Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-19@23:06:59 GMT

کارگروه ایمنی بازار بزرگ زنجان تشکیل می شود

تاریخ انتشار: ۲۹ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۱۱۶۹۱۲

کارگروه ایمنی بازار بزرگ زنجان تشکیل می شود

حسن غفاری روز چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: با توجه به بازدید مدیرعامل آتش نشانی شهرداری از بازار بزرگ زنجان که یکی از شریان‌های اصلی اقتصاد این شهر محسوب می‌شود، برای جلوگیری از هر گونه حادثه ارتقای سطح ایمنی آن مورد توجه قرار گرفته است.

وی اظهار داشت: حادثه دلخراش آتش سوزی در بازار تاریخی تبریز، نیز موجب شد تا سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری زنجان با تشکیل کارگروه تخصصی نسبت به ارائه طرح ایمنی بازار بزرگ و تاریخی شهر زنجان اقدامات لازم را انجام دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  

غفاری افزود: بررسی‌های انجام شده در بازار تاریخی شهر زنجان از وجود نواقص ایمنی بسیار در این مجموعه تاریخی و فرهنگی شهر حکایت دارد و لذا حفظ و نگهداری این اثر بزرگ مستلزم توجه به اصول ایمنی در زمینه‌های مختلف است.

مسئول روابط عمومی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری زنجان ادامه داد: بر این اساس ایمنی برق و سیم کشی استاندارد در مغازه‌ها، حجره‌ها و کاروانسراهای بازار و از طرفی ایمنی گاز شهری و نحوه صحیح نصب وسایل گازی در مکان‌های یاد شده اهمیت بسزایی دارد.

وی خاطرنشان کرد: توجه به عرض معابر، چیدمان وسایل، جلوگیری از سد معبر برای باز بودن مسیر تردد  خودروهای امدادی در حین وقوع حادثه و از طرفی آموزش کسبه بازار در خصوص اصول مقدمات مهار آتش نیز مورد توجه قرار گرفته است که در کارگروه ایمنی بازار لحاظ خواهد شد.

مجموعه تاریخی بازار زنجان در قلب بافت قدیمی این شهر قرار دارد و بر اساس متون تاریخی ساخت آن در سال ۱۲۰۵ هجری قمری در دوران حکومت آقامحمد خان قاجار آغاز شده و در سال ۱۲۱۳ هجری قمری مقارن حکومت فتحعلی شاه قاجار پایان یافته است. البته در دوره‌های بعد نیز بناهایی به بازار زنجان افزوده شد که از جمله آنها می‌توان به ساخت چندین سرا، مسجد، گرمابه و مجموعه بازار بالا مشتمل بر بازار قیصریه، بازار بزازها، راسته‌های حجت الاسلام، امامزاده و عبدالعلی بیک اشاره کرد.

هم اکنون ۶ ایستگاه آتش نشانی در سطح شهر زنجان فعال است و تلاش می‌شود با توجه به نیاز شهر این تعداد افزایش یابد.
شهر زنجان به عنوان مرکز استان با سه منطقه شهرداری ۴۳۰ هزار نفر جمعیت دارد.

۹۶۴۶/‌۶۰۸۵

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آتش سوزی شهرداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۱۶۹۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاوش و سامان‌دهی قلعه تپه تاریخی ابهر

به گزارش خبرگزاری مهر، سید سعید صفوی گفت: اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان زنجان با همکاری شهرداری و شورای شهرشهرستان ابهر ابتدا عرصه قلعه تپه را باید تدقیق کند و بعد از نامه نگاری با پژوهشگاه باستان‌شناسی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، مجوز کاوش این سایت را دریافت کند و پس از کاوش، این بخش می‌تواند برای شهرستان تبدیل به سایت موزه شود.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان زنجان بیان کرد: برای ایجاد سایت موزه مذکور اقداماتی همچون ساماندهی فضایی، طراحی محیطی، اصلاح مسیرهای دسترسی، ورودی و خروجی منتهی به سایت و نصب تابلوهای اطلاع‌رسانی در مسیر جاده باید توسط شهرداری و شورای شهر و همکاری اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان زنجان انجام شود

صفوی گفت: اجرای طرح توسعه امامزاده اسماعیل ابهر گامی مؤثر در راستای عمران و آبادانی این بنای تاریخی است که باید در این خصوص جلسه‌ای با موافقان و مخالفان طرح برگزار شود تا بتوانیم شاهد عملیات اجرایی این پروژه باشیم.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان زنجان گفت: با ساماندهی محوطه امامزاده شناط این مکان به محلی برای تجمع مردم در مناسبت‌های ملی، مذهبی، فرهنگی و اجتماعی تبدیل خواهد شد که تبیین این جایگاه و تبدیل آن به قطب فرهنگی کشور از اهمیت بسزایی برخوردار است.

صفوی افزود: طراحی و اجرای المان تاریخی برای سر در ورودی شهرستان ابهر برگرفته از قلعه تپه و المان آسیاب آبی در میدان اصلی شهرستا ن توسط شهرداری و شورای شهر انجام خواهد گرفت که با نظارت بر طراحی و اجرای اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان زنجان در این شهرستان اجرا خواهد شد که هفته آینده جلسه‌ای در این خصوص در شهرداری شهرستان برگزار خواهد شد.

قلعه تپه ابهر مربوط به دوران تاریخی پس از اسلام است و در ابهر، خیابان خلیل طهماسبی، روبه‌روی شبکه بهداشتی واقع شده است. این اثر در تاریخ ۷ مهر ۱۳۸۱ با شماره ثبت ۶۱۷۰ به‌عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده

کد خبر 6082325

دیگر خبرها

  • سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، نماد اقتدار ایران
  • سپا پاسداران انقلاب اسلامی،نماد اقتدار ایران
  • کاوش و سامان‌دهی قلعه تپه تاریخی ابهر
  • دستگاه‌ها نقش خود را در تحقق شعار سال تعریف کنند
  • احیای پتروشیمی آبادان توسط شستا کلید خورد
  • دادستان زنجان استاندار را پای پل میربهاءالدین کشید
  • تشکیل باشگاه کتابخوانی در ۱۲ باب از کتابخانه‌های کانون مساجد زنجان
  • محدوده بازار تهران رکورددار ساختمان‌های ناایمن
  • ۵۴۴ پرونده تخلفاتی برای اصناف زنجانی تشکیل شد
  • لزوم توجه جدی به توصیه‌های ایمنی برق در شرایط ناپایداری جوی