Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار تهران با اشاره به افزایش روبه رشد جمعیت در منطقه ۲۲ و کمبود فضای آموزشی و کمبود کلانتری گفت: اداره کل راه و شهرسازی استان مکلف به واگذاری زمین و احداث ۳ مدرسه در منطقه ۲۲ است. ۲۹ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۸:۱۰ استانها استان تهران نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از تهران، انوشیروان محسنی بندپی عصر امروز در سومین جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان تهران با ایجاد تکلیف برای شهرداری تهران نسبت به تکمیل بزرگراه شهید شوشتری اظهار داشت: شهرداری تهران نسبت به احداث 5.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

3 کیلومتر از بزرگراه شهید شوشتری که به دلیل مجاورت با ورزشگاه تختی نیاز به احداث تونل دارد اقدام کند و در صورت کمبود بودجه از محل اعتبارات استانی تأمین می‌شود.

وی همچنین بیان کرد: شهرداری تهران مکلف است تا نسبت به نحوه هزینه‌کرد عوارض آلایندگی با ارائه گزارش جامع و فصلی به مجلس و شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان تهران اقدام کند.

استاندار تهران سپس با اشاره به تراکم جمعیت دانش‌آموزی در استان افزود: در حال حاضر فضای آموزشی برای ما بسیار مهم و راهبردی است و استان تهران دارای تراکم بالای 32 دانش‌آموز در هر کلاس درس است در حالی که میانگین کشور 25 دانش‌آموز است.

محسنی بندپی ادامه داد: افزایش روبه رشد جمعیت در منطقه 22 سبب کمبود فضای آموزشی و نیز کمبود کلانتری شده است که اداره کل راه و شهرسازی استان مکلف به واگذاری زمین و احداث 3 مدرسه در منطقه 22 است.

وضعیت فضاهای آموزشی در منطقه 22 تهران بحرانی استسهم 18 درصدی تفکیک پسماند از مبدا به مقصد در منطقه 22جنوب و غرب تهران جای نفس کشیدن نیست/بیش از 500 سازه غیرمجاز در منطقه 22

وی مسائل و مشکلات تهران تنها مختص به مدیران استان نیست و نیازمند هم‌افزایی بین بخشی است  که در این راستا داشتن تلقی و رسیدن به مفاهمه مشترک از سوی مسئولان استان تهران در رفع مشکلات بسیار راهگشاست.

استاندار تهران در ادامه با اشاره به وجود ناهنجارهای اجتماعی بسیاری در استان تهران بیان کرد: یکی از مهم‌ترین مطالبات رئیس‌جمهور در زمان انتخاب من به عنوان استاندار تهران توجه به زیرساخت‌ها و آسیب‌های اجتماعی استان تهران بود، نمی‌خواهیم از استانداری سلب مسئولیت کنیم و همه کارها را به گردن شهرداری بیاندازیم اما همه دستگاه‌ها باید ورود جدی به این موضوع داشته باشند.

محسنی بندپی با انتقاد از حضور شهرداران مناطق 22 گانه در جلسه شورای برنامه‌ریزی شهر تهران گفت: این امر پذیرفتنی نیست در زمانی که بحث تخصیص اعتبارات ارزش افزوده مطرح است شهرداران به صورت تمام وقت در مجلس حضور داشته باشند اما در جلسه‌ای که مشکلات شهر تهران مطرح است حضور نداشته باشند.

وی همچنین در پایان با اشاره به شن چاله‌های موجود در سطح شهر تهران خاطرنشان کرد: مسائل زیست محیطی را با حساسیت ویژه‌ای پیگیری می‌کنیم تا رونق تولید و توسعه کارخانجات با رعایت قوانین زیست محیطی همراه باشد.

انتهای پیام/ ز

R7840/P/S6,60/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۲۲۸۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهرداری تهران چطور می خواهد مشکل کمبود اتوبوس را حل کند؟

به گزارش همشهری آنلاین، فرسودگی ناوگان اتوبوسرانی تهران، یکی از چالش‌های مهم حمل‌ونقل عمومی در این شهر است. مهدی علیزاده با بیان این مطلب عنوان کرد: «بسیاری از اتوبوس‌ها در تهران به‌دلیل استفاده طولانی مدت، عدم‌تعویض منظم و نگهداری ناکافی، به وضعیت فنی نامطلوبی دچار شده‌اند که منجر به افزایش نرخ خرابی و تأخیر در خدمات حمل‌ونقل عمومی می‌شود. این موضوع باعث نارضایتی مسافران، افزایش آلودگی هوا و کاهش اعتماد عمومی به حمل‌ونقل عمومی شده است.برای حل این مسئله، در دوره مدیریت شهری فعلی اقداماتی نظیر نوسازی و بازسازی ناوگان اتوبوسرانی از طریق جلب حمایت و زمینه‌سازی برای همکاری بین دولت، شهرداری و بخش خصوصی در این حوزه، افزایش منابع مالی برای نگهداری و بهبود فنی اتوبوس‌ها و همچنین توسعه سیستم‌های نظارت در دستور کار قرار گرفت تا در مسیر ارتقای کیفی خدمات، بهبود عملکرد حمل‌ونقل عمومی و افزایش سطح رضایت مسافران گام‌های خوبی برداشته شود.»

