Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-25@15:07:06 GMT

در چه فصلی پوستمان را لایه برداری کنیم؟

تاریخ انتشار: ۲۹ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۱۱۹۶۸۵

در چه فصلی پوستمان را لایه برداری کنیم؟

به گفته کارشناسان استفاده بی رویه و خودسرانه از دارو‌های پوستی بدون مشاوره پزشک به خشکی و بروز مشکل‌های مختلف برای پوست صورت و بدن منجر خواهد شد.

لایه برداری متناسب در فصل‌های سرد سال با در نظر گرفتن فاصله زمانی مناسب و زیر نظر پزشک بهترین راهکار برای از بین بردن سلول‌های مرده پوست و داشتن چهره‌ای جوان و شاداب است، لایه برداری همچنین سبب کم رنگ شدن لکه‌های پوستی و کاهش جوشگاه‌های پوستی می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



افرادی که دارای پوست‌های چرب و جوش دار هستند به طور معمول در طول شبانه روز از محلول‌های مراقبتی، پیشگیرانه و درمانی مختلفی برای پوست خود استفاده می‌کنند که بیشتر آن‌ها دارای خاصیت لایه برداری هستند.

استفاده غیراصولی و بی رویه از محصول‌های درمانی، مراجعه دیرهنگام به پزشک برای بررسی پوست و استفاده نکردن از کرم ضد آفتاب در مواجه با نور خورشید یا حتی نور‌های مصنوعی می‌تواند سبب خشکی پوست شود.

از جمله نشانه‌های نازکی پوست تحریک پوستی، قرمزی، خارش، بروز جوش‌های زیر، چین و چروک، خونریزی و احتمال آلرژی و حساسیت به محلول‌های مختلف را می‌توان نام برد.

پوست بدن انسان به طور طبیعی به ترشح نوعی چربی می‌پردازد که وظیفه محافظت از پوست در برابر اشعه‌های مضر خورشید و دیگر عامل‌های مضر را بر عهده دارد و لایه برداری بیش از اندازه به این لایه چربی آسیب وارد می‌کند و سبب افزایش واکنش پذیری پوستی و بروز چین و چروک می‌شود.

کارشناسان به افراد توصیه می‌کنند در صورتی که دچار مشکل خشکی و سوزش پوست در اثر کرم‌های لایه بردار و پماد‌های موضعی درمان آکنه شده اند به مدت چند هفته به پوست خود استراحت دهند و در طی این مدت تنها از مرطوب کننده‌های سبک و کرم ضد آفتاب استفاده کنند تا پوستشان ترمیم شود.

استفاده از کمپرس سرد بر روی موضع (قرار دادن کیسه یخ درون یک پارچه یا حوله و قرار دادن آن بر سطح پوست)، استفاده از کرم هیدروکورتیزون زیر نظرپزشک برای ترمیم قرمزی و خارش پوست یا استفاده از ژل گیاه آلوئه ورا (درصورت نداشتن حساسیت به این گیاه) می‌تواند سبب ترمیم و رفع التهاب پوست شود.

در کنار استفاده از محصول‌های درمانی برای رفع خشکی والتهاب پوست، مصرف مواد خوراکی و نوشیدنی سالم نیز به پوست برای ترمیم و آب‌رسانی کمک می‌کند.

انواع روش‌های لایه برداری پوستی امروزه در دنیا استفاده می‌شود از جمله لایه برداری سبک با کرم‌های موضعی، لایه برداری با اسید کنترل شده یا اسید میوه، لایه برداری با روش میکرودرم ابرژن و لایه برداری با پرتو لیزر که استفاده از هرکدام بنا به نظر پزشک انجام می‌شود.

کارشناسان به افراد توصیه می‌کنند برای انتخاب محلول درمانی لایه برداری به پزشک مراجعه کند و با توجه به تابش شدید اشعه خورشید در فصل‌های گرم سال از لایه برداری دراین زمان خودداری کنند، زیرا پوست مقاومت کافی در برابر تابش اشعه خورشید ندارد و احتمال آسیب پوستی و حتی سرطان وجود دارد.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: لایه برداری پوست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۱۹۶۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور نخبگان در لایه‌های حکمرانی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، نشست دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با روسای دانشگاه‌های استان در محل استانداری برگزار شد. حجت الاسلام خسروپناه در این نشست گفت: به منظور ایجاد بستری برای حکمرانی نخبگانی در کشور، هیات‌های اندیشه ورز در استان‌ها راه اندازی شد تا تصمیمات کشور منطبق با نظرات افراد در استان‌ها اخذ شود.
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی تصریح کرد: تاکنون دو نشست و یک همایش توسط هیات اندیشه ورز در استان قزوین برگزار شده است. متاسفانه ۸۰ درصد اعضای هیات علمی دانشگاه‌ها در رشد علمی کشور دخالت ندارند و نیاز به بازنگری در حقوق دریافتی این اعضا و افزایش آن است تا انگیزه‌ای برای فعالیت مستمر علمی باشد.
وی اظهار کرد: به منظور شناسایی نخبه ها، رصدخانه‌های علمی راه اندازی شد و با افرادی که در زمینه مهاجرت نخبگان تشویق کننده باشند به شدت برخورد خواهد شد. دانشگاه آزاد قزوین جزو دانشگاه‌های برتر دنیاست و از دانش بنیان‌ها باید حمایت شود.
سایر رووسا و اساتید دانشگاه‌ها هم در این نشست توجه به مهارت آموزی، تمرکز بر فرهنگ سازی و حمایت از نخبگان در راستای جلوگیری از مهاجرت نخبگان، توجه ویژه به مساله بودجه دانشگاه ها، توجه به امنیت روانی اعضای هیات علمی دانشگاه‌ها و حرکت به سمت دانشگاه‌های حکمت بنیان را از مسائل مهم پیش روی دانشگاهیان عنوان کردند.

دیگر خبرها

  • خواص جکوزی برای پوست
  • موثرترین و بهترین روتین پوستی روز و شب کدام اند؟
  • اجرا خط دوم انتقال آب سد یامچی به تصفیه خانه آب اردبیل
  • اجرای خط دوم انتقال آب سد یامچی به تصفیه خانه آب اردبیل
  • بررسی نقش روتین پوستی در سلامت پوست
  • با این نوآوری بیمه بدنه دیگر معنایی نخواهد داشت! + فیلم
  • (ویدئو) با این نوآوری بیمه بدنه دیگر معنایی نخواهد داشت!
  • با این نوآوری بیمه بدنه دیگر معنایی نخواهد داشت!/فیلم
  • سفری تصویری به «سرزمین مقدس»
  • حضور نخبگان در لایه‌های حکمرانی