Web Analytics Made Easy - Statcounter

سورنا ستاری روز چهار شنبه در گردهمایی مدیران توسعه فناوری و روسای مراکز رشد دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور در سالن همایش رازی و در مراسم رونمایی از هفت محصول فناورانه حوزه سلامت افزود: بخش کوچکی از توانمندی شرکت‌های دانش‌بنیان به نمایش گذاشته شده است، ما بیش از ۶۰ مورد قرارداد در زمینه فناوری با معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی بیان کرد: خود معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به صورت جدی در حوزه بهداشت و تجهیزات پزشکی و حوزه دارویی کار می‌کند. سال گذشته بیشترین اعتباراتمان، مخصوص اعتبارات در بخش توسعه فناوری در حوزه بهداشت بود. عدد قابل توجهی برای مواد موثره دارویی جدید چه در حوزه بیوتکنولوژی و چه در زمینه شیمیایی تخصیص داده شده و در حال عقد قرارداد با شرکت‌های دانش‌بنیان هستیم.
ستاری ادامه داد: نسل جدید شرکت‌های دانش‌بنیان آینده این حوزه در توسعه تکنولوژی و فناوری هستند، امیدواریم چیزهایی که وارد زندگی مردم می‌شود کمک کند به اینکه مردم زندگی بهتری داشته باشند.
معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: فضای تحریم کمک کرده که این شرکت‌ها در مواردی که تا حالا وارد نشده بودند و مقدار قابل توجهی هم واردات تجهیزات و مواد اولیه دارویی و داروها بوده، از این طریق اشتغال ایجاد شود و شرکت‌های دانش‌بنیان در این حوزه فعالیت کنند.

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۱۹۸۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انعقاد ۷۲۰۰ میلیارد تومان قرارداد با شرکت‌های دانش‌بنیان

شرکت‌های دانش بنیان طرف قرارداد وزارت نفت از ۱۵۰ به ۶۶۶ شرکت و مبلغ قراردادی آنها نیز به ۳۸۶ میلیون دلار(۷ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان) رسید. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، مدیرکل نظام تامین و تجاری‌سازی فناوری وزارت نفت گفت: مبنای فعالیت بخش مهندسی شرکت نفت در دولت سیزدهم حمایت از تولید است، چنانچه شرکت‌های دانش بنیان طرف قرارداد این وزارتخانه از 150 به 666 شرکت و مبلغ قراردادی آنها نیز به 386 میلیون دلار(7هزار و 200 میلیارد تومان) رسید.

غلامرضا خوانساری؛ مدیرکل نظام تأمین و تجاری‌سازی فناوری وزارت نفت با اشاره به افزایش حضور شرکت‌های دانش‌بنیان در دولت سیزدهم افزود: بنا داریم خریدهای خارجی را کمرنگ کنیم و در این راستا واردات 250 کالا ممنوع اعلام شد.

وی گفت: از شرکت‌های دانش‌بنیان نیز در توسعه میادین و احیای چاه‌های نفت استفاده شده است، چنانچه 30 حلقه چاه کم‌بازده را به شرکت‌های دانش بنیان دادیم.

ساخت پهپادهای آشیانه‌دار توسط یک شرکت دانش‌بنیان

خوانساری خاطرنشان‌کرد: 85 درصد از کالاهای مورد نیاز صنعت نفت بومی‌سازی شده است و 15 درصد باقی مانده نیز توجیه تجاری سازی ندارد.

این مقام مسئول وزارت نفت ادامه داد: در دولت، کارگروه صادرات خدمات فنی مهندسی شکل گرفته و سبب شده که از واردکننده به صادرکننده تبدیل شویم و با کشورهای مانند ونزوئلا، روسیه، چین، عراق و سوریه مبادلات تجاری داشته باشیم.

وی با اشاره به پالایشگاه‌های فرا سرزمینی گفت: در تلاشیم با پتروشیمی ونزوئلا قرارداد همکاری امضا و همچنین نسبت به بازسازی فاز 2 پالایشگاه «ال پالیتو» ونزوئلا اقدام کنیم. در سوریه نیز پس از نتیجه رسیدن پالایشگاه «حمص»، دو پالایشگاه دیگر را نیز مد نظر داریم.

مدیرکل نظام تأمین و تجاری‌سازی فناوری وزارت نفت اظهار کرد: همچنین در آفریقای جنوبی و عراق هم منتظر خبرهای خوب در حوزه صادرات محصولات دانش بنیان هستیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تلفیق صنعت و دانشگاه توسعه جامعه را رقم می زند
  • توسعه اشتغالزایی در اقتصاد گیاهان زینتی با هدایت استارت‌آپ‌ها
  • کرمانشاه صاحب شهرک فناوری می‌شود
  • محصولات فناورانه دانشگاه آزاد یادگار امام افزایش می‌یابد
  • پارک علم و فناوری سلامت سمنان افتتاح شد
  • ۵۰ درصد مواد اولیه تولید دارو در کشور وارداتی است
  • انعقاد ۷۲۰۰ میلیارد تومان قرارداد با شرکت‌های دانش‌بنیان
  • انعقاد هفت هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان قرارداد با شرکت‌های دانش بنیان/ بومی سازی ۸۵ درصدکالا‌های مورد نیاز صنعت نفت
  • ثبت ۱۲ فرآورده دارویی و ۵۰ تجهیز پزشکی شرکت‌های ایرانی در کنیا
  • حضور شرکت‌های دانش‌‍‌بنیان ایرانی در نمایشگاه جنوب شرق آسیا