Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-04-19@00:32:31 GMT

تولید کود کامل از مواد مغذی پساب

تاریخ انتشار: ۲۹ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۱۲۰۸۷۱

تولید کود کامل از مواد مغذی پساب

به گزارش گروه علم و فناوری ایسکانیوز، انتشار فراخوان نوپاهای همگرا توسط مرکز راهبردی فناوری های همگرا معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری مسیر حرکت استارتآپ های این حوزه را هموارتر کرده است تا محصولات آنها با حضور سرمایه گذاران وارد بازار شود. در حال حاضر با پایان یافتن دومین فراخوان فرصتی مهیا شده است تا استارتآپ های این حوزه توانمندتر شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حضور در نخستین فراخوان برای استارتآپ ها دستاوردهایی داشت که می توان به جذب سرمایه گذار برای توسعه محصول آنها اشاره کرد. همچنین یکی از استارتآپ های منتخب حاضر در این دوره از فراخوان عنوان برگزیده دوم رویداد اینوتکس پیچ نمایشگاه بین المللی اینوتکس 2019 را از آن خود کرد تا در نمایشگاه استارتآپی مونیخ نیز حضور داشته باشد. این استارتآپ با همگرایی زیست فناوری، فناوری نانو و مواد پیشرفته به تصفیه پساب هر کارخانه ای کمک می کند.

به گفته احمد سلسبیلی مدیر این استارتآپ، این سامانه تصفیه پساب در حال حاضر به صورت پایلوت در دو دامداری در اصفهان، پارک علم و فناوری پردیس و شهریار نصب شده است. از مزیت های استفاده آن این است که مواد مغذی در پساب را جداسازی می کند و در نهایت این مواد به کود تبدیل می شوند. پس این اقدام یک ارزش افزوده را به همراه دارد. زیرا علاوه بر تصفیه پساب به تولید کود به عنوان یک ماده با ارزش بالا منجر می شود.

وی همچنین بیان کرد: تولید تولیدی به این روش یک کود کامل محسوب می شود که هر سه عنصر نیتروژن، فسفر و پتاسیم را دارا است. کودهای کامل قیمت جهانی بالایی دارند و با این اقدام علاوه بر تولید ارزان تر آن، حتی قابلیت رقابتی را نیز دارا است. در حال حاضر کشورهای محدودی همچون بلژیک، کانادا،امریکا و هلند از این فناوری برخوردار هستند.

326 / 156 پساب مواد مغذی تصفیه پساب

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: پساب مواد مغذی تصفیه پساب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۲۰۸۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نشست وزرای علوم سازمان شانگهای در مسکو با حضور ایران

   به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ از مسکو، امید رضایی‌فر، قائم مقام وزیر در امور بین‌الملل و رئیس مرکز همکاری‌های علمی و بین‌المللی وزارت علوم کشورمان، که به صورت برخط در این نشست شرکت کرد، در این نشست بر ضرورت ترسیم نقشه راه همکاری‌ها در زمینه علمی، آموزشی، تحقیقاتی و فناوری تاکید کرد.
قائم مقام وزیر علوم کشورمان بر آمادگی کامل جمهوری اسلامی ایران برای توسعه همکاری‌ها در حوزه علم و فناوری تأکید و گزارشی از دستیابی ایران به جایگاه‌های قابل توجه در عرصه علم و فناوری با وجود تحریم‌های غرب را ارائه کرد.
کاظم جلالی سفیر جمهوری اسلامی ایران در فدراسیون روسیه نیز که به نمایندگی از کشورمان در این نشست شرکت کرده بود، با اشاره به عضویت کامل ایران در سازمان شانگهای گفت: جمهوری اسلامی ایران پیش از این در ۲۰ سال گذشته و در زمان عضویت خود به عنوان ناظر در این سازمان، دیدگاه‌های خود را بیان کرده است.
وی افزود: ایران هم‌اینک نیز به عنوان عضو کامل به دنبال تعامل سازنده و همکاری جامع با بخش‌های مختلف تخصصی سازمان همکاری شانگهای است.
جلالی، یکی از مهمترین زمینه‌های همکاری کشور‌های عضو سازمان شانگهای را حوزه آموزش عنوان کرد و افزود: آموزش سنگ بنای توسعه هر کشوری است وجمهوری اسلامی ایران هم در این زمینه سابقه و تجربه طولانی دارد.
سفیر ایران در مسکو در بخش دیگری از سخنان خود گفت: کشور ما با وجود مواجهه با همه تحریم‌ها و فشار‌های غیرعادلانه برخی قدرت‌ها در حوزه تحقیق، پژوهش و آموزش عالی کار‌های بزرگی انجام داده است.
وی یادآور شد: ایران هم‌اینک در منطقه غرب آسیا در بسیاری از شاخص‌های علوم و تحقیقات از جمله فناوری و انرژی جایگاه برتر را دارد.
جلالی ادامه داد: ما آماده هستیم تا دستاورد‌ها و تجربیات خود را در حوزه آموزش با کشور‌های عضو سازمان همکاری شانگهای را به اشتراک بگذاریم.
وی با بیان اینکه همکاری دانشگاه‌های برتر عضو سازمان همکاری شانگهای اقدام بسیار مهم و در خور تقدیری است، گفت: دانشگاه‌های برتر ایران، سالیانی است که با کشور‌های شانگهای از جمله روسیه در حال همکاری مشترک هستند.
سفیر جمهوری اسلامی ایران در روسیه اظهار داشت: ما آمادگی خود را به شکل کامل اعلام می‌کنیم که به عنوان یک عضو کامل سازمان شانگهای، همکاری کاملی را با این سازمان همکاری داشته باشیم.

دیگر خبرها

  • غذا‌های مفیدی که بدن هر بیماری را تقویت می‌کند
  • نشست وزرای علوم سازمان شانگهای در مسکو با حضور ایران
  • تویوتا ۱۳۰ هزار خودرو را به دلیل نقص فنی فراخوان می‌دهد
  • فراخوان پژوهشی سال ۱۴۰۳ منتشر شد
  • سازمان سینمایی فراخوان پژوهشی سال ۱۴۰۳ را منتشر کرد
  • انتشار فراخوان پژوهشی سال ۱۴۰۳
  • از سرگیری فعالیت یک واحد تولید کاغذ در فیروزکوه
  • فراخوان شناسایی کارگزار تخصصی برای ایجاد کنسرسیوم کاهش آلایندگی یک نیروگاه
  • جایگاه میوه و سبزیجات در رژیم‌های غذایی
  • کف هنگام پخت گوشت را دور بریزیم؟