Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهردار تهران گفت: از این پس هر دو هفته افتتاح پروژه در تهران خواهیم داشت تا امید و نشاط به شهر بازگردد. به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، پیروز حناچی در بیست و ششمین جلسه شورای معاونان، مشاوران و شهرداران مناطق که در منطقه ۱۴ برگزار شد، ضمن قدردانی از شهرداران پیشین مناطق ۵، ١۶ و ١٧ گفت: انتظار این است که شهرداران فعالیت‌های خود را با قدرت ادامه دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وضعیت اقتصادی کشور در شرایط فعلی چندان مساعد نیست و شهرداری هم با وجود استقلال از دولت از این شرایط تأثیر می‌پذیرد البته با وجود اینکه این وضعیت نامناسب است می‌تواند فرصتی برای رشد کشور باشد.

وی در ادامه با تاکید بر جلوگیری از تصرف پیاده‌رو‌ها توسط کارگاه‌های عمرانی اظهارکرد: پیاده‌رو حق مردم است و آن‌ها که ساخت و ساز می‌کنند. باید مسیر عبور امن را برای عابران پیاده فراهم کنند. اگر اتفاقی برای شهروندی به دلیل نبود مسیر پیاده حادث شود، مسئولیت آن با ما است.

شهردار تهران افزود: در آینده در منطقه ١ پروژه مسیر دسترسی جدید به ولنجک و موزه «دکتر حبیبی» را افتتاح خواهیم کرد. در منطقه ٢ نیز پروژه باغ «عبقری» را در دستور کار داریم. در منطقه ٣ هم اقداماتی در محدود شیرخوارگاه آمنه برای ارائه خدمات اجتماعی صورت گرفته است که افتتاح این پروژه هم باید در دستور کار قرار گیرد.

حناچی اضافه کرد: در منطقه ۱۳ افتتاح موزه نیروی هوایی و موزه هشت سال دفاع مقدس در دست اقدام است. علاوه بر این در این منطقه پروژه شهدای مشروطه را داریم که موانع پیش روی آن برداشته شده است و باید هر چه زودتر فعال شود. در منطقه ۱۲ پروژه ضلع شمالی ساختمان‌های دارایی و زیرگذر گلوبندک را در دست اجرا داریم که تقریباً اقدامات عملیاتی انجام شده است و پروژه در آستانه افتتاح قرار دارد. افتتاح پروژه باغ پرندگان در منطقه ۴ و بهره برداری از خانه‌های مرمت شده برای تبدیل به فضا‌های اقتصادی در منطقه ۶ از دیگر اقداماتی است که در آینده انجام می‌شود.

شهردار تهران با اشاره به سایر پروژه‌های شهری گفت: در منطقه ۹ به‌زودی پروژه زیرگذر استاد معین افتتاح خواهد شد. در منطقه ۲۲ هم اتصال مجتمع «ایران مال» به مترو اصلی‌ترین راهبرد ماست و این باری است که به منطقه تحمیل شده و باید در شبکه حمل و نقل عمومی پخش شود. در منطقه ۱۸ نیز با حمایت از خیرین باید کمک کنیم تا پروژه احداث بیمارستان عظیم کودکان به سرانجام برسد.

حناچی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به شرایط خیابان‌هایی که تبدیل به گذر و پیاده راه می‌شوند، اظهارکرد: محور‌هایی که گذر می‌شوند باید در طرح تفصیلی باشند و مصوبه‌های آن از پیش اخذ شود. این دست از پروژه‌ها را نباید سلیقه‌ای و بدون مطالعه انجام داد.

وی با اشاره به توسعه مسیر دوچرخه در منطقه ۱۰ گفت: برای آن که انجام این نوع طرح‌ها نارضایتی ایجاد نکند، توسعه مسیر‌های دوچرخه باید از معابری آغاز شود که حجم خودرو‌های پارک شده در آن‌ها کم‌تر است مانند نبش خیابان انقلاب که تراکم برای پارک خودرو کم است.

