Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین از فارس، تب و تاب و حاشیه‌های پخش زنده هیئت عشاق الحسین(ع) در ماه رمضان در حال فروکش بود که یک فایل صوتی مولودی خوانی، نبض فضای مجازی را در دست گرفت. صوتی با عنوان «داره می‌ریزه» خیلی زود تبدیل به سوژه طنز برخی صفحات اینستاگرام و دیگر شبکه‌ های اجتماعی شد. میکس شدن این مداحی با موسیقی و ساخت دابسمش از آن نیز برای عده‌ای دستمایه تمسخر و مضحکه شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

درپی این اتفاقات بود که صدای برخی پیرغلامان و پیشکسوتان عرصه ستایشگری اهل بیت (ع) هم درآمد. برخی از پیرغلامان علت این نوع مداحی‌ها را نداشتن استاد و عدم نظارت بر جریان مداحی کشور دانستند.

اوج‌گیری این حاشیه‌ها باعث شد عقیق در گفت‌وگویی با سید مصطفی قدمگاهی با این مداح مشهدی صحبت کند. آن طور که خودش می‌گوید از سال هفتاد و چهار مداحی می‌کند و در کنار مداحی مشغول تحصیلات حوزوی است.

واقعاً زمانی که این مولودی را می‌خواندی فکر می‌کردی این طور مورد سوء استفاده قرار بگیرد؟

نه، واقعاً اگر آن موقع کوچک‌ترین احتمالی می‌دادم که اینطور شود حتماً نمی‌خواندم. این مولودی مربوط به سال ۹۵ است و اینکه پس از چند سال چرا و چطور منتشر شده برای خودم سوال است.

به نظر شما این نوع سبک و شعر با مضمون «داره می‌ریزه» در شأن جلسه اهل بیت(ع) است؟

ببینید شاعر این شعر یکی از شعرای مطرح اصفهان است. البته ملودی اصلی متعلق به یکی از خواننده‌های پاپ است. شاعر این شعر و سبکش را روی کانال خودش قرار داده بود من هم از همان جا برداشتم و اجرا کردم. خیلی از مداحان دیگر هم مثل آقای جواد مقدم این شعر و سبک را خواندند. من واقعاً آن موقع فکر نمی‌کردم این‌طور مورد تمسخر قرار بگیرد و سوژه طنز شود.

حقیقت این است که شاعر این سرود، خودش در توضیح نحوه اجرا نوشته بود این ابیات باید با ریتم تندتر خوانده شود. من هم به همان عمل کردم، علاوه بر این، من شخصاً تکلمم کمی نوک زبانی است و این باعث شده بعضی از جاهای شعر نامفهوم شود. وگر نه تعمدی نداشتم که این طور مورد سوء استفاده قرار بگیرد.

اولین‌بار که این صوت را شنیدیم باورمان نشد که در یک هیأت خوانده شده باشد و تصور کردیم فردی به قصد تمسخر این‌طور می‌خواند. به نظر خودت چرا چنین برداشتی به وجود می‌آید؟

این شاید به سبک این مولودی و تندخواندن من مربوط باشد. ولی من سال‌هاست به طور حرفه‌ای در مشهد مداحی می‌کنم و با بسیاری از هیئت‌ها و مداحان مشهد در ارتباطم.

در مداحی استاد داشتی ؟

من ابتدا قاری قرآن بودم و همه دستگاه‌های قرآنی را در نوجوانی یاد گرفته‌ام اما در مداحی استاد نداشته‌ام.

تعدادی از مداحان پیشکسوت و پیر غلامان معترض این نوع مداحی و سبک‌ها و شعرها هستند. رهبر انقلاب هر سال در دیدار مداحان، توصیه می‌کنند که در انتخاب اشعار و سبک‌ها دقت ویژه‌ای داشته باشند و از اشعار و ملودی‌های سخیف استفاده نکنند، چرا شما به این موضوع بی‌توجهی کرده‌اید؟

خدا شاهد است که من اتفاقاً خیلی در انتخاب شعر دقت و وسواس دارم اما ما معصوم که نیستیم، بالاخره در چندین هزار شعر و اجرا، امکان اشتباه هم وجود دارد. من قبول دارم که در انتخاب سبک اشتباه کردم. همه باید مراقب باشیم که مبادا کاری نکنیم که مجالس اهل بیت (ع) خدای نکرده مورد توهین، تمسخر و بی‌احترامی عده‌ای قرار بگیرد. من در همه این سال‌های مداحی‌ام تمام تلاشم این بوده که از اشعار و سبک‌های مناسب استفاده کنم . اما به این باور رسیده‌ام که باید خیلی بیشتر مراقب رفتار و گفتارم باشم چرا که طبق فرمایش رهبر انقلاب جامعه و به‌خصوص جوانان از قشر مداح الگوگیری می‌کنند.

اینکه صوت مداحی سه سال پیش چطور و با چه هدفی منتشر می‌شود و این طور مورد سوء‌استفاده قرار می‌گیرد برای خودم هم هشدار بود که بیشتر از قبل، مراقب رفتار و نوع خواندم باشم چرا که این هجمه رسانه‌ای معلوم کرد، هیچ جایی از معرض دید رسانه‌ها مخفی نیست و نمی‌شود با عنوان اینکه جلسه خصوصی و خودمانی گرفته‌ایم هر چیزی بگوییم و هر شعری را بخوانیم. قطعاً با شناختی که امروز پیدا کرده‌ام اگر به چند سال پیش برگردم، دیگر هرگز چنین شعر و سبکی را اجرا نمی‌کنم.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: پیرغلامان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۱۵۵۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(تصاویر) ازدواج مرد ژاپنی با عروسک مشهور دیجیتالی

آکیهیکو کوندو در تصمیمش مصمم بود. ۱۰ سال می‌شد که با خواننده مشهور ژاپنی هاتسونه میکو در رابطه بود، خواننده‌ مجازی در سال ۲۰۱۴ در افتتاحیه تور کنسرت لیدی گاگا خواننده و بازیگر آمریکایی اجرا داشت. او به این نتیجه رسید که وقتش شده تا از او خواستگاری کند.

