Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-24@10:17:17 GMT

نرخ بیکاری در سال 97 کاهش یافت

تاریخ انتشار: ۲۸ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۱۱۱۹۱۴

نرخ بیکاری در سال 97 کاهش یافت

مصطفی کاویانی عصر سه شنبه در جلسه کارگروه اشتغال استان قم افزود: نرخ بیکاری در کشورمان در سال ۹۷ حدود ۱۲ درصد بوده، ضمن اینکه نرخ مشارکت استان در سال گذشته ۳۵.۲ و نرخ مشارک کشور ۴۰.۵ بوده است.

وی در ادامه افزود: دستگاه‌های اجرایی در راستای سند توسعه اشتغال و سرمایه گذاری استان قم در سال گذشته با سرمایه گذاری بیش از ۲ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان، نزدیک به ۱۵ و ۶۰۰ شغل ایجاد کردند که خوشبختانه بیش از ۵ درصد فراتر از پیش بینی‌ها بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل تعاون و کار استان قم با بیان اینکه در سال گذشته از محل تسهیلات توسعه و ایجاد اشتغال پایدار مناطق روستایی به ۳۳۰ طرح با اشتغال یک هزار و ۶۶۷ تن تسهیلات ارائه شده است، اظهار داشت: در سال ۹۷ به ۶۲۵ طرح مشاغل خانگی با اشتغالزایی ۶۶۷ تن نیز بیش از ۶۶ میلیارد ریال تسهیلات قرض الحسنه پرداخت شده است.

وی همچنین بر ضرورت بازنگری در طرح کارورزی فارغ التحصیلان دانشگاهی تأکید کرد و گفت: در سالهای گذشته تعداد کمی از فارغ التحصیلان به دلایل گوناگون از طرح کارورزی استقبال کرده اند، اما طرح مهارت آموزی در محیط کار مورد استقبال علاقه مندان قرار گرفته است.

کاویانی در پایان تصریح کرد: رسیدگی به وضعیت سرمایه گذاری و وضعیت واحدهای تولیدی و مواد اولیه در استان قم و تلاش برای ثبات در بازارهای پولی و مالی و افزایش قدرت خرید مردم و همچنین جذب گردشگران، از جمله عواملی است که شاخص‌های بازار کار را به خوبی تحت تأثیر قرار می‌دهند.

توسعه مهارت‌های فنی و حرفه‌ای برای دستیابی به اشتغال پایدار ضروری است

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان قم نیز در این جلسه با اشاره به موفقیت طرح مهارت آموزی در محیط کار، خاطرنشان کرد: در سال گذشته بیش از یک هزار و ۲۵۰ نفر مهارت‌های حرفه‌ای در ۱۴۹ رشته را فراگرفتند، اما امسال به دلیل راه اندازی سامانه‌ای که نیازمند تأیید اداره کل تأمین اجتماعی و اداره کل تعاون و کار است، این میزان صفر بوده است.

احمد عطارنیا بر ضرورت تشکیل شورای مهارت استان قم ذیل کارگروه اشتغال تأکید کرد و گفت: فارغ التحصیلان دانشگاهی و کارجویان به شدت نیازمند دریافت دوره‌های آموزشی فنی و تخصصی، مهارت‌های کارآفرینی و مهارت‌های عمومی هستند.

وی با بیان اینکه دستگاه‌های اجرایی باید نیازهای آموزشی خود را ارائه و امکانات و ظرفیت‌های خود را برای توسعه مهارت آموزی در استان اختصاص دهند، خاطرنشان کرد: هر شغلی که ایجاد می‌شود، باید کسب مهارت آن نیز پیش بینی شود، از این رو توسعه و ارتقا مهارت‌های فنی و حرفه‌ای برای دستیابی به اشتغال پایدار بسیار مهم و ضروی است.

کارگروه اشتغال استان قم با حضور مهرداد غضنفری معاون هماهنگی امور اقتصادی و منابع انسانی استانداری قم و جمعی از مدیران و کارشناسان دستگاه‌های اجرایی ذیربط در سالن جلسات امام رضا (ع) فرمانداری برگزار شد.