شهردار تهران با تاکید بر ضرورت خدمات‌رسانی بهتر به مردم در شرایط سخت اقتصادی تصریح کرد: باید شرایط زندگی را در وضعیت فعلی برای مردم راحت‌تر کنیم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: شرایط زندگی زندگی در تهران کارگاه عمرانی عابر پیاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۱۶۴۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«سفر آخر» افتتاح شد/ عکس‌هایی از لحظات پایانی زندگی شهید آوینی

به گزارش خبرنگار مهر، نمایشگاه عکس «سفر آخر» که روایت‌گر داستان یک عکس دیده شده از شهید مرتضی آوینی است، عصر یکشنبه دوم اردیبهشت ۱۴۰۳ گالری شماره یک خانه عکاسان ایران افتتاح شد.

در افتتاحیه این نمایشگاه که متشکل از ۵۴ فریم عکس در اندازه‌های مختلف است، اصغر بختیاری، احسان رجبی، مرتضی شعبانی، سیدمحمد جعفری و محمدحسین قدمی که عکس‌هایشان در اندازه‌های مختلفی روی دیوار رفته است، حضور داشتند و با شور و هیجان در حال بیان خاطرات با یکدیگر بودند و گاهی با هم از دیدن یکی از تصاویر افسوس می‌خوردند و گاهی نیز با هم لبخند می‌زدند.

«سفرِ آخر» نمایشگاه عکس‌هایی از این عکاسان است که از آغاز تشکیل گروه «روایت فتح» به همراه شهید مرتضی آوینی بوده و در کنار او و گروهش، عکاسی کرده‌اند. نمایشگاه با استفاده از روایت، به بخش‌های مختلف تقسیم شده است که داستان سفر آخر گروه به مناطق جنگی جنوب در فروردین ۱۳۷۲ از مهم‌ترین بخش‌های نمایشگاه به حساب می‌آید.

مرتضی شعبانی از دوستان نزدیک شهید آوینی، یکی از هنرمندانی است که عکس‌هایش در نمایشگاه «سفر آخر» به نمایش درآمده است. وی همچنین بانی برگزاری این نمایشگاه بوده است و عکس‌های خود و دیگر دوستان عکاس و تصویربردار را از پشت صحنه «روایت فتح» جمع آوری، انتخاب و همراه خانه عکاسان ایران برای نمایش، مدیریت کرده است.

علاقه‌مندی به شهید آوینی و کشف و شهود با آن شخصیت تمامی ندارد

سیداحسان باقری مدیر خانه عکاسان ایران درباره برگزاری این نمایشگاه در سالگرد شهید آوینی به خبرنگار مهر گفت: نمایشگاه «سفر آخر» شامل عکس‌هایی از سفر گروه فیلمسازی شهید آوینی به مناطق جنگی جنوب کشور در فروردین ۱۳۷۲ است که منجر به شهادت مرتضی آوینی می‌شود. این نمایشگاه به فریم‌های آخری که از شهید آوینی در این سفر ثبت شده، اختصاص دارد و به شیوه جدیدی ارایه شده است.

وی همچنین توضیح داد: علاقه‌مندی به شهید آوینی و کشف و شهود هنرمندان با وی تمامی ندارد و این نمایشگاه نیز بهانه‌ای جدید برای پرداختن به شخصیت این شهید بزرگوار برای علاقه‌مندان به او و کسانی که به او تمسک دارند، است. سعی کردیم این نمایشگاه را به شیوه و مدلی جدید ارایه کنیم و در کنار عکس‌ها، دوربین‌هایی که در آخرین روز تصویربرداری شده، دست‌نوشته‌های شهید و …را به نمایش گذاشته‌ایم.

