Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل بهزیستی استان کردستان در اعلام وضعیت آسیبهای اجتماعی و اعتیاد در استان به امارهایی دل خوش کرده است که واقعیت انها در حال رنگ باختن است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کُردتودی، شامگاه سه‌شنبه نشست خبری مسئولان کمیته‌های تخصصی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کردستان در سنندج برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل بهزیستی استان کردستان در این نشست عنوان کرده است: خوشبختانه کردستان جزو ۱۰ استان آخر در حوزه آسیب‌های اجتماعی و اعتیاد است!

 

این درحالی است که استاندار کردستان دی ماه سال گذشته نسبت به افزایش معضل آسیب های اجتماعی و اعتیاد در استان هشدار داده بود و گفته بود: آمارهایی که در این حوزه چه در خصوص وجود آسیبها و چه در خصوص مبارزه علیه انها توسط دستگاه ها ارائه می شود، واقعیت ندارد.

 

بهمن مرادنیا گفته بود: معضلاتی مانند اعتیاد که همواره با آن سر و کار داریم نشان می دهد که در راستای پیشگیری، درمان و مبارزه با آن به طور جدی تاکنون برخورد نکرده ایم.

 

او عنوان کرده بود: اعتبارات زیادی در بخش های مختلف توسط دستگاه های متولی در این راستا هر ساله هزینه می شود و عدم جوابدهی فعالیت های صورت گرفته جای سوال دارد و باید راهکارها و افکار جدیدی تبیین شود.

 

استاندار کردستان گفته بود: در حوزه پیشگیری تا به امروز دستگاه های مربوطه عملکرد ضعیفی را ارائه داده اند!

 

مدیرکل بهزیستی کردستان در این نشست از فعالیت ١٧ کمپ ترک اعتیاد آقایان و یک کمپ بانوان زیر نظر این اداره کل در سطح استان خبر داده و گفته است: در سال ٩٧ بیش از ٥ هزار و ٣١٣ نفر مراجعه به این کمپ‌ها صورت گرفته است که ٨٠ نفر آنها زنان بوده‌اند. اما جناب مدیرکل اشاره نکرده که سازمان بهزیستی از آنجایی که اعتبارات قابل توجهی در اختیار دارد چه اقداماتی برای این افراد که آمارشان قابل توجه هم است، انجام داده تا بتوانند به زندگی عادی برگردند. وی همچنین اشاره نکرده که از این 5 هزار نفر چندنفرشان با آسیب های اجتماعی نظیر طلاق، بی خانمانی، بیکاری و ... مواجه هستند و چه کارهایی برای آنها انجام شده؟!

 

اینکه در این گونه جلسات به صرف بیان آمار و ارقام بسنده شود دردی را دوا نخواهد کرد چون هر شهروندی که در استان کردستان زندگی می کند اگر اندکی چشمانش را باز کند می بیند که روز به روز وضعیت آسیب های اجتماعی و اعتیاد در این استان نگران کننده می شود!

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۱۷۵۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پذیرش دانشجوی داروسازی در کردستان + فیلم

همزمان با موافقت وزارت بهداشت با تأسیس دانشکده داروسازی در کردستان، هدف‌گذاری پذیرش دانشجوی داخلی و بین‌المللی در این رشته در استان است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، آموزش بخش مهم و حائز اهمیتی است که دارای حوزه اثرگذاری بسیار وسیعی در همه نهادها و بخش‌های پزشکی، اجتماعی، فرهنگی و سیاسی جامعه است. دانشگاه‌ها در همه جوامع از یک طرف با تربیت تخصصی افراد، آیندگان جامعه را در همه بخش‌ها آماده می‌سازد و از طرف دیگر با رشد توانایی‌ها، نبوغ و پتانسیل فکری انسان سبب توسعه مرزهای دانش بشری می‌گردد. 

البته در سال‌های اخیر در کشور و به تبع آن در استان کردستان، به دلیل تأکید بیش از حد بر حوزه پژوهش، موضوع آموزش سال به سال کم‌رنگ‌تر شده و انتظار می‌رود که این حوزه بیشتر مورد توجه قرار گیرد.

آموزش یکی از معاونت‌های دانشگاه علوم پزشکی کردستان است که خبرنگار تسنیم عملکرد این حوزه را مورد بررسی قرار داده است.

محمد باقر خادم عرفان معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی کردستان از ارائه آموزش به بیش از 3500 دانشجو در 5 دانشکده در استان خبر داد و اظهار داشت: 230 دانشجوی بین‌الملل نیز در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند.

وی با اشاره به اینکه در دو سال گذشته 8 رشته در مقاطع مختلف تحصیلی از کارشناسی ارشد، دکتری تخصصی PHD و ریزیدنتی بالینی به رشته‌های این دانشگاه اضافه شده است، افزود: خوشبختانه مقدمات تأسیس دانشکده داروسازی در کردستان نیز به خوبی پیش رفته و موافقت‌های کلی اخذ شده و امیدواریم بتوانیم در نیم سال آینده پذیرش دانشجوی داخلی و بین‌المللی در این رشته را داشته باشیم.

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی کردستان با بیان اینکه این دانشگاه در رتبه‌بندی جهانی تایمز نیز جایگاه بسیار خوبی دارد، عنوان کرد: افزایش تعداد دانشجویان و ارتباطات بین‌المللی جزو برنامه اولویت‌دار این دانشگاه بوده که به جد دنبال می‌شود.

در ادامه این گفت‌وگو را به صورت ویدئویی می‌بینید:

.

انتهای پیام/481

دیگر خبرها

  • اجرای طرح تئاتر درمانی با هدف کاهش آسیب‌های اجتماعی توسط مرکز مشاوره پلیس اصفهان
  • «مشهد مهربان»؛ ظرفیتی ارزشمند برای کاهش آسیب‌های اجتماعی
  • فعالیت ۱۳۰ هزار بهره‌بردار حوزه کشاورزی در کردستان
  • ارائه خدمات رایگان به آسیب دیدگان در مراکز بهزیستی
  • ریشه بیشتر آسیب‌های اجتماعی در استان اعتیاد و مشکلات معیشتی است
  • اثرگذاری خدمات شهرداری قم در کاهش آسیب‌های اجتماعی
  • پذیرش دانشجوی داروسازی در کردستان + فیلم
  • تولیدات و آسیب‌های علم‌گرایی قرآنی در هند
  • سال گذشته چند نفر مورد همسرآزاری قرار گرفتند؟
  • استقبال از طرح فجرانه کالابرگ الکترونیکی در کردستان ۶۵ درصدی شد