Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس و اعضای کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی در دیدار رئیس قوه قضائیه با اشاره به قتل علیرضا شیرمحمدعلی در زندان فشافویه و ضرورت نظارت بر بازداشتگاه‌ها و زندان‌ها تاکید کردند.

بهرام پارسایی با اشاره به بازدید رئیس و اعضای کمیسیون اصل ۹۰ با رئیس و معاونین قوه قضائیه گفت: در این دیدار اعضای کمیسیون نظارت بیشتر بر زندان‌ها و بازداشتگاه‌ها را خواستار شدند و به صورت موردی به قتل علیرضا شیرمحمدعلی در زندان فشافویه نیز اشاره و یادآوری شد که چنین حوادثی می‌تواند به اعتبار و جایگاه قوه قضائیه لطمه بزند و در مقابل برخی رأفت‌ها باعث می‌شود اعتماد عمومی به قوه قضائیه افزایش یابد که این امر در موفقیت این قوه اثرگذار خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به طرح مسائلی از سوی اعضای کمیسیون اصل ۹۰ خاطرنشان کرد: با توجه به تغییرات در ریاست و سایر مسئولین قوه قضائیه انتظاراتی مطرح شد از جمله اینکه چون کمیسیون اصل ۹۰ مرجع شکایت شهروندان است درخواست ما این بود نسبت به رسیدگی به پرونده‌های ارجاعی از این کمیسیون تسریع شود، هماهنگی بیشتری وجود داشته باشد و همکاری و تسریع در پاسخگویی را شاهد باشیم.

سخنگوی کمیسیون اصل ۹۰ مجلس ادامه داد: بیشترین بحث نمایندگان درخصوص مبارزه با مفاسد اقتصادی در هر قوه و هر رده‌ای بود و ضمن تقدیر از قضاتی که خوب و با شرافت عمل می‌کنند، نظارت بر عملکرد قضات را خواستار شدیم. همچنین عنوان شد بیشتر پرونده‌های مطرح در کمیسیون اصل ۹۰ مربوط به فسادهای گوناگون اعم از زمین‌خواری و خودروسازی است و انتظار رسیدگی به تخلفات و جرایم در زمینه خصوصی‌سازی و واگذاری‌ها، تخلفات گمرکی و… وجود دارد.

پارسایی با بیان اینکه رئیسی پلکان قضائی را طی کرده و به حوزه قضا اشراف دارد، گفت: ایشان بر نقش مجلس در زمینه اصلاح قوانین قضائی در مبارزه با فساد و کمک به بسته شدن منافذ فساد تاکید داشت و پیشنهاد کرد که این جلسات هر چند وقت یکبار برگزار شود چراکه نمایندگان می‌توانند بی‌واسطه خواسته‌های مردم را منتقل کنند.

وی همچنین گفت: ظاهراً رئیس قوه قضائیه پیگیری‌هایی درخصوص پرونده‌های ارجاعی از مجلس و قوه قضائیه داشت و گفت که برخی از این پرونده‌ها به دلیل این بسته شده که ادله کافی نداشته اگرچه نظر ایشان این بود که قضات برای بررسی پرونده‌های ارجاعی از مجلس فعال شوند و خصوصاً قول مساعد دادند که شعبه خاص و قضات ویژه و متخصصی برای پرونده‌های ارجاعی کمیسیون اصل ۹۰ و مجلس در نظر بگیرند تا رسیدگی به این پرونده‌ها تسریع شود.

سخنگوی کمیسیون اصل ۹۰ مجلس با اشاره به دغدغه نمایندگان برای حمایت از تولید یادآور شد: ضمن خواست عمومی برای مبارزه با مفاسد عنوان شد که در برخی موارد بازرسی و نظارت به سمت مچ‌گیری می‌رود و جرأت تصمیم‌گیری از مدیران محتاط گرفته می‌شود لذا ایشان گفتند که بخش خاصی در سازمان بازرسی برای حمایت از تولید در نظر گرفته شده تا موانع ایجاد شده برطرف شود.

پارسایی همچنین اضافه کرد: یکی از گلایه‌های نمایندگان عدم اجرای برخی احکام مثلاً حکم دیوان عدالت اداری برای برگشت تعرفه واردات خودرو در سال ۹۷ بود که هرگز اجرایی نشد. رئیس قوه قضائیه درخصوص واگذاری‌ها هم اعلام آمادگی کرد که موارد ارجاعی در این قوه مورد بررسی قرار گیرد. ایشان درخصوص برخورد با مفاسد در قوه قضائیه هم تاکیداتی داشت و گفت که رأساً جلسات با این موضوع را مدیریت می‌کند.

نماینده مردم شیراز همچنین درباره طرح موضوع فضای مجازی در این جلسه گفت: ایشان بر منافع فضای مجازی تاکید داشت و عنوان کرد که باید با رفع نگرانی این فضا را مدیریت کرد. آقای رئیسی عنوان کرد که بازرسی از زیرمجموعه قوه قضائیه نیز در دستور کار است.

وی با اشاره به طرح یکی از دغدغه‌های نمایندگان در این جلسه گفت: نمایندگان عنوان می‌کردند که رتبه‌های ویژه رسیدگی به مفاسد گاهی با حقوق متهمین در تضاد است و هر قدر هم قاضی توانمند، باتجربه و منصف باشد ممکن است خطایی صورت گیرد. همچنین نسبت به استقلال قوه قضائیه و قضات و عدالت‌محوری به دور از مسائل سیاسی برای افزایش اعتماد عمومی به قوه قضائیه تاکید شد.