۸۱۴۶/‏‬ ۶۱۳۳/‏

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۱۱۹۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر کار: بخش قابل‌توجهی از «فقر شدید» کشور کاسته شده است

سید صولت مرتضوی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه سیاست و جهان خبرگزاری علم و فناوری آنا، در مورد برنامه این وزارتخانه برای افزایش رفاه اجتماعی در سال جدید اظهار کرد: در سال گذشته در حوزه عدالت اجتماعی کار‌های مؤثر و مفیدی را انجام دادیم. ابتدا برای شناسایی نیازمندان در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی سامانه‌ای تعریف شد، تا میزان درآمد و دهک‌های درآمدی را، نه به‌صورت پیمایشی و نمونه‌گیری بلکه به‌صورت واقعی صفر تا صد برای کل جمعیت ۸۶ میلیونی کشور مشخص کنیم.

مرتضوی بیان کرد: مشاغل و درآمد همه افراد کشور شناسایی و گروهی که زیرخط فقر هستند، مشخص شدند. یعنی ما خط فقر، فقر شدید و فقر مطلق را تعریف کردیم و اکنون با قاطعیت عرض می‌کنم که بخش قابل‌توجهی از فقر شدید کشور کاسته شده است.

وزیر کار تأکید کرد: از جنبه کمک‌هایی که کمیته امداد و سازمان بهزیستی انجام می‌دهند، در دهک‌های اول، دوم و سوم نه ما و نه کمیته امداد کسی را در صف نداریم و اعلام می‌کنم اگر کسی تصور می‌کند استحقاق تحت پوشش قرار گرفتن را دارد حتماً به کمیته امداد و سازمان بهزیستی مراجعه کند. شایان‌ذکر است منابع برای رسیدگی به این افراد به‌اندازه کافی پیش‌بینی‌شده است.

وی افزود: از دیگر اقدامات ما برای ایجاد عدالت اجتماعی، افزایش سنواتی حقوق دهک‌های پایین و مستمری‌بگیران و تهیه بستری برای ایجاد سالی یک‌میلیون فرصت شغلی است تا نرخ بیکاری کاهش پیدا کند. ما الآن در محدوده نرخ بیکاری ۷ درصدی هستیم و امیدواریم در سنوات آینده بازهم بتوانیم نرخ بیکاری را کاهش دهیم.

مرتضوی خاطرنشان کرد: فراهم کردن آموزش فنی حرفه‌ای، ایجاد بستر‌های مناسب و فرایند استادشاگردی ازجمله اقدامات ما در کاهش نرخ بیکاری بوده است.

وزیر کار تصریح کرد: دولت همه تلاش خود را برای مدیریت تورم انجام می‌دهد و سال گذشته نیز بر اساس گزارش‌های مراکز رسمی، تورم رو به کاهش بود؛ امسال نیز امیدواریم این روند کاهشی ادامه پیدا کند.

انتهای پیام/

راحله کاویار

دیگر خبرها

  • مهارت‌آموزی ۳۵۲۱ مددجوی کمیته امداد خراسان‌ جنوبی
  • مهارت‌آموزی سه هزار و ۵۲۱ مددجوی کمیته امداد خراسان‌جنوبی
  • کاهش نرخ بیکاری در اردستان
  • افراد جویای کار به سامانه ملی رصد اشتغال مراجعه کنند
  • افزایش ۵۷ درصدی دستمزد ۱۴۰۱ بیکاری را ۸ درصد کاهش داد
  • بیکاری زیبنده جوانان شهر شرینو نیست
  • نرخ بیکاری در اردستان به ۷.۸۲ رسید
  • اشتغالزایی در آذربایجان شرقی ۱.۳۱ برابر بیشتر از تعهد انجام شد
  • برگزاری دومین نمایشگاه کار دانشگاه تهران با هدف اشتغال دانشجویان
  • وزیر کار: بخش قابل‌توجهی از «فقر شدید» کشور کاسته شده است