Web Analytics Made Easy - Statcounter

در آستانه نشست "مجمع کشورهای جنوب‌شرق آسیا" (آسه‌آن) گروه‌های حقوق بشری امروز (چهارشنبه) از رهبران این گروه آسیایی خواستد تا در رویکرد خودشان نسبت به بحران آورگان روهینجا تجدیدنظر کنند.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، میانمار مسلمانان روهینجا را مهاجرانی غیر قانونی از هند قلمداد می‌کند و ده‌ها هزار تن از آنها از زمان بروز خشونت‌ها در سال ۲۰۱۲ در کمپ‌هایی در غرب راخین محدود شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

براساس اعلام آژانس‌های سازمان ملل، بیش از ۷۰۰ هزار تن از روهینجاها سال ۲۰۱۷ به سمت بنگلادش حرکت کردند که دلایل آن از جمله سرکوب ارتش میانمار علیه حملات منتسب به "شبه‌نظامیان" روهینجا بود.

انتظار می‌رود مساله مسلمانان روهینجا خصوصاً بازگرداندن آنها از بنگلادش در نشست چهار روزه رهبران ۱۰ کشور عضو آسه‌آن در تایلند مورد توجه قرار بگیرد. این نشست از فردا پنج‌شنبه آغاز می‌شود.

فعالان حقوق بشری می‌گویند، آسه‌آن نباید برای بازگرداندن آوارگان مسلمان روهینجا عجله کند و پیش از آن باید علل ریشه‌ای آوارگی آنها حل و فصل شود. اوا سانداری، حقوقدانی از اندونزی و عضو هیات پارلمانی آسه‌آن برای حقوق بشر در بیانیه‌ای گفت: آسه‌آن نباید به روی قساوت‌های میانمار علیه مسلمانان روهینجا چشم ببندد و باید بها دادن به روند بازگشت را متوقف کند.

بازرسان سازمان ملل گفته‌اند، عملیات ارتش میانمار در سال ۲۰۱۷ که موجب فرار بیش از ۷۳۰ هزار مسلمان روهینجایی به بنگلادش شده است، با نیت نسل‌کشی انجام شد و شامل کشتارهای جمعی، تجاوزهای گروهی و آتش‌افروزی گسترده می‌شد.

گروه‌های حقوق بشری تاکید دارند شرایط در ایالت راخین برای بازگشت امن آوارگان مساعد نیست. برد آدامز، مدیر حوزه آسیا در دیده‌بان حقوق بشر گفت: به نظر می‌رسد آسه‌آن قصد دارد روی آینده روهینجا بدون محکوم کردن یا حتی دانش به پاکسازی قومی ارتش میانمار علیه آنها، بحث کند. مضحک است که رهبران آسه‌ان درباره بازگشت مردمان ترسیده‌ای صحبت کنند که به دست نیروهای امنیتی مورد تجاوز، قتل و ربودن قرار گرفتند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: ميانمار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۱۹۲۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخواست سوئد برای تحریم جدید علیه انرژی روسیه

وزیر خارجه سوئد خواستار تحریم ناوگان نفتکش‌های سایه روسیه و ممنوعیت گاز طبیعی مایع (ال‌ان‌جی) این کشور به تلافی جنگ در اوکراین شد.

به گزارش ایسنا به نقل از اویل پرایس، توبیاس بیلستروم، وزیر خارجه سوئد، هنگام ورود به نشست وزرای خارجه اتحادیه اروپا در لوکزامبورگ گفت: تصویب بسته چهاردهم تحریم‌ها، یکی از مهم‌ترین موارد است. ما می‌خواهیم که این بسته، شامل ممنوعیت واردات ال‌ان‌جی و اقداماتی برای محدود کردن ناوگان نفتکش‌های سایه روسیه باشد.

اتحادیه اروپا به تازگی مذاکرات خود را در خصوص بسته چهاردهم تحریم‌ها آغاز کرده است و انتظار نمی‌رود به این زودی، این بسته را تصویب کند.

کشور‌های عضو اتحادیه اروپا در مورد ممنوعیت واردات ال‌ان‌جی روسیه، اختلاف نظر دارند. سوئد و کشور‌های حوزه بالتیک برای اعمال این ممنوعیت فشار می‌آورند، اما سایر کشور‌های عضو و رگولاتور انرژی اتحادیه اروپا می‌گویند اروپا، وابستگی بیشتری به ال‌ان‌جی روسیه پیدا کرده و قادر به ممنوعیت فوری آن نیست.

آژانس همکاری رگولاتور‌های انرژی اتحادیه اروپا (ACER)، هفته گذشته در گزارشی اعلام کرد اتحادیه اروپا باید در تلاش‌های خود برای حذف ال‌ان‌جی روسیه مراقب باشد، زیرا باید از امنیت تامین گاز خود محافظت کند.

از آنجایی که اتحادیه اروپا قصد دارد تا سال ۲۰۲۷، به وابستگی خود به سوخت‌های فسیلی روسیه به طور کامل پایان دهد، کاهش واردات ال‌ان‌جی روسیه باید در گام‌های تدریجی صورت گرفته و با ممنوعیت واردات محموله‌های تک ال‌ان‌جی روسیه آغاز شود.

رگولاتور اتحادیه اروپا گفت: در حالی که چنین اقداماتی ممکن است کاهش وابستگی به گاز روسیه را هدف قرار دهد، مهم است که توجه داشته باشیم، حجم قابل توجهی گاز، تحت قرارداد‌های بلندمدت ال‌ان‌جی که قبل از حمله روسیه به اوکراین منعقد شده اند، خریداری شده است. بنابراین، کاهش واردات ال‌ان‌جی روسیه باید با احتیاط انجام شود، به خصوص با توجه به این که قرارداد ترانزیت گاز روسیه به اروپا از طریق خاک اوکراین، در پایان سال ۲۰۲۴ منقضی می‌شود.

دیگر خبرها

  • نهاد حقوق بشری: ۱۴۰ گور دسته جمعی در نوار غزه شناسایی کردیم
  • فلسطین نشست فوق‌العاده اتحادیه عرب را خواستار شد
  • هشدار چین به آمریکا: بدنام‌کردن دیگران، راه‌حل بحران اوکراین نیست
  • نسخه جدید گروهک نهضت آزادی برای اصلاح طلبان
  • درخواست انصارالله برای اقدام جهانی در برابر جنایات اسرائیل
  • درخواست سوئد برای تحریم جدید علیه انرژی روسیه
  • ‌درخواست «بورل»برای کاهش تنش در منطقه وجلوگیری ازفاجعه بشری درغزه
  • پاسخ معاون وزیر کار به درخواست افزایش حقوق کارگران: از کارکنان بیشتر شده
  • مقامات آمریکایی: تحریم واحد نظامی نیتسح یهودا امروز ممکن است رخ دهد
  • درخواست خصمانه بروکسل علیه تهران