Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-04-24@08:49:22 GMT

افزایش قیمت لبنیات برخلاف قانون است

تاریخ انتشار: ۲۹ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۱۱۹۹۵۶

به گزارش اکوفارس، محمدعلی اسفنانی رئیس سازمان تعزیرات حکومتی در گفت و گو با خبرفوری، درباره آخرین وضعیت بازار مرغ و گوشت در کشور اظهار کرد: در بازار مرغ و گوشت با مدیریتی که از سوی نهادهای مربوط شکل گرفته است خوشبختانه ما از پیش از عید با ثبات قیمت‎های روبه رو هستیم و حتی در برخی از موارد از نرخ مصوب دولت نیز قیمت‎ها پایین‎تر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی درباره افزایش قیمت لبنیات در طی روزهای اخیر تصریح کرد: در حوزه لبنیات به لحاظ اینکه شیرخامی که از سوی تولیدکنندگان دریافت می‏‌شود دارای هزینه‎هایی از جمله حمل و نقل و استفاده از ظروف است سبب شده تا برخی از واحدهای تولیدی با سوء‎استفاده از این موضوع در جهت افزایش قیمت کالاهای تولیدی‎شان وارد عمل شدند که این تصمیم برخلاف رویه قانونی است.

رئیس سازمان تعزیرات حکومتی خاطرنشان کرد: باتوجه به اینکه ستاد  تنظیم بازار و سازمان حمایت قیمت‎های جدیدی را برای لبنیات تعیین کرده است قیمت‎ها باید طبق روال قبلی درنظر گرفته شود از این رو حتما ما با متخلفان برخورد خواهیم کرد.

اسفنانی تاکید کرد: در بخش گوشت ما فعلا افزایشی نداشتیم حتی شاهد کاهش قیمت نیز بودیم از این رو باتوجه به وضعیت خوبی که در مراتع کشور داریم پیش‎بینی می‎شود در تولید گوشت افزایش بیشتری داشته باشیم از این رو امید است روز به روز قیمت گوشت کاهش پیدا کند و تعدبل شود.

وی گفت: طراحی شده بود که قیمت گوشت قرمز و مرغ در ایام عید امسال به رقم بالایی برسد، اما با کنترلی که صورت گرفت این موضوع عملیاتی نشد.

رئیس سازمان تعزیرات حکومتی اظهار کرد: قیمت مرغ در وضعیت فعلی 11 هزار 500 تومان است و ما درصدد هستیم که قیمت گوشت را نیز به وضعیت متعادلی بازگردانیم.

اسفنانی درباره بازار میوه تصریح کرد: فکر نمی‎کنم باتوجه به وضعیتی که در بازارمیوه داریم در این زمینه با مشکلی روبه‎رو شویم از این رو مردم خیالشان از بابت وضعیت میوه راحت باشد.

رئیس سازمان تعزیرات حکومتی درباره شناسایی دلالان بازار میوه و گوشت گفت: اگر بنده بخواهم قیمت‎ها را آنالیز کنم باید بگویم مرغ زنده 7 هزار تومان تحویل کشتارگاه می‎شد ودر زمان انتقال به میدان عرضه 30 درصد بر قیمت مرغ اضافه می‎شد و به حدود 10 هزار تومان می‏رسید اما به واسطه ارتباط دلالان با عمده‎فروشان قیمت مرغ به 15 هزارتومان رسید که ما با حذف دست دلالان و برخی از عمده‎فروشان در جهت مقابله با افزایش قیمت‎ها وارد عمل شدیم.

اسفنانی تاکید کرد: با پیش‎بینی‎هایی که صورت گرفته است ما هیچگونه افزایش قیمتی را در روزهای آینده در اقلام مصرفی مردم نخواهیم داشت.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۱۹۹۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گوشت قرمز وارداتی در راه بازار/ سرانه مصرف گوشت قرمز در کشور چقدر است؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، مجتبی نوروزی، رئیس سازمان دامپزشکی کشور،‌ در نشست خبری اظهار کرد:« مردم از دست زدن به دام و کنه‌ها خودداری کنند زیرا در فصل گرما طبق روال هر ساله شاهد طغیان این بیماری در کشور هستیم.»

براساس گزارش تسنیم، رئیس سازمان دامپزشکی کشور در ادامه گفت:« تا به امروز ۳ مورد ابتلا به بیماری تب کریمه کنگو مواجه بودیم که به منجر به فوت یک نفر نیز شده است.»

رئیس سازمان دامپزشکی کشور گفت:« استان‌های جنوبی کشور از جمله سیستان و بلوچستان با این پدیده مواجه هستند اما با اطلاع‌رسانی مناسب به مردم در مقایسه با سال قبل شاهد کاهش ۴۰ درصدی موارد ابتلا بوده‌ایم.»

نوروزی تصریح کرد:« بارش‌های مناطق جنوبی کشور امکان تکثیر و ازدیاد ویروس‌ها را فراهم می‌کند. همچنین تعداد کنه‌ها نیز افزایش خواهد یافت.»

