Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، شب گذشته و در برنامه «پایش» ابتدا مجری برنامه از یکی از بانک‌ها به دلیل مبادلات ارزی انتقاد کرد و با نمایش سندی از ترازنامه آن بانک به سود ۳۸۰۰ میلیارد تومانی حاصل از این تبادلات اشاره کرد. پس از آن ستاد پیگیری مشکلات تولید پایش، آماری از میزان شکایات مردم در این زمینه ارائه کرد که بیشترین شکایت‌ها به صدور مجوز‌ها و نظام بانکی مربوط می‌شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به همین منظور خانم اسکندری، کارشناس مسائل اقتصادی در برنامه حضور یافت تا به مشکلات اخذ مجوز کسب و کار‌های کوچک بپردازد.

وی در ابتدا به این نکته اشاره کرد که در حال حاضر نقش کسب و کار‌های کوچک در کشورهایی، چون ژاپن، آمریکا و اتحادیه اروپا به طور چشمگیری پررنگ شده است و حرکت به سمت توسعه آنها سرعت بیشتری به خود گرفته است.

بیشتر بخوانید: امکان ایجاد یک میلیون و ۲۰۰ هزار شغل در گرو شکستن انحصارات

اسکندری، اما مهم‌ترین دغدغه شروع فعالیت‌های کسب و کار در کشور را اخذ مجوز دانست و سنگ اندازی‌هایی که در این مسیر جلو پای تولیدکنندگان می‌شود را تشریح کرد.

کارشناس مسائل اقتصادی با بیان چند نمونه عینی مطرح کرد: پس از بررسی حوزه‌های مختلف کسب و کار مشخص شد به منظور راه‌اندازی کسب و کار به بیش از صد مدرک، سند و استعلام نیاز است و باید به بیش از ۳۰ اداره و سازمان دولتی مراجعه کرد.

وی با خطاب قرار دادن مسئولان گفت: آیا نمی‌شود این همه بالا و پایین و رفت و برگشت برای اخذ مجوز وجود نداشته باشد؟ چرا این همه ابهام و مانع بر سر راه اخذ مجوز وجود دارد؟.

اسکندری توضیح داد: گاهی اوقات برخی از مجوز‌ها باید از صنف مربوطه اخذ شود که پر واضح است در این مسئله تعارض منافع وجود دارد و برای هیچ صنفی مطلوب نیست که رقبای آن متعدد شود.

وی با بیان اینکه مردم برای اخذ مجوز‌های کسب و کار باید کفش آهنی بپوشند، گفت:  گاهی اوقات اخذ مجوز تا ۲ سال به طول می‌انجامد که باعث تأسف است.

در بخش پایانی برنامه «پایش» سه جوان موفق در حوزه کسب و کار حضور پیدا کردند و هر کدام از چگونگی راه‌اندازی و شرایط کنونی کسب و کار خود توضیحاتی ارائه کردند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار اقتصادی اقتصاد ایران مشکلات اقتصادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۲۱۲۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت ۱۰۰۰ درخواست صدور مجوز الکترونیکی در استان مرکزی

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان مرکزی از ثبت هزار درخواست صدور مجوز الکترونیکی در استان مرکزی خبر داد. - اخبار استانها -

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، سعید ملااسماعیلی پیش از ظهر امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به صدور مجوزهای الکترونیکی در استان مرکزی اظهار داشت: بر اساس حکم تبصره هفت ماده یک قانون تسهیل صدور مجوزها، تمامی مجوزهای قدیمی و کاغذی باید، به مجوز الکترونیکی تبدیل شوند و کسب وکارهایی که شناسه یکتا نداشته باشند، از نظر قانونی فاقد مجوز محسوب می‌شوند. بنابراین نیاز است دارندگان مجوزهای قدیمی و کاغذی با مراجعه به درگاه ملی مجوزها در کمتر از پنج دقیقه مجوزهای خود را به مجوزهای الکترونیکی جدید تبدیل کنند.

وی افزود: بر اساس اطلاعیه‌های منتشره از سوی مرکز ملی پایش و بهبود محیط کسب و کار کشور، از ابتدای خرداد ماه امسال ارائه خدمات دولتی و بانکی به دارندگان مجوزهای کاغذی قدیمی و فاقد QR کد، ممنوع بوده و با هوشمندشدن خدمات دولت در آینده نزدیک، صاحبان کسب وکارهایی که مجوز الکترونیکی نداشته باشند و نامشان در بانک اطلاعات کسب وکار کشور نباشد، برای دریافت خدمت در ادارات دولتی و بانک‌ها دچار مشکل خواهد شد.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان مرکزی تصریح کرد: 51 هزار درخواست صدور مجوز الکترونیکی از ابتدای سال 1401 تاکنون در این استان ثبت شده‌ است و تاکنون 24 هزار مجوز الکترونیکی در این مدت در استان صادر شده که بیشترین تعداد درخواست صدور مجوز ثبت شده در استان با هشت هزار و 100 مورد مربوط به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی است.

ملااسماعیلی عنوان کرد: چهار هزار و 600 مجوز به صورت ثبت محور و بدون نیاز به مراجعه حضوری و از طریق درگاه ملی مجوزها و برخط صادر شده‌است. سایر مجوزهای ثبت شده در مرحله انصراف بعد از صدور، انصراف قبل از صدور، تعلیق مجوز، در انتظار استعلام از دستگاه‌ها، در انتظار تأیید مدارک متقاضی، تکمیل مدارک توسط متقاضی و عدم صدور قرار دارند. 

وی بیان کرد: بر اساس اعلام مرکز پایش و بهبود محیط کسب و کار، شاخص پاسخگویی به موقع دستگاه‌های اجرایی صادرکننده مجوز در استان مرکزی، در مقابل درخواست‌های صدور مجوز، 6.92 درصد و در میان استان‌های با وضعیت خوب (سبز) قرار دارد. 

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان مرکزی خاطرنشان کرد: دارندگان مجوزهای کاغذی و قدیمی می‌توانند با گوشی همراه خود و با ورود سه کد شماره سریال کارت ملی، شناسه یا کد صنفی و کد پستی محل کسب در درگاه ملی مجوزها (mojavez.ir)، به سرعت، رایگان و بدون مراجعه حضوری به دستگاه‌های دولتی مجوز الکترونیکی یا شناسه یکتا دریافت کنند.

انتهای پیام/711/

دیگر خبرها

  • تبدیل بیش از ۴۰۰ هزار مجوز کاغذی به شناسه یکتا
  • فواصل بهداشتی دامپزشکی مانعی برای مجوز‌های دامداری و پرورش طیور
  • اجرای «تو محشری» امید با مجوز صداوسیما
  • ۴ هزار و ۸۰۰ مجوز دامداری و پرورش طیور رد شد
  • غول‌های آهنی در مزارع: نگاهی به فرآیند تولید تراکتورهای غول پیکر (فیلم)
  • جزییات تازه درباره مجوز واردات خودروهای کارکرده
  • صدور مجوز الکترونیک کسب و کار
  • پورعلی‌گنجی دوباره پیراهن شماره هشت پوشید
  • با مدارس فوتبال فاقد مجوز برخورد می‌شود
  • ثبت ۱۰۰۰ درخواست صدور مجوز الکترونیکی در استان مرکزی