Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-03-28@12:24:53 GMT

ترامپ امریکایی‌ها را به مریخ می‌برد

تاریخ انتشار: ۳۰ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۱۲۶۲۱۲

ترامپ امریکایی‌ها را به مریخ می‌برد

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایران،  در حالی که بیش از 500 روز تا انتخابات ریاست جمهوری 2020 امریکا باقی مانده، سه‌شنبه شب به وقت محلی دونالد ترامپ، رئیس جمهوری جمهوریخواه امریکا برای اعلام رسمی کاندیداتوری خود در این انتخابات و همچنین ایراد نخستین سخنرانی تبلیغاتی‌اش، در شهر اورلاندو ایالت فلوریدا به روی صحنه رفت و حدود یک ساعت ونیم صحبت کرد اما حرف‌هایش از جنس ارائه برنامه برای 4 سال دوم دوره ریاست جمهوری‌اش نبود بلکه از جنس شعارهای پوپولیستی خنده‌دار و غیرقابل تحقق بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او وعده داد، امریکایی‌ها را به مریخ می‌فرستد و کاری می‌کند که ظرف 4 سال ایدز و سرطان در سراسر 50 ایالت امریکا ریشه‌کن شود. هیچ‌کس نمی‌داند چرا ترامپ در نخستین سخنرانی انتخاباتی خود بحث فرستادن امریکایی‌ها به مریخ را پیش کشید اما درباره وعده ریشه‌کن کردن ایدز و سرطان، بسیاری از تحلیلگران معتقدند، این وعده احتمالاً در واکنش به سخنان هفته گذشته جو بایدن، کاندیدای پیشتاز دموکرات‌ها بود.

بایدن هفته گذشته در یک تجمع تبلیغاتی گفته بود، به خاطر اینکه پسرش بر اثر سرطان فوت کرده و از نزدیک با مشکلات خانواده‌هایی که بیمار سرطانی دارند آشنا است، اگر رئیس جمهوری شود، یکی از برنامه‌هایش توسعه مطالعات درباره درمان سرطان خواهد بود. البته بایدن هم به خاطر این وعده انتخاباتی عجیب مورد انتقاد قرار گرفت، هر چند که او در سال 2016 در کسوت معاون رئیس جمهوری یک طرح مبارزه با سرطان را پیشنهاد کرد و خود مسئولیت پیشبرد تحقیقات آن را برعهده گرفت و تاکنون هم این راه را ادامه داده است.

عجیب و غریب بودن وعده‌های انتخاباتی ترامپ شاید در آن فضای انتخاباتی حاکم بر استادیوم 20 هزار نفری «آموِی سنتر اورلاندو» و در میان تشویق حامیان دوآتشه ترامپ گم شد اما به هیچ‌وجه از چشم رسانه‌ها و ناظران داخلی و بین‌المللی دور نماند.

همان رسانه‌هایی که ترامپ مدام آنها را به انتشار اخبار جعلی متهم می‌کند و سه‌شنبه شب هم در ثانیه 90 نخستین سخنرانی انتخاباتی خود آنها را بی‌نصیب نگذاشت و با حمله لفظی به رسانه‌ها اتهام «اخبار جعلی» را تکرار کرد. او در این سخنرانی که انگار یک کپی جدید از سخنرانی‌های انتخاباتی‌اش در سال‌های 2015 و 2016 بود، همچنین به دموکرات‌ها و به طور ویژه به «هیلاری کلینتون»، رقیب دموکراتش در سال 2016 حمله کرد. شعار «امریکا را دوباره بزرگ کنیم» را با کمی تغییر تکرار کرد و گفت: «امریکا را بزرگ نگه داریم»، درباره نتیجه تحقیقات «رابرت مولر» در پرونده تبانی احتمالی تیم ترامپ با روس‌ها حرف‌های تکراری زد و در یک کلام هیچ چیز نو و تازه‌ای که نشان دهد برای 4 سال آینده امریکا برنامه دارد؛ ارائه نکرد.

رئیس جمهوری امریکا که به عقیده بسیاری از ناظران و تحلیلگران از ابتدای حضور در کاخ سفید تاکنون برخوردهای بسیار تندی با اصحاب رسانه داشته و در سال 2017 هم کوشید مراسم شام با خبرنگاران را لغو کند اما نتوانست و مجبور شد با تأخیر و پس از گزینش خبرنگاران در این مراسم شام حاضر شود، سه‌شنبه شب دموکرات‌ها را دشمن آزادی بیان نامید. او گفت: تصور کنید اگر در سال 2020 یک رئیس جمهوری دموکرات و کنگره دموکرات داشته باشیم،آنها آزادی بیان شما را تعطیل خواهند کرد و از قدرت قانون برای تنبیه و مجازات مخالفان خود استفاده خواهند کرد؛ کاری که به هر حال همین حالا هم دارند می‌کنند.  او بدون آنکه سند و مدرکی ارائه کند، افزود: آنها با این امید که پایگاه سیاسی‌شان گسترش یابد، کشور را پر از مهاجران غیرقانونی خواهند کرد و امریکایی‌ها را از رسیدن به حقوق قانونی خود محروم خواهند کرد.

