Web Analytics Made Easy - Statcounter

اسکندر پاسالار روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران افزود: تعویض شناسنامه در گذشته فقط از طریق مراجعه صاحب شناسنامه به محل صدور آن یا درخواست از طریق پست امکان پذیر بود که با بهره برداری از آرشیو الکترونیکی اسناد، خدمات هویتی به صورت پایگاه محور به مردم ارائه می‌شود.

پاسالار با تاکید بر اینکه فرآیند تعویض شناسنامه در اختیار دفاتر پیشخوان قرار داده شده است، تصریح کرد: این اقدام در اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی و با هدف تسریع در کار مردم صورت گرفته است و نیازی به مراجعه متقاضیان به ثبت احوال نیست و فقط با مراجعه به یکی از نزدیکترین دفاتر پیشخوان که خدمات ثبت‌احوال را ارائه می‌دهد، برای تعویض شناسنامه اقدام کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت: هم اکنون مدت زمان تعویض شناسنامه‌ها از زمان درخواست تا زمان تحویل بسته به شهرستان مورد تقاضا یک هفته تا ۱۵ روز طول می‌کشد.

پاسالار ادامه داد: صدور شناسنامه برای نوزادان در ادارات ثبت احوال استان بوشهر در کمتر از یک روز برای متقاضیان صادر و تحویل می‌شود.

وی افزود: دارا بودن روکش امنیتی، چاپ برجسته، حساسیت به مواد شیمیایی، اسکن شدن عکس به جای الصاق، دارا بودن نخ امنیتی و منقوش بودن به نشان جمهوری اسلامی ایران و عبارت ثبت احوال کشور و خلیج فارس از ویژگی‌های شناسنامه مکانیزه است.

مدیرکل ثبت احوال استان بوشهر گفت: همچنین ضریب امنیتی بالای شناسنامه‌ها و امکان نداشتن جعل آن، از مهمترین ویژگی شناسنامه‌های جدید است که در قطع پاسپورت بوده و دارای استاندارد ملی است.

پاسالار بیان کرد: مشکلاتی که در گذشته در درج غلط املایی مندرجات شناسنامه وجود داشت در شناسنامه‌های رایانه‌ای جدید وجود ندارد و با توجه به ضریب امنیت بالای این شناسنامه‌ها تاکنون گزارشی مبنی بر جعل آنها ارائه نشده است.

وی افزود: صدور شناسنامه‌های مکانیزه از سال ۱۳۸۹ آغاز شده و تا پایان اردیبهشت ماه امسال، ۵۱۸ هزار و ۹۱۷ جلد شناسنامه رایانه‌ای جدید در استان بوشهر صادر و تحویل متقاضیان شده است.

پاسالار ادامه داد: در دو ماه نخست امسال ۹ هزار و ۱۶۹ شناسنامه جدید صادر شده که از لحاظ فراوانی، شهرستان بوشهر با چهار هزار و ۶۰۰ جلد شناسنامه در رتبه نخست قرار گرفته است.

۶۰۴۷/‏۶۰۴۳/‏۷۲۰۸

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بوشهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۱۹۰۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رد ۱۶۰۰ درخواست مجوز صیادی بدون اعلام دلیل

به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد کلان خبرگزاری صداوسیما، خرداد پارسال بود که نخستین مجوز صیادی برای صیادان استان هرمزگان از درگاه ملی مجوز‌ها صادر شد. چند دهه بود که صیادان بدون مجوز به فعالیت صید و صیادی می‌پرداختند و از بروکراسی‌های اداری سازمان شیلات گلایه‌مند بودند.

با راه اندازی درگاه ملی مجوز‌ها و لزوم اتصال همه دستگاه‌ها به این درگاه، مجوز صیادی هم در نوبت صدور الکترونیکی قرار گرفت. تا اینکه در نهایت نخستین مجوز صیادی خرداد پارسال صادر شد.

