Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی اداره کل متبوع صفا افزود: عمده تخلفات 5 راننده بخش مسافر که در کمیسیون ماده 11 اداره کل رسیدگی شد، قاچاق سوخت با باک اضافه و نرساندن مسافر به مقصد بود که منجر به تذکر کتبی آنها شد.

به گفته وی، 14 راننده بخش بار استان نیز، به دلیل حمل دام غیرمجاز، عدم رعایت مقررات محمولات ترافیکی،واگذاری برگ فعالیت به غیر، عدم رعایت موازین اخلاقی و عدم حضور راننده دوم؛ تذکرات کتبی دریافت کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ملکی ادامه داد: دلایلی که 7 شرکت بخش حمل ونقل اعم از بار و مسافر مشمول جریمه نقدی، برائت، لغو پروانه فعالیت و تذکر کتبی شدند مربوط به صدور بارنامه برای وسیله نقلیه فاقد تجهیزات ایمنی، مغایرت مندرجات بارنامه، عدم رعایت ضوابط سازمانی، صدوربارنامه های خارج از حوزه فعالیت،عدم صحت مندرجات صورت وضعیت و دریافت کمیسیون اضافه بوده است.

رئیس اداره حقوقی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای گلستان افزود: کمیسیون های ماده 11 و 12 این اداره کل اختصاص به رسیدگی شکایات رانندگان و شرکت های بخش حمل و نقل جاده‌ای دارد و آرای آنها برابر احکام قضایی می باشد.

ملکی اظهارکرد: شکایات واصله از رانندگان و مسافران به صورت حضوری و یا در تماس با سامانه گویا 141 دریافت می شود و پس از بررسی اولیه در کمیسیون رسیدگی به تخلفات رانندگان یا شرکتها، طرح و مراحل قانونی خود را طی خواهد کرد.

در استان گلستان 75 شرکت حمل و نقل کالا و 19 شرکت و یک نمایندگی در بخش حمل و نقل بین المللی و 76 شرکت در بخش مسافری فعال هستند.

تعداد رانندگان بخش باری و مسافر استان نیز به حدود 15 هزار نفر می رسد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: آیین نامه استان گلستان بخش حمل و نقل جاده راهداری و حمل و نقل جاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۱۲۹۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محکومیت هفت میلیارد ریالی شرکت صنایع غذایی متخلف در زنجان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای زنجان؛ مظفری گفت: پرونده عرضه خارج از شبکه شکر توسط یک شرکت صنایع غذایی و کشاورزی به ارزش ۱۰ میلیارد و ۲۶۱ میلیون ریال در شعبه چهارم بدوی زنجان رسیدگی شد.

وی افزود: شعبه رسیدگی کننده پس از بررسی پرونده و نداشتن مدارک قانونی تخلف انتسابی را محرز دانست و متهم را به پرداخت هفت میلیارد و ۳۶۳ میلیون ریال جزای نقدی محکوم کرد.

به گفته مدیرکل تعزیرات حکومتی استان این حکم با پیگیری واحد اجرای احکام وصول و پرونده مختومه شد.


مظفری ادامه داد: گزارش این تخلف را بازرسان سازمان صنعت، معدن و تجارت استان پس از بازرسی از شرکت برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی استان ارسال کردند.

وی از تسریع در رسیدگی به پرونده‌های تخلف گرانفروشی در سطح استان خبر داد و گفت: میانگین زمان رسیدگی به پرونده‌های حوزه کالا و خدمات در سطح کشوری ۱۱ روز و در استان زنجان ۷.۵ روز است.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان افزود: علت طولانی شدن روند بررسی برخی پرونده‌ها زمان‌بر بودن تحقیقات مربوط به نوع تخلف و استعلامات مربوط است.

دیگر خبرها

  • کمیسیون پزشکی حج تمتع ۱۴۰۳ در گلستان تشکیل شد
  • افزایش ۲۰ درصدی رسیدگی به تخلفات حمل و نقل جاده ای استان قم
  • ۱۳ پرونده تخلف پزشکی به اداره تعزیرات دزفول ارسال شد
  • رانندگان آژانس شاغل در شهرداری بیمه تکمیلی شوند
  • محکومیت هفت میلیارد ریالی شرکت صنایع غذایی متخلف در زنجان
  • تعیین تکلیف پرونده سلامت ۹۵ درصد از زائران حج
  • پرونده سلامت ۹۵ درصد از زائران حج تعیین تکلیف شد
  • تشکیل بیش از ۲ هزار پرونده تخلف صنفی در خوزستان
  • قیمت گذاری ۲۹ پرونده امور زمین در بهشهر
  • انجام بیش از ۳ هزار و ۴۰۰ بازرسی از واحد‌های صنفی و غیرصنفی کردستان