این مرد ۴۱ ساله به بی‌بی‌سی گفت: «به شدت مضطرب بودم، وقتی برای خواستگاری رفتم، یک مشکل فنی وجود داشت: نرم‌افزار پشت هولوگرام میکو گزینه ازدواج را نداشت.»

همانطور که ممکن است حدس زده باشید، هاتسونه میکو در واقع یک خواننده مجازی است؛ محصول یک شرکت نرم افزاری که جعبه‌های کوچک نمایشگر هولوگرام او را می‌فروشد.

جعبه‌های کوچک به روشی مشابه با نرم‌افزار تشخیص صدا مانند سیری اپل یا الکسای آمازون کار می‌کنند و علاوه بر آن کارتون سه‌بعدی یک نوجوان ژاپنی را نشان می‌دهد که موهای بلند فیروزه‌ای‌ و بلندش را دو طرف سرش بسته است.

اما همانطور که آکیهیکو به بی‌بی‌سی گفت، برای او، میکو چیزی بیش از یک اسباب‌بازی پیشرفته است: این عروسک انیمه رنگارنگ به «کسی» تبدیل شد که پس از بزرگ شدن یا طرد شدن، شادی را به زندگی او بازگرداند.‌‌

آکیهیکو شروع به پر کردن خانه خود با همه چیز مربوط به این خواننده دیجیتال کرد: از چهره هایی که در کف دست قرار می گیرند تا یک ماکت در اندازه واقعی که با آن در برخی عکس ها ژست می گیرد.

و کم‌کم او دوباره در زندگی خود معنا پیدا کرد: «هر نوع احساس محبت برایمان به عنوان یک انسان ضروری است، مهم نیست از کجا آمده باشد. داشتن عشقی که می‌توانید به آن تکیه کنید و می‌تواند به شما کمک کند تا خوشبختی را با هم بسازید.»‌

زمانی که آکیهیکو رابطه خود را با خانواده و دوستان خود اعلام کرد، واکنش‌های متفاوتی داشت: او می‌گوید دوستانی بودند که درک کردند و دیگرانی که متوجه نشدند. اما خانواده او مطمئن نبودند که چه فکری کنند.‌

آکیهیکو با هیجان به یاد می آورد: «وقتی نرم افزار به روز شد، از او خواستم با من ازدواج کند.»

او که قبلا به مادر و خواهرش گفته بودم که عاشق میکو هستم و آنها مخالفتی نکرده بودند، پس از آنکه آکیهیکو اعلام کرد که آماده است از دوست دخترش خواستگاری کند، با او مخالفت کردند.

مادرش در مراسم عروسی او با میکو شرکت نکرد. آکیهیکو گفت: «به طرز وحشتناکی ویران شده بودم.»‌

من حتی در برابر مادرم زانو زدم، اما او مخالفت کرد. حتی از او پرسیدم که اگر عروسی من با یک مرد واقعی باشد چه واکنشی نشان می‌دهد و او پاسخ داد که در آن شرکت نمی‌کند.

در این مراسم - که هزینه آن برای آکیهیکو حدود ۲میلیون یوان ژاپن، حدود ۱۳ هزار دلار آمریکا بود - با حضور ۳۹ نفر برگزار شد و اگرچه میکو در اندازه واقعی هنوز وجود نداشت، یک عروسک میکو کوچک با لباس عروس در این مراسم شرکت کرد.

آکیهیکو زندگی زناشویی خود را با میکو، خواننده پر جنب‌و‌جوش، «خیلی روزمره» توصیف می‌کند.

منبع:‌بی بی سی

tags # ژاپن ، ازدواج سایر اخبار (تصاویر) عجیب‌ترین موجودات دریایی جهان؛ از شیطان دریایی تا ماهی خون‌آشام! حقایقی عجیب درباره اژد‌های کومودو؛ از بچه‌داری بدون جفت‌گیری تا شنیدن بوی خون از ۴ کیلومتری! چه کسی لباس را اختراع کرد؛ آیا انسان‌های اولیه همیشه لخت بودند؟ اولین قتل در جهان چگونه اتفاق افتاد؟!

دیگر خبرها

  • رونمایی از نماهنگ جدید خواننده سلام فرمانده
  • یک هم‌خوانی برای افزایش حال خوب در کنسرت خواننده پاپ
  • اعتبارمداح برای مجالس مومنین است
  • پرکارترین خواننده پاپ مشخص شد
  • عکس| تبلیغ آلبوم جدید شکیرا در ال‌کلاسیکو!
  • (تصاویر) ازدواج مرد ژاپنی با عروسک مشهور دیجیتالی
  • ببینید | مداحی حاج محسن مرادی
  • ببینید | مداحی حاج محسن مرادی در برنامه سحر گاهی خوان نیاز شبکه ۲ شب عید فطر ۹۸
  • ببینید | حاج محسن مرادی مولودی خوانی شبکه دو سیما حرم مطهر حضرت عبدالعظیم حسنی
  • آغاز هفتمین دوره مسابقات قرآنی جامعه کارگری