Web Analytics Made Easy - Statcounter

"محمد کشاورز زاده" روز پنجشنبه در کنفرانس بین المللی ترویج فرهنگ گردشگری در پکن با اشاره به قدمت تاریخی ایران، شرایط را برای تقویت روابط گردشگری میان دو کشور مهم عنوان کرد و گفت: ایران کشوری امن و باثبات است و سالانه گردشگران زیادی مهمان مردم ایران هستند.

وی با اشاره به توسعه روابط سیاسی و اقتصادی میان تهران - پکن گفت: زیر ساخت های گردشگری میان دو کشور از جمله راه اندازی خطوط پروازی میان ایران و چین به اندازه کافی فراهم است و هم اکنون توسط شرکت های ایرانی و چینی نیز در هفته چندین پرواز از تهران به شهرهای مختلف چین انجام می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سفیر جمهوری اسلامی ایران در چین ضمن دعوت گردشگران و تورگردانان چینی برای سفر به ایران گفت که بیش از 22 سایت و اثر باستانی در ایران به عنوان آثار جهانی توسط یونسکو به ثبت جهانی رسیده است.

کشاورز زاده سرمایه گذاران چینی را به سرمایه گذاری در حوزه توریسم و گردشگری ایران دعوت کرد و گفت که سرمایه گذاری در این حوزه، با توجه به امکانات و زیرساخت های فراهم شده پر فایده خواهد بود.

وی با اشاره به اینکه که سال آینده همایش گردشگری بین المللی در تهران برگزار می شود از سرمایه گذاران و فعالان صنعت گردشگری دعوت کرد در این همایش شرکت کنند.

سفیر ایران در چین از فرهنگ غنی و باستانی ایران به عنوان ظرفیتی برای تقویت همکاری های گردشگری میان ایران و چین یاد کرد.

چهارمین اجلاس بین المللی ترویج فرهنگ گردشگری امروز پنجشنبه با حضور سفرا و شرکت های خارجی مقیم چین در پکن برگزار شد در این همایش که در هتل «جین مائو» پکن برگزار شد آژانس ها و شرکت های توریستی چین آخرین برنامه های خود برای جدب گردشگر و توریست را برای شرکت کنندگان ارائه کردند.

سفرای جمهوری اسلامی ایران، پاکستان، جمهوری آذربایجان، زیمبابوه، مالاوی، لهستان و تونس در چین و نمایندگان شرکت های توریستی و گردشگری فرانسه و المان از جمله شرکت کنندگان در این همایش بودند.

چین سالانه ۱۲۰ میلیون گردشگر به خارج از کشور می‌فرستد و بیشتر از ۸۵ میلیون توریست نیز سالانه به این کشور سفر می‌کنند.

بر اساس آمار، سالانه بین ۱۱۲ تا ۱۱۵ هزار ایرانی به چین سفر کرده‌اند در مقابل حدود ۱۰۰ هزار چینی نیز به ایران سفر می کنند.

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۲۶۴۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارائه ۴۳ بسته سرمایه‌گذاری بخش گردشگری لرستان به سرمایه‌گذاران

عطا حسن‌پور در دیدار با رئیس جهاددانشگاهی لرستان در سالن جلسات این مجموعه با اشاره به اینکه فعالیت‌های جهاد دانشگاهی در همه زمینه‌ها در حال توسعه و گسترش است و ما شاهد ارتباطات خوب این نهاد انقلابی با مسئولان و مدیریت استان هستیم، ادامه داد: مرکز درمان ناباروری جهاددانشگاهی لرستان، مرکز امیدی برای کسانی که از داشتن فرزند ناامید هستند.
وی با یادآوری اینکه در وزارت میراث فرهنگی۳۰ میز تخصصی تشکیل شده که در این راستا چندین میز گردشگری ازجمله ژتوتوریسم، اگروتوریسم یا گردشگری کشاورزی در لرستان تشکیل شده است، افزود: میز‌های تخصصی گردشگری در هر استان به تناسب پتانسیل‌ها و ظرفیت‌های منطقه‌ای صورت می‌گیرد و در هر منطقه چند میز تخصصی گردشگری، تشکیل می‌شود.
وی تصریح کرد: در این راستا همایش سراسری گردشگری کشاورزی با هدف آموزش گردشگری کشاورزی، معرفی ظرفیت‌های گردشگری کشاورزی لرستان، با حضور مسئولان عالی وزارت گردشگری به مدت سه روز در استان برگزار شد.
حسن‌پور با اشاره به اینکه بزرگترین بانک ژن گیاهان دارویی در مناطقی از لرستان ازقبیل اشترانکوه، تمندر، گله بادوش و خلیل آباد لرستان وجود دارد، افزود: گردشگری کشاورزی علاوه بر آشنا کردن مردم با محصولات کشاورزی می‌تواند در جهت اقتصادی کردن کشاورزی نیز موثر باشد کمااینکه فقط یک نمونه گیاهان دارویی لرستان به نام کرفس‌کوهی به قیمت ۵ میلیون تومان است.
وی با اشاره به ارائه ۴۳ بسته سرمایه‌گذاری در حوزه‌های مختلف گردشگری توسط میراث‌فرهنگی لرستان گفت: این بسته‌ها و فرصت‌های سرمایه‌گذاری در حوزه‌های مختلف گردشگری مانند سد ایوشان، سد شهید بروجردی، کاروانسرای چمشک، گوشه شهنشاه و… را شامل می‌شوند.
حسن‌پور با بیان اینکه جشنواره‌ها، برنامه‌ها و نمایشگاه‌های میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان لرستان از زمینه‌های همکاری این اداره‌کل با جهاد دانشگاهی خواهد بود، خاطرنشان کرد: با توجه به ظرفیت انتشارات جهاد دانشگاهی و از طرفی کتاب‌هایی از قبیل معماری‌های لرستان، پل‌های تاریخی لرستان و جاذبه‌های گردشگری لرستان آماده چاپ هستند می‌توان در این راستا از ظرفیت انتشارات این نهاد انقلابی استفاده کرد.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی لرستان استفاده از ظرفیت‌های جهاد دانشگاهی در حوزه آموزش و برگزاری دوره‌های آموزشی هتل داری را از دیگر زمینه‌های همکاری مشترک این اداره‌کل و جهاد دانشگاهی برشمرد و گفت: یکی از اولویت‌های کاری ما تلاش در جهت ثبت ملی و جهانی میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان بود که در این راستا غذای محلی «جگروز» و «چزنک» در فهرست میراث فرهنگی ناملموس کشور ثبت شد.

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • فارس با ظرفیت های مختلف خود به اکسپو ۲۰۲۴ ایران می‌رود
  • فارس با ظرفیت‌های متعدد به اکسپو ۲۰۲۴ ایران می‌رود
  • آذربایجان‌غربی ۱۸۰۳ اثر ثبت شده ملی دارد
  • مردم باید ثمره دوستی ایران و چین را در مظاهر توسعه مشاهده کنند
  • به دنبال گسترش روابط اقتصادی و تجاری با چین هستیم
  • تاکید بر توسعه همکاری ایران و ترکمنستان در زمینه برق و انرژی
  • توسعه همکاری ایران و ترکمنستان در زمینه برق و انرژی
  • ارائه ۴۳ بسته سرمایه‌گذاری بخش گردشگری لرستان به سرمایه‌گذاران
  • میزان ظرفیت تولید گاز به ۸۷۵ میلیون متر مکعب رسیده است
  • توسعه زیرساخت‌های جاده‌ای و بندری برای دستیابی به تجارت ۱۰ میلیارد دلاری میان ایران و پاکستان