Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، علیرضا رزم حسینی استاندار خراسان رضوی در دومین نشست معین‌های اقتصاد مقاومتی استان گفت: دیوان سالاری پیچیده و فرسوده اداری، موجب تأخیر در صدور مجوز‌های حوزه کسب و کار شده است و تاکید بر این است که با کاهش بوروکراسی ها، زمینه برای فعالیت معین‌های اقتصادی بیش از پیش فراهم شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه نهاد‌های مردمی باید جایگزین دولت دیوان سالار شوند ادامه داد: در مدت کوتاه فعالیت نهاد مردمی اقتصاد مقاومتی، در استان انسجام بسیار خوبی میان اضلاع مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی و معین‌های توسعه گرا ایجاد شده که به پیشبرد بهتر فعالیت‌ها کمک می‌کند.

استاندار خراسان رضوی گفت: برای ایجاد کسب و کار نباید مدارک تحصیلی بالا داشت و مصادیق بسیار وجود دارد که برخی افراد با مدرک تحصیلی لیسانس مجموعه‌های اقتصادی موفقی را راه اندازی کرده اند.

رزم حسینی تحقق سیاست‌های الگوی مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی را نیازمند فرهنگ سازی دانست و افزود: پیش نویس پیوست فرهنگی معین‌های اقتصاد مقاومتی توسط معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری آماده شده و پس از نهایی شدن، به معین‌های توسعه گرا ابلاغ خواهد شد تا زمینه اجرای آن فراهم شود.

وی تصریح کرد: یکی از مهمترین اهداف مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی، کاهش آسیب‌های اجتماعی است لذا معین‌های اقتصادی باید فعالیت‌های خود را با در نظر گرفتن شاخص‌های فرهنگی اجتماعی در مناطق تحت پوشش انجام دهند.

استاندار خراسان رضوی گفت: در ادامه اجرای الگوی مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی، متناسب با ارزیابی عملکرد معین‌های اقتصاد مقاومتی، برای معین‌های پیشرو امتیازاتی در نظر گرفته خواهد شد.   مردم به فعالیت معین‌های اقتصاد مقاومتی امید بسته اند   علی رسولیان معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان رضوی در ادامه این نشست گفت: مردم به فعالیت معین‌های اقتصاد مقاومتی و الگوی مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی امید بسته اند و ضرورت دارد گام‌های شایسته‌ای در حوزه اشتغال زایی و بهبود وضعیت معیشت مردم برداشته شود.

وی ادامه داد: فرمانداران موظف هستند با معین‌های اقتصاد مقاومتی در شهرستان‌ها همکاری کرده و برای رفع موانع پیش روی آن‌ها پیگیری‌های لازم را انجام دهند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان رضوی گفت: ساز و کار اطلاع رسانی اقدامات معین‌های توسعه گرا مشخص شده است.   رسولیان افزود: در هر یک از جلسات شورای اداری، گزارشی از عملکرد معین‌های اقتصاد مقاومتی ارائه خواهد شد تا مدیران دستگاه‌های اجرایی با فعالیت‌های الگویی مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی آشنا شوند.   نیاز معین‌های اقتصاد مقاومتی به پشتیبانی معین‌های پیشرو    علی اکبر لبافی دبیر نهاد مردمی اقتصاد مقاومتی خراسان رضوی نیز در این نشست گفت: بر اساس ارزیابی دبیرخانه این نهاد، ۶۶ درصد معین‌های توسعه اقتصادی فرهنگی در گام‌های اول و دوم و ۲۵ درصد هم در گام‌های سوم و چهارم اجرای تفاهمنامه‌ها قرار دارند و ۹ درصد هم هنوز عملیات اجرایی را آغاز نکرده اند.

وی با بیان اینکه تمام اقدامات اجرایی در نهاد اقتصاد مقاومتی با اتکا به ظرفیت‌های مردمی و معین‌های بخش خصوصی انجام می‌شود تصریح کرد: برخی معین‌ها فقط در یک حوزه فعالیتی تخصص دارند لذا الحاق معین‌ها بر اساس ظرفیت و حوزه تخصصی آن‌ها باید در دستور کار قرار گیرد.

دبیر نهاد مردمی اقتصاد مقاومتی خراسان رضوی گفت: برخی معین‌های اقتصاد مقاومتی به رغم توانمندی‌های مالی برای اجرای تفاهم نامه‌های مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی نیازمند پشتیبانی معین‌های پیشرو هستند.

