Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر نفت گفت: شرایط امروز از دوران جنگ سخت‌تر است، زیرا زمان جنگ مشکلی در صادرات نفت نداشتیم؛ ضمن آنکه پول نفت را می‌گرفتیم، اما الان این فرایند به سختی انجام می‌شود.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از وزارت نفت، بیژن زنگنه عصر امروز (٢٨ خردادماه) در مراسم بزرگداشت شهید تندگویان که در مجمع عمومی سالانه تشکل مردم نهاد مجمع وزیران ادوار در سازمان مدیریت صنعتی برگزار شد، افزود: شرایط بسیار دشوار و سخت شده است، اما، چون دود و آتش و خون نیست خیلی حس نمی‌شود که جنگ است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


زنگنه خاطرنشان کرد: اکنون شرایط بسیار سخت است، اما پر قدرت کار می‌کنیم تا انشالله از این شرایط عبور کنیم.

وی با بیان اینکه مشکل تنها نفت خام نیست بلکه در رابطه با فرآورده‌ها و محصولات پتروشیمی نیز دچار مشکلیم، ادامه داد: انشالله خداوند کمک کند تا از این شرایط عبور کنیم؛ اگر داخل درست باشد، می‌توان خارج را کاری کرد.

وزیر نفت ادامه داد: شهید تندگویان فردی از بدنه وزارت نفت بود که تصدی وزارت را بر عهده گرفتند. ایشان فردی انقلابی و زجرکشیده بودند که قبل از انقلاب به زندان رفتند. در سال اول جنگ برای رسیدگی به پالایشگاه آبادان رفته بودند که اسیر شدند. در اینکه چگونه ایشان فوت کردند یا شهید شدند ابهاماتی وجود دارد که بعد از سقوط صدام نیز مشخص نشد، زیرا ایشان جوان بودند و بیماری ویژه‌ای نداشتند.

به گفته وزیر نفت، شهید تندگویان جزو نیرو‌های فداکاری بودند که قبل از تصدی وزارت نفت، مدیریت شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب را برعهده داشتند. ایشان آن روز‌ها به پالایشگاه آبادان رفته بودند که عراقی‌ها به آن منطقه حمله و ایشان را اسیر کردند.

زنگنه ادامه داد: شهید تندگویان مهندس دانشگاه نفت و الگوی فداکاری برای حفظ صنعت نفت بود و انشالله که بتوانیم راه او را ادامه دهیم.

زنگنه با بیان اینکه شهید تندگویان همیشه الگوی وی بوده است، خاطرنشان کرد: متأسفانه هم‌اکنون نسلی همچون شهید تندگویان در بین مدیران میانی و ارشد کشور در حال انقراض است؛ مدیرانی که برای خدا کار کنند و فقط به فکر پر کردن جیب خودشان نباشند.   گفتنی است از زنگنه در محافل سیاسی به عنوان مردی برای تمامی فصول یاد می‌کنند! البته نام او با قرارداد گازی معروف نیز گره خورده است. در واقع کرسنت و بیژن نامدار زنگنه دو نام جدا ناشدنی از هم هستند و شاید بتوان گفت علاوه بر رکودداری زنگنه در وزیر شدن، قرارداد کرسنت نیز نام او را در تاریخ ایران ماندگار کرده است؛ قراردادی که برخی آن را همطراز عهد نامه نگین ترکمنچای می‌دانند ومعتقدند زنگنه باید برای آن پای میز محاکمه هم برود و برخی نیز از آن دفاع می‌کنند. حال وی مدعی است شهید تندگویان الگوی وی بوده است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: زنگنه کرسنت شیخ الوزرا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۱۴۲۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشت برنج با آبیاری آب زیرزمینی به دلیل نداشتن توجیه اقتصادی حذف می‌شود

مشاور معاون زراعت وزارت جهاد کشاورزی گفت: کشت برنج با سیستم آبیاری از آب‌های زیرزمینی توجیه اقتصادی ندارد و حذف این روش اجتناب‌ناپذیر است‌.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کهگیلویه و بویراحمد، مجید حسنی‌مقدم، امروز_ چهارشنبه، بیست‌ونهم فروردین_ در نشست کارگروه اصلاح کشت جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه اصلاح آرایش کشت، اصلاح شیوه کشت و اصلاح نظام راهبری و مدیریت کشت سه اصل مهم در برنامه اصلاح الگوی کشت هستند، اظهار کرد: نگاه سنتی که اصلاح الگوی کشت را تنها جابه‌جایی سطح محصول می‌دانست، جایگاهی ندارد و ارتقای بهره‌وری و نظام‌مند کردن ۲۰ خدمت رایگان دولت در بخش کشاورزی از جمله تحقیق و آموزش ترویج، یارانه تولید، یارانه صادرات و دیگر موارد لازم در این برنامه باید مورد توجه قرار گیرد.

