Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کل دادگستری استان زنجان با اشاره به اینکه خشونت کلامی جزو ۱۰ اتهام کیفری نخست استان زنجان گفت: در استان به ازای هر یک‌هزار نفر ۲۶۲ پرونده قضایی تکراری و ۱۱۶ پرونده غیرتکراری وجود دارد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از زنجان، «حجت الاسلام اسماعیل صادقی نیارکی» در نشست خبری با خبرنگاران با تبریک فرارسیدن هفته قوه قضائیه و گرامیداشت یاد و خاطره شهید بهشتی اظهار کرد: به هر اندازه مسئوولیتی که به برکت خون شهدا به ما رسیده است باید در سخن و عمل پیرو راه شهیدان بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

رئیس کل دادگستری استان زنجان با بیان اینکه اول تا هفتم تیرماه هفته قوه قضائیه نام گرفته که برنامه های متعدد و متراکمی پیش بینی شده است، ادامه داد: حضور در مزار شهدا، نماز جمعه، مساجد و دیدار و چهره به چهره، حضور در صدا و سیما و میان اقشار مختلف جهت آگاهی بخشی عمومی در طبقات مختلف مردم، حضور در زندان های استان و دیدار چهره به چهره با زندانیان، ادای احترام به بازماندگان شهدا و ایثارگران، شرکت در همایش سراسری قوه قضائیه در تهران و شرکت در جلسه دیدار با مقام معظم رهبری از اهم برنامه های این هفته است.

 

حجت الاسلام صادقی نیارکی با اشاره به اینکه لازم است تا مردم را از خدمات قوه قضائیه مطلع کنیم، گفت: مردم در ادبیات سیاسی امام راحل ولی نعمت و صاحبان انقلاب است از اینرو لازم است مردم را در جریان امور قرار دهیم و رسانه ها پل ارتباطی بین مردم و مسئولان هستند.

 

وی از رسانه ها به عنوان حلقه ارتباطی بین مردم و مسئولان یاد کرد و گفت: عدم اطلاع از موضوعی به مردم به گونه دیگری از سوی مردم تعبیر می شود.

 

این مقام مسئول با اشاره به اینکه انعکاس به موقع اخبار نوید بخش و امید آفرین به جامعه به عنوان اساس حکومت است، به نظام جمهوری اسلامی کمک می کند، ادامه داد: دلخوری مردم به نظام جمهوری اسلامی آسیب می رساند.

 

رئیس کل دادگستری استان زنجان یادآور شد: رسانه به اعتمادسازی در جامعه و جلب رضایت مردم کمک کنند، مطالبه گری از جانب مردم از مسئولان نیاز جامعه است و همین موضوع به اعتمادسازی مردم از حکومت کمک کند ولی موضوعاتی که ممکن است به اعتقاد عمومی مردم آسیب برساند را منعکس نکنید.

 

وی با اشاره به تودیع و معارفه های رئوسا و دادستان های دادگستری شهرستان های تابعه استان گفت: به رئوسای جدید توصیه شده است تا خود را پاسخگو و مسئول در برابر مردم بدانند.

 

حجت الاسلام صادقی نیارکی با تاکید براینکه از بی اعتمادی و نارضایتی تراشی مردم پرهیز کرد، گفت: با خدمت کردن به مردم ، جامعه به نظام علاقمند می شوند ولی اگر مسئولان نگاه متفاوتی به مسئولیت هایشان داشته باشند در آموزه های ما پذیرفته شده نیست.

 

رئیس کل دادگستری استان زنجان ادامه داد: در طول هشت ماه اخیر، ارتباط با مردم جزو تاکیدات بوده است، از اینرو 28 دیدار و جلسه کاری در حوزه های قضایی 13 گانه  ئ 2229 ملاقات مردمی تشکل شد.

 

به گفته وی، در سال گذشته 277 هزار و 123 پرونده در نقاط مختلف مجموعه رسیدگی شد که تعداد این پرونده ها بدون احتساب شعب سرپرستی 229 هزار و 272 پرونده است که افزایش 9 درصدی نسبت به سال 96 داشت.

 

این مقام مسئول افزود: از بین پرونده های ورودی 121 هزار و 880 پرونده ورودی یکتاست؛ که 53 درصد نسبت یکتا به غیریکتاست.

 

وی تعداد پرونده خروجی در سال گذشته را 225 هزار و 713 فقره خواند و گفت: این رقم در سال 96 به تعداد 203 هزار و 681 فقره بوده است که با افزایش 11 درصدی همراه بوده است.

 

این مقام مسئول تعداد قضات دادگستری استان زنجان 140 قاضی خواند و گفت: جزای نقدی 35 درصد از محکومیت های کیفری استان را تشکیل می دهد.

 

حجت الاسلام صادقی نیارکی به شوراهای حل اختلاف اشاره کرد و افزود: در سال گذشته 48 هزار و 758 پرونده در این شوراها رسیدگی شد.

 

رئیس کل دادگستری استان زنجان به 10 اتهام نخست در استان زنجان اشاره کرد و گفت: خشونت های کلامی با 9 هزار و 28 پرونده  در رتبه اول قرار دارد؛ سرقت با 8575 فقره پرونده، خشونت های رفتاری با ضرب و جرح عمدی با 8276 فقره پرونده و تصادفات با 6683 فقره پرونده در رده های بعدی است.

 

وی با بیان اینکه اجرای احکام در پرونده ها(بالاخص پرونده های مربوط به قتل) یکی از اقدامات امسال در دادگستری استان زنجان بود، گفت: اجرای احکام زمانی بازدارنده است که به هنگام باشد.