او ادامه داد: «به‌منظور تسهیل و ارتقای خدمات حمل‌ونقل عمومی برای شهروندان، افزایش تعداد اتوبوس‌ها در تهران بسیار ضروری است. با توجه به روند رو به رشد شهرنشینی و افزایش جمعیت، نیاز به حمل‌ونقل عمومی کارآمد و انعطاف‌پذیر بیشتر می‌شود. افزایش ناوگان اتوبوسرانی به تعداد مورد نیاز پایتخت و همچنین تنوع و توزیع مناسب آنها در سراسر شهر می‌تواند باعث کاهش فشار ترافیکی در تهران شود و راحتی و سرعت حرکت مسافران را افزایش دهد.»

به گفته علیزاده افزایش تعداد اتوبوس‌ها، باعث کاهش آلودگی هوا و ترافیک و ایجاد یک سیستم حمل‌ونقل عمومی پایدارتر و مؤثرتر است؛ بنابراین قدرت خرید اتوبوس‌های جدید، سرمایه‌گذاری در نگهداری و تعمیر اتوبوس‌های موجود و برنامه‌ریزی منطقی و هوشمندانه برای توسعه شبکه حمل‌ونقل عمومی، مواردی است که در این زمینه می‌تواند مورد توجه قرار گیرد.
علیزاده با اشاره به این که بهبود سیستم‌های اطلاع‌رسانی و ارتباطی در اتوبوس‌ها و تأمین نیروی انسانی کافی و متخصص برای ارائه خدمات بهتر به مسافران در کیفیت خدمات تأثیر بسزایی دارد، تاکید کرد: « به‌طور کلی، نوسازی ناوگان اتوبوسرانی به‌عنوان یکی از راهکارهای مهم برای بهبود حمل‌ونقل عمومی شهری و سازماندهی بهتر ترافیک شهری در نظر گرفته می‌شود. برنامه‌ریزی مناسب برای تأمین منابع مالی جهت نوسازی ناوگان اتوبوسرانی نیز بسیار اساسی است و امکان دارد از منابع مالی مختلفی مانند بودجه‌های دولتی، تسهیلات و وام‌های بانکی، سرمایه‌گذاری‌های خصوصی یا حتی محصولات یا خدمات نوین مانند تبلیغات یا همکاری با شرکت‌های دیگر برای تأمین هزینه‌های نوسازی ناوگان اتوبوسرانی استفاده کنیم.»

مدیرعامل شرکت اتوبوسرانی شهر تهران در ادامه گفت که انجام هر اقدامی در ناوگان اتوبوسرانی نیاز به برنامه‌ریزی دقیق و هماهنگی بین انواع منابع مالی و عملیات نوسازی هستند. همچنین پیگیری دقیق سیاستگذاران و مسئولان ذیربط، به‌منظور اجرای برنامه‌های نوسازی ناوگان اتوبوسرانی باعث پیشرفت این برنامه‌ها می‌شود. از طرفی، نقش مسافران نیز اساسی است؛ افزایش استفاده از حمل‌ونقل عمومی به جای وسیله شخصی و حمایت از اقدامات نوسازی می‌تواند برای موفقیت نهایی این طرح‌ها بسیار مؤثر باشد.

مهدی علیزاده در پایان گفت: «به‌طور خلاصه، نوسازی ناوگان اتوبوسرانی نیازمند هماهنگی و تلاش مشترک از سوی دولت، شهرداری، سازمان‌ها، شرکت‌های حمل‌ونقل عمومی و افراد جامعه است. با توجه به اهمیت این موضوع برای بهبود کیفیت زندگی شهروندان و محیط‌زیست، اقدامات مؤثر و سریع برای نوسازی ناوگان اتوبوسرانی و ارتقای خدمات حمل‌ونقل عمومی لازم است. این تدابیر می‌توانند بهبودی محسوس در زندگی روزمره مردم، کاهش ترافیک و آلودگی هوا و ایجاد یک سیستم حمل‌ونقل عمومی مؤثرتر و پایدارتر را فراهم کنند.»

کد خبر 844229 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها شهردارى تهران اتوبوس - شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه تهران

دیگر خبرها

  • تا سه سال آینده کمبود فضای آموزشی استان رفع می‌شود
  • جبران کمبود ۵هزار کلاس درس در خراسان رضوی تا سه سال آینده
  • سرانه فضای آموزشی در خراسان رضوی افزایش یافت 
  • واگذاری ۲ هزار و ۸۰۰ قطعه زمین در استان قزوین 
  • بیش از ۲۵۰۰ زمین در استان بوشهر آماده واگذاری به مددجویان است
  • بیشترین ساختمان‌های ناایمن در منطقه ۱۱/ کلنگ ایستگاه جدید آتس‌نشانی به زمین زده شد
  • تسریع عملیات احداث طرح‌های مسکن در مهاباد
  • زیرساخت‌های آموزشی زبرخان به موازات جمعیت دانش‌آموزشی، پیشرفتی نداشته است
  • شهرداری تهران چطور می خواهد مشکل کمبود اتوبوس را حل کند؟
  • احداث دو ورزشگاه برای معلولان در دست اقدام است