نمایش ۷ دقیقه از پشت صحنه‌های «روایت فتح»

باقری بیان کرد: در نمایشگاه همچنین از فیلمی ۷ دقیقه‌ای از پشت صحنه‌های «روایت فتح» که تا به حال دیده نشده یا کمتر دیده شده‌اند، بهره گرفتیم و در فضای نمایشگاه پخش می‌کنیم.

از عکس‌های جالب توجهی که در این نمایشگاه روی دیوار رفته است، عکس‌های مربوط به جوانی و نوجوانی شهید آوینی است. همچنین، عکس‌هایی از لحظه شهادت و لحظاتی پس از شهادت مرتضی آوینی و محمدسعید یزدان پرست از جمله عکس‌های ناراحت کننده و دردناک نمایشگاه است.

هر چه در مورد شهید آوینی کار شود، کم است

اصغر بختیاری در زمان حیات سیدمرتضی آوینی مدیر تولید گروه «روایت فتح» بود و بعد از شهادت او قدم در عرصه ساخت مستند گذاشت. وی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر درباره تجربه همکاری با شهید آوینی و حال و هوای نمایشگاه «سفر آخر» بیان کرد: من سال ۱۳۶۶ با آقا مرتضی آشنا شدم زمانی که در گروه روایت فتح صداوسیما بودم. وقتی جنگ تمام شد در مجموعه جدید «روایت فتح» مدیر تولید بودم و در شهرهای سوسنگرد، بستان و هویزه و خرمشهر مستند ساختیم که آخرین فیلم، «شهری در آسمان» بود و در نهایت به فکه ختم شد. نمایشگاه حاضر بسیاری از خاطرات مشترک مان را زنده کرد؛ عکس‌های مربوط به فکه را من و آقای شعبانی ثبت کردیم و بقیه عکس‌ها را آقای قدمی، رجبی و جعفری گرفتند.

وی گفت: تاکنون کارهای بسیاری شده است که همه آنها مهم و تاثیرگذار بوده‌اند اما هر چه کار در مورد شهید آوینی شود، به نظرم کم است. آقای آوینی مهندس، آرشیتکت، شاعر، فیلمساز و نویسنده بود و هم موسیقی و هم سینما را می‌شناخت و هر کسی با توجه به رویکردی که دارد، می‌تواند او را بشناسد و جای کار نیز دارد.

نمایشگاه «سفر آخر» از دوشنبه ۳ تا ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ در روزهای شنبه تا چهارشنبه از ساعت ۱۰ تا ۱۹ و در روزهای پنجشنبه از ساعت ۱۵ تا ۱۹ در گالری «شماره یک خانه عکاسان ایران» واقع در حوزه هنری انقلاب اسلامی، خیابان سمیه تقاطع خیابان حافظ، میزبان علاقه‌مندان است.

کد خبر 6084921

دیگر خبرها

  • ۸۰۰ میلیارد تومان پروژه عمرانی در منطقه ۱۲ اصفهان/ اجرای فاز نخست پردیس خانواده به‌زودی
  • تأکید وزیر کشور برای زمینه سازی مشارکت مردم در سرمایه گذاری
  • رفع معارضین مسکونی از مسیر پروژه آزادراه شهید شوشتری
  • پویش مشهد مهربان مشارکتی مردمی برای احیای زندگی آسیب‌دیدگان
  • شمارش معکوس پایان رفع معارضین مسیر آزادراه شهید شوشتری در منطقه ۱۵
  • شمارش معکوس پایان رفع معارضین مسیر آزادراه شهید شوشتری
  • توافق 4 کشور منطقه برای "راه توسعه" / اتصال اروپا به خلیج فارس از طریق ترکیه و عراق / مسیر ترانزیت جدید بدون ایران
  • خیالمان از مرزهای شرقی راحت باشد؟!
  • افتتاح ۴ پروژه در بافت و تحول در اشتغال منطقه توسط گروه مالی گردشگری
  • «سفر آخر» افتتاح شد/ عکس‌هایی از لحظات پایانی زندگی شهید آوینی