Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، نعمت بنی آدم رئیس مجمع خیرین مدرسه ساز استان تهران در نشست خبری «بیست و یکمین جشنواره خیرین مدرسه ساز استان تهران» که صبح امروز در سازمان نوسازی استان تهران برگزار شد، با تسلیت درگذشت مرحوم حافظی رئیس جامعه خیرین مدرسه ساز کشور با اشاره به فقدان مرحوم حافظی گفت: برای خیرین جایگاه ایشان هیچ وقت فراموش شدنی نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برخی از انسان‌ها نظر کرده خدا هستند، دکتر حافظی نیز چنین بود و تمام عمر خود را وقف مدرسه سازی و جذب خیرین مدرسه ساز کردند.

وی ادامه داد: مرحوم حافظی از روزی که پا به عرصه جامعه خیرین گذاشتند، تمام فضای آموزشی را دگرگون کردند. اگر این خیرین نبودند که حدود ۴۰ درصد از مدارس توسط آنها ساخته نمی‌شد، معلوم نبود چه بر سر مدرسه سازی و دانش آموزان این مرز و بوم می‌آمد.

وی بیان کرد: یک هزار خیر مدرسه در خارج از کشور و ۶۸۰ خیر در داخل کشور وجود دارد. و پرچمدار مدرسه سازی کشور دکتر حافظی بودند.

در ادامه این خیر مدرسه ساز با اشاره به اینکه استان تهران و شهر تهران به حضور خیرین بسیار نیاز دارد، اظهار کرد: خیرین مایل به این هستند که مدارس رادر شهر و روستای خود بسازند اما استان تهران با معضلاتی رو به روست که می‌طلبد خیرین به آن توجه کنند. به طور مثال، ساختمان‌هایی با قدمت ۶۰ و ۷۰ ساله امروز مدرسه هستند. ۴۰ تا ۵۰ درصد مدارس نیاز به بازسازی و تعمیر دارد.

رئیس مجمع خیرین مدرسه ساز استان تهران در پاسخ به سوال خبرنگار مهر درباره ورود خیرین به دیگر موارد مربوط به دانش آموزان مانند پوشش کودکان استثنائی و یا تامین پوشاک و لوازم التحریر دانش آموزان، بیان کرد: از سال گدشته برنامه‌ای گذاشته شد برای رسیدگی به دانش آموزانی که بی بضاعت بودن، و عده‌ای پا پیش گذاشتند و کار هم اکنون هم با برنامه آقای ابراهیمی پیش می‌رود و روزانه درباره ۱۰ تا ۱۵ دانش آموز را تحقیق می‌کنند و زیر پوشش می‌گیرند.

وی ادامه داد: برنامه‌ای برای نام آوران دانش آموز و دانشجو داریم و همچنین پوشش کودکاناستثنایی. بررسی کردیم و قرار شد رئسای آموزش و پرورش گزارش بدهند این نام آوران و مدال آوران و همچنین کودکان استثنائی نیازمند را که در حال حاضر این آمار ناقص است و ۱۴ تا ۱۵ مورد بیشتر گزارش نشده است.

بنی آدم ادامه داد: احتمال اینکه از طریق هیئت امنای مدارس کار خوبی صورت بگیرد برای مهر امسال در همین زمینه بسیار زیاد است، برنامه گذاشته بودیم برای تبیین خیرین در دانشگاه و آموزش و پرورش که در این طرح به مدارس مراجعه کنیم ولی از سوی مدیران مناطق آموزش و پرورش کمکی نشد.

وی بیان کرد: جریان مدرسه متریک برای ما بسیار مهم است. در منطقه ۴ اولین مدرسه به این صورت ساخته شد. اگر در جامعه این طرح تبیین شود بسیار راهگشاست. در این طرح هر متری از مدرسه را یک دانش آموز تعهد می‌کند با پرواخت قسطی یک میلیون تومان، به عهده بگیرد.

تکمیل می شود…

تکمیل می شود…

کد خبر 4645173 آزاده سهرابی

منبع: مهر

کلیدواژه: نوسازی مدارس خیرین مدرسه ساز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۱۷۴۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت و افتتاح ۲۷ مدرسه طی ۶ ماه در منطقه تبادکان مشهد

رئیس منطقه آموزش و پرورش تبادکان مشهد گفت: ۲۷ مدرسه در منطقه «تبادکان» شهرستان مشهد به عنوان وسیع‌ترین منطقه آموزش و پرورش کشور طی مدت ۶ ماه ساخته و افتتاح شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا خراسان رضوی و به نقل از روابط عمومی فرمانداری مشهد، محمدحسین عبداللهی در آئین افتتاح مدرسه دو کلاسه روستای شاهین قلعه در بخش مرکزی مشهد اظهار کرد: وسیع‌ترین منطقه آموزش و پرورش کشور با ۱۵۱ هزار دانش‌آموز در روستاهای بخش مرکزی و مناطق شهری ۲، ۳، ۴، ۵، ۱۰ و ۱۲ در مناطق پیرامونی و حاشیه‌نشین کلانشهر مشهد خدمات آموزشی می‌دهد.

وی ادامه داد: از ۱۰ آبان سال گذشته تا امروز، یعنی در مدت حدود ۶ ماه، ۲۷ مدرسه کوچک و بزرگ با ۲۱۸ کلاس درس با اعتبارات دولتی و کمک‌های خیران و با ۲ هزار و ۵۷۰ میلیارد ریال هزینه ساخته شده است.

رئیس منطقه آموزش و پرورش تبادکان مشهد ضمن تجلیل از کمک خیران در ساخت مدارس اظهار کرد: همچنین یک استخر، سالن ورزشی و چند زمین چمن در آستانه افتتاح در منطقه تبادکان قرار دارند که به زودی این طرح‌های ورزشی نیز به بهره‌برداری می‌رسند.

همچنین محسن داوری، فرماندار مشهد در ادامه این مراسم گفت: در ساخت مدارس به خصوص در مناطق کم‌برخوردار، خیران به شکل گسترده پای کار آمده‌اند.

وی افزود: ممکن است در برخی موارد میزان کمک خیران برای ساخت یک مدرسه کم باشد، اما این مسئله دارای اهمیت نیست، چرا که مهم برکت کمک‌های خیران است.

داوری ادامه داد: ساخت مدارس خیرساز با برکت است، چرا که سرعت اجرای طرح در این گونه موارد بیشتر است و از طرفی مردم به واسطه اینکه مدرسه وقف و خیرساز است در مراقبت از آن توجه بیشتری می‌کنند.

کد خبر 747327

دیگر خبرها

  • افتتاح مدرسه خیرساز در منطقه پردیسان قم
  • ساخت ۵۰ مدارس تخریب شده در زلزله‌های خوی
  • شناسایی ۱۰۰ مدرسه خطرآفرین در چهارمحال و بختیاری
  • ساخت ۶۰ درصد پروژ‌های مدرسه‌سازی با مشارکت مردم
  • ساخت و افتتاح ۲۷ مدرسه طی ۶ ماه در منطقه تبادکان مشهد
  • احداث مدارس خیر ساز نسبت به مدارس دولتی از سرعت عمل بیشتری برخوردار است
  • سرعت ساخت در پروژه‌های خیرساز بیشتر و هزینه‌های آن کمتر است
  • افتتاح مدرسه ۶ کلاسه در شهر نشتیفان خواف
  • مدرسه‌سازی یکی از صدقه‌های جاریه است
  • افزوده شدن۶ کلاس درس به فضا‌های آموزشی شهرستان خواف