Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان،  مهندس اله یار معاون مهندسی و توسعه امور زیربنایی سازمان بنادر و دریانوردی در جلسه تخصصی بررسی پیشرفت فیزیکی طرح توسعه بندر شهید بهشتی چابهار که با حضور جمعی از مدیران کل ستادی در بندر شهید بهشتی چابهار برگزار شد با اشاره به قابلیت‌های این بندر گفت: افراد زیادی در کشور به بندر چابهار و توسعه آن امید دارند، چرا که توسعه آن در راستای توسعه سواحل مکران است که مقام معظم رهبری و دیگر مسئولان کشوری نسبت به تحقق آن تاکید خاصی دارند و از طرفی می‌تواند مقدمه‌ای برای رشد و توسعه منطقه و نقطه عطفی در منطقه باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: با توجه به موقعیت استراتژیکی بندر چابهار، دسترسی مستقیم به آب‌های اقیانوسی و واقع شدن در مسیر خطوط اصلی کشتیرانی و با نگاه ویژه مقامات کشوری و همچنین در سطح منطقه، توجه دو کشور هند و افغانستان به صورت خاص به آن می‌تواند دلایل اصلی تسریع در توسعه بزرگترین بندر اقیانوسی کشور باشد.

معاون مهندسی و توسعه امور زیربنایی ادامه داد: با توجه به اهمیت و نقش حیاتی و موثر بندر چابهار بخصوص در شرایط حاضر کشور و توجه ویژه مقام معظم رهبری، ریاست محترم جمهور و دیگر مقام‌های دولتی به این بندر و بهره برداری از فاز‌های آتی، انتظار می‌رود عملیات اجرایی و تکمیل پروژه‌های زیرساختی با سرعت بیشتری دنبال شود.

عضو هیات عامل سازمان بنادر و دریانوردی در این نشست خواستار پیگیری‌های لازم برای تامین روشنایی، کابل کشی، نصب تابلو و راه اندازی هر چه سریع‌تر تجهیزات و تکمیل عملیات باقیمانده اتمام فاز اول طرح توسعه بندر شهید بهشتی و همچنین تکمیل عملیات لایروبی تا پایان سال شد.

وی اظهار کرد: یکی دیگر از اولویت‌های بندر شهید بهشتی، اتمام زیرساخت‌های کانتینر یخچالی است که انتظار می‌رود تا پایان تیرماه امسال شاهد وجود چنین کانتینر‌هایی در این بندر باشیم.

مهندس اله یار در ادامه در کارگروه بررسی طرح جامع بندر شهید بهشتی حضور پیدا کرد که در این نشست با توجه به نیاز جدی بندر شهید بهشتی به سیلوی غلات، مقرر شد با بررسی‌های کارشناسی، بهترین مکان به منظور جانمایی آن صورت پذیرفته و با توجه به درخواست‌های سرمایه گذاران عملیات ساخت آن توسط بخش خصوصی آغاز گردد.

بر اساس این گزارش، معاون مهندسی و توسعه امور زیربنایی سازمان بنادر و دریانوردی در رأس هیأتی از مدیران کل ستادی در این سفر دو روزه از زیرساخت ها، تجهیزات، ساختمان‌های عملیاتی و جاده دسترسی طرح توسعه بندر شهید بهشتی چابهار، فرآیند جمع آوری اسکله‌های نصب سریع و روند اجرای پروژه دایک حفاظت ساحلی جنوب شرقی و تأسیسات زیربنایی مجتمع بندری شهید بهشتی چابهار بازدید کرد.

لازم به ذکر است: تجهیزات رادیویی MF/HF DSC بندر چابهار که به دلیل نبود قطعات و عدم همکاری شرکت سازنده و نمایندگی انحصاری آن خارج از سرویس شده بود، به دستور مهندس اله یار و پیگیری‌های اداره نگهداری و تعمیر تجهیزات و با اتکاء به دانش فنی مشاوران و توانایی ویژه پیمانکار، بازسازی، تست و آماده به کار شد.

انتهای پیام/ع

بندر چابهار نقطه عطف بنادر منطقه

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بنادر و دریانوردی اشتغالزایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۱۶۲۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتقای ۱۳ پله‌ای جایگاه پارک علم و فناوری خراسان شمالی در کشور

رئیس پارک علم و فناوری خراسان شمالی گفت: جایگاه کشوری پارک علم و فناوری استان از بیست‌وششم کشور به سیزدهم ارتقا یافت.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان شمالی، علی قربانی امروز _ چهار شنبه پنجم اردیبهشت_ در حاشیه مراسم کلنگ‌زنی پروژه انتقال آب به پارک علم و فناوری خراسان شمالی، پارک علم و فناوری را حلقه واسط میان مردم و دولت خواند و از توافق با شهرک‌های صنعتی استان برای ایجاد شهرک فناوری در ضلع شمالی پارک به وسعت ۳۰ هکتار خبر داد.

وی پارک علم و فناوری خراسان شمالی را دبیرخانه کشوری صنایع خلاق و دبیرخانه‌ی ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان استان توصیف کرد و افزود: برای تسریع در انجام امور، بوروکراسی اداری در پارک و واحدهای زیر مجموعه عملاً وجود ندارد.

رئیس پارک علم و فناوری خراسان شمالی از رفع موانع ضابطه‌ای شهرداری در خصوص استقرار شرکت‌های فناوری در پارک علم و فناوری خبر داد و خاطرنشان کرد: رتبه پارک استان که در سال گذشته ۲۶ کشوری بود، امسال با ۱۳ رتبه ارتقا به ۱۳ کشوری رسیده است.

کد خبر 747455

دیگر خبرها

  • علاقه‌مند به سرمایه‌گذاری در بندر چابهار هستیم
  • ◄ بازدید مشاور عالی فرمانده کل قوا از بندر شهید رجایی
  • آمادگی بندر چابهار برای تسهیل تجارت اقتصادی با کشور تاجیکستان
  • ◄ نشست مرور فرآیندهای مطلوب سامانه یکپارچه عملیات بندری در بندر شهید رجایی
  • سفر هیات تجاری و‌ اقتصادی تاجیکستان به بندر چابهار
  • ارتقای ۱۳ پله‌ای جایگاه پارک علم و فناوری خراسان شمالی در کشور
  • بهار روابط تجاری ایران - تاجیکستان/سرمایه‌گذاری لجستیکی در چابهار
  • علاقه‌مندی تاجیکستان برای سرمایه‌گذاری لجستیکی در چابهار
  • رسیدگی به امور سرمایه‌گذاران از اولویت‌های کاری منطقه آزاد چابهار
  • ماجرای رقابت پشت‌پرده ایران و پاکستان در بندر چابهار و گوادر!