Web Analytics Made Easy - Statcounter

وقتی همه دغدغه‌سازی‌های مردم از سوی دولت می‌شود اقتصادی و معیشتی، طبیعی است که عوارض سوءمدیریت اقتصادی و فرهنگی می‌شود گسترش فرهنگ برهنگی و خودنمایی‌ها و خودفروشی‌ها و اینجاست که باید به دولت دست مریزاد گفت.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، از نخستین سال پس از جنگ و ذیل سیاست سازندگی، که فوق‌العاده لازم و ضروری بود تا به همه جهات توجه می‌شد و در رأس آنها بازسازی مناطق جنگ‌زده، متاسفانه سیاست سازندگی معطوف شده بود به مظاهر ظاهری شهرها و ساختمانها و ابنیه‌های شخصی و عمومی و به تنها چیزی که توجه نشد و به‌جهت جهان بینی لیبرالیستی کارگزاران، فرهنگ و اخلاق و تربیت نسل از سوی دولت بود و برای پیشبرد اقتصادی بازسازی، دولت سیاست آزادسازی قیمت‌ها و حذف یارانه‌ها را در پیش گرفت که منجر به اشتغال چند پیشه مردان و الزام زنان به کار در بیرون برای کسب درآمد جهت تامین نیازهای زندگی شد و آنچه که مورد غفلت بزرگ قرار گرفت، نقش تربیت فرزند در درون خانواده‌ها بود که پدر ومادر لاجرم می‌بایستی با تمام ظرفیت کار کنند تا بتوانند یک زندگی متوسطی را برای خود فراهم آورند و نتوانند به تربیت دینی فرزندان خود اهتمام بورزند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



باد بکارید، طوفان درو خواهید کرد
نتیجه این غفلت، پرورش نسلی بدون شناخت نسبت به مبانی فکری اسلام و انقلاب و عدم کسب بینش توحیدی در توجیه فلسفه خلقت و علت زیست این جهانی از سوی نسل جدید شد که حتی این رخداد در سطح درصدی از جامعه نیز فاجعه‌ای زیانبار و جبران‌ناپذیر بود و این اتفاق افتاد و آن رشته نامبارک و هلاکت‌بار همچنان از سوی دولت‌ها ادامه یافت و در حال پیگیری است.

خارج شدن نظام آموزشی از تربیت نسل
در کنار خانه و خانواده، آموزش و پرورش می‌توانست نقش تعیین‌کننده‌ای در شناساندن معارف اسلامی و تهذیب اخلاق و رفتار دانش‌آموزان داشته باشد، که در دوران سازندگی تحت تاثیر دستورالعمل بانک جهانی برای اعطای وام به دولت سازندگی، مورد اجرای تدریجی سند 2030 و دورسازی دانش‌آموزان از تعالیم دینی و جایگزینی خزنده و نرم تربیت سکولاریستی و غیردینی قرار گرفت و این روند در دولت‌های اصلاح‌طلب ادامه یافت و در دولت آقای روحانی ذیل برجام و تحت محاق مذاکرات هسته‌ای، به‌صورت جدی و نرم و اعلام‌نشده مورد اجراء قرار گرفت که یکی از بهانه‌های نشاط‌آفرینی تکثیر چند میلیون سی.دی موسیقی حرکات موزون (رقص) و توزیع آن در مدارس و بطور رسمی مورد ابلاغ و پیگیری قرار گرفت و برغم مخالفت عموم مردم و اولیاء دانش‌آموزان و تذکر جدی مقام معظم رهبری، همچنان سند 2030 در حال اجراء است.

محیط جامعه سازندگی تربیتی خود را از دست داد
عامل بعدی تاثیرگزار بر فکر و رفتار نوجوانان و جوانان محیط اجتماعی بود که آنهم بشدت مورد آماج تهاجم فرهنگی از طریق شبکه‌های ماهواره‌ای، پیام‌های منفی را به قشر تاثیرپذیر جامعه منتقل می‌کرد و بیش از همه عوامل تاثیرگزار تربیتی، ورود کنشگر فعال و جدید "فضای مجازی"، است که توانست تاثیرگزارتر از مولفه‌های دیگر و حتی در برخی مواقع موثرتر از خانواده، همه معادلات جامعه در هنجارگرایی را برهم بزند و موجب بروز شگفتی‌هایی در نوع رفتارها شود که دهکده شیطان‌پرستی در ارتفاعات جنگلی آمل یکی از نمونه‌های آن است که امکان سازماندهی و تجمیع آنان از سراسر کشور را فراهم آورد.

