Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-04-24@14:29:05 GMT

ترامپ: کشورهای بزرگ دائما در جنگ نیستند

تاریخ انتشار: ۲۹ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۱۱۷۰۹۵

به گزارش فارس، رئیس‌جمهور آمریکا عصر روز سه شنبه با حضور در تجمع حامیان خود در ایالت فلوریدا، ضمن  اعلام آغاز رسمی کارزار انتخاباتی برای حضور در انتخابات سوم نوامبر ۲۰۲۰ (۱۳ آبان ۱۳۹۹) به لفاظی درباره «دستاوردهای» داخلی و خارجی دولتش پرداخت و تهمت‌زنی علیه ایران را تکرار کرد.

دونالد ترامپ در این نشست رسما از شعار انتخاباتی خود برای انتخابات آتی ریاست جمهوری آمریکا رونمایی کرد: «آمریکا را با عظمت نگهدارید».

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شعار انتخاباتی سال 2016 او، «آمریکا را با عظمت کنید» بود. 

او در سخنرانی خود درباره سیاست خارجی در اورلاندو، به تقویت روابط آمریکا با رژیم صهیونیستی اشاره کرد و بلافاصله ادعاهایی علیه ایران طرح و به ایرانی‌ها توهین کرد.

ترامپ در دفاع از اقدامات غیرقانونی دولت آمریکا در شناسایی بیت‌المقدس به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی ادعا کرد: «ما پایتخت واقعی اسرائیل را به رسمیت شناختیم و سفارت آمریکا را در اورشلیم (بیت‌المقدس) افتتاح کردیم و حاکمیت اسرائیل بر بلندی‌های (اشغالی) جولان را به رسمیت شناختیم».

رئیس‌جمهور آمریکا در اورلاندو، ۴ بار برجام را «فاجعه» خواند و گفت: « من ایالات متحده را از توافق فاجعه‌بار که واقعا فاجعه بود، فاجعه بود، توافق فاجعه بار هسته‌ای ایران خارج کردم و شدیدترین تحریم‌هایی که تا به حال (علیه کشوری) وجود داشته، علیه کشور اول حامی تروریسم در جهان اعمال کردم».

وی افزود: « ما در حال طی کردن یک مسیر به سمت ثبات و صلح در خاورمیانه هستیم چرا که کشورهای بزرگ خواهان جنگیدن در جنگ‌های بی‌پایان نیستند، این جنگ‌ها (در منطقه غرب آسیا) به صورت ابدی ادامه داشته است، داریم شروع می‌کنیم که تعداد بسیاری از نظامیان (آمریکایی) را (از این منطقه) خارج کنیم. ما بالاخره آمریکا را در اولویت اول قرار دادیم».

تاکید ترامپ درباره اینکه قدرت‌های بزرگ دائما در جنگ نیستند، در حالی مطرح شده که اوایل فروردین ماه «جیمی کارتر» رئیس‌جمهور سال‌های ۱۹۷۷ تا ۱۹۸۱ آمریکا با او درباره حضور مستمر آمریکا در جنگ صحبت کرده بود. 

به گفته جیمی کارتر، ترامپ طی تماس تلفنی با او درباره نگرانی‌هایش در خصوص «پیشی گرفتن چین از آمریکا» صحبت کرده بود.

کارتر ضمن »بجا» دانستن این نگرانی ترامپ گفته بود: «می‌دانید چرا اینطور است؟ من در سال ۱۹۷۹ روابط دیپلماتیک با چین را عادی‌سازی کردم. شما می‌دانید که از ۱۹۷۹ چین چند بار با دیگران جنگ داشته است؟ اصلا هیچ جنگی نداشته (اما) ما (آمریکا با دیگر کشوها) در جنگ بوده‌ایم. از ۲۴۲ سال تاریخ آمریکا، ۲۲۶ سال را در جنگ بوده‌ایم».

ترامپ در سخنرانی خود در اورلاندو علیرغم مخالفت با «جنگ‌های ابدی»، بار دیگر ضمن حمایت از «خوان گوایدو» رئیس‌جمهور خودخوانده ونزوئلا و دشمنی با کوبا، از مواضع دولت آمریکا در اعمال فشارهای اقتصادی، سیاسی و تهدید به حملات نظامی علیه این دو کشور دفاع کرد.

رئیس‌جمهور آمریکا مدعی شد: « در آمریکای لاتین، کشور ما یک بار دیگر در برابر رژیم‌های کمونیستی و فاسد قرار گرفته است و ما از مردم کوبا و ونزوئلا حمایت می‌کنیم».

اظهارات ترامپ درباره ونزوئلا در حالی مطرح شده که آمریکا سوم بهمن ماه سال گذشته به فاصله نیم ساعت بعد از آنکه گوایدو خود را رئیس‌جمهور خواند، او را به رسمیت شناخت و از آن زمان در حال اعمال انواع فشارها علیه دولت قانونی ونزوئلا است.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۱۷۰۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران اسلامی در حال اجرای طرح های بزرگ در 20 کشور جهان است

به گزارش حوزه سیاست خبرگزاری تقریب، حجت الاسلام و المسلمین سید ابراهیم رئیسی ظهر امروز چهارشنبه به وقت محلی، در مراسم افتتاح و بهره‌برداری از ابرپروژه چند منظوره «اومااویا» در سریلانکا، به عنوان یکی از بزرگترین طرح‌های صدور خدمات فنی- مهندسی ایرانی، بهره‌برداری از این پروژه را نماد همبستگی، پیوند، تقویت دوستی و مایه افتخار دو ملت دانست.

