Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-03-29@11:18:28 GMT

پیامک‌های ارسالی قطع یارانه کلاهبرداری است

تاریخ انتشار: ۲۹ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۱۱۳۵۶۱

پیامک‌های ارسالی قطع یارانه کلاهبرداری است

سرهنگ آدینه لو گفت: اخیراً تعدادی از شهروندان با شکایت کلاهبرداری و برداشت غیرمجاز از حساب پیرو دریافت پبامک قطع یارانه به این پلیس مراجعه نموده‌اند.

به گزارش  باشگاه خبرنگاران جوان از زنجان،سرهنگ دوم محمدعلی آدینه لو رئیس پلیس فتا استان زنجان گفت: اخیراً افراد سودجو با ارسال پیامک به قربانیان تحت عنوان رایانه شما قطع شد آن‌ها را به لینکی هدایت کرده و اقدام به دریافت اطلاعات کارت بانکی شامل: شماره کارت، شماره حساب، رمز دوم، تاریخ انقضاء کارت و cvv۲ را می‌کند و با این ترفند اقدام به کلاهبرداری می‌نمایند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: علی‌رغم اینکه پلیس فتا بار‌ها در خصوص این شگر کلاهبرداری به‌شهروندان از طریق رسانه‌های گروهی و خبرگزاری‌ها اطلاع رسانی کرده است، ولی همچنان شاهد فریب مردم و گرفتار شدن در دام کلاهبرداران به بهانه قطع یارانه هستیم.

این مقام ارشد انتظامی با بیان اینکه شهروندان مراقب کلاهبرداری مجرمان از طریق درگاه‌های جعلی بانکی "فیشینگ" باشند، افزود: شهروندان باید دقت داشته باشند که به لینک‌هایی که از طریق پیامک یا شبکه‌های اجتماعی برای آن‌ها ارسال می‌شود اعتماد نکنند و در آدرس صفحات درگاه‌های بانکی به آدرس صفحه و لزوما آدرس https:\\shaparak.ir دقت نموده و وجود هر گونه آدرس دیگری نشان دهنده جعلی و کلاهبرداری بودن موضوع می‌باشد.

وی تاکید کرد: هیچ‌گاه از سوی سازمان هدف مندی یارانه‌ها پیامکی مبنی بر قطع شدن یارانه‌ها ارسال نمی‌شود و در صورت قطع یارانه، فرد باید حضوری برای پیگیری موضوع به سازمان هدفمندی یارانه‌ها مراجعه نماید و هیچ وجهی برای برقراری یارانه مجدد درخواست نمی‌شود.

سرهنگ آدینه‌لو گفت: با وصول این پروند‌ها مراتب بصورت ویژه در دستور کار کارآگاهان پلیس قرار گرفته و اقدامات لازم برای شناسایی متهمین انجام و اقدامات تکمیلی جهت دستگیری متهمین ادامه دارد.

رئیس پلیس فتا زنجان در پایان گفت: هموطنان در صورت مشاهده موارد مشکوک مراتب را از طریق فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ و نشانی www.cyberpolice.ir بخش گزارشات مردمی پلیس فتا اطلاع دهند.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: قطع یارانه کلاهبرداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۱۳۵۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پلیس فتا: ارسال پیام درخواست واریز وجه و ارز دیجیتال شگرد کلاهبرداران اینترنتی است

سرهنگ داود معظمی گودرزی، رئیس پلیس فتا تهران بزرگ، نسبت‌به شیوه‌ی جدید کلاهبرداری اینترنتی هشدار داده است. او در تشریح این شیوه‌ی کلاهبرداری گفت:

یکی از شگردهای مجرمین سایبری به جهت کلاهبرداری، دسترسی غیرمجاز به شبکه‌های اجتماعی دوستان و نزدیکان شما و سپس ارسال پیام به جهت واریز وجه و یا ارز دیجیتال برای شما است.

- داود معظمی گودرزی، رییس پلیس فتا تهران بزرگ

به گزارش زومیت، او برای مقابله با این شگرد دو راهکار را توصیه کرده است. برای این‌که مردم پس از مواجهه با این پیام‌ها فریب نخورند، رییس پلیس فتا تهران تأکید کرده است که افراد باید پس از مواجهه با این گونه پیام‌ها، حتی از طرف اعضای خانواده‌ی خود، قبل از اقدام به واریز وجه از طریق تماس تلفنی صحت آن پیام را بررسی کنند؛ چرا که ممکن است شبکه‌ی اجتماعی ارسال‌کننده‌ی پیام هک شده باشد و او این پیام را نفرستاده باشد.

علاوه‌بر این، معظمی گودرزی برای پیشگیری از هک شدن حساب کاربری افراد در شبکه‌های اجتماعی نیز این راهکار را توصیه کرده است:

«مهم‌ترین راهکار مقابله با دسترسی غیرمجاز به شبکه‌های اجتماعی، فعال‌سازی قابلیت احراز هویت دو مرحله‌ای است که در واقع می‌تواند به عنوان یک سپر امنیتی مضاعف برای شما عمل کند.»

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • وجود ۶۰۰ شاکی در پرونده کلاهبرداری ۱۰۰۰ میلیاردی ساری
  • ۶۰۰ شاکی در پرونده ۱۰۰۰ میلیاردی کلاهبرداری
  • مامور قلابی و همدستش در سیرجان، دستگیر شدند
  • کشف کلاهبرداری میلیاردی به شیوه خرید ارز دیجیتال در کازرون
  • مامور قلابی پلیس و همدستش دستگیر شدند
  • مامور قلابی پلیس و همدستش در سیرجان دستگیر شدند
  • دستگیری کلاهبردار ۵۰۰ میلیاردریالی سرمایه‌گذاری در بازار فارکس
  • خریدار سکه سارق از آب درآمد
  • پلیس فتا: ارسال پیام درخواست واریز وجه و ارز دیجیتال شگرد کلاهبرداران اینترنتی است
  • هشدار رئیس پلیس فتا لرستان در خصوص پیامک‌های جعلی در ایام نوروز