Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، مدیرکل ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت آموزش و پرورش در جلسه کمیته نظام سلامت اداری و مبارزه با فساد ۹۸، چابک سازی، کارایی و اثر بخشی، متعهد به آرمان‌ها و متکی بر اعتماد مردم، تحقق دولت الکترونیکی، هوشمندسازی، افزایش بهره وری، شفاف سازی و صیانت از حقوق شهروندی را از اهداف اجرای طرح جامع اصلاح نظام اداری دانست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زهرا مظفر در اولین جلسه کمیته ارتقا سلامت نظام اداری و مبارزه با فساد درسال ۹۸ که با حضور اعضا در ساختمان شهید رجایی برگزارشد، اظهار کرد: اولین جلسه برنامه جامع اصلاح نظام اداری و مبارزه با فساد بافاصله ای دوساله امروز برگزار و شرح وظایف حوزه‌های مختلف ستادی به آنها ابلاغ می‌شود.

وی با اشاره تصویب برنامه جامع اصلاح نظام اداری و مبارزه بافساد افزود: در این برنامه ۸ طرح برای اجرا طی ۸ سال ارائه شده بود که به ۱۰ طرح افزایش یافت.

مظفر تصریح کرد: پس از بررسی‌های صورت گرفته و شناسایی نقاط قوت و ضعف برنامه جامع مبارزه با فساد در اجرای نقشه راه اصلاح نظام اداری برنامه جامع اصلاح نظام اداری برای دور دوم در ۱۰ محور برنامه‌ای از سوی سازمان اداری و استخدامی کشور تنظیم و ابلاغ شده است که هر محور برنامه مشتمل بر اهداف، اقدامات اساسی، فعالیت‌های اصلی و مشترک و پیامدها و نتایج در بازه زمانی از سال ۹۷ تا ۹۹ تعیین و ابلاغ شده است.

وی ادامه داد: بر اساس این برنامه جامع، اداره کل ارزیابی و عملکرد مسئول کمیته سلامت اداری و صیانت از حقوق مردم و مبارزه با فساد است.

مدیرکل ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات خاطرنشان کرد: در این برنامه دور دوم جامع نظام سلامت اداری که دارای ۱۰ برنامه عملیاتی است برنامه ششم (توسعه فرهنگ سازمانی)، برنامه هفتم (صیانت از حقوق مردم در نظام اداری) و برنامه هشتم (ارتقای پاسخگویی، شفافیت و مقابله با فساد در نظام اداری) و منویات رهبر معظم انقلاب در زمینه مبارزه با فساد درآن اعمال شده است.

وی افزود: بر اساس مصوبه شورای عالی اداری در سال ۹۳و به استناد اصل ۱۳۸ قانون اساسی، برنامه جامع اصلاح نظام اداری دوره دوم مصوب و ابلاغ شد که بر اساس آن؛ سهم هریک از دستگاه‌های اجرایی در احکام مزبور بر اساس تفاهم نامه مربوطه تعیین می‌شود، تمام دستگاه موظفند ظرف سه ماه برنامه‌های عملیاتی اصلاحی خود را بر اساس مصوبه مذکور، مصوب و پس از تأیید سازمان امور استخدامی اجرایی کنند و دستگاه‌های اجرایی موظف به ارائه گزارش‌های شش ماهه به سازمان امور استخدامی، و آن سازمان به شورای عالی اداری و آن شورا نیز گزارش‌های واصله را سالانه به هیئت دولت ارائه دهد.

مظفر، هوشمند سازی، ارتقای کارآمدی، چابک سازی دولت، کارایی و اثر بخشی، متعهد به آرمان‌ها و متکی بر اعتماد مردم، استفاده از دولت الکترونیکی صیانت از حقوق شهروندی، شفاف سازی و افزایش بهره وری از جمله اهداف اجرای طرح جامع اصلاح نظام اداری است.

مدیرکل ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات، اذعان کرد: حقوق شهروندی در حوزه ستادی در دو حوزه روابط عمومی و ارزیابی عملکرد پیگیری می‌شود.

وی به شناسایی و تعیین گلوگاه‌های فساد خیز به عنوان دستور دوم جلسه اشاره کرد و افزود: در این برنامه ابتدا اولویت‌ها را در کمیته مربوطه شناسایی و تعیین می‌شوند و براساس آن بازرسان ماده‌های ۹۱و ۹۲ موضوع بررسی گلوگاه‌ها را در دستور کار قرار می‌دهند.

در ادامه حجت الاسلام و المسلمین علی عسکری با اشاره به فرمایشاتی از حضرت علی (ع) اظهارکرد: با همکاری سایر حوزه‌ها برای اجرای طرح اصلاح نظام اداری و مبارزه با فساد تلاش خواهیم کرد ۰

وی ادامه داد: مبارزه با فساد تنها وظیفه دولت نیست بلکه مجلس شورای اسلامی نیز باید کار نظارتی خود را در این زمینه تقویت کنند.

مدیرکل رسیدگی به تخلفات اداری نیز در این جلسه اظهارکرد: ارائه بازخورد ارزیابی‌ها از بخش‌های مختلف مورد بررسی به مراکز تصمیم گیری می‌تواند در رفع مشکلات و اصلاح امور مؤثر باشد.

بهروز امیدی افزود: جایگزینی سیستم فرآیندی به جای ارتباط مستقیم کارمند با ارباب رجوع در ریشه کنی فساد مؤثر خواهد بود.

شرفی رئیس مرکز توسعه و فناوری اطلاعات نیز گفت: بسیاری از برنامه‌ها باید متناسب با تکنولوژی روز تغییر کند تا از فساد اداری پیشگیری کند.