پارسایی در پایان خاطرنشان کرد: در این جلسه هم نگرانی‌ها و نظرات نمایندگان مطرح شد و ما بر این باوریم که ادامه جلسات می‌تواند در پیشبرد برنامه‌های کمیسیون و حل مشکلات دستگاه قضائی گره‌گشا باشد./ ایسنا

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۱۱۰۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولین شرط توسعه شهر توجه به نیروی انسانی شهرداری است

رئیس کمیسیون نظارت و حقوقی شورای اسلامی شهر اراک گفت: نیروی انسانی در تدوین و تصویب بودجه جاری شهرداری به عنوان موتور محرک توسعه شهر مورد توجه بوده است.

سید وحید میرنظامی در گفت‌وگو با ایمنا در مرکزی با بیان اینکه قانونگذار به اعضای شورای شهر در مورد امور اجرایی اجازه هیچ گونه دخالتی را نداده است، اظهار کرد: مراجعات حضوری و تماس‌های تلفنی متعدد توسط برخی کارکنان شهرداری با کمیسیون نظارت و حقوقی صورت گرفته است.

وی افزود: توجه به امر رفاهی کارکنان شهرداری و تخصیص و چگونگی پرداخت‌ها و توزیع اضافه کار در حوزه مدیریتی از اختیارات شهردار است.

رئیس کمیسیون نظارت و حقوقی شورای اسلامی شهر اراک با اشاره به اینکه وظیفه شورا تصویب بودجه پیشنهادی شهرداری است، خاطرنشان کرد: اقدامات و پیش‌بینی‌های لازم در خصوص جبران زحمات و اقدامات کارکنان خدوم شهرداری با تصویب ردیف ۱,۵۰۰ میلیارد تومان و با تناسب ۲۵ درصد از بودجه کل ۶۰۰۰ میلیارد تومانی مورد توجه شورای ششم قرار گرفته است.

میرنظامی تصریح کرد: بودجه پیشنهادی شهرداری برای سال جاری ۴,۶۰۰ میلیارد تومان بود؛ بنابراین با توجه به اینکه رویکرد شورای ششم برای توسعه شهر اراک تحولی و توأم با جهش در حوزه‌های عمرانی و خدمات شهری و فرهنگی بوده است، بودجه شش هزار میلیارد تومانی برای سال ۱۴۰۳ به تصویب رسید.

وی با بیان اینکه مسائل اقتصادی و تورم چالش‌های معیشتی را برای تمام کارکنان دولت ایجاد کرده است، ادامه داد: این موضوع مورد توجه شورا قرار داشته است و بنا بر همین ملاحظات ردیف بودجه جاری تصویب شد.

رئیس کمیسیون نظارت و حقوقی شورای اسلامی شهر اراک تاکید کرد: کارکنان خدوم شهرداری مطلع باشند در این خصوص شورای شهر مساعدت و توجه ویژه خود را در تدوین بودجه جاری و دریافتی کارکنان پرتلاش شهرداری مدنظر داشته و بر اساس قانون از دخالت در وظایف شهردار در خصوص نحوه اجرا و اعمال و چگونگی تخصیص اضافه کار و رفاهیات پرهیز کرده است.

میرنظامی در خصوص اصلاح سطح معابر شهری، عنوان کرد: همسان سازی دریچه تونل‌ها (منهول‌های) تأسیسات شهری شامل تونل تأسیسات شرکت‌های آب، برق، گاز و مخابرات در معابر شهری، همچنین پل‌های تعبیه شده در معابر، تقاطع‌ها بایستی مورد دقت و توجه فوری قرار گرفته و اصلاح آنها در مدت یک برنامه زمانی مشخص انجام شود.

وی افزود: موارد بسیاری مشاهده شده بخاطر غیر هم سطح بودن این دریچه‌ها و نیز پل‌های فلزی در تقاطع‌ها، کوچه‌ها و معابر سطح شهر آسیب‌های زیادی به خودروهای شخصی و عمومی توأم با خسارات مالی شده که عدم توجه به این نقیصه حق‌الناس و تضییع حقوق شهروندان است.

رئیس کمیسیون نظارت و حقوقی شورای اسلامی شهر اراک گفت: درخواست کمیسیون نظارت و حقوقی اصلاح و هم‌سطح سازی این دریچه‌ها و پل‌ها با سطح معابر و رفع سریع این گونه اشکالات به منظور جلوگیری از نارضایتی شهروندان است.

کد خبر 745719

دیگر خبرها

  • دستور مهم اژه ای به مسئولان قضایی
  • نخستین شرط توسعه شهر توجه به نیروی انسانی شهرداری است
  • اولین شرط توسعه شهر توجه به نیروی انسانی شهرداری است
  • بن گویر خواستار اعدام زندانیان فلسطینی شد!
  • بن گویر خواستار اعدام زندانیان فلسطینی شد
  • ضرورت تشکیل وزارت بازرگانی برای تنظیم بازار
  • منتخبان مجلس دوازدهم باید مکلف به پاسخگویی باشند/ ضرورت نظارت سخت گیرانه بر ثروت‌های ملی در استان
  • فعالیت نشریه «پیام شهر» منطبق بر سیاست‌گذاری شورا پیش رود
  • ادارات، مانع اجرای رای کمیسیون‌های شورای شهر نشوند
  • اجرای پروژه‌های شهری طبق مصوبه