سرانه ۷ کیلوگرمی گوشت قرمز در سال

وی در ارتباط با سرانه محصولات گوشت قرمز در کشور گفت:«سرانه مصرف گوشت قرمز در سال گذشته برای هر نفر ۷ کیلوگرم در سال بود که در مقایسه با سال قبل خود کاهش یافته است اما این رقم با مصرف گوشت سفید جبران شده است.»

رئیس سازمان دامپزشکی کشور در پاسخ به سوالی درباره قاچاق یا صادرات دام از کشور گفت:« هیچ مجوزی برای صادرات دام صادر نشده زیرا کشور نیازمند گوشت قرمز است اما در ۴۵ روز گذشته هزار تن گوشت سفید به کشورهای همسایه صادر شده که عمده آن به عراق بوده است.»

امکان افزایش صادرات مرغ

وی گفت:« نیاز کشورهای همسایه به گوشت قرمز در سال ۲ میلیون و ۶۰۰ هزار تن است که می‌توانیم ۳۰۰ هزار تن آن را تامین کنیم.»

رئیس سازمان دامپزشکی کشور تصریح کرد:« دوره‌های پرورش مرغ ۳.۶ در سال است که در صورتی که این رقم به ۴ دوره افزایش یابد ۱۷۰ میلیون قطعه جوجه در کشور تولید می‌شود که باید مازاد آن را صادر کنیم.»

نوروزی افزود:« اگر بتوانیم با تولید مرغ سایز در ۶ دوره در سال جوجه‌ریزی داشته باشیم و وزن مرغ‌ها را به صورت نیمچه به کشتارگاه ارسال کنیم حتی این قابلیت وجود دارد که بتوانیم در سال یک میلیون تن تولید مازاد خود را صادرات کنیم.»

وی تصریح کرد:« مرغ نیمچه ۳۷ تا حداکثر ۴۰ روزه روانه کشتارگاه می‌شود که طعم بهتری نیز در مقایسه با مرغ‌های بزرگ دارد و در نهایت میزان تولید در کشور افزایش می‌یابد.»

رئیس سازمان دامپزشکی کشوردر پاسخ به سوال گفت: وضعیت تولید تخم مرغ نیز در کشور منطقی است به طوریکه در سال قبل ۱۳۶ هزار ۵۰۰ تن تولید مازاد صادر شده است.

نوروزی در پاسخ به سوال دیگری در ارتباط با اینکه با توجه به یارانه‌ای بودن تولید مرغ در کشور آیا برنامه‌ای برای افزایش صادرات این محصول وجود دارد، اظهار کرد:« وظیفه تصمیم‌گیری درباره صادرات یا افزایش صادرات مرغ و تخم‌مرغ با وزارت جهاد کشاورزی است و ما تنها درخصوص امکان و ظرفیت‌های تولید در کشور اظهار نظر می‌کنیم.»

وی افزود:« با این وجود نظر شخصی من آن است که تولید در کشور باید با هدف صادرات انجام شود.»

شرایط واردات گوشت قرمز و دام از ۷ کشور فراهم شد

وی در خصوص واردات دام نیز گفت:« کشورهای روسیه، گرجستان، قزاقستان، اروگوئه، استرالیا، نیوزلند، از جمله کشورهایی هستند که واردات دام و گوشت قرمز از آنها مشکلی ندارد. همچنین اجازه واردات برخی از کشتارگاه‌های هند و پاکستان نیز صادر شده است.»

رئیس سازمان دامپزشکی کشور در پاسخ به سوال دیگری افزود:« در حال حاضر واردات دام از هند و پاکستان نیز انجام می‌شود اما در استان سیستان و بلوچستان قرنطینه و در همانجا سمپاشی شناسنامه‌دار انجام می‌شود و بعد از آنجا همانجا ذبح یا پرورش داده می‌شوند.»

وی افزود:« درصورتی که برزیل نیز مستندات لازم را ارائه دهد شرایط واردات از این کشور نیز فراهم می شود اما در حال حاضر تجار تمایل کمتری به واردات دام زنده دارند.»

۲۲۷۲۱۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1897941

دیگر خبرها

  • مسکن پس از ماه سرگیجه؛ پیش‌بینی وضعیت آینده بازار
  • واردات گوشت گرم به ۶۰۰ تن می‌رسد
  • آخرین وضعیت بازار رمزارز‌ها در جهان/ بیت کوین آماده شد
  • انتقاد روزنامه دولتی ایران از تصمیم ایران خودرو/ بانک مرکزی: ۳۰۲ میلیون دلار نیمایی بدون مشتری ماند/ پیمان پاک: گوشت نه تنها افزایش قیمت نداشت، بلکه ارزان هم شد
  • قیمت گوشت قرمز امروز ۳ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • بازار گوشت قرمز در مسیر نجومی شدن / قیمت جدید مرغ اعلام شد
  • وضعیت قرمز بازار گوشت
  • واکنش سریع بانک مرکزی به یک خبر دلاری/ گوشت ۲۸۵ هزارتومانی در راه است/ کاهش قیمت طلا و سکه و خودرو در بازار
  • گوشت قرمز وارداتی در راه بازار/ سرانه مصرف گوشت قرمز در کشور چقدر است؟
  • قیمت گوشت بوقلمون امروز یک‌شنبه ۲ اردیبهشت