Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایرنا، محمدچالاکی روز چهارشنبه در نشست ستاد بحران استان ایلام با محوریت حمله ملخ‌های صحرایی به ناحیه مرزی شهرستان دهلران اظهار داشت: تاکنون ۶۵۰ هزار هکتار از این گستره مبارزه با آفات انجام شده و مبارزه در سطح ۳۵۰ هزار هکتار باقی مانده است.

وی با بیان اینکه مبارزه با افت ملخ صحرایی و ورود موج‌های جدید این آفت تا مردادماه ادامه دارد، یادآور شد: تاکنون ۱۶۰ مورد ریزش و ورود موج‌های متناوب ملخ از سمت بیابان‌های عربستان، عمان و یمن به استان‌های مختلف کشور گزارش و تأیید و مبارزه شده و در این حوزه ۶۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای مبارزه با ملخ‌ها تاکنون هزینه شده و ۶۰ دستگاه ماشین سم پاش کشور در مناطق آلوده مستقر و مشغول مبارزه با ملخ‌های مهاجم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی یادآور شد: هم اکنون نیز استان ایلام از سوی بیابان‌های کویت و به ویژه عراق مورد حمله پوره‌های نابالغ ملخ در حوزه آبریز رودخانه میمه در نوار مرزی دهلران گزارش و تأیید شده است و طبق بررسی‌ها گستره پنج هزار هکتار از نوار مرزی دهلران از طرف بیابان‌های عراق درگیر این آفت شده است.

چالاکی افزود: طبق بررسی‌های فائو جمعیت این ملخ‌ها در عربستان به وضعیت بحران رسید و زمستان سال گذشته فائو هشدارهای لازم برای احتمال ورود ملخ‌ها به ایران داده شد و سازمان حفظ نباتات و بدنه وزارت جهاد کشاورزی آماده مبارزه با ملخ بود اما وقوع سیلاب‌های بهاری برنامه‌های مبارزه با افت ملخ را تحت شعاع قرار داد و با این وجود وزارت جهاد کشاورزی با اقدام جهادی تمام تلاش‌های خود برای کنترل و مهار این ملخ‌های ویران گر به کار بست.

وی با بیان اینکه امکانات، تجهیرات و اعتبارات وزارت جهاد کشاورزی و سازمان حفظ نباتات اندک است، گفت: اعتراض‌ها به فائو در خصوص بی تفاوتی کشور عربستان نسبت به عدم مهار این آفات ابلاغ شده چرا که در مبدا با این ملخ‌ها قبل از تخم ریزی مبارزه شود.

طبق گزارش‌های فائو ۲۹ میلیون کیلومتر از ۵۶ کشور دنیا همه ساله درگیر افت ملخ مهاجم صحرایی هستند. فائو برای مبارزه با این آفت مخرب و ضرر رسان سه کمیسیون متشکل از کشورهای درگیر تشکیل داده و ایران نیز یکی از اعضای قدیمی این کمیسیون‌ها است.

فائو به صورت آن لاین جهت حرکت و میزان زاد و ولد و خسارات و سایر اطلاعات مربوط به این ملخ‌ها را رصد و به کشورهای درگیر ارسال می‌کند و در این رستا اعتباراتی را برای مبارزه با این ملخ‌ها به کشورهای درگیر می‌دهد.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: عمان یمن کویت عراق عربستان زمستان ایران وزارت جهاد کشاورزی جهاد کشاورزی کشاورزی آفت ملخ آفت کشاورزی ملخ صحرایی آفت ملخ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۲۴۶۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازگشت ۵۰ هکتار از اراضی ساوجبلاغ به بیت‌المال

رئیس کل دادگستری استان البرز گفت: با حکم صادره در محاکم استان البرز، ۵۰ هکتار از اراضی ملی ساوجبلاغ به ارزش ۲ هزار میلیارد تومان به بیت‌المال برگشت داده شد.

 

 

به اشتراک بگذارید: https://tn.ai/3074534 درباره ما ارتباط با ما آرشیو اخبار ؛ جدیدترین اخبار لحظه به لحظه امروز پیوندها بازار پربیننده‌ترین اخبار قیمت ارز و طلا لیگ ایران و جهان ما را دنبال کنید: RSS تلگرام اینستاگرام توییتر   آپارات   سروش   آی‌گپ   گپ   بله   روبیکا   ایتا
All Content by Tasnim News Agency is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.

دیگر خبرها

  • تولید ۵.۵تن گندم آبی در هر هکتار از مزارع لرستان
  • مبارزه علیه سن مادر در ۲۸ هزار هکتار از اراضی شهرستان همدان
  • اجرای طرح کشت چوب در ۳۰۰ هزار هکتار از اراضی خوزستان
  • بازگشت ۵۰ هکتار از اراضی ساوجبلاغ به بیت‌المال
  • رفع تعرض از ۱۷۷ هکتار زمین دولتی
  • ۲۴۵ هزار هکتار از مزارع آذربایجان‌غربی سم‌پاشی شد
  • ۲۴۵ هزار هکتار از مزارع آذربایجان‌غربی سمپاشی شد
  • (تصاویر) آزادسازی ۵۰ هکتار از اراضی ساوجبلاغ
  • مبارزه با آفت غلات در سمنان از ۶ هزار هکتار فراتر رفت
  • مبارزه با آفات سن در هزار و ۱۰۰ هکتار از اراضی چهارمحال و بختیاری