Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-25@22:54:17 GMT

خشکسالی دلیل ضعف رشته جت اسکی

تاریخ انتشار: ۲۹ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۱۱۹۸۱۸

خشکسالی دلیل ضعف رشته جت اسکی

رییس کمیته اسکی روی آب استان اصفهان گفت: علت اصلی شناخته نشدن رشته اسکی روی آب وجود خشکسالی در استان اصفهان بوده است.

مسعود مهرانی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در رابطه با جشنواره ورزشی زاینده رود، اظهار کرد: سعی داریم به بهترین شکل در این جشنواره شرکت کنیم و بتوانیم جت اسکی‌ها را داخل آب بیندازیم و اگر موفق به انجام این کار شدیم، فقط به شکل نمادین آن را اجرا می‌کنیم چرا که سطح آب کم است و احتمال حادثه وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه مسابقات اصلی جت اسکی در سد خمیران برگزار شده است، ادامه داد: دو سال قبل برای اولین بار جت اسکی و اسکی روی آب به طور هم‌زمان داخل رودخانه زاینده رود راه اندازی شد.

رییس کمیته اسکی روی آّب استان اصفهان گفت: این رشته در میان مردم اصفهان شناخته شده نیست و علت اصلی این موضوع خشکسالی بوده و باعث شده است که در این چند سال فقط یک بار در جشنواره شرکت کنیم.

وی ادامه داد: شناخت مردم از این ورزش کم است زیرا این ورزش، ورزش سرمایه داری است و خرید یک دستگاه جت اسکی مبلغی بالای صد میلیون تومان را نیاز دارد و همچنین هزینه نگهداری و تعمیر آن‌ها نیز بسیار سنگین است.

مهرانی ادامه داد: امکانات آبی در استان اصفهان کم است و ما نمی‌توانیم در سد زاینده رود که آب آن شرب است تمرین کنیم و همین باعث شده است که این رشته در اصفهان ضعیف باشد.

رییس کمیته اسکی روی آّب استان اصفهان اعلام کرد: با وجود رقبای قوی مانند گیلان و مازندران توانستیم در رشته انفرادی مقام دوم و در رقابت‌های تیمی جایگاه سوم کشوری را کسب کنیم.

وی ادامه داد: علت اصلی کمبود امکانات وجود هزینه‌های زیاد و نبود اسپانسر در این رشته است و ما نیازمند حمایت‌هایی مانند آب منطقه‌ای هستیم که مشکلات آبی و مالی ما را بر طرف کنند ، به طور مثال سرویس یک دستگاه جت اسکی حداقل 15 میلیون تومان هزینه دارد.

مهرانی در مورد خطرات این رشته گفت: با وجود سرعت زیاد در آب باعث می‌شود خطراتی در این رشته به وجود بیاید و به همین دلیل، این رشته هیجان انگیز حادثه ساز است. سعی کردیم ایمنی در این رشته را بالا ببریم و از کسانی استفاده می‌کنیم که آموزش‌های لازم را دیده‌اند و دارای گواهینامه جت اسکی هستند. رییس کمیته اسکی روی آب استان اصفهان کسانی که گواهینامه نداشته باشند به آن‌ها اجازه استفاده از جت اسکی را نمی‌دهیم. همچنین توصیه‌های ایمنی لازم به تمام جت اسکی سواران شده است و تا به حال حادثه‌ای در استان اصفهان نداشته‌ایم.

منبع: ایمنا

کلیدواژه: اصفهان جت اسکی جشنواره ورزشی زاینده رود ورزش همگانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۱۹۸۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آب شیرین‌کُن شناور راهکاری فناورانه برای مبارزه با خشکسالی

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از اینترستینگ اینجینیرینگ، مقامات منطقه کاتالونیا می‌گویند در مقایسه با حمل و نقل دریایی آب، استفاده از آب شیرین کن شناور «راه حل اقتصادی‌تر و پایدارتری از نظر زیست محیطی» است.

