Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین‌نیوز | 

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای آذربایجان غربی گفت: مطالبه رانندگان و صاحبان کالا برای رفع مشکل صفوف انتظار ناوگان ترانزیتی در پایانه مرزی بازرگان محقق شد.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، ارسلان شکری در جمع خبرنگاران گفت: در پی سفر هیئت دولت به آذربایجان غربی و بازدید وزیر راه و شهرسازی از پایانه مرزی بازرگان طی جلسه‌ای با مسئولان استانی و شهرستانی بر ضرورت تسهیل و روان‌سازی تردد از این پایانه مرزی به عنوان مهمترین گذرگاه زمینی با کشور ترکیه و دروازه ورود به اروپا تاکید و بلافاصله اقدامات لازم با رهنمودهای وزیر راه و شهرسازی آغاز شد تا جایی‌که امروز شاهد کمترین میزان انتظار ناوگان حمل و نقلی در این پایانه مرزی هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای آذربایجان غربی با بیان اینکه پایانه مرزی بازرگان همواره در رتبه‌های برتر مهمترین و فعال‌ترین پایانه‌های مرزی زمینی کشور در زمینه ترانزیت، صادرات و واردات قرار دارد، اضافه کرد: این امر از اهمیت پایانه مرزی بازرگان حکایت دارد بطوری‌که سال گذشته شاهد ورود بیش از ۳۲۰۰ دستگاه کامیون ترانزیتی حامل کالا و خروج بیش از ۱۸ هزار دستگاه کامیون ترانزیتی حامل کالا از این پایانه مرزی بودیم.

وی یادآور شد: تردد بیش از ده هزار اتوبوس مسافری از این پایانه مرزی و همچنین صادرات نزدیک به دو میلیون تن کالا و واردات بالغ بر یک میلیون تن کالا از مرز بازرگان نشان از جایگاه ویژه آن در اقتصاد و حمل و نقل بین الملل است و به همین جهت اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای آذربایجان غربی در کنار تمامی برنامه‌های توسعه‌ای در پایانه‌های مرزی برای توسعه و بهبود زیرساخت‌ها در پایانه مرزی بازرگان اهتمام ویژه ای دارد و تغییرات در حال انجام در سالن تجاری این پایانه مرزی با هدف تسهیل تردد و راحتی رانندگان موید این امر است.

شکری ادامه داد: در برخی مقاطع خاص و به دلیل کشاورزی بودن آذربایجان غربی و صادرات محصولات کشاورزان به بسیاری از نقاط جهان شاهد ترافیک و صف بندی تعدادی از ناوگان باری در مسیر این مرز هستیم که محدودیت پذیرش و ظرفیت سایت گور بلاغ در طرف مقابل و لزوم پایانه جایگزین بعنوان عوامل اصلی بروز این مشکل و درنتیجه تشکیل صفوف بوده، بطوری که ظرفیت پیک گوربلاغ ۴۰۰ تا ۴۵۰ دستگاه در روز است در حالی‌که در مواقع خاص و فصل صادرات نیاز به خروج‌حدود دوبرابر این تعداد دارد که نیاز به توسعه و افزایش ظرفیت از طرف ترکیه است و با بازدیدهای متعدد و حصول این نتایج برنامه ریزی لازم در جهت تقلیل این صفوف با تدابیری از سمت ایران در دستور کار قرار گرفته است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای آذربایجان غربی خاطرنشان کرد: قسمتی از این موضوع می‌تواند با مناسب وتعدیل کردن عوارض متقابل از مرز پلدشت و صنم بلاغی در طرف جمهوری نخجوان به عنوان مرز جایگزین وکمکی حل شود که هم اکنون روزانه ۷۰ تا ۱۰۰ کامیون ترانزیتی و دو جانبه از این طریق تردد می‌کنند از طرفی ادارات و نهادهای متعددی در مرز مستقر هستند که لزوم نهاد راهبر و مدیریت واحد در مرزها اساس تسهیل در رفت و آمد و تقلیل زمان توقف در پایانه‌های مرزی خواهد بود.

وی جداسازی ناوگان یخچالی، مواد غذایی و فاسد شدنی از سایر ناوگان در انتظار ترخیص را یکی از راهکارهای متصور و در حال اجرا برای کاهش صفوف در انتظار ترخیص از پایانه مرزی بازرگان عنوان کرد و افزود: تشویق سرمایه گذاران بخش خصوصی برای ساخت مجتمع‌های خدماتی و رفاهی در مسیر کلیه پایانه‌های مرزی بویژه حمایت از مجتمع خدماتی و رفاهی آنا وطن در جاده منتهی به پایانه مرزی بازرگان که در حال ساخت است و اجرای طرح جامع گمرک با هدف تسریع در مدیریت جامع نرم افزاری در راستای کنترل یکپارچه اسناد و ایجاد وحدت رویه به منظور کاهش زمان بررسی اسناد مربوطه نیز از نسخه‌های مدنظر برای درمان درد ترافیک و صفوف ناوگان حمل و نقلی است که در برخی بازه‌های زمانی عود می‌کند.

شکری همچنین بیان کرد: از مشاورانی که آشنایی کافی با مسائل گمرکی و قوانین حمل و نقل بین المللی و کالا دارند برای ارائه راهکار تسهیل و روان‌سازی ترددهای مرزی برای همکاری اعلام آمادگی می‌کنیم.

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: پایانه مرزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۲۱۰۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز آماده‌سازی پایانه مرزی تمرچین و مسیرهای منتهی برای اربعین حسینی

ایسنا/آذربایجان غربی مدیر کل راهداری و حمل ونقل جاده ای آذربایجان غربی آغاز اقدامات آماده سازی پایانه مرزی تمرچین و ‌مسیرهای منتهی به آن جهت اجرای طرح اربعین حسینی ۱۴۰۳ خبر داد.