 

این مقام مسئول با بیان اینکه از ابتدای سال تاکنون تنها چهار قتل در استان انجام شده است، گفت: با اجرای احکام می توانیم زندگی خوبی برای شهروندان فراهم کنیم.

 

وی پرونده های ورودی بخش حقوقی در سال گذشته اشاره کرد و گفت: در استان به ازای هر یک‌هزار نفر 262 پرونده تکراری و 116 پرونده غیرتکراری وجود دارد.

 

به گفته صادقی نیارکی، در بخش دادرسی الکترونیکی پیشرفت های خوبی حاصل شده است و جزو دستگاه قضایی برتر در دنیا به حساب می آید که استفاده بهینه از این فناوری کرده است.

 

وی افزود: 11 دفتر خدمات قضایی در زنجان، ابهر، خدابنده، خرمدره و طارم در حال فعالیت است و سه دفتر در مراحل راه اندازی و 17 دفتر در حال طی مراحل قانونی است.

 

رئیس کل دادگستری استان زنجان با اشاره به اینکه زمان رسیدگی به پرونده ها در دادگاه های تجدیدنظر به طور میانگین 68 روز، در دادگاه های حقوق 76 روز، در دادگاه های کیفری 75 روز و دادگاه های بخش 77 روز است که به طور میانگین دادرسی در شعب (بدون احتساب اجرای احکام) 62 روز است.

 

وی به مجازات های جایگزین حبس در استان و اقدامات انجام شده در این زمینه اشاره کرد و گفت: استفاده از پای بند الکترونیکی، یکی از مجازات های جایگزین است که در آن مجرم، حبس در جامعه است.

 

این مقام مسئول با اشاره به اینکه بالغ بر 4 هزار تخلف گرانفروشی، کم فروشی، احتکار، برخورد با زیاده خواری توسط تعزیرات حکومتی رسیدگی شده است، گفت: میزان جریمه تعیین شده برای این پرونده ها 10 میلیارد تومان بود همچنین در بخش تخلفات ارز511 پرونده در تعزیرات حکومتی استان تشکیل شده که به 505 پرونده رسیدگی شده است.

 

وی با اشاره به اینکه استان از معتادین متهاجر پاک شده است ، گفت: امسال 631 معتاد به مراکز ترک اعتیاد معرفی شدند.

 

رئیس کل دادگستری استان زنجان به کاهش 24 درصدی ورودی پرونده های طلاق در استان اشاره کرد و گفت: 1111 طلاق در نیمه دوم سال گذشته انجام شده است.

 

 

 

پایان پیام/73

منبع: شبستان

کلیدواژه: شیراز دهه کرامت کانون های فرهنگی هنری مساجد مجلس اوقات فراغت ایلام اردبیل وزیر علوم تحقیقات و فناوری دهه کرامت در فارس کمیته امداد رسیدگی به پرونده های قضایی رئیس کل دادگستری استان زنجان کاهش طلاق پرونده های قضایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۱۷۷۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کنعانی: اتهامات آرژانتین علیه شهروندان ایرانی اعتباری ندارد

سخنگوی وزارت خارجه ایران تکرار درخواست غیرقانونی و مبتنی بر دروغ و داستان‌سرایی برخی از قضات آرژانتینی درباره اتباع ایرانی در موضوع پرونده «آمیا» را به شدت محکوم کرد.

به گزارش ایسنا، کنعانی با یادآوری رسوایی قبلی درخواست استرداد یکی از مقامات ایرانی از دستگاه قضایی انگلیس که منجر به رأی عدم کفایت مستندات ارائه شده برای استرداد او شد، تأکید کرد اتهامات مطروحه در پرونده علیه شهروندان ایرانی فاقد اعتبار بوده و طرح این‌گونه درخواست‌ها از مقامات قضایی سایر کشور‌ها از هیچ‌گونه جایگاه و اعتبار حقوقی برخوردار نیست.

سخنگوی دستگاه دیپلماسی گفت: جمهوری اسلامی ایران از اجرای عدالت و تعقیب اشخاصی که با از بین بردن مستندات، باعث انحرافات جدی در مسیر پرونده آمیا و فرار از مجازات این حادثه شدند، حمایت می‌کند.

کنعانی به مقامات آرژانتینی توصیه کرد از طرح اتهامات بی‌پایه نسبت به شهروندان کشور‌های دیگر پرهیز کنند و تحت القائات دشمنان روابط دوجانبه ایران و آرژانتین قرار نگیرند.

دیگر خبرها

  • ایران حکم دادگاه کیفری فدرال آرژانتین درباره پرونده آمیا را محکوم کرد
  • مقامات آرژانتینی از طرح اتهامات بی پایه نسبت به شهروندان کشورهای دیگر پرهیز کنند
  • کنعانی: اتهامات آرژانتین علیه شهروندان ایرانی اعتباری ندارد
  • کنعانی: اتهامات آرژانتین علیه شهروندان ایرانی فاقد اعتبار است
  • حقایق نسل‌کشی غزه با صدور احکام بین‌المللی علیه نتانیاهو آشکارتر می‌شود
  • رسیدگی به ۱۲ هزار پرونده بدون کاغذ در استان مرکزی
  • دادگاه رسیدگی به اتهامات سرکردگان گروهک تروریستی منافقین آغاز شد
  • غزه : روزانه ۲۱۳ فلسطینی به شهادت رسیده‌اند
  • نخستین شاهد پرونده ترامپ کیست؟
  • تظاهرات مردم پاریس علیه اسلام‌هراسی