مظاهری رئیس مرکز حراست تصریح کرد: در خصوص مبارزه با فساد برنامه‌های خوبی ارائه می‌شود اما آنچه مهم‌تر از نظریه پردازی به نظر می‌رسد اقدام عملی است که باید به آن پرداخته شود.

رئیس مرکز سنجش و پایش کیفیت آموزشی وزارت آموزش وپرورش در این جلسه گفت: با توجه به گستره فعالیت‌ها باید نظام جامع نظارت‌ها طراحی شود و فرایندهای مربوطه در این زمینه اصلاح شود.

خسرو ساکی گفت: اصلاح فرآیندها و برخورد قاطع با متخلفین در کاهش فساد مؤثر خواهد بود، لذا باید بر اساس قانون با متخلفین برخورد کرد.

وی ادامه داد: تلاش‌های بسیاری امسال صورت گرفت تا از لو رفتن سوالات امتحانی جلوگیری شود و برای مسدود کردن گلوگاه‌های فساد در موضوع امتحانات برنامه‌هایی در حال طراحی و انجام است.

مدیرکل ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات در پایان از فعال کردن سامانه دریافت گزارش‌های مردمی درهمه استان‌ها خبر داد و افزود: تهیه گزارش‌های مستند و متقن وظیفه اصلی این اداره کل است و صدور رأی در حیطه اختیارات این اداره کل نیست.

در پایان این جلسه مواردی از جمله؛ تدوین برنامه‌های عملیاتی مبتنی بر برنامه کمیته سلامت اداری، توسط اعضا حداکثر تا یک ماه آینده، بررسی و تعیین راهکارهای موجود، شناسایی و معرفی گلوگاه‌های فساد خیز تا دو هفته آینده و استفاده از دستگاه‌های الکترونیکی در موضوع نظرسنجی در بخش‌های مختلف حوزه ستادی و… از مصوبات جلسه کمیته ارتقا سلامت نظام اداری و مبارزه با فساد بود.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: حقوق شهروندی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۲۳۷۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کتابخانه محل مناسبی برای آموزش حقوق شهروندی به کودکان و نوجوانان است

استاندار زنجان گفت: کتابخانه محل مناسبی برای آموزش امور شهری به کودکان و نوجوانان در حوزه‌هایی مانند آموزش تفکیک زباله و باید و نبایدهای حقوق شهروندی است.

‌به گزارش خبرگزاری ایمنا از زنجان، محسن افشارچی امروز _سه‌شنبه، دوم اردیبهشت_ در جلسه انجمن کتابخانه‌های عمومی استان زنجان، اظهار کرد: طی ۲ سال اخیر نحوه مدیریت و رویکرد کتابخانه‌های عمومی استان زنجان متحول شده و پیگیری مداوم امور در دستور کار مسئولان این دستگاه قرار گرفته است.

وی با بیان اینکه ترویج کتاب و کتابخانه منشأ خیر و به نفع مردم است، افزود: در کشور، پایگاه‌های فرهنگی بسیاری داریم، اما در این میان کتابخانه‌های عمومی وضعیت منحصر به فردی دارد، چون کتابخانه یک پایگاه فرهنگی عمومی است و طیف مخاطبان گسترده‌ای را در بر می‌گیرد.

استاندار زنجان با اشاره به اینکه کتابخانه محل مناسبی برای آموزش امور شهری به کودکان و نوجوانان در حوزه‌هایی مانند آموزش تفکیک زباله و باید و نبایدهای حقوق شهروندی است، اضافه کرد: در استان نیروهای انسانی توانمندی در حوزه فرهنگ داریم و باید از این ظرفیت‌ها در کتابخانه‌های عمومی بهره ببریم.

وی اشاره به برگزاری سلسله جلسات ادبیات و زندگی در کتابخانه‌های استان گفت: جلسات خوانش و شرح مثنوی، عطار و حافظ بسیار ارزشمند است و باید چنین برنامه‌های تداوم داشته باشد.

افشارچی ضمن تاکید بر استفاده از بستر رسانه‌های اجتماعی برای ترویج فعالیت‌های کتابخوانی و معرفی خدمات کتابخانه‌های استان، عنوان کرد: مکان‌های پر رفت و آمد مانند فرودگاه، ایستگاه راه‌آهن و پایانه‌های مسافربری محل مناسبی برای ترویج کتابخوانی است و می‌توان مکان‌های ویژه برای دریافت کتاب صوتی برای مسافران ایجاد کرد.

کد خبر 747280

دیگر خبرها

  • کتابخانه محل مناسبی برای آموزش حقوق شهروندی به کودکان و نوجوانان است
  • رئیس سازمان نظام پزشکی ایران خبر داد؛ راه‌اندازی سامانه‌ای برای پیگیری حقوق بیماران
  • رئیس سازمان نظام پزشکی ایران خبر داد: راه اندازی سامانه‌ای برای پیگیری حقوق بیماران
  • پیگیری حقوق بیماران با راه اندازی سامانه انتظامی نظام پزشکی
  • امام گفتند امروز، موضوع‌شناسی هم کار فقیه است!
  • اصلاح سند سد «دز» در راستای حفظ حقوق بیت‌المال
  • نسخه جدید گروهک نهضت آزادی برای اصلاح طلبان
  • ارتقای رفاه کارگران با اصلاح چند ماده قانونی و اجرای برنامه‌های ایمنی
  • رسالت دانشجویان در راستای اجرای اهداف برنامه‌های زمین پاک
  • ارائه خدمات درمانی در راستای برنامه‌های نظام سلامت