ایرج دست نشان امروز، ۵ اردیبهشت در نشست تسهیل در تردد زائران اربعین با اشاره به تردد بیش از ۱۳۲هزار مسافر از پایانه مرزی تمرچین در مدت زمان اجرای طرح اربعین حسینی سال گذشته تصریح کرد: در این مدت ۱۵هزار زائر نیز از پایانه برکت به آذربایجان غربی توسط ناوگان حمل ونقل عمومی جابجا شدند که افزایش ۳۸درصدی را شاهد بودیم و در این خصوص چالش ها احصا شده که رفع آن‌ها جهت تسهیل تردد زایران ضروری است.

وی اظهار کرد: تعیین مرز برای ورود و خروج زوار در زمان ثبت نام در سامانه اربعین بر اساس استان محل سکونت یا تمایل شخص در جهت برنامه ریزی براساس آمار دقیق در هر دو مرز، تردد مستقیم زائرین از داخل کشور به داخل خاک عراق و کربلا توسط ناوگان مسافربری ایرانی و درصورت کمبود ناوگان ایرانی انتقال مسافران به مرز حاج عمران و سپس استفاده از اتوبوس های عراقی تا عتبات عالیات از پیشنهادات اداره کل درجهت حل چالش‌های مطرح شده در سال گذشته است.

دست نشان خاطر نشان کرد: تعیین مسیر اتوبوس‌ها و هدایت آن‌ها به سکوها، قرار گیری کانکس ابطال قبض پارکینگ در محل مناسب، ارائه بلیط به ازای دریافت پاسپورت برای جلوگیری از ازدحام، نصب تابلوهای مشخص کننده مسیر و بنرهای راهنمایی، ارائه نرخ کرایه منصف و تهیه نرم افزار پلاک خوان از پیشنهادات اداره کل در جهت خدمات بهتر در پایانه برکت است.

وی درخصوص اهم اقدامات انجام شده اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای آذربایجان غربی در اربعین ۱۴۰۲ در محورهای منتهی به مرز تمرچین نیز افزود: لکه گیری و روکش آسفالت با اعتبار ۱۵۷میلیارد تومان و به طول ۴۵کیلومتر، اجرای خط کشی به طول ۱۰۰۰ کیلومتر و با اعتبار ۲۰ میلیارد تومان، اجرای روشنایی به طول ۱۰کیلومتر و اعتبار ۲۰میلیارد تومان، تهیه و نصب تابلو و علایم به تعداد ۹هزارو ۷۵۰عدد و اعتبار ۲۰میلیارد تومان، افزایش گیت‌های گذرنامه در محل پایانه مرزی تمرچین به تعداد ۳۸مورد، مرمت و بهسازی سالن‌های مسافربری و تجاری پایانه بااعتبار ۲میلیارد تومان، تهیه ونصب ۱۶دستگاه کولر و ۵ دستگاه آب سرد کن با اعتبار ۳ونیم میلیارد تومان ازجمله اقدامات اداره کل راهداری و حمل ونقل جاده ای آذربایجان غربی در اربعین ۱۴۰۲بود.

مدیرکل راهداری استان تصریح کرد: اورهال روشنایی محور پیرانشهر_ تمرچین به طول ۵ کیلومتر با اعتبار مورد نیاز ۱۰ میلیارد تومان، خاک برداری و خاکریزی در مسیر تمرچین به طول ۳۰هزار مترمربع با اعتبار مورد نیاز ۵میلیارد تومان، تعمیر تابلو و گاردریل به طول ۱۵۰ کیلومتر با اعتبار مورد نیاز ۲۰میلیارد تومان و اجرای خط کشی محور منتهی به تمرچین به طول ۱۵۰۰کیلومتر با اعتبار مورد نیاز ۲۰میلیارد تومان از برنامه های پیش رو در اجرای طرح اربعین حسینی ۱۴۰۳ است.

این مسئول یاد آور شد: فعال سازی اتاق پایش تصویری مستقر در پایانه مرزی تمرچین جهت بهره برداری از سامانه های تردد شمار و نظارت تصویری، استقرار همکاران مرکز مدیریت راه ها بصورت شیفت های ۲۴ساعته در اتاق پایش تصویری پایانه مرزی تمرچین، اخذمجوز نصب دوربین های نظارتی در محوطه پایانه مرزی تمرچین جهت پایش زائرین با اعتبار مورد نیاز ۱۸۰ میلیارد ریال و اخذ مجوز نصب ۲سامانه ثبت تخلف در کریدور اربعین از دیگر برنامه‌های اجرایی اداره کل برای اربعین ۱۴۰۳ است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۱۲ هزار مترمربع کف پوش در پایانه مرزی مهران احداث می شود
  • آغاز آماده‌سازی پایانه مرزی تمرچین و مسیرهای منتهی برای اربعین حسینی
  • ۱۴ هزار میلیارد برای زیرساخت‌های اربعین اختصاص یافت
  • ۱۲ هزار مترمربع کف پوش در پایانه مرزی مهران احداث می‌شود
  • اختصاص ۱۴ هزار میلیارد به زیرساخت‌های اربعین
  • پایانه های حمل و نقل عمومی منطقه ۲۲ تجهیز می شوند
  • رفع ۴۰۰ نقطه پرحادثه در کشور/ احداث بزرگراه اهواز خرمشهر در دستور کار
  • وضعیت خدمات رسانی پایانه نوردوز غیرقابل قبول است
  • توسعه پایانه های مرزی و افزایش پروازها میان ایران و پاکستان
  • کاهش سرفاصله حرکت اتوبوس ها در غرب تهران