رئیس جمهوری امریکا از حمله به «هیلاری کلینتون» هم غافل نشد و با تکرار مسأله پاک شدن ایمیل‌های او و اینکه چرا هیلاری تاکنون به این خاطر مجازات نشده است، گفت: من اگر تنها یکی از ایمیل‌های «ملانیا» را پاک کنم باید روی صندلی الکترونیکی بنشینم.

در پی این سخنرانی انتخاباتی پرسرو صدا و مملو از حملات لفظی و خالی از طرح و برنامه، «برنی سندرز»، کاندیدای دموکرات نخستین کسی بود که بلافاصله واکنش نشان داد و به طور خلاصه این سخنرانی را «سراسر دروغ، تحریف شده و کاملاً بی‌معنی» توصیف کرد. او از ترامپ انتقاد کرد که حتی یک کلمه هم درباره تغییرات آب و هوایی که در وضعیت اضطرار قرار دارد حرف نزد و درباره نیمی از مردم امریکا که حقوق ثابت ندارند و بشدت آسیب پذیر هستند، چیزی نگفت.  «دانیل وسل»، یک مقام دموکرات دیگر هم درباره این سخنرانی ترامپ گفت: رأی‌دهندگان امشب هیچ چیز جدیدی نشنیدند. همه‌اش همان چیزهایی بود که در دو سال ونیم گذشته شنیده‌اند. هزینه‌های بهداشت و درمان دارد همینطور بالا می‌رود، داروهای نسخه‌ای هر روز گران‌تر می‌شود و دستمزدها تغییری نمی‌کند. در این شرایط ترامپ تلاش می‌کند وعده‌های عمل نشده‌اش را دوباره به خورد مردم بدهد. این انتقادها از نخستین سخنرانی انتخاباتی ترامپ در حالی است که ناظران یک نگرانی عمده دیگر هم دارند. اینکه در عصر مدرن و در دموکراتیک‌ترین کشور جهان بازار وعده‌های انتخاباتی عجیب و غریب در رقابت‌های انتخاباتی داغ شود.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: انتخابات واشنگتن دونالد ترامپ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۲۶۲۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نظرسنجی جدید: افزایش اندک میزان محبوبیت جو بایدن

نتایج نظرسنجی‌های جدید نشان می‌دهد میزان محبوبیت جو بایدن رئیس جمهور آمریکا در ماه گذشته اندکی افزایش یافته است. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، نتایج نظرسنجی های جدید رویترز/ ایپسوس نشان می دهد میزان محبوبیت جو بایدن رئیس جمهور آمریکا در ماه گذشته اندکی افزایش یافته است.

بر این اساس، دو پنجم آمریکایی های شرکت کننده در این نظرسنجی، عملکرد جو بایدن را تایید کردند در حالی که 56 درصد از بایدن راضی نیستند. این در حالی است که میزان محبوبیت و تایید عملکرد بایدن در نظرسنجی ماه گذشته 37 درصد بوده که کمترین میزان محبوبیت در دوران ریاست جمهوری او بوده است.

این نظرسنجی پس از سخنرانی سالانه بایدن در کنگره موسوم به سخنرانی وضعیت کشور انجام شد که بایدن در این سخنرانی جمهوری خواهان را به دلیل انتقادات از خودش درباره سن و قدرت جسمانی اش، به شدت به چالش کشید.

براساس نتایج این نظرسنجی، 23 درصد شرکت کنندگان در نظرسنجی، افراط گرایی سیاسی یا تهدید علیه دموکراسی را اصلی ترین نگرانی خود عنوان کرده اند در حالی که این رقم در نظرسنجی ماه گذشته 21 درصد بوده است. همچنین بیش از یک سوم دموکرات ها معادل 36 درصد، 11 درصد جمهوری خواهان و یک چهارم طرفداران مستقل، اعلام کردند اصلی ترین نگرانی آنها افراط گرایی سیاسی است.

این در حالی است که ترامپ بارها بدون ارائه مدارک و شواهدی مدعی شده که در جریان انتخابات 2020 تقلب شده و وی بلافاصله در یک سخنرانی پس از شکست در مقابل بایدن، این ادعا را بیان کرد و در نتیجه باعث حمله طرفدارانش به ساختمان کنگره شد. حمله ای که منجر به مرگ دستکم 5 نفر و دستگیری دهها نفر شد.

ترامپ نیز در کمپین های انتخاباتی خود اعلام کرده که تمام افرادی را که به اتهام دست داشتن در حمله به کنگره دستگیر و روانه زندان شده اند، آزاد خواهد کرد. ترامپ آنها را گروگان خواند.

از دیگر نگرانی های شرکت کنندگان در این نظرسنجی، اقتصاد با 19 درصد و موضوع مهاجرت با 17 درصد بوده است.

