Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرمانده سپاه روح‌الله استان مرکزی با بیان اینکه اولویت‌بندی‌ پروژه‌های اقتصاد مقاومتی با توجه به محدودیت نقدینگی و اثرگذاری طرح‌ها انجام شود، گفت: میزان موفقیت طرح‌های اشتغال روستایی در استان مرکزی رصد شود. ۲۹ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۸:۴۳ استانها مرکزی نظرات - اخبار استانها -

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، سردار محسن کریمی ظهر امروز در جلسه ستاد راهبری و مدیریت اقتصاد مقاومتی استان مرکزی با اشاره به ضرورت توجه به واحدهای راه‌اندازی‌شده درگیر بروکراسی‌های اداری اظهار داشت: در مسیر تحقق سیاست‌های اقتصادی مقاومتی، نگاه به واحدهایی که در سال‌های گذشته راه‌اندازی شده‌اند و اکنون در پیچ و خم بروکراسی‌های اداری درگیر هستند باید مورد توجه مسئولان قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: همچنین نگاه به واحدهایی که به ورطه ورشکستگی رسیده‌اند از نکات مهمی است که باید مد نظر باشد و بکوشیم که این واحدها را از چنین وضعیتی نجات دهیم.

فرمانده سپاه روح‌الله استان مرکزی تصریح کرد: برای نمونه واحد تولیدی ماهیان زینتی که در خنداب فعالیت دارد را هیچ دستگاهی به رسمیت نمی‌شناسد و وقتی علت را جویا می‌شویم به برخی استانداردهای غیرضروری می‌رسیم که نیاز است در این زمینه یک مقدار نگاه تسهیل‌گرانه باشد.

کریمی بیان کرد: نمونه دیگر واحد پرورش زالو در عزیزآباد که گرفتار بروکراسی‌هایی است و باید یک مقدار بیشتر مورد توجه قرار گیرد. مجموعه‌هایی هم هستند که به طور کامل ورشکست شده‌اند و باید نسبت به نجات آنها از این وضعیت اقدام کنیم.

فرمانده سپاه روح‌الله استان مرکزی عنوان کرد: یک واحد تولید شترمرغ در زرندیه داریم که در مسیر فعالیت آن شاهد 2 حلقه مفقوده کشتارگاه و کارخانه تامین نهاده هستیم.

کریمی با اشاره به ضرورت توجه به برخی نکات در مسیر تسهیل تولید و رونق تولید گفت: به رسمیت شناختن واحدهای فعال، تسهیل در صدور مجوزها، توجه به واحدهای نیمه‌کاره از جمله نکات حائز اهمیت در راستای تحقق رونق تولید و اقتصادی مقاومتی هستند.

قم| مهم‌ترین برنامه وزارت صنعت حمایت از واحدهای تولیدی تعطیل استحمایت از واحدهای تولیدی فعال اردبیل را مبنای کار قرار داده‌ایمعزمِ‌جزمِ مسئولان برای حل مشکلات واحدهای تولیدی و اقتصادی در کردستان

وی با انتقاد به کمبود توجه در حوزه‌ اقتصادهای خرد افزود: جای اقتصاد خرد در این جلسات کجاست؟ در بحث کشت گیاهان دارویی، هم افراد دارای تخصص را داریم، هم محصولات صادراتی اما باید نگاهی باشد که فعالیت در این بخش به ثمر برسد.

فرمانده سپاه روح‌الله استان مرکزی تصریح کرد: قرار بود در این زمینه رشته‌ای تحصیلی تعریف شود و 3 هکتار زمینه از سوی منابع طبیعی به منظور دانش‌آموزان این رشته درنظر گرفته شود که نگاه به این بخش باید توسعه یابد و تنها به همین میزان خلاصه نشود.

کریمی با تاکید بر ضرورت رصد نتایج پرداخت تسهیلات اشتغال روستایی بیان کرد: در حوزه اشتغال روستایی، اقدامات خوبی انجام شده است اما اینکه چند درصد به موفقیت رسیده‌اند مشخص نیست، بنابراین این طرح‌ها باید رصد شوند، خیلی از دریافت‌کنندگان وام در بلاتکلیفی به سر می‌برند که باید ارزیابی به این منظور انجام شود.

وی ادامه داد: مطابقت قوانین یکی از مواردی است که باید مورد بازنگری قرار گیرد و گرفتاری‌های موجود برطرف شود.

فرمانده سپاه روح‌الله استان مرکزی با اشاره به اینکه واحدهای کوچک توان ورود به بازار را ندارند عنوان کرد: واحدهای بزرگ مرغداری استان فعالیت خوبی دارند، اما واحدهایی وجود دارند که با مشکلاتی برای عرضه تولیدات خود رو به رو هستند.