بزرگترین کارخانه آب شیرین کن اروپا «لوبرگات» نام دارد واستان بارسلون برای تامین مصارف خانگی به آن متکی است، اما این کافی نیست. منطقه خودمختار کاتالونیا با بدترین خشکسالی تاریخ مواجه است، بنابراین کارخانه‌های آب شیرین کن شناور به عنوان بخشی از راه حل معرفی شده‌اند.

آب شیرین‌کن‌های شناور به تمام فناوری‌های لازم مجهز هستند. در مجموع قرار است ۱۳ دستگاه آب شیرین کن سیاردر آب‌های این کشور نصب شود، ۱۲ دستگاه کوچک در شمال منطقه «کاستا براوا» و یکدستگاه بزرگ در شهر بارسلون.

کارخانه آب شیرین کن شناور سالانه حدود ۶ درصد از مصرف کلانشهر بارسلون را تولید خواهد کرد. آب تولید شده قبل از ورود به شبکه توزیع در مخزن ذخیره می‌شود.

پیش از این آب مورد نیاز این استان با کشتی از خارج از کاتالونیا وارد می‌شد که دیگر گزینه مقامات این منطقه نیست چرا که جایگزین‌های بهتری وجود دارد.

برای منطقه کاستا براوا، ۱۲ کارخانه آب شیرین کن سیار حدود ۱۰ میلیون یورو هزینه خواهد داشت که می‌توانند حدود ۳۵ درصد از تقاضای آب منطقه شمال کاستا براوا را تامین کنند.

کارخانه آب شیرین‌کن هیچ هزینه پهلوگیری ندارد، بر ترافیک دریایی تأثیر نمی‌گذارد و حدود ۴۰ هزار متر مکعب تولید روزانه دارد. در مقایسه با میانگین ۲۵ هزار متر مکعب در روز که می‌توان با کشتی‌ها حمل کرد، یعنی تا ۵۰ درصد آب بیشتر.

از نظر قیمت نیز، هزینه تولید آب از طریق آب شیرین کن شناور بسیار ارزان‌تر است مثلا، حدود ۶ یورو برای هر متر مکعب، در حالی که این رقم با کشتی به ۱۰ یورو در متر مکعب افزایش می‌یابد.

بیش از ۱۰۰۰ روز خشکسالی

در اوایل سال جاری پس از بیش از یک‌هزار روز خشکسالی، دولت کاتالونیا وضعیت فوق العاده اعلام کرد. محدودیت‌های آب حدود شش میلیون نفر را در بارسلون و ۲۰۰ شهر دیگر تحت تاثیر قرار می‌دهد این به معنی خیلی بیشتر از نیمی از جمعیت منطقه است.

ساکنان بارسلون در حال حاضر ۱۶۰ لیتر آب به ازای هر نفر در روز مصرف می‌کنند.

«پره آراگونس» «Pere Aragonès» رییسدولت کاتالونیا، دو ماه پیش گفت این منطقه خودمختار در سال ۲۰۲۴، بودجه بیش از یک میلیاردیوروییرا برای مقابله با خشکسالی شدید پیش‌بینی‌ کرده است.

سال گذشته دولت اسپانیا یک طرح ۲.۲ میلیارد یورویی برای کمک به کشاورزان و مصرف کنندگان برای مقابله با خشکسالی‌ پایدار تصویب کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آبگیری سازه‌های آبخیزداری در پی بارندگی‌های بهاری
  • کدام نواحی ایران در معرض خشکسالی شدید هستند؟
  • اتمام پروژه رینگ شرق تبریز تا پایان سال
  • نبود رینگ آبی در اطراف تبریز و معضل تامین آب
  • پوست اندازی در اسکی با نسل جدید مربیان و مدرسان
  • پوست اندازی در اسکی با ورود نسل جدید مربیان و مدرسان
  • پوست اندازی اسکی؛ نسل جدید مربیان و مدرسان در راه هستند
  • آب شیرین‌کُن شناور راهکاری فناورانه برای مبارزه با خشکسالی
  • پذیرش دانشجوی دکتری به شیوه استادمحور برای اولین بار کلید خورد
  • خشکسالی در کمین این استان‌ها