علاوه بر این، 32 درصد رای دهندگان جمهوری خواه، اعلام کردند موضوع مهاجرت اصلی ترین نگرانی آنهاست در حالی که این رقم در نظرسنجی ماه گذشته در بین جمهوری خواهان 38 درصد بوده است.

همچنین 65 درصد شرکت کنندگان در نظرسنجی، دیدگاهی نامطلوب درباره کنگره، 60 درصد دیدگاهی نامطلوب درباره سنا و 56 درصد همین دیدگاه را درباره دادگاه عالی  کشور دارند. بانک مرکزی تنها نهادی است که 53 درصد مردم دیدگاهی مثبت و مطلوب نسبت به آن دارند.

این در حالی است که جو بایدن 81 ساله اخیرا حد نصاب لازم برای نامزدی دموکرات ها به منظور شرکت در رقابت های انتخاباتی 2024 را به دست آورده و باید در انتخابات ماه نوامبر با دونالد ترامپ 77 ساله رقابت کند. تا نخستین رویارویی دوباره دو نامزد انتخاباتی در حدود 70 سال اخیر در تاریخ این کشور رقم بخورد. همچنین نگرانی های بسیار زیادی در مورد سن بالای جو بایدن برای تصدی دوباره سمت ریاست جمهوری وجود دارد.

در همین حال چندی قبل «کوین او کونور»، پزشک کاخ سفید اعلام کرد جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا از صلاحیت روان‌شناختی لازم برای ادامه وظایف خود در این سمت برخوردار است.

این ارزیابی در شرایطی مطرح شده که بایدن 81 ساله به دلیل نشان دادن نشانه‌های اولیه بیماری «دمانس» با انتقادهایی درباره نداشتن توانمندی‌های ذهنی لازم برای انجام وظایفش روبرو بوده است.

کونور یک روز بعد از معاینه بایدن در مرکز پزشکی والتر رید در بیانیه‌ای مدعی شده او «تمام مسئولیت‌های خود را بدون هیچ استثنا و تحفظ» انجام می‌دهد.

این پزشک کاخ سفید بایدن را به عنوان «یک مرد 81 ساله قوی، فعال و سالم» توصیف کرده است. او با وجود این تصریح کرده که ملاحظات پزشکی درباره بایدن ابتلای او به «آپنه انسدادی خواب» (نوعی اختلال خواب) و «فیبریلاسیون دهلیزی با پاسخ بطنی نرمال» است.

چند وقت پیش بازرس ویژه‌ای که در ماه‌های گذشته مشغول رسیدگی به پرونده پیدا شدن اسناد محرمانه در خانه و دفتر شخصی «جو بایدن» بوده در گزارش خود به حافظه ضعیف او اشاره کرده و نوشته بود بایدن در مصاحبه‌ای که پاییز گذشته با دادستان‌ها داشته قادر به یادآوری اتفاقات نبوده است.

وی همچنین نوشته چنانچه بایدن محاکمه می‌شد «احتمالاً در برابر هیئت منصفه دادگاه هم خودش را همان کسی نشان خواهد داد که ما در مصاحبه‌ها دیدیم؛ یعنی مردی سالخورده و خوش‌نیت با حافظه ضعیف.»

وی نوشته بعد از خروج بایدن از قدرت دشوار می‌توان هیئت منصفه دادگاه را متقاعد کرد «رئیس‌جمهور سابقی که سنش از 80 سال گذشته مرتکب جرمی شده که ارتکاب آن نیازمند داشتن [سطحی از] وضعیت روانی برای انجام اقدامات ارادی بوده است.»

انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در پنجم نوامبر سال 2024 برگزار می شود. نتایج نظرسنجی های جدید نشان می دهد رقابت دوباره بین دونالد ترامپ و جو بایدن در انتخابات ریاست جمهوری ماه نوامبر فشرده و تنگاتنگ است و ترامپ با حدود 2 درصد در یک رقابت فرضی نسبت به بایدن پیشتاز است.

نظرسنجی ها: رقابت ترامپ و بایدن تنگاتنگ است

انتهای پیام/     

 

دیگر خبرها

  • پوتین برای آتش‌بس با اوکراین منتظر نتیجه انتخابات آمریکا است
  • سه رئیس‌جمهور و یک هدف؛ شکست ترامپ
  • آخرین پیش‌بینی‌ها درباره انتخابات آمریکا
  • برنامه شب‌های قدر حرم امام خمینی(س)؛ رئیس قوه قضائیه و رئیس جمهوری در شب‌های نوزدهم و بیست یکم سخنرانی می کنند
  • نظرسنجی جدید: افزایش اندک میزان محبوبیت جو بایدن
  • حکم ممنوعیت رسانه‌ای برای ترامپ
  • اگر ترامپ و قهرمانان‌اش بر جهان حکمرانی کنند...
  • ونزوئلا در تب و تاب انتخاباتی
  • نظرسنجی ها: رقابت ترامپ و بایدن تنگاتنگ است
  • ترامپ: اسرائیل باید جنگ غزه را پایان دهد