Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش شبکه خبری سی ان ان، مقامات وزارت بهداشت هند، مرگ دست کم ۱۰۹ کودک طی یک ماه اخیر در شهر مظفر پور هند به دلیل التهام یا تورم مغز را تایید کردند.

در افراد مبتلا به التهاب مغز (انسفالیت) که یک بیماری ویروسی است، نشانه‌هایی از قبیل تب شدید، استفراغ دیده می‌شود و در موارد حاد امکان تشنج، فلج و به کما رفتن بیمار هم وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این بیماری یک بیماری عصبی ناشی از ویروس و سموم محیطی است که گفته می شود از نوعی میوه به نام "لیجی" به افراد منتقل می شود؛ تشخیص دیرهنگام این بیماری باعث مرگ می شود.

معترضان در حالیکه تصاویر تعدادی از کودکان فلج مغزی را در دست داشتند با سردادن شعارهایی خواستار استعفای مقامات بیمارستان شدند.

به گفته برخی والدین، کمبود امکانات بهداشتی و پزشکی باعث جان باختگان کودکان شده است.

با این حال مقام‌های ایالتی و دولت مرکزی هند اعلام کرده‌اند که تمام توان خود را برای درمان کودکان بیمار به کار بسته اند و تلاش‌هایشان همچنان ادامه دارد.

به گفته مقامات بهداشت هند، از آغاز سال جاری میلادی، تنها در ۲ بیمارستان این منطقه بیش از ۴۰۰ کودک با علائم تب، سرگیجه و هذیان مراجعه کرده اند.

سندرم حاد آنسفالیت در چند ناحیه در هند گسترش یافته است و بیشتر گریبانگیر قشر ضعیف جامعه شده است.

سال ۲۰۱۴ نیز ۱۱۷ کودک در شهر مظفرپور هند بر اثر همین بیماری جان باختند.

پزشکان می‌گویند کودکان شش ماهه تا ۱۵ ساله بیشتر در معرض ابتلا به این بیماری هستند و یک پنجم از کودکانی که از این بیماری جان سالم به در می‌برند به ضعف عصبی دچار می‌شوند.

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۲۱۵۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ابتلای ۶ نفر به تب کریمه کنگو در سیستان و بلوچستان/ فوت ۱ مبتلا

«محمدرضا شیرزادی» رئیس گروه بیماری‌های قابل انتقال از حیوان به انسان، مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در گفتگو با ما درباره شیوع بیماری تب کریمه کنگو گفت: تب خونریزی دهنده کریمه کنگو یک عفونت ویروسی است که از طریق گزش کنه بین دام‌ها گسترش می‌یابد، اما در دام‌ها علائم خاصی را ایجاد نمی‌کند تا دامدار متوجه شود که دام مبتلا به تب خونریزی دهنده کریمه کنگو است.

وی ادامه داد: ویروس تب خونریزی دهنده کریمه کنگو به مدت یک هفته در بدن دام می‌ماند و اگر در این مدت دام ذبح شده و قطعه قطعه شود، خطر انتقال این ویروس به کسی که این دام را ذبح کرده و یا گوشت تازه آن را قطعه قطعه کرده است وجود دارد. از سوی دیگر گزش کنه آلوده هم می‌تواند باعث انتقال بیماری به انسان شود.

رئیس گروه بیماری‌های قابل انتقال از حیوان به انسان، مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خاطرنشان کرد: یک یا دو هفته بعد از انتقال ویروس علائم بیماری پدیدار می‌شود که معمولا هم با تب شدید همراه است. یک معضل بزرگ در بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو این است که اگر این بیماری در افراد به موقع تشخیص داده نشود و درمان نشوند به دنبال تب، بدن درد و سردرد علائم دیگری مانند خونریزی در فرد نیز ظاهر می‌شود و ممکن است دچار خونریزی از بینی، خونریزی زیر پوستی، استفراغ خونی، اسهال خونی و… شود و این خون آلوده ممکن است باعث انتقال بیماری به سایر افراد در تماس با او شود؛ بنابراین یکی دیگر از راه‌های مهم انتقال این بیماری انتقال از فرد مبتلا به افراد سالم است. اگر در بیمارستان احتیاطات خاص در مورد بیمار انجام نشود، خطر انتقال بیماری به کارکنان بیمارستان، پرستاران و پزشکان منتقل می‌شود.

وی ادامه داد: در سال ۱۴۰۲ نیز ۷۷ مورد مبتلا تشخیص داده شد و شش مورد منجر به فوت گردید. تاکنون نیز ۵ مورد مبتلا به تب خون‌ریزی‌دهنده کریمه کنگو را در استان سیستان و بلوچستان داشته‌ایم که یک مورد هم فوت شده است. این موارد به دنبال ذبح دام و قطعه قطعه کردن گوشت آنها آلوده شده اند.

رئیس گروه بیماری‌های قابل انتقال از حیوان به انسان، مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر تاکید کرد: ذبح دام در کشتارگاه مانع از گسترش بیماری در جامعه می‌شود.

منبع: ایلنا

tags # سیستان و بلوچستان سایر اخبار آیا انسان می‌تواند در فضا تولید مثل کند؟ | رابطه جنسی و زایمان در فضا چگونه است؟ بعد از فضا چه چیزی وجود دارد، جهان کجا تمام می‌شود؟! (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟ فضانوردان چگونه در فضا دستشویی می‌کنند؟ | سرنوشت مدفوع انسان در فضا چه می‌شود؟

دیگر خبرها

  • مواد غذایی ضد التهاب
  • خانم مبتلا به «سندرم لی» برای نخستین بار در کشور جراحی شد
  • همه چیز درباره انگ اجتماعی
  • ابتلای ۶ نفر به تب کریمه کنگو در سیستان و بلوچستان/ فوت ۱ مبتلا
  • کودکان پسر ۴ برابر بیشتر از دختران به اختلال طیف اوتیسم مبتلا می‌شوند
  • فهرست مراکز کاردرمانی در مشهد
  • جزییات تازه از اسم بیماری که ترانه علیدوستی به آن مبتلا شده است
  • «اقیانوس پشت پنجره» برگزیده جشنواره هندی شد
  • کم‌خطر اما پردردسر!
  • فیبریلاسیون دهلیزی عامل زمینه ساز قوی برای نارسایی قلبی است