننده ارائه نشده است.

بنابراین پر واضح است پروژه مرگ افرادی در ایران و پاکستان، کذب محض بوده و جریان سازی و تشویش اذهان عمومی آن هم در شرایط خاص فعلی کشور توسط کسانی است که بدون دلیل و مستندات در پی برهم زنی امنیت روانی جامعه و مردم هستند.

با توجه به گزارش سازمان بهداشت جهانی مبنی بر مغایرت در محل تولید دارو، اقدامات و مکاتبات لازم انجام و مدارک موجود برای رفع مغایرت به سازمان بهداشت جهانی ارائه شده است.

با توجه به فصل تابستان و بحران سیل اخیر، اپیدمی بیماری سالک به دلیل شکل گیری آب‌های راکد در بخش زیادی از کشور، بسیار محتمل بود که با توجه به واردات داروی مذکور در شرایط تحریم، امکان کنترل بیش از پیش این بیماری مسری در نقاط گرمسیری توسط نهادهای ذی‌ربط فراهم شد.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۰۸۹۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هلال احمر در ۶ استان جنوبی به حالت آماده‌باش درآمد

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر اعلام کرد که درپی اعلام هشدار سازمان هواشناسی در خصوص بارش شدید باران، نیروهای امدادی این جمعیت در شش استان جنوبی به حالت آماده‌باش درآمده‌اند.

بابک محمودی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به هشدار سازمان هواشناسی در مورد فعالیت سامانه بارشی در پنج استان کشور گفت: در پی پیش بینی بارش شدید باران، رعدوبرق، وزش باد شدید، گرد و خاک و تگرگ در روز سه‌شنبه ۲۸ فروردین‌ماه در استان‌های هرمزگان، جنوب فارس، جنوب غرب و غرب سیستان و بلوچستان، نیمه جنوبی کرمان و بوشهر و و برای روز چهارشنبه ۲۹ فروردین‌ماه در نیمه جنوبی سیستان و بلوچستان امدادگران هلال احمر به حالت آماده باش درآمدند.

وی ادامه داد: در این شرایط جوی با توجه به بالا آمدن ناگهانی سطح آب رودخانه‌ها، سیلابی شدن مسیل‌ها و رودخانه‌های فصلی، رعدوبرق و تگرگ، آبگرفتگی معابر بصورت گسترده، سرریز سدها، دور از انتظار نیست، امدادگران و نجاتگران هلال احمر برای کمک به حادثه دیدگان در آماده‌باش هستند.

رئیس سازمان امداد ونجات هلال احمر گفت: بر اساس هشدار هواشناسی از اواخر وقت امشب تا فردا وزش باد شدید لحظه ای همراه با بارندگی و رعد و برق در مناطق ساحلی و دور از ساحل استان خوزستان، در خلیج فارس دور از انتظار نیست و در این استان‌ها هم امدادگران هلال احمر به حالت آماده باش درآمده‌اند.

محمودی گفت: در این شرایط به مردم توصیه می‌شود از توقف و تردد در بستر و حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها خودداری و از سفرهای برون‌شهری و فعالیت‌های کوه‌نوردی اجتناب، شهروندان از تفرج‌گاه‌ها و سکونت‌گاه‌های واقع در حریم و بستر رودخانه خارج شوند. دامداران و عشایر در ارتفاعات و حاشیه رودخانه‌ها تردد نکنند. 

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سیل و آبگرفتگی در این ۷ استان
  • ورود ۹۶ داروی جدید به بازار در ۱۴۰۲
  • ورود ۹۶ داروی جدید در سال ۱۴۰۲ به بازار/صرفه جویی ارزی ۲۰۰ میلیون دلاری با رشد تولید
  • توزیع داروی "وارفارین" در داروخانه‌های استان مرکزی
  • ارائه داروی "وارفارین" در سراسر استان مرکزی
  • هلال احمر استان بوشهر در آماده‌باش است
  • منبع دوم داروی فاکتور۸ کشور با تولید یک شرکت دانش‌بنیان
  • هلال احمر در ۶ استان جنوبی به حالت آماده‌باش درآمد
  • آماده باش هلال‌‎‌احمر در ۵ استان
  • ۵٩۵ نفر از داوطلبان امکان اعزام به حج تمتع را پیدا نکردند/ آغاز عمره از ۳ اردیبهشت