Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر اجرایی سومین کنگره بین المللی بیماری های عروق ریوی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگاران اظهار داشت: با توجه به اینکه در سال های گذشته، تلاش های زیادی در داخل کشور در خصوص بیماری های عروق ریوی انجام گرفته است، از این رو کشور ما به عنوان یکی از کشورهای فعال در این حوزه شناخته می شود و بسیاری از پزشکان برجسته این حوزه برای حضور در این کنگره اعلام آمادگی کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


دکتر فرید رشیدی با اشاره به اینکه اغلب سخنرانان این کنگره از نویسندگان آخرین راهکارهای تشخیصی و درمانی بیماری های عروق ریوی هستند، یادآوری کرد: در این کنگره میزبان متخصصانی از کشورهای آمریکا، فرانسه، جمهوری‌چک، اتریش، بلژیک، ایتالیا، ترکیه و ژاپن خواهیم بود.
وی همچنین از ارسال ۲۰ مقاله به دبیرخانه این کنگره خبر داد و گفت: از این تعداد ۱۰ مقاله پذیرش شده و به صورت پوستر در روز اول کنگره ارائه می شود.
دکتر رشیدی با اشاره به برگزاری هفت پنل تخصصی در سومین کنگره بین المللی بیماری های عروق ریوی در تبریز گفت: این کنگره دارای امتیاز بازآموزی است و شامل گروه‌های هدف متخصصین ریه، قلب، داخلی، زنان، رادیولوژی و پزشکان عمومی از سراسر کشور بوده و همچنین امکان ثبت نام در محل برگزاری کنگره نیز برای علاقمندان میسر است.
وی با اشاره به تفاوت اصلی این کنگره با کنگره‌های قبلی افزود: در این کنگره همکاری بسیار نزدیکی با انستیتو جهانی تحقیقات بیماری عروق ریوی صورت گرفته است به طوری که این کنگره به عنوان یکی از برنامه‌های سالانه انستیتو جهانی تحقیقات بیماری های عروق ریوی در سال ۲۰۱۹ اعلام شده است و حدود یک سوم از سخنرانان به دعوت این مجموعه در این کنگره حضور می‌یابند و حمایت‌های مادی و معنوی این انستیتو را در کنگره حاضر شاهد خواهیم بود.

دبیر اجرایی کنگره اظهار داشت: در نخستین کنگره عنوان «فشار خون ریوی» برای این رویداد علمی انتخاب شده بود، اما در کنگره های دوم و سوم سعی کردیم عنوان جامع تری را برای این کنگره در نظر بگیریم و بیماری های «عروق ریوی» به عنوان محوره کنگره مورد توجه قرار گرفت.
ووی ادامه داد: بیماری های عروق ریوی شامل دو عنوان اصلی فشار خون ریوی و آمبولی ریوی است که حوزه فشار خون ریوی در پنج دسته اصلی شامل فشار خون شریان ریوی، فشار خون ریوی ناشی از بیماری های قلب چپ، فشار خون ناشی از بیماری های درگیر کننده ریه مثل برونشیت مزمن و فشار خون ناشی از آمبولی های مزمن عروق ریه است.

۶۱۲۰/‏۵۱۸

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۱۳۹۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی ۹۱ هزار فرد مبتلا به فشار خون در قزوین

نسرین تنکابنی رییس کارگروه پیشگیری و کنترل بیماری‌های غیر واگیر قزوین گفت: ۳۳ درصد از شهروندان قزوینی بالای ۱۸ سال مبتلا به فشار خون بالا هستند که ۹۱ هزار نفر از آنها در مراکز خدمات جامع سلامت شناسایی و تحت مراقبت قرار دارند.

تنکابنی اظهار کرد: آمار مبتلایان به بیماری فشار خون سه برابر بیشتر از این مقدار است، چرا که ۵۰ درصد از بیماران فشار خون از بیماری خود آگاه نیستند و آن تعدادی که از بیماری خود خبر دارند، تحت درمان قرار ندارند که سعی داریم این افراد را شناسایی و تحت درمان قرار دهیم.