دولت‌ها مقصران آگاه و مجرمان قطعی‌اند
دولت‌هایی که تاکنون بر سر کار آمده‌اند، هیچ‌یکشان برخورد صحیح با حوزه فرهنگ و توجه به تربیت نسلی در تراز انقلاب نکرده‌اند و به عبارتی نگاه آقای روحانی را داشته‌اند که ایشان به صراحت اظهار داشت که: دولت مسئول به بهشت بردن مردم نیست!! و حال آنکه خداوند هدف از ارسال رسل و انزال کتب را هدایت جامعه و بهشتی‌کردن آنها بیان می‌فرماید و دقیقاً نیز فلسفه تشکیل حکومت اسلامی همین است و وقتی رئیس‌جمهور کشور دارای آن اعتقاد ضداسلامی باشد، دیگر از آن دولت و دولت‌های قبلی با این سبک مدیریت و بی‌توجهی کامل به موضوع هدایت جامعه، چه انتظاری می‌توان داشت؟.

اخلاق، قربانی نخست فرهنگ‌ستیزی
اخلاق به عنوان مبنایی‌ترین اصل در توسعه فرهنگی به حساب می‌آید همچنانکه توسعه فرهنگی مبنای توسعه بحساب می‌آید. تنها اخلاقی که می‌تواند انسان را به سعادت رهنمون سازد اخلاق دینی (اسلامی) است نه مکاتب اخلاقی که در غرب توسط اندیشمندان اخلاقی ارائه گردیده است.در اخلاق اسلامی نیز عدالت فردی و اجتماعی بعنوان مبنایی‌ترین فضیلت آمده است، بدین معنی که اگرچنانچه بتوان آحاد جامعه اسلامی را متخلق به فضیلت عدالت نمود در واقع به توسعه حقیقی یا ایده آل دست یافته‌ایم. بر اساس آموزه‌های دینی دنیا و دنیا داری، مال و ثروت و قدرت (به عبارت دیگر توسعه) فی نفسه خوب یا بد نیست، بلکه انگیزه و نیت آدمی است که بدان‌ها رنگ و بوی خوبی یا بدی را می‌بخشد. آیات و روایات فراوانی در مذمت مال و ثروت و همچنین در محاسن آنها وجود دارد که برای پرهیز از اطوال کلام از ذکر آنها خودداری می‌شود که براحتی برای عموم قابل دسترسی است.

حکومت باید بهشت ساز باشد نه جهنم آفرین
در جمهوری اسلامی، که همه رویکردها از سیاست‌گزاری گرفته تا اجراء و مجریان باید هدفمند به‌سوی الهی شدن پیش بروند، هیچ قابل تصور نبود که منش و رفتار مسئولان و به پیروی از آنان مردم در راستای اهداف و آرمان‌های اسلامی نباشد و تنها، دستیابی به ثروت و رفاه و نادیده گرفتن آموزه‌های اسلامی و رحم و مروت و مبارزه با فساد و مفسد، وجهه رقابت دولتمردان قرار گیرد. نتیجه این فضا چیزی جز هنجارشکنی وقیحانه و ولنگاری‌ها و الگوقرار دادن سبک زندگی بی‌هویت غربی نخواهد بود که یکی از جلوه‌های آن ماجرای تلخ لفور و دهکده شیطان‌پرستی جنگل آمل است.