وی با انتقاد از روند انتخاب پروژه‌ها برای اجرا گفت: در راستای انتخاب پروژه، باید اولویت‌بندی‌های لازم انجام شود. تالار مرکزی که در بخش فرهنگی درنظر گرفته شده با 100 میلیارد تومان هم تکمیل نمی‌شود و این درحالی است که اجرای این پروژه ضرورت چندانی ندارد.

فرمانده سپاه روح‌الله استان مرکزی تصریح کرد: اولویت‌بندی‌ها باید با توجه به محدودیت نقدینگی و اثرگذاری طرح انجام شود و در این مسیر باید به توانمندی‌های داخلی خود نگاه کنیم.

کریمی بیان کرد: برای مثال پارک علم و فناوری در اولویت نخست قرار دارد و با استفاده از ظرفیت این پارک باید نگاه به بیرون را کاهش داد.

وی با اشاره به اقدام مطلوبی که در کارخانه نخ‌طلای خمین انجام شده گفت: کاری که در کارخانه نخ خمین اتفاق افتاد باید برای سایر واحدها الگو شود، گام برداشتن درراستای تولید مواد اولیه مورد نیاز این کارخانه و حذف وابستگی به محصولات ترک برای تامین مواد اولیه از اقدامات قابل تحسین است.

انتهای پیام/ ز

R41371/P/S6,73/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۲۳۱۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۷۶ میلیاردتومان اعتبار جهت تسهیلات اشتغال و جهش تولید اختصاص یافت

مسئول بسیج سازندگی سپاه شهدای آذربایجان‌غربی گفت: طی سال گذشته از اعتبارات تبصره ۱۸ در راستای ایجاد اشتغال و جهش تولید در سطح استان ۳۷۶ میلیارد تومان تسهیلات اختصاص و به بانک‌ها معرفی کردیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌غربی، علی حیرانی امروز _سه‌شنبه بیست‌وهشتم فروردین_ در جلسه کارگروه بسیج سازندگی شهرستان نقده با اشاره به اینکه این کارگروه در سطح استان به ریاست استاندار و ماهانه با معاونین برگزار خواهد شد، اظهار کرد: در راستای عمل به منویات مقام معظم رهبری و تحقق شعار سال ((جهش تولید با مشارکت مردم)) سازمان بسیج سازندگی سپاه شهدای آذربایجان‌غربی در قالب دو قرارگاه اقتصاد مقاومتی و قرارگاه سازندگی و محرومیت زدایی ابلاغ مأموریت شده است.

وی افزود: طی سال گذشته از اعتبارات تبصره ۱۸ در راستای ایجاد اشتغال و جهش تولید در سطح استان ۳۷۶ میلیارد تومان تسهیلات اختصاص و به بانک‌ها معرفی کردیم.

مسئول بسیج سازندگی سپاه شهدای آذربایجان غربی گفت: همچنین ۸۵۰ صندوق قرض‌الحسنه اشتغال‌آفرین مردم پایه در تمامی شهرستان‌های استان ایجاد شده است.

حیرانی از عدم محدودیت قیر رایگان در سطح استان خبر داد و تصریح کرد: هر شهرستانی پیشقدم باشد می‌تواند بیشترین مقدار را جذب کند که به ازای هر کیلومتر ۴۵ تن قیر تخصیص داده می‌شود.

وی یادآور شد: قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) هم با اولویت تأمین آب شرب روستایی و شهری، ساخت مدارس و راه‌های روستایی و مسکن روستایی در راستای رفع محرومیت از چهره مناطق محروم اقدام می‌کند.

کد خبر 745240

دیگر خبرها

  • کمبود نیروی انسانی و فضای اداره استاندارد مرکزی پیگیری می‌شود
  • توجه به هویت ملی رمز موفقیت صداوسیما
  • توجه به هویت ملی، رمز موفقیت صداوسیما
  • جدول میزان پرداختی حقوق کارگران در سال ۱۴۰۳
  • شناسایی ۱۷۱ تبعه خارجی غیرمجاز در واحدهای اقتصادی کرمانشاه
  • اشتغال دانشجویان در واحدهای بزرگ تولیدی بر مبنای توانایی/ پایان‌نامه‌ها را کاربردی کردیم
  • مسائل کوچک نباید منجر به اختلال در چرخه تولید شرکت‌های صنعتی و تولیدی شوش شود
  • ۳۷۶ میلیاردتومان اعتبار جهت تسهیلات اشتغال و جهش تولید اختصاص یافت
  • تحقق ۶۱ هزار میلیارد ریال سرمایه‌گذاری صنعتی در آذربایجان‌غربی
  • رشد ۱۶۱ درصدی اشتغال در صنعت آذربایجان‌غربی