Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-25@00:35:58 GMT

مدل نرخ استانداردسازی در کشور اجرایی می شود

تاریخ انتشار: ۲۸ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۱۱۱۰۴۳

مدل نرخ استانداردسازی در کشور اجرایی می شود

وحید مرندی مقدم شامگاه سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی ایرنا افزود: با تصویب نرخ استانداردسازی هر سال می توان روند استانداردسازی و تاثیر آن بر روی فرآورده های تولیدی و اقتصاد کشور را مورد سنجش قرار داد و این آمار را به صورت رسمی اعلام کرد. وی ادامه داد: مدل نرخ استانداردسازی اینک طراحی شده و شاخص ها و فرم این مدل باید با تحلیل و ارزیابی نهایی شود و با اجرایی شدن این مدل می توان هر سال این نرخ را مشخص کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون نظارت بر اجرای استاندارد سازمان ملی استاندارد ایران با بیان اینکه مدل نرخ استاندارد سازی در گردهمایی منطقه جنوب شرق مورد بحث و بررسی قرار گرفت گفت: این مدل اکنون مراحل پایانی خود را می گذراند.

وی با بیان اینکه وضعیت فرآورده های تولیدی داخل کشور و انطباق آن با استانداردها در گردهمایی منطقه جنوب شرق کشور مورد بررسی قرار گرفت افزود: خوشبختانه اینک وضعیت رو به رشدی در انطباق با استانداردها در واحدهای تولیدی و در عرضه به بازار مشاهده می شود. مرندی مقدم با اشاره به پیگیری حوزه اظهاریه انطباق به عنوان فعالیتی مهم در گردهمایی منطقه ای کشور تصریح کرد: اهداف و کاربردهای این حوزه نیز در گردهمایی مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفته است.

وی عنوان کرد: گزارش عملکرد برای بررسی وقایع و فعالیت های استان ها در بخشی از برنامه گردهمایی های منطقه ای سازمان ملی استاندارد ارائه می شود و ارائه این گزارش ها موجب هماهنگی بیشتر برای رسیدن به اهداف، برنامه ها و کاهش فاصله فعالیت های اداره های کل استان ها می شود. معاون نظارت بر اجرای استاندارد سازمان ملی استاندارد افزود: اهداف و برنامه های یک سال آینده سازمان ملی استاندارد و معاونت نظارت سازمان در گردهمایی ها تفهیم می شود و نقاط قوت و ضعف فعالیت ها مورد چالش، بررسی و ارزیابی قرار می گیرند. کرمان از اهمیتی ویژه برخوردار است وی اضافه کرد: استان کرمان در بخش کشاورزی به واسطه قطب کشاورزی بودن و تولیدات پسته و خرما (مشمول استاندارد اجباری برای صادرات) جزو استان های مهم و تاثیرگذار برای سازمان ملی استاندارد محسوب می شود. مرندی مقدم گفت: همچنین صنایع شاخصی ازجمله مس سرچشمه و واحدهای خودروسازی شهرستان بم به علت داشتن رتبه دوم در میزان تولیدات خودرو کشور، از نظر صنعتی ظرفیت های بسیاری دارد لذا کرمان برای سازمان ملی استاندارد از اهمیت فراوانی برخوردار است. استانداردسازی، به فرایند ایجاد و اجرای استانداردها گفته می‌شود و هدف استانداردسازی بهبود سازگاری، امنیت و کیفیت محصولات تولیدی است.

۷۴۲۰

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۱۱۰۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۴۷ فقره استاندارد ملی در سال ۱۴۰۲ تدوین، تجدید نظر و بازنگری شد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان سمنان ،حیدریان با اشاره به اینکه سازمان ملی استاندارد ایران به عنوان تنها مرجع رسمی و متولی قانونی در کشور مسئولیت تدوین و نشر استانداردها را بر عهده دارد، بیان کرد: ۲۴۷ فقره استاندارد ملی درسال ۱۴۰۲توسط کارشناسان استاندارد تدوین، تجدید نظر و بازنگری شده و به عنوان سند ملی در پورتال اداره کل و پورتال سازمان ملی استاندارد ایران در دسترس عموم قرار گرفته است.

وی افزود: استانداردهای تدوین و تجدید نظر شده در زمینه‌های خدمات، فناوری اطلاعات، اندازه شناسی، اوزان و مقیاسها، مدیریت کیفیت انجام گرفته است.

حیدریان افزود: بررسی استانداردهایی که پنج سال از تدوین آن‌ها گذشته است از وظایف سازمان ملی استاندارد ایران است و بازنگری آن‌ها به طور مداوم انجام می‌گیرد و بر همین اساس و طبق برنامه عملیاتی سال ۱۴۰۲، بازنگری ۲۰۰ استاندارد ملی در دستور کار این اداره کل قرار داشت که با تلاش کارشناسان در سال ۱۴۰۲ با انجام ۲۴۷ مورد بازنگری شاهد تحقق ۱۱۸ درصدی در این حوزه بودیم.

حیدریان با اشاره به اینکه هدف از تدوین و بازنگری استانداردهای ملی به‌روزرسانی و ارتقا کیفیت استانداردهای ملی مطابق با نیازهای جامعه می‌باشد خاطر نشان کرد: بازنگری‌های انجام شده در زمینه‌هایی همچون پوشاک و فرآورده های نساجی و الیاف، خوراک و فرآورده های کشاورزی، بیولوژی و میکروبیولوژی، صنایع شیمیایی، صنایع پلیمر و بسته بندی می‌باشد.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1898272

دیگر خبرها

  • ۷۰ درصد پروژه‌های سازمان ثبت مربوط به حدنگاری است
  • همایش حدنگاری برای تسهیل اجرای کاداستر برگزار شد
  • گردهمایی هماهنگ‌کنندگان اهدای عضو کشور در بیمارستان فرهیختگان
  • زاهدان میزبان گردهمایی مدیران مراکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه‌های کشور
  • تمهیدات حفاظتی و اجرایی برگزاری کنکور از زبان قائم مقام سازمان سنجش
  • وحدت در بین مردم شیعه و سنی گلستان مثال زدنی است
  • گردهمایی مدیران مراکز نوآوری در کارخانه نوآوری امیدینو
  • حضور ایران در کمیته فناوری نانو سازمان بین المللی استانداردسازی
  • ۲۴۷ فقره استاندارد ملی در سال ۱۴۰۲ تدوین، تجدید نظر و بازنگری شد
  • یگان حفاظت محیط زیست خراسان شمالی جز پنج یگان برتر کشور اعلام شد