Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش فارس  به نقل از پایگاه خبری پلیس، هادی فرهادی در نشست علمی تخصصی بررسی شیوه‌های پیشگیری از وقوع جرائم رایانه‌ای و نقش این جرائم در کاهش امنیت و احساس امنیت اظهار داشت: آسیب‌های فضای مجازی امروز بر هیچ‌کس پوشیده نیست و اعتیاد به فضای مجازی نیز مانند اعتیاد به مواد مخدر خانمان‌برانداز است و بنیان خانواده‌ها را از هم می‌پاشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این استاد دانشگاه افزود: به جرأت می‌توانم بگویم از هر مواجهه با 10 طلاق، 6 مورد آن نشأت گرفته از فضای مجازی است به‌گونه‌ای که آقا یا خانم یک‌زمانی در فضای مجازی مرتکب عملی شدند که همان کار باعث از هم پاشیده شدن زندگی آن‌ها شده است.

وی از جمله آسیب‌های فضای مجازی را وقوع طلاق‌های عاطفی که در هیچ مرکز و دفترخانه‌ای ثبت نمی‌شود ذکر کرد و اظهار داشت: معتقدم به جای مقابله با این فضا بایستی از خود آن برای ایجاد صمیمیت و محبت در بین خانواده استفاده کنیم.

فرهادی با طرح این سؤال که چند درصد از مردان و زنان جامعه از فضای مجازی برای ابراز عشق و محبت کردن به همسر خود استفاده می‌کنند؟ گفت: باید راه استفاده صحیح از این فضا را به مردم یاد بدهیم و در عین حال آن‌ها را از عواقب و آسیب‌های ورود به سایت‌ها و شبکه‌های غیراخلاقی و ضد ارزشی آگاه کنیم.

استاد دانشگاه آزاد واحد خوراسگان اصفهان  با بیان اینکه پلیس فتا اقدامات خوبی هم در زمینه مقابله و هم در زمینه پیشگیری از آسیب‌های فضای مجازی صورت داده اظهار داشت: در زمینه فرهنگ سازی بایستی نخبگان علمی به صورت جدی وارد میدان شوند ضمن اینکه نیازمند یک اتاق فکر هستیم تا در آن اساتید و صاحب نظران چاره‌اندیشی و ریشه‌یابی کنند که چه چیزی سبب وقوع این‌گونه جرائم و گرایش افراد به سمت آن‌ها می‌شود.

وی افزود: اگر پرونده‌های مجرمان و قربانیان جرائم اخلاقی به‌دقت موردبررسی و تجزیه و تحلیل قرار گرفته و ویژگی‌های شخصیتی، افرادی که درگیراین جرائم می‌شوند از نظر روحی و روانی ارزیابی شوند قطعاً می‌توانیم از شیوع آن‌ها در بین دیگر افراد جامعه پیشگیری کنیم.

فرهادی، با اشاره به تأثیر تولید محتواهای فرهنگی و  ساخت انیمیشن "داداش سیا" در فرهنگ‌سازی کمربند ایمنی عنوان کرد: پلیس می‌تواند با همکاری و مشارکت نخبگان فرهنگی می‌تواند تجربه الگوی "داداش سیا" و فرهنگ‌سازی کمربند ایمنی را در زمینه تولید محتواها برای آگاه‌سازی مردم از آسیب‌های فضای مجازی  به ویژه جرائم اخلاقی، کلاه‌برداری‌ها و ... انجام دهد و مطمئناً این کار تأثیرات خود را آینده نشان می‌دهد و اگر این کار انجام شود می‌توان گفت شعار اجتماعی شدن مبارزه با جرائم و آسیب‌ها که از سوی به خوبی از سوی فرمانده انتظامی استان اصفهان اعلام شده است محقق خواهد شد.

  این استاد دانشگاه آزاد واحد خوراسگان اصفهان در پایان برای همکاری با پلیس فتا و معاونت اجتماعی پلیس اصفهان در خصوص اختصاص اولویت پژوهشی در حوزه ریشه‌یابی جرائم سایبری برای پایان‌نامه دانشجویان تمام واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی  استان اصفهان اعلام آمادگی کرد.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۲۴۲۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسائی و برخورد باگردانندگان۵صفحه اینستاگرامی هنجارشکن غرب تهران

به گزارش خبرنگار مهر، سردار کیومرث عزیزی صبح چهارشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به جزئیات این خبر اظهار داشت: با رصد مأموران پلیس امنیت عمومی در فضای مجازی، اطلاعاتی از فعالیت چند صفحه در خصوص انتشار تصاویر نامناسب و هنجارشکن به دست آمده و بررسی موضوع در دستور کار پلیس قرار گرفت.

فرمانده انتظامی غرب استان تهران افزود: در این راستا مأموران پلیس امنیت عمومی، پنج صفحه اینستاگرامی با مجموع مخاطبان زیاد را مورد شناسایی قرار داده و با پاکسازی و مسدودسازی صفحات اعلامی، با گرداننده آنها نیز برخورد قانونی به عمل‌آمد.

این مقام ارشد انتظامی اضافه کرد: پلیس به صورت مستمر، فعالیت صفحه‌های مختلف اجتماعی و فضای مجازی را مورد رصد قرار می‌دهد و در صورت بروز هرگونه جرایم در این فضا، برابر قانون با افراد خاطی برخورد خواهد کرد لذا به افراد فعال در فضای مجازی توصیه می‌شود در این عرصه نیز با رعایت ضوابط و قوانین کشوری و رعایت هنجارهای اجتماعی فعالیت نمایند.

کد خبر 6080636

دیگر خبرها

  • دستگیری عامل انتشار فیلم آدم ربایی در فضای مجازی در زابل
  • آموزش: توصیه‌هایی برای مقابله یا جلوگیری از استرس در فضای مجازی
  • نقش سلبریتی‌ها و فضای مجازی در موج گرایش به جراحی‌ها و خدمات زیبایی
  • شناسایی و برخورد باگردانندگان۵صفحه اینستاگرامی هنجارشکن غرب تهران
  • شناسائی و برخورد باگردانندگان۵صفحه اینستاگرامی هنجارشکن غرب تهران
  • توصیه‌هایی برای مقابله یا جلوگیری از استرس در فضای مجازی
  • کاربران فضای مجازی مراقب لینک های جعلی و کلاهبرداران اینترنتی باشند + فیلم
  • کاربران فضای مجازی مراقب لینکهای جعلی و کلاهبرداران اینترنتی باشند
  • استرداد ۱۰ میلیارد ریال به‌ حساب مالباختگان فضای مجازی
  • افزایش ۳۲ درصدی کشف جرایم سایبری در استان سمنان