گفتنی است؛ براساس ماده ۷ مکرر قانون اجرای سیاست‌های کلی اصل ۴۴، همه دستگاه‌ها می‌بایست تا فروردین ۱۴۰۲ به درگاه ملی مجوز‌ها می‌پیوستند. اما سازمان شیلات به قانون تمکین نکرد و مجوز‌های صیادی هنوز در انتظار صدور الکترونیکی بودند تا در نهایت، خرداد ۱۴۰۲، درگاه ملی براساس تکلیف قانونی، اقدام به صدور الکترونیکی مجوز‌های صیادی به جای سازمان شیلات کرد.

اما سازمان شیلات همچنان این مجوز‌های صادر شده را قبول نداشت. در این زمان، صیادان از طرفی به دلیل گرفتن مجوز‌ها پس از سال‌ها فعالیت، خوشحال بودند، اما از طرف دیگر از عدم همراهی سازمان شیلات گلایه داشتند.

در نهایت، با پیگیری‌های چندین باره رسانه ملی و اعزام خبرنگار اختصاصی به بندرعباس برای پیگیری موضوع، سازمان شیلات از قانون تمکین کرد و مجوز‌های صادره از درگاه را به رسمیت شناخت و برای ۹ هزار صیاد مجوز صیادی صادر شد. بنابراین، امکان صید قانونی از ساحل بندرعباس برای صیادان فراهم شد. همچنین این صیادان از بیمه و سوخت هم بهره‌مند شدند.

در جنوب کشور، چهار استان ساحلی داریم که پیشه اکثر مردمان این استان ها، صیادی است. اما با پیگیری‌های چند ماهه، تنها صیادان استان هرمزگان توانستند از درگاه ملی مجوز صید دریافت کنند و صیادان سه استان دیگر یعنی سیستان و بلوچستان، چابهار و خوزستان هنوز در انتظار صید قانونی و رسمی هستند.

مرداد پارسال، آقای حسین حسینی رئیس سازمان شیلات در برنامه میز اقتصاد شبکه خبر، قول داده بود که تا یک ماه دیگر امکان صدور مجوز صیادی برای استان سیستان و بلوچستان هم فراهم شود. این موضوع را از مرکز بهبود فضای کسب و کار جویا شدیم.

حاجی جعفری معاون مرکز بهبود فضای کسب و کار وزارت اقتصاد در گفتگو با خبرگزاری صداوسیما گفت: از بین ۳ هزار درخواست پیش نیاز فنی در استان سیستان و بلوچستان، حدود ۸۰۰ مجوز صادر شده و ۱۶۰۰ درخواست رد شده و دلیل رد این درخواست‌ها هنوز مشخص نشده است.

حاجی جعفری افزود: شکایت‌هایی در این راستا به درگاه ملی مجوز‌ها واصل شده مبنی بر اینکه دلیل رد این درخواست‌ها چه بوده است. براساس قانون اجرای سیاست‌های کلی اصل ۴۴، این موضوع یعنی علت رد درخواست‌ها باید کاملا مشخص و از طریق درگاه ملی مجوز‌ها اعلام شود، اما تا کنون این اتفاق نیافتاده است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • کشاورزان خسارت دیده استان بوشهر برای مهلت تسهیلات مراجعه کنند
  • درمان اقتصاد نفتی جز با مشارکت مردم امکان‌پذیر نیست
  • هیچ دولتی بدون مشارکت مردم توسعه پذیر نیست
  • کشاورزان خسارت دیده استان بوشهر برای امهال تسهیلات مراجعه کنند
  • رد ۱۶۰۰ درخواست مجوز صیادی بدون اعلام دلیل
  • با واتس‌اپ بدون اینترنت، فایل منتقل کنید
  • هوش مصنوعی به زودی امکان درمان در خانه را فراهم خواهد کرد
  • ۵۱ هزار درخواست صدور مجوز الکترونیکی در استان مرکزی ثبت شد
  • توسعه بدون وحدت بین مسئولان و مردم امکان‌پذیر نیست
  • برخی از فرزندان مادر ایرانی همچنان در انتظار صدور شناسنامه