وی افزود: وزارت جهاد کشاورزی از سال ۹۳ و پس از اجرای قانون انتزاع، از تولید محور به سمت محصول محور پیش رفته است و از مزرعه تا سفره دغدغه دارد و از آنجا که قیمت محصول در بازار روی نوع کشت تأثیر می‌گذارد، اجرای این برنامه امری مهم به نظر می‌رسد.

مشاور معاون زراعت وزارت جهاد کشاورزی تغییر اقلیم و نیروهای بازار را دو مورد مهم در اجرای اصلاح الگوی کشت دانست و گفت: اجرای آن نیازمند تغییر تعریف قدیمی این برنامه و دیده شدن به صورت یک زنجیره پیوسته تا مزرعه، در مزرعه و پس از مزرعه است.

وی تصریح کرد: یکی از اتفاقات خوب پس از اجرای برنامه اصلاح الگوی کشت، پیش رفتن به سمت اصلاح آمار به عنوان اولین قدم برنامه‌ریزی است، به‌طوری که در تولید با برآورد، اما در بازار با آمار واقعی سروکار داریم و اصلاح آمار، آمار بهینه و به موقع در مدیریت بخش کشاورزی بسیار تأثیرگذار خواهد بود.

حسنی‌مقدم با بیان این نکته که بازخورد کشاورز از بازار به عنوان مرحله چهارم پس از کاشت، داشت و برداشت به کشاورزی اضافه شده است، خاطرنشان کرد: تولید در جغرافیای استان مدیریت می‌شود اما بازار مرز نمی‌شناسد و یکی از اهدافی که در تدوین برنامه اصلاح الگوی کشت در وزارت جهاد کشاورزی و سازمان تحقیقات مورد توجه قرار می‌گیرد این است که بیش‌بود و کمبودی را در بازار شاهد نباشیم.

وی افزود: تدوین برنامه اصلاح الگوی کشت درون وزرات‌خانه است اما اجرای آن فرآیندی بین وزراتخانه‌ای است که در زمان ابلاغ آن، مقام عالی اجرای این برنامه به درستی استاندار دانسته شده‌است و جهاد کشاورزی دبیر اجرای این برنامه در استان‌ها است و همکاری استانداری‌ها در اجرای آن امری ضروری و مهم است.

مشاور معاون زراعت وزارت جهاد کشاورزی با اشاره به محصول مهم برنج در کهگیلویه و بویراحمد و تقاضای افزایش سطح آن در برنامه اصلاح الگوی کشت توسط کارگروه استانی، گفت: حلقه آخر وصل به مزرعه نقش بسیار مهمی در زمینه اصلاح سطح کشت خواهند داشت و مزارع برنجی که از آب‌های زیرزمینی استفاده می‌کنند، توجیه اقتصادی ندارد و حذف آنها امری اجتناب‌ناپذیر است.

وی سازماندهی ۲۰۰۰ متخصص در کل کشور، گفتمان‌سازی و اصلاح آمار را از جمله دستاوردهای اجرای برنامه اصلاح الگوی کشت طی دو سال اخیر عنوان کرد و گفت: اصلاح الگوی کشت به معنی نظام‌مندی و مدیریت پذیر کردن کشاورز بوده و مباحث اجتماعی و فرهنگ خاص هر استان در این زمینه اثرگذار است.

حسنی‌مقدم اصلاح الگوی کشت را برنامه مادر و تکلیف قانونی وزرات جهاد کشاورزی دانست و تصریح کرد: نظرات کمیته استانی و بازدیدها از کهگیلویه و بویراحمد در راستای تغییرات مورد نظر در کارگروه کشوری به بحث و تبادل نظر گذاشته می‌شود.

کد خبر 745372

دیگر خبرها

  • الگوی سنتی کسب و کار در دنیا منسوخ شده/ برای ایجاد جهش در تولید روشهای نوین استفاده شود
  • سبک زندگی ایرانی - اسلامی باید در جامعه نهادینه شود
  • الگوی حکمرانی تولید تدوین شود/ اگر به مردم میدان داده شود جهش تولید اتفاق می‌افتد
  • مدل دانشگاهی تمدن ایرانی الگوی ۲۰۰ دانشگاه در دنیا است
  • آغاز عملیات بهسازی و ترمیم سیل‌بندهای ۲ بلوار شهر ایلام
  • اصلاح الگوی کشت برنج در کهگیلویه و بویراحمد
  • آغاز عملیات بهسازی و ترمیم سیلبند‌های بلوار صنایع و شهید تندگویان
  • کشت برنج با آبیاری آب زیرزمینی به دلیل نداشتن توجیه اقتصادی حذف می‌شود
  • کشت برنج با آبیاری آب زیرزمینی به دلیل نبود توجیه اقتصادی حذف می‌شود
  • ضرورت مدیریت تقاضا و اصلاح الگوی مصرف آب آشامیدنی