Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار برنا از اهواز کیامرث حاجی زاده در نشست بررسی راهکارها و اقدامات لازم برای حل مشکل عرصه‌های ریزگرد در سطح استان در اداره کل مدیریت بحران خوزستان اظهار کرد: سیلاب و باران‌های بسیاری که در سال آبی جاری داشتیم عوارضی مانند افزایش تبخیر، افزایش دما را به دنبال دارند که این موارد منجر به خشک شدن سریع خاک و حتی ایجاد کانون‌های ریزگرد جدید می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او گفت: پروژه نهال کاری که در عرصه‌های ریزگرد کلید خورد جزو پروژه‌های ملی و بسیار مهم در استان خوزستان محسوب می‌شود چرا که اگر این پروژه مهم نبود مقام معظم رهبری به آن ورود نمی‌کردند تا اعتباری از صندوق توسعه ملی به آن تخصیص یابد یا اینکه دولت مصوبه ۲۶ فروردین ۹۶ را به عنوان مهمترین مصوبه نمی‌گذراند.

مدیر کل مدیریت بحران استانداری خوزستان افزود: متاسفانه هزینه کرد اعتبارات در کانون‌های ریزگرد به درستی انجام نمی‌شود و نهال‌های کاشته شده نیز در حال خشک شدن هستند.

او ادامه داد: هیچ گونه اهمال کاری از ناحیه هیچ نهادی در آسیب دیدن نهال‌ها پذیرفته نیست و با این اهمال کاری‌ها قاطعانه برخورد می‌کنیم زیرا پای پروژه ملی و بیت المال در میان است که باید به خوبی مدیریت شود.

حاجی زاده تاکید کرد: جهاد نصر متولی تامین آب در عرصه‌های ریزگرد در همه حوزه‌های آب اندازی، آب نهال‌ها، مراتع، حفظ ذخیره‌های مرتع و قرنطینه‌ای و مراقبت نهال‌ها است و اگر تا کنون آبی از سوی جهاد نصر به نهال‌ها داده نشده است، باید پاسخ گو باشد.

مدیر کل مدیریت بحران خوزستان با اشاره به نیاز ۳۰ هزار هکتار عرصه ریزگرد به آب توضیح داد: اگر آب جنوب شرق و کانال کوت امیر نبود تا کنون نهال‌ها خشک شده بودند.

حاجی زاده با تاکید بر به سرانجام رساندن پروژه‌های نهال کاری توضیح داد: برخی دستگاه‌ها فکر می‌کنند کار در عرصه‌های ریزگرد به پایان رسیده است در حالی که این گونه نیست و کار باید همچنان ادامه یابد لذا انتظار ما از جهاد نصر، اداره کل منابع طبیعی و سازمان آب و برق این است که همکاری در این زمینه را مضاعف کنند.

مدیر کل مدیریت بحران خوزستان درپایان تصریح کرد: اداره کل منابع طبیعی ملزم به پرداخت ۲۰ میلیارد ریال برای راه اندازی پمپ‌های آب در شرکت آب جنوب شرق است و از سوی دیگر نیز مساله ترمیم و برطرف کردن جاده شریف آباد در شهرستان کارون باید هر چه سریع‌تر انجام شود.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

خبرنگار: مهدی ربیع

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: مدیریت کانون سیلاب خوزستان بحران ریزگرد برنا خوزستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۱۱۸۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قطع برق ۲۲۸ روستای سیستان وبلوچستان براثر سیلاب

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز سیستان و بلوچستان، رئیسی گفت: از ابتدای وقوع سیلاب در جنوب استان برق ۴۴۵ روستا دچار خاموشی شد، که با تلاش پرسنل صنعت برق در حال حاضر برق ۲۱۷ روستا پایدار شد.
وی ادامه داد: با توجه به خسارت وارد شده به پست‌های فوق توزیع پسابندر، بنت و چاهان این تعداد روستا بی برق هستند که به محض وارد مدار شدن این پست‌ها برق بیش از ۲۰۰ روستا پایدار خواهد شد.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان تصریح کرد: نبود مسیر دسترسی و طغیان رودخانه‌های فصلی از جمله مشکلات مهم جهت اعزام نیرو‌های عملیاتی و اصلاح شبکه‌های برق است.
وی افزود: در حال حاضر، ۲۰۲ پایه شبکه فشار متوسط و ضعیف و شش دستگاه ترانسفورماتور از جمله خسارات وارد شده به شبکه توزیع برق مناطق سیل زده تا این لحظه است.

دیگر خبرها

  • قطع برق ۲۲۸ روستای سیستان وبلوچستان براثر سیلاب
  • قطع برق ۲۲۸ روستای سیستان و بلوچستان بر اثر سیلاب
  • راه اندازی کانون آموزشی و فناوری نان خوزستان
  • عملیات وعده صادق آغاز کاری بزرگ در عرصه دفاعی است
  • شبکه گسترده رسانه‌ای توسط نوجوانان در محلات اردبیل ایجاد می‌شود
  • ارتش سبب اقتدار ایران اسلامی و مسلمانان شده است
  • فیلم‌های ماندگار کانون پرورش تماشایی شد/ «پریسان» به پرتغال رفت
  • فقط ۳۰ درصد دانش کشاورزی وارد مزرعه شده است
  • بزرگترین آب شیرین‌کن خوزستان در آبادان وارد مدار می‌شود
  • جلوگیری از خام فروشی با اجرای طرح بسته بندی دستمال کاغذی در حریر خوزستان