وی در بیان تعریف فشار خون بیان کرد: ضربان قلب، خون را درون سرخ رگ‌ها می‌فرستد و به فشاری که به دیواره سرخ رگ‌ها وارد می‌شود، فشار خون گفته می‌شود.

تنکابنی ادامه داد: اندازه فشار خون به مقداری خونی که در هر دقیقه از قلب خارج می‌شود بستگی دارد، اما زمانی که سرخرگ‌های بزرگ قابلیت استحکام و مقاومت خود را از دست دهند و عروق کوچک نیز باریک‌تر شود، فشار خون افزایش می‌یابد.

به گفته این مسئول، بیماری فشار خون به دلیل چندین عوامل خطر از جمله سن، ارث یا سابقه خانوادگی، چاقی و اضافه وزن، فعالیت بدنی ناکافی، کم تحرکی، استعمال سیگار و تنکابو، مصرف نمک و غذا‌های شور، کمبود پتاسیوم در غذا‌های روزانه، کمبود ویتامین D، مصرف الکل و داشتن استرس و بیماری‌های مزمن همانند کلیوی، چربی خون و همچنین بارداری در خانم‌ها به وجود می‌آید.

رییس کارگروه پیشگیری و کنترل بیماری‌های غیر واگیر قزوین به راه کار‌های پیشگیری از ابتلا به این بیماری اشاره کرد و افزود: مهم‌ترین کار اصلاح رفتار‌های تغذیه ناسالم است، یعنی کاهش مصرف نمک، چربی، روغن و چربی جامد، غذا‌های سرخ کردنی و همچنین استفاده از سبزیجات و روش‌های آبپز و بخارپز کردن غذا‌ها می‌تواند در پیشگیری از این بیماری موثر باشد.

وی ادامه داد: عوارض بیماری فشار خون می‌تواند موجب سکته قلبی و مغزی، نارسایی کلیه و همچنین خون ریزی ته چشم و تاری دید و کوری شود.

رییس کارگروه پیشگیری و کنترل بیماری‌های غیر واگیر قزوین با بیان اینکه فشار خون باید از دوران کودکی اندازه گیری شود، گفت: افزایش فشار خون به دنبال بالا رفتن سن افراد و در میانسالی شایع‌تر است و توصیه می‌شود که از سن ۳۰ سال به بالا هر ۲ سال و از سن ۴۰ به بالا اقدام به اندازه گیری فشار خون شود و همچنین افرادی که بیمار هستند فشار خون را کنترل و دارو‌های خود را به صورت مرتب مصرف کنند.

فشار خون بالا جزو بیماری‌های قلبی و عروقی قرار می‌گیرد که به عنوان اولین علت مرگ در تمام سنین محسوب می‌شود و حدود ۴۱ درصد از مرگ‌های استان قزوین از همین گروه بیماری است

باشگاه خبرنگاران جوان قزوین قزوین

دیگر خبرها

  • کنگره بین‌المللی نهج‌البلاغه تیرماه 1403 در دانشگاه آزاد اصفهان برگزار می‌شود
  • جزئیات سومین کنگره بین‌المللی نهج‌البلاغه در دانشگاه آزاد اصفهان
  • نتایج تحقیقات ؛ غذای پرچرب و چاقی به پیری مغز سرعت می بخشد
  • نتایج تحقیقات ؛ غذایی پرچرب و چاقی به پیری مغز سرعت می بخشد
  • چاقی و رژیم غذایی پرچرب پیری مغز را تسریع می کند
  • ۱۷ عادتی که برای سلامت قلب ضرر دارد
  • تصویب لوایحی در کنگره آمریکا برای فشار بر ایران
  • شناسایی ۹۱ هزار فرد مبتلا به فشار خون در قزوین
  • حمایت از هوش مصنوعی در کاهش هزینه‌های درمانی بیماریهای مزمن
  • کالج قلب و عروق آمریکا؛ اثبات یک رابطه میان سدیم و بیماری های قلبی و عروقی