Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-03-28@09:58:40 GMT

کمبود معلم در آینده نزدیک تبدیل به بحران می شود

تاریخ انتشار: ۲۹ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۱۲۲۷۵۲

کمبود معلم در آینده نزدیک تبدیل به بحران می شود

طاهر روشن دل روز چهارشنبه در نشست با استاندار چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: نسبت به تربیت معلمان حرفه‌ای در سال‌های گذشته غفلت شده و این بی توجهی ما را با مشکل جدی در سال‌های پیش رو مواجه می‌کند.

وی ادامه داد: هم اینک ۸۲۰ عضو هیأت علمی در دانشگاه فرهنگیان مشغول تدریس هستند و نسبت استاد به دانشجو یک به ۵۷ است در حالی که این رقم در برنامه ششم توسعه باید یک به ۲۶ باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روشن دل تصریح کرد: بر همین اساس رفع بحران کمبود معلم از سال ۹۶ با جدیت در دست بررسی قرار گرفت و چنانچه در این خصوص همکاری و تعامل در استان‌ها صورت نگیرد بی شک مهار و رفع آن در آینده بسیار سخت‌تر می‌شود.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه فرهنگیان، توجه جدی به نظام آموزش و پرورش را رمز توسعه یافتگی جوامع دانست و گفت: این در حالی است که تربیت حرفه‌ای معلم در هیچ کجای جهان به شکلی که در کشور ما وجود دارد، نیست و بی توجهی نسبت به آن بی شک ما را در تربیت نسل‌های جوان با مشکل مواجه می‌کند.

روشن دل، نقش این دانشگاه را در تربیت معلمان کارآمد بسیار مؤثر دانست و تصریح کرد: دانشگاه فرهنگیان مؤثرترین دانشگاه کشور است چراکه محصول این دانشگاه در کشور مشغول خدمت می‌شود و به تربیت فرزندان این مرز و بوم می‌پردازد.

وی خاطرنشان کرد: در عین حال دانشگاه فرهنگیان از مظلوم ترین مراکز آموزشی کشور است چرا که به شدت با کمبود نیرو و تجهیزات مواجه است.

روشن دل در ادامه با اشاره به طرح جامع دانشگاه فرهنگیان از راهکارهای پیش بینی شده برای رفع چالش‌های این دانشگاه، خاطرنشان کرد: هر استانی می‌تواند با تخصیص زمین از اراضی ملی واحدهای و پردیس دانشگاه فرهنگیان استان خود را در یک محل تجمیع کند.

استاندار چهارمحال و بختیاری نیز در این نشست با اعلام آمادگی در خصوص کمک به اجرای طرح جامع دانشگاه فرهنگیان در استان اظهار داشت: زمین موردنیاز برای اجرای این طرح داریم و در قالب تفاهم نامه‌ای در اختیار مسئولان مربوطه قرار داده می‌شود و چنانچه در خصوص تأمین زیرساخت‌های لازم نیز مشکلی وجود داشته باشد در این خصوص هم کمک می‌شود.

اقبال عباسی ادامه داد: در خصوص ظرفیت سازی در دانشگاه فرهنگیان نیز آماده همکاری و کمک هستیم و در خصوص تعمیر، تجهیز و نوسازی مراکز آموزشی استان اعتبارات استانی تخصیص می‌دهیم.

وی تصریح کرد: با ایجاد این زیرساخت‌ها می‌توانیم دو برابر سهم موجود دانشجو جذب کنیم و این مهم نه تنها کمبود نیرو در استان را رفع می‌کند بلکه می‌تواند بعنوان یک حرکت توسعه‌ای الگویی برای سایر استان‌های کشور شود.

به گزارش ایرنا، در سال تحصیلی ۹۷-۹۸، ۴۷ هزار دانشجو و ۱۵ هزار مهارت آموز در دانشگاه فرهنگیان تحصیل کردند.

۷۳۶۳/۶۰۲۱

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرهنگی آموزش و پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۲۲۷۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روند جمع‌آوری گازهای مشعل در ۱۴۰۳ شتاب می‌گیرد/ بهره‌برداری از ان‌جی‌ال ۳۱۰۰ در آینده‌ای نزدیک

وزیر نفت با اشاره به شتاب‌گیری روند جمع‌آوری گازهای همراه و مشعل در سال ۱۴۰۳، گفت: کارخانه گاز و گاز مایع ۳۱۰۰ با هدف جمع‌آوری گازهای مشعل میدان‌های نفتی غرب کشور در منطقه دهلران به‌زودی با حضور رئیس‌جمهوری به بهره‌برداری می‌رسد.

به گزارش شانا، جواد اوجی امروز (چهارشنبه، هشتم فروردین‌ماه) در حاشیه نشست هیئت دولت در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه گروه نفت و گاز در سال ۱۴۰۲ رشد اقتصادی بیش از ۲۰ درصد و بالاترین رقم رشد اقتصادی را تجربه کرد که برای این دستاورد از همکارانم در صنایع نفت و گاز قدردانی می‌کنم، اظهار کرد: امسال با برنامه‌ریزی‌هایی از پیش تعیین شده از جمله تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام، جهشی مطلوب در مسیر جمع‌آوری گازهای همراه و مشعل خواهیم داشت.