تربیت الهی خارج از بخش مراقبت‌های ویژه
اگر وضعیت فکری، تربیتی، اقتصادی و اجتماعی جامعه مورد مداقه و چاره‌‌‌جویی عالمانه و مسئولانه قرار نگیرد، ماجراهای تلخ‌تر دیگری پیش‌رو است که نباید از وقوع آنها شگفت‌زده شد؛ چرا که پیش‌بینی قرآن چنین است که انسان‌ها در حال خسران و زیان‌دهی هستند مگر آنانی که ایمان آورده و عمل صالح انجام دهند و در این مسیر حق، همواره ثابت قدم و صبور باقی بمانند و یکدیگر را در این مسیر دلالت به صبر و شکیبایی کنند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۱۸۰۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترویج فرهنگ کتابخوانی نیاز امروز جامعه است

به گزارش خبرنگار مهر، اسماعیل زارعی‌کوشا صبح دوشنبه در در دیدار با م دیرکل کتابخانه های عمومی بر حمایت از کتابخانه های عمومی در راستای ارتقای شاخص‌های مطالعه در استان تاکید کرد.

وی بر حمایت از کتابخانه های عمومی تاکید کرد و گفت: ترویج فرهنگ کتابخوانی و ارتقای سرانه مطالعه امری ضروری برای جامعه است.

استاندار کردستان برگزاری جلسات انجمن کتابخانه های عمومی استان را در راستای رفع مسائل و مشکلات این نهاد، مهم ارزیابی کرد و افزود: ارتباط مؤثر رؤسای کتابخانه های عمومی با فرمانداران در شهرستان‌ها می‌تواند به نفع کتابخانه‌های عمومی باشد و به ارتقای شاخص‌های کتابخوانی کمک کند.

زارعی کوشا اضافه کرد: کتابخانه‌های عمومی باید با برگزاری برنامه‌های متنوع فرهنگی با محوریت کتاب و کتابخوانی برای اقشار مختلف مردم و همچنین استفاده از مشارکت سایر دستگاه‌ها در اجرای برنامه‌ها توجه داشته باشند.

فعالیت ۸۴ باب کتابخانه عمومی در کردستان

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان کردستان نیز در این دیدار با اشاره به فعالیت ۸۴ باب کتابخانه عمومی در استان، بیان کرد: از این تعداد ۵۴ باب نهادی و ۲۸ باب دیگر مشارکتی است.

معصومه حسنی خونسار عنوان کرد: هم اکنون بالغ بر ۴۵ هزار نفر در کتابخانه های عمومی استان عضویت دارند که بخش زیادی از اعضا را کودکان و نوجوانان تشکیل می‌دهند.

وی حمایت مسؤولان از کتابخانه های عمومی را در ایجاد دلگرمی متولیان این حوزه بسیار مهم ارزیابی کرد و افزود: این حمایت‌ها در نهایت به نفع استان و کشور است و سبب توسعه فرهنگی می‌شود.

وی با اشاره به برخی مشکلات عمرانی در کتابخانه های عمومی استان، تصریح کرد: کتابخانه باید محیطی امن و آرام برای اعضا و علاقمندان به کتاب و کتابخوانی باشد و این امر زمینه را برای توسعه فرهنگ مطالعه در جامعه فراهم می‌کند.

مدیرکل کتابخانه های عمومی استان کردستان اضافه کرد: خوشبختانه حمایت‌های جنابعالی به عنوان استاندار کردستان از مقوله کتاب و کتابخوانی مایه دلگرمی برای فعالان این حوزه است و بدون شک در ارتقای شاخص‌های فرهنگی اثرگذار خواهد بود.

کد خبر 6085143

دیگر خبرها

  • اجرای برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی ویژه خانواده و بانوان در البرز
  • توجه به مقوله حجاب و عفاف مهم‌ترین رکن در سعادت جامعه است
  • اصحاب رسانه چشمان تیزبین و نافذ جامعه هستند
  • تنها راه نجات جامعه توسعه فرهنگ همگرایی است
  • ترویج فرهنگ کتابخوانی نیاز امروز جامعه است
  • انس عمومی با ادبیات کهن پارسی؛ یکی از مسیر‌های حفظ حافظه‌ی فرهنگی جامعه
  • جامعه ورزشی نیازمند الگوی تربیت منش پهلوانی است
  • تخصیص اعتبار از محل قرارگاه شهید آوینی برای تقویت انجمن های هنری
  • خواب «فرهنگ» و مسوولان بی‌خیال/ تشییع «اخلاق» در فوتبال ایران!
  • پیشتازی یزدی‌ها در تربیت حافظ قرآن کریم