رئیس جمهور نمایش همبستگی، همدلی و همراهی دو کشور و دو ملت آسیایی را از ویژگی‌های مهم‌ این پروژه دانست و تصریح کرد: بهره‌برداری از این سد، نیروگاه و تونل انتقال آب نماد، تحقق اراده دو کشور و دو ملتی است که می‌خواهند با اتکا به توان بومی، رفاه و آسایش خود را فراهم کنند.

رئیسی با اشاره به تامین مالی این طرح از سوی سریلانکا و تامین و انتقال خدمات فنی و مهندسی از سوی ایران، تامین آب شرب و آب کشاورزی برای 5 هزار هکتار اراضی جدید و آغاز به کار یک نیروگاه 120 مگاواتی را از دستاوردهای این پروژه برای مردم سریلانکا دانست و افزود: امروز جمهوری اسلامی ایران با اتکا به توانمندی‌های فنی و مهندسی بومی در حال اجرای طرح‌های بزرگ آب و برق در بیش از 20 کشور جهان است.

رئیس جمهور با بیان اینکه کشورهای غربی تلاش می‌کنند به ما القا کنند که دانش و فناوری فقط در اختیار آنهاست، اظهار داشت: انقلاب اسلامی، امام راحل، رهبر معظم انقلاب اسلامی و شهدای عالی‌قدر ما از جمله شهید سلیمانی «ما می‌توانیم» را به ملت ما آموختند. دشمن نمی‌خواست ما پیشرفت کنیم اما ملت ایران اراده کرد که پیشرفته باشد؛ خواست و اراده ملت بزرگ ایران تحقق یافت و دشمن ناکام ماند.

رئیسی تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران آماده است در پیشرفت سریلانکا شریک شده و تمام تجربیات خویش را که نتیجه 45 سال مجاهدت و تلاش مردان و زنان ایرانی است با شما به اشتراک بگذارد و با صدور خدمات فنی و مهندسی در پیشرفت سریلانکا مشارکت داشته باشد.

رئیس جمهور با اشاره به سیاست اصولی جمهوری اسلامی ایران در عرصه دیپلماسی برای توسعه روابط با کشورهای آسیایی، همسایه و کشورهای مستقل خاطرنشان کرد: تقویت ارتباط بین ما و شما و دیگر کشورهای همسو و مستقل می‌تواند آینده‌ای درخشان برای دو کشور و دو ملت رقم بزند. بدانید با توکل بر خدا و اعتماد به داشته‌های بسیار خودمان می‌توانیم مسیر پیشرفت را به سرعت طی کنیم.

رئیسی گفت: برخی کشورهای و نظام سلطه موافق تقویت روابط ما با یکدیگر نیستند و می‌خواهند به ما القا کنند که نمی‌توانیم با تکیه بر توان داخلی پیشرفت کنیم، اما ما در عمل این نظر و القای نظام سلطه را باطل کرده‌ایم.

رئیس جمهور در پایان از همه دست‌اندرکاران اجرای این پروژه عظیم در سریلانکا، تشکر کرد.

پیش از دکتر رئیسی «رانیل ویکرمسینگه» رئیس جمهور سریلانکا نیز در سخنانی با قدردانی از همکاری و تلاش پیمانکاران و همکاری دولت ایران در اجرای این پروژه اظهار داشت: بدون تکنولوژی و فناوری ایرانی، اجرای این پروژه برای ما ممکن نبود؛ شما توانستید برای آینده سریلانکا کار بزرگی انجام دهید.

رئیس جمهور سریلانکا با بیان اینکه مهارت‌های فناورانه ایرانی امروز در دنیای مدرن شناخته شده است، تصریح کرد: شما نمونه کشوری هستید که با خوداتکایی توانستید به پیشرفت در حوزه‌های مختلف برسید. امروز کشورهای ما به‌عنوان کشورهای جنوب، به دنبال اثبات هویت‌های خودشان هستند و چنین پروژه‌های هویت و توانایی‌های ما را به جهانیان اثبات می‌کند.

دیگر خبرها

  • ترامپ: پلیس باید دانشجویان مخالف اسرائیل را به شدت سرکوب کند
  • ترامپ: پلیس باید دانشجویانی که مخالف (نسل‌کشی) اسرائیل در غزه هستند را به شدت سرکوب کند
  • ایران اسلامی در حال اجرای طرح های بزرگ در 20 کشور جهان است
  • رئیسی: ایران در حال اجرای طرح‌های بزرگ در ۲۰ کشور است
  • بایدن حین کنایه به ترامپ گاف داد!
  • ترامپ به فساد در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۱۶ آمریکا متهم شد
  • ترامپ اوکراین را بخشی از روسیه می‌داند
  • آکسیوس: دیدار ترامپ و رئیس‌جمهور آرژانتین، کاخ سفید را خشمگین کرد
  • تردید درباره ادامه کمک به اوکراین در صورت پیروزی ترامپ
  • نشریه هیل: انتخابات ۲۰۲۴ برای مردم آمریکا بازی باخت-باخت است