Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس جهاد کشاورزی نهاوند گفت: بیش از ۹۰ درصد گشنیز استان همدان در نهاوند تولید می‌شود اما نبود کارخانه‌های فرآوری کشاورزان گشنیز کار نهاوند را با مشکل مواجهه کرده است. ۲۹ خرداد ۱۳۹۸ - ۰۹:۴۳ استانها همدان نظرات - اخبار استانها -

حسین خردمند در گفت‌و ‌گو با خبرنگار تسنیم در نهاوند اظهار داشت: 65 درصد گشنیز تولیدی کشور در نهاوند کشت می‌شود و شهرستان نهاوند به دلیل اقلیم مناسب و کشاورزان سخت‌کوش یکی از مناطق مهم تولید گیاهان دارویی در استان و در کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: امسال حدود دو هزار و 200 الی دو هزار و 500 هکتار از اراضی کشاوری نهاوند به کشت گشنیز اختصاص یافته است.

خردمند افزود: نهاوند قطب تولید گشنیز در کشور محسوب می‌شود و همچنین پیش‌بینی می‌شود بیش از پنج هزار و 500 تن محصول گشنیز از اراضی شهرستان برداشت شود.

همدان| تونل دستکند کشف شده در منطقه پای‌قلعه نهاوند به قلعه یزگرد سوم می‌رسدهمدان| نهاوند میزبان همایش ملی فرش می‌شود‌همدان| 35 میلیارد تومان تسهیلات اشتغال روستایی در نهاوند پرداخت شد

وی عنوان کرد: این مقدار تولید، بیش از 90 درصد گشنیز تولیدی در استان همدان است اما نبود کارخانه‌های فرآوری به مشکلی برای کشاورزان گشنیزکار شهرستان تبدیل شده است.

رئیس جهاد کشاورزی با اشاره به این‌که ترویج کشت محصولات کم آب‌بر از سیاست‌های اصولی جهاد کشاورزی است، بیان کرد: گشنیز محصولی کم آب‌بر است و ارز آوری خوبی هم دارد.

خردمند گفت: نهاوند رتبه نخست تولید گشنیز کشور را دارا است و گشنیز تولیدی شهرستان به کشور‌های حاشیه خلیج فارس و پاکستان صادر می‌شود.

وی تاکید کرد: گشنیز به دو صورت بهاره و پاییزه در نهاوند کشت می‌شود و بیش از 800 نفر بهره‌بردار شهرستان در این حوزه مشغولند.

خردمند اظهار داشت: این محصول که در صنایع مختلف صنعتی، پزشکی و آرایشی و بهداشتی کاربرد دارد سالانه به‌صورت سنتی توسط کشاورزان نهاوند کاشته می‌شود ولی سودی که از فروش این محصول باید نصیب کشاورزان شود به دلیل نبود صنایع تبدیلی به جیب دلالان می‌رود.

وی تصریح کرد: با این وجود و با توجه به اهمیت تولید این محصول متأسفانه به دلیل نداشتن کارخانه‌های فرآوری مناسب به شکل خام به خارج از کشور صادر می‌شود و سود سرشار آن نصیب دیگر کشورهای دیگر می‌شود و این در حالی است که بیشترین میزان تولید گشنیز در نهاوند است.

خردمند افزود: با توجه به اینکه نهاوند به عنوان قطب تولید گشنیز در کشور محسوب می‌شود از همین روی ایجاد صنایع تبدیلی این محصول در کشور خصوصا در نهاوند ضروری است.

رئیس جهاد کشاورزی نهاوند عنوان کرد: این محصول قابلیت ارزآوری فراوانی دارد لذا از همه سرمایه‌گذارانی که در این زمینه فعالیت دارند درخواست داریم به پتانسیل نهاوند در این زمینه توجه داشته باشند و دولت نیز تمام‌قد با تمام توان در کنار این سرمایه گذاران خواهد بود.

انتهای پیام ت

R41405/P/S6,75/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۱۴۴۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ویزای شنگن ۵ ساله برای شهروندان کشور‌های عربی

اتحادیه اروپا به دنبال اجرای طرح جدیدی است که براساس ان، به شهروندان ۶ کشور عربی جنوب خلیج فارس، ویزای شنگن ۵ ساله ارائه می‌شود.

به گزارش عصرایران، براساس این طرح، شهروندان کشور‌های عضو شورای همکاری خلیج فارس، در اولین درخواست، ویزای ۵ ساله شنگن دریافت خواهند کرد.

این طرح قرار است شامل شهروندان ۶ کشور جنوب خلیج فارس یعنی کویت، عربستان سعودی، قطر، بحرین، امارات و عمان شود. البته در حال حاضر، شهروندان امارات از دریافت ویزای شنگن، معاف هستند.

این نشانه‌ای از ارتقای همکاری میان شورای همکاری خلیج فارس و اتحادیه اروپا در راستای منافع دو طرف است.

شورای همکاری خلیج فارس پیش از این با اتحادیه اروپا در مورد مسائل مربوط به معافیت شهروندان کشور‌های شورای همکاری خلیج فارس از ویزای شینگن گفتگو کرده بود.

ویزای شنگن، ویزای مشترک ۲۹ کشور اروپایی است. افراد با دریافت ویزای شنگن می‌توانند به ۲۸ کشور بقیه نیز آزادانه و بدون نیاز به دریافت ویزای جداگانه، سفر کنند.

دیگر خبرها

  • خلیج‌فارس و تبعات تغییر اقلیم
  • اجرای طرح سرشاخه کاری در باغ‌های گردوی نهاوند
  • اتحادیه اروپا : ویزای شنگن 5 ساله برای شهروندان کشورهای عربی خلیج فارس
  • تولید بیش از ۱۴ ساعت برنامه رادیویی در مرکز خلیج فارس
  • اقلید ، قطب تولید پیاز استان فارس
  • افزوده شدن ۱۸۰ کیلومتر راه اصلی به محور‌های ارتباطی استان همدان
  • رکورد تولید ماهانه صبا فولاد خلیج فارس شکسته شد
  • ضرب الاجل دستگاه قضایی به متولیان ساماندهی جاده های نهاوند
  • انتشار بین المللی ۱۰ چارت جدید ناوبری الکترونیکی خلیج فارس
  • ویزای شنگن ۵ ساله برای شهروندان کشور‌های عربی