لبافی با بیان اینکه در برخی شهرستان‌ها ارتباط لازم بین معین‌ها و اضلاع مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی وجود ندارد گفت: ضرورت دعوت از معین‌ها و شنیدن مشکلات آن‌ها توسط اضلاع مثلث توسعه اقتصادی و پیشگیری از موانع و مشکلات پیش روی آن‌ها بیش از پیش احساس می‌شود.   انتهای پیام//ف.س

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اقتصاد مقاومتی استانداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۲۲۹۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش تعاونی‌ها به حل مشکلات استان‌ها کمک می‌کند

محمدرضا باقری معاون ستاد فرهنگی اجتماعی دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی کشور در جلسه کارگروه برش معماری فرهنگی استان قزوین با موضوع کمیته اقتصاد فرهنگی، افزایش تعداد تعاونی‌ها را کمک حال حل مشکلات استان‌ها برشمرد و گفت: تعاونی‌ها که کمک کننده در حوزه بازسازی‌ها هستند به طور ذاتی یک نوع مشارکت محسوب می‌شود و به همین جهت یکی از برنامه‌های برش معماری فرهنگی کشور باید کمک به تسهیلگری و پویایی تعاونی‌ها باشد.

باقری بیان کرد: وقتی اقتصاد فرهنگی تعریف می‌شود هر کم و کاستی باید در برنامه‌های هنری دیده و رفع شود.

معاون ستاد فرهنگی اجتماعی دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی کشور با تاکید بر ایجاد برند استانی و اعمال نوآوری و خلاقیت، ادامه داد: برای پویایی اقتصاد و فرهنگ در زمانی که درآمد فرهنگی پایین است، باید تغییر ذائقه مصرف کالا‌های فرهنگی در جامعه ایجاد کرد.

طیبه دهقان پور کارشناس علمی و اجرایی برش استانی نقشه مهندسی فرهنگی کشور نیز در این جلسه با تاکید بر ضرورت و اهمیت اجرای این طرح، بیان کرد: پنج گام این طرح می‌تواند حداقل ظرف مدت پنج سال بسیاری از مشکلات را حل کند.

وی ضمن مذمت مصرف گرایی که بین ایرانیان رایج است، ادامه داد: تلاش استان باید بر این باشد که اقدامات کلان فرهنگی بیشتری صورت بگیرد، همانطور که اقتصاد فرهنگی به این معناست که فرهنگ می‌تواند خود را در زمینه اقتصادی هم اداره کند.

برش‌های استانی، نقشه مهندسی فرهنگی تا پایان سال به سرانجام می‌رسد

سعید وکیلی رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان قزوین هم گفت: تهیه برش‌های استانی نقشه مهندسی فرهنگی در بعضی استان‌های کشور انجام شده و در قزوین نیز گام‌هایی در این خصوص برداشته شده و دستاورد‌هایی هم به همراه داشته، اما باید تا پایان سال جاری آن را به سرانجام برسانیم.

وکیلی بیان کرد: موضوع فرهنگی یکی از اولویت‌های اصلی استان به شمار می‌رود و قرار است به صورت ویژه به آن پرداخته شود.

وی با اشاره به اینکه در جلسات مختلف تبادل افکار در این خصوص انجام شده است، افزود: پنج کمیته اقتصاد فرهنگی، اجتماعی زنان و خانواده، امور دینی، فرهنگ، هنر و رسانه و کمیته تعلیم و تربیت در این راستا تشکیل شده است.

رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان قزوین در ادامه با اعلام این موضوع که بودجه فرهنگی در کشور ما کمتر از پنج درصد است، اظهار کرد: بودجه فرهنگی متاسفانه متناسب با این اولویت بندی‌ها نیست و ما باید از اهرم‌های اقتصادی مختلف استفاده کنیم.

وکیلی تاکید کرد: در اقتصاد فرهنگی باید به ۲ موضوع توجه کرد، نخست آنه در هر حرکت یا تصمیم اقتصادی پیامد‌ها و نتایج فرهنگی را در نظر بگیریم تا خدشه به آن وارد نشود و دوم اینکه نگاه اقتصادی داشته باشیم و منابع را از بخش دولتی یا خصوصی تامین کنیم.

باشگاه خبرنگاران جوان قزوین قزوین

دیگر خبرها

  • چهارمحال و بختیاری در جایگاه ششم صدور پروانه کسب الکترونیکی کشور
  • راهکارهای توسعه کیفی بخش تعاون در اقتصاد ایران چیست؟
  • رسیدگی به تخلفات اداری در دیوان عدالت اداری چگونه انجام می شود؟
  • ۴۰۰۰ همت برای تحقق نرخ رشد ۸ درصدی در اقتصاد کشور نیاز است
  • بررسی موانع آغاز به کار واحدهای جدید استحصال یُد در نخستین جلسه اقتصاد مقاومتی دادگستری گلستان
  • فراهم آوردن زیرساخت های لازم به منظور تحقق شعار سال ۱۴۰۳
  • انتقاد استاندار گلستان از صدور مجوز برای تاسیس یا توسعه کارخانه ید
  • انتقاد استاندار گلستان از صدور مجوز برای تاسیس یا توسعه کارخانه ید در گلستان
  • معاون وزیر اقتصاد: به دنبال آرامش در فضای اقتصادی هستیم
  • افزایش تعاونی‌ها به حل مشکلات استان‌ها کمک می‌کند