وی با بیان اینکه کارخانه گاز و گاز مایع ۳۱۰۰ (ان‌جی‌ال ۳۱۰۰) با هدف جمع‌آوری گازهای مشعل میدان‌های نفتی غرب کشور در منطقه دهلران تا دو ماه آینده با حضور رئیس‌جمهوری به بهره‌برداری می‌رسد، اظهار کرد: طی سال‌های گذشته گازهای همراه میدان‌های نفتی واقع در غرب کشور با ارسال به مشعل‌ها سوزانده شده و تا امروز واحدی برای جمع‌آوری این گازها در استان‌های غربی کشور به بهره‌برداری نرسیده است.

وزیر نفت با اشاره به سوختن روزانه ۲۵۰ میلیون فوت‌مکعب گازهای همراه در میدان‌های نفتی غرب کشور ادامه داد: خوشبختانه با تکمیل طرح‌های جمع‌آوری گازهای همراه میدان‌های نفتی در غرب کشور، همه گازهای همراه میدان‌های استان‌های ایلام و کرمانشاه جمع‌آوری و فرآوری می‌شوند.

اوجی با اشاره به اینکه با بهره‌برداری از این کارخانه روزانه حدود ۷ میلیون مترمکعب گاز به شبکه سراسری تزریق می‌شود، گفت: سالانه یک‌ میلیون تن اتان با خط لوله‌ ساخت شده به پتروشیمی‌های جنوب کشور ارسال می‌شود تا خوراکشان از طریق این گازهای مشعل، تأمین و به ارزش افزوده تبدیل شود.

وی ضمن اشاره به رکورد مصرف ۱۵۲ میلیون لیتر بنزین در روز پایانی سال ۱۴۰۲ اظهار کرد: در روزهای تعطیلات نوروز ۱۴۰۳ تاکنون روزانه به‌طور میانگین حدود ۱۱۹ میلیون لیتر بنزین مصرف و سوخت مورد نیاز کشور بدون هیچ مشکلی به‌خوبی تأمین شده است.

وزیر نفت تأکید کرد: بنزین با سختی فراوانی در پالایشگاه‌ها فرآورش و در ۴ هزار و ۴۰۰ جایگاه عرضه سوخت کشور توزیع می‌شود، در اینجا از شهروندان محترم خواستارم با توجه به راهکارهای مصرف بهینه، به مدیریت مصرف سوخت کمک کنند.

افزایش برداشت از میدان‌های مشترک در دولت سیزدهم

اوجی درباره برداشت از میدان‌های نفتی و گازی مشترک با اشاره به اینکه در این زمینه به اعداد و ارقام‌ خوبی دست یافته‌ایم، تأکید کرد: در دولت سیزدهم حدود ۵۰ میلیون مترمکعب از میدان‌های گازی مشترک و حدود ۷۵ هزار بشکه از میدان‌های نفتی مشترک افزایش برداشت داشته‌ایم.

وی با تأکید بر اینکه در رشد تولید نفت و گاز به رقم‌های مطلوبی دست یافته‌ایم و اولویت با برداشت از میدان‌های مشترک است، افزود: همه میدان‌های نفت و گاز مشترک تعیین تکلیف شده‌اند و قراردادهای آنها امضا شده است و هیچ میدان مشترک نفت و گاز بلاتکلیفی در دریا و خشکی نداریم.

ایران به تکالیف خود در قرارداد گازی ایران و پاکستان عمل کرده است

وزیر نفت درباره قرارداد خط لوله صادرات گاز ایران به پاکستان تصریح کرد: براساس این قرارداد تکالیفی به‌عهده طرف ایرانی و پاکستانی است که در این زمینه ایران به تکالیف خود عمل کرده است.

اوجی ادامه داد: نشست‌ها و مذاکرات سازنده‌ای با طرف پاکستانی داشته‌ایم و اسلام‌آباد خواهان تکمیل بخش پاکستانی خط لوله صادرات گاز است که امیدواریم این اتفاق خوب رقم بخورد و انتقال گاز به پاکستان آغاز شود.

دیگر خبرها

  • روند جمع‌آوری گازهای مشعل در ۱۴۰۳ شتاب می‌گیرد/ بهره‌برداری از ان‌جی‌ال ۳۱۰۰ در آینده‌ای نزدیک
  • برنامه آموزش و پرورش برای استخدام ۷۲ هزار معلم جدید/امسال کتاب‌های پایه اول تغییر می‌کند
  • اعلام جزئیات برگزاری آزمون فرهنگیان
  • تنها راه جذب قانونی معلم از طریق دانشگاه‌های تربیت معلم است‌
  • قانون می‌گوید تنها راه جذب معلم، دانشگاه‌های تربیت معلم است / ظرفیت دانشگاه فرهنگیان ۲۵ درصد افزایش یافت
  • صحرایی: تنها راه جذب معلم، دانشگاه‌های تربیت معلم است
  • قانون می‌گوید تنها راه جذب معلم، دانشگاه‌های تربیت معلم است
  • ۵۰ درصد از ظرفیت علوم پایه باید صرف بررسی چالش‌های آینده شود
  • ارتقای کیفیت آموزش در مدارس دولتی، اولویت دولت و آموزش و پرورش
  • از استیضاح وزیر آموزش و پرورش منصرف نشده‌ام/ عدم پرداخت حق‌التدریس یعنی